Vi to på Bondage biparty part1

Denne novellen er vist 28322 ganger.

Min kone og jeg er gift og har 3 barn. Vi er i midten av 30 årene. Kona er treningsnarkoman og har minst en økt om dagen. Slank, lys blond og 175. Jeg er arbeidsnarkoman og trener kun en økt i uka. Slank, blond og 190. Vi har etter barna kom utvidet vårt sexliv med mange sprøe påfunn. Med mye jobbing og barn blir vi nødt til å reise bort for de deiligste opplevelsene.

Denne reisen var ny for oss begge. En reise inn i det ukjente. Jeg hadde avtalt på skype med arrangøren at vi skulle være i samme rom. Hva vi skulle ha på og hva de fikk gjøre. Hun visste ikke hva jeg hadde avtalt. På reisen til stedet innviet jeg henne i planene. Fruen var ikke videre begeistret da dette var helt nytt for henne. Aksepten kom likevel da dette tross alt var mest ydmykende for meg.

Vel fremme på hotellet etter shopping i byen begynte vi å gjøre oss klare for kvelden. Etter dusj og hårfjerning for oss begge og innsmurt i olje trakk vi på oss hver vår utrolig trange spandex heldekkende drakt med glidelås i skrittet og forran brystvorter. Hun var utrolig sexy i den trange drakten med puppene og rompa struttende. Jeg merket at den glattbarberte pikken begynte å våkne til liv i den trange dressen når hun trakk på seg de lårhøye stilettstøvlettene hennes. Utenpå det hele hev hun på seg en kåpe og kneppet igjen. Da var hun klar. Jeg fant fram en dress jeg kunne ha utenpå drakta. I lommene la jeg hver vår sorte latexmaske.

Taxien brakte oss til bestemmelsesstedet. Vi var helt tause men kåte og spente på hva som kom til å skje. Det merket jeg på meg og henne.

Døren ble åpnet og lukket fort. Vi kom inn i en gang/omkledningsrom der vi måtte ta på latexmaskene og ta av yttertøyet. Neste rom vi kom til ble vi møtt av damen/sjefen jeg hadde skypet med. Hun var kledd som oss bortsett fra masken. Hun ba oss gå opp på hvert vårt lille podie. På podiet var en slags buet innretning. Jeg festet beina på fruen i 2 kraftige lærreimer med en drøy meters mellomrom på gulvet slik at de spriket faretruende. Videre måtte hun legge seg bakover slik at buen gav støtte for ryggen. Hun endte med å hvile hode på en innretning slik at hun lå som i bro men hadde støtte for hode. Over hodestøtten ble det montert på en jernbøyle som låste hodet fast. Fra denne gikk det 2 stenger ut medlåsemekanismer i endene for hver hånd. Det siste jeg måtte gjøre på min kone var å tape igjen øynene på maska hennes. Det var magisk å se henne slik. Sjefen kommanderte meg til å åpne alle glidelåsene på meg og henne. Pikken min sto rett ut og jeg kunne se på sjefen at hun ble imponert. Den er over gjennomsnittet lang og tykk. Det var også tydelig at kona var kåt. Det var ikke bare oljen som gjorde at fitta glinsa. 3 minutter etterpå var jeg fastspent av sjefen på samme måte som kona med et unntak. Jeg kunne se!! Nå kom hun bort og lot leppene lukke seg rundt pikken min og skli et stykke ned på den en gang for så å slutte.

Podiet jeg var lenket til hadde hjul. Jeg ble trillet til neste rom. Der var de!! Jeg fikk et lite stikk av anger. Det var 5 damer og 7 menn i rommet  samt meg. Sjefen var ute igjen så regnet med hun henta kona. Ingen av de i rommet enste meg. De hadde alle masker og dresser på og de var alle festet til kroker i veggen med håndjern. Alle dressene hadde åpent skritt. 7 stive pikker pekte ut i rommet. 2 av de var enorme og 5 var mindre en min. Det var første gang jeg så stiv pikk live. Var litt paralysert men blikket fant fort frem til damene. Noen av dem hadde fantastiske kropper.

Sjefen kom trillende inn med kona og begynte så fra en kant å låse DE løs fra veggen. En etter en nærmet de seg stedet i rommet der vi var fastspent. Ei av damene bøyde seg ned å begynte å slikke kona. Hun skreik av nytelse. En av mennene begynte på puppene og en stakk prøvene frem pikken til munnen. Hun slikket villig. Mannfolkene stilte seg i kø. Hun slikket og sugde dem etter tur og fikk kun problemer med de 2 siste. Det var så vidt hun klarte å gape så høyt. Samtidig som hun for første gang ble slikket av ei dame så sugde hun også på flere pikker en hun hadde gjort noen gang. Jeg satt fast og så alt og det var utrolig opphissende. Kona var helt fra seg av kåtskap. Når første mann satte pikken i fittåpningen hennes røkket hun voldsomt i kroppen. Jeg skjønte at første orgasme var på vei. Hun tok imot pikken hans samtidig som jeg fikk en mørk hette over hodet. Jeg hørte skrikende til min kone og merket at hun sprutet men jeg så ingenting for jeg var fanget i mørket. Jeg merket at sjefen klatret opp på meg. Gnidde fitta si mot kuken min og sa at nå var det min tur….. Til hva?

Legg igjen en kommentar