Videokveld

Denne novellen er vist 14614 ganger.

Trond og Geir skulle ha en videokveld, og jeg skulle ut med noen venninner. Trond er forresten typen min, – Geir er en kompis av ham og en skikkelig koselig fyr. Dessuten er han innmari kjekk. Mere enn en gang har jeg sett ham for meg, når jeg har latt fantasien slippe løs, og fingrene mine har utforsket min egen kropp.

Trond og Geir var ute for å leie seg noen filmer, mens jeg tok meg en kjapp dusj og gjorde meg i stand. Jeg tok meg god tid til å legge sminken riktig, – det var lenge siden sist jeg var ute på byen med jentene, og hadde planlagt å nyte friheten til å flørte av hjertens lyst. Da skader det jo ikke å se litt ekstra deilig ut.

Akkurat i det jeg var ferdig med å kle meg, ringte telefonen. Det var Hanne. Hun var syk, og Trine hadde ombestemt seg. Hun ville sitte hjemme og holde kjæresten i hånden hele kvelden.

Vel, ikke noe å gjøre med det.

En smule deprimert tuslet jeg ut på kjøkkenet for å se om det kanskje var en kald øl jeg kunne slukke tungsinnet med. Skapet var fullt! Trond og Geir hadde tydeligvis planer om å gjøre mer enn bare å se film. Det så mer ut som om de hadde planer om å skjenke et helt fotballag.

Jeg fant meg en Coronna, og rakk akkurat å åpne den før jeg hørte det gå i ytterdøren. Det var lett å høre hvem det var, og jeg rakk akkurat inn i stuen idet Geir satte fra seg en pose ved siden av sofaen. Det var sikkert filmene.

– Hei, er du her enda, spør Trond overrasket.

– Ja, det ble ikke noen tur ut på meg i dag, så jeg blir vel sittende og holde dere med selskap til jeg kryper til køys, svarte jeg. – Skal dere forresten ha en pils? Jeg har allerede begynt, fortsetter jeg og hever pilsen i en talende gest. Begge nikker.

Geir putter en film i spilleren, og noe som minner om dommedag flimrer over skjermen. Etter 20 minutter gidder jeg ikke lenger å følge med i handlingen, og tusler ut på kjøkkenet og lager litt ost og kjeks.

Gutta er helt oppslukt av hva som skjer på skjermen, og syntes ikke engang å ense meg, når jeg kommer inn med serveringsbrettet. Furten tar jeg det med meg ut på kjøkkenet igjen, før jeg bestemmer meg for at om de ikke vil gi meg oppmerksomhet.. vel, enhver kvinne har noen små triks på lur.

Av med trusa og på med ett kortere skjørt. Strømper som er akkurat så lange, eller korte, at sømmen syntes under skjørtekanten. Bh’en havner i skittentøy kurven, sammen med trusa. Brystene mine er velformede, og jeg har enda til gode å se en mann som ikke stirrer om jeg lar ham se dem.

De to øverste knappene forblir åpne, og i speilet kan jeg se at brystvortene såvidt kan skimtes gjennom det tynne stoffet. Men det er i det sterke lyset på badet. I den mørke stua er de neppe synlig. Men jeg skal nok alltids greie å få gjort meg forstått.

Som en siste prikk over i’en setter jeg på meg et par høyhelede sko. Om ikke annet så fremhever de hoftene bedre når jeg går, og det skal nok fange noen lange blikk når jeg beveger meg rundt i rommet. Igjen tar jeg brettet, og går inn i stuen.

– Noen som er sultne her?

Geir kaster et kort blikk på meg, og ser på TV’en igjen, men etter et øyeblikk ser han mot meg igjen. Munnen hans åpner seg litt, som om han skal si noe, men han lukker den før han åpner den igjen og stotrer med hes stemme:

– Ja takk, har du en pils også?

Jeg bare smiler, og snur på helen og går med stødige skritt ut mot kjøkkenet igjen. Jeg kan nesten kjenne blikket hans mot rumpa mi. Når jeg kommer inn igjen med en pils til hver, så ser Trond på meg også. Han sier ingenting, men ser ikke misfornøyd ut. Av erfaring vet jeg at han liker at jeg tar meg godt ut ovenfor venner. Jeg tror han liker å føle at han har greid å få tak i en slik skjønnhet eller noe. Hvem vet hvordan menn tenker?

Nå er de ikke lenger fullt så interessert i filmen, og begge kaster korte blikk bort på meg når jeg bøyer meg ned og serverer dem. Jeg passer på å bøye bare hoftene, slik at rumpa kommer til sin rett. Dermed kryper skjørtet litt oppover og avslører mere av strømpene, og litt av naken hud.

– Har dere leid bare sånn møl, eller har dere leid noe annet morsomt også, spør jeg.

De utveksler blikk, og Trond svarer:

– Nei, bare sånn som du ikke liker.

Jeg tar posen og kikker i den. Enda et par action filmer ramler ut, før en film med en naken dame på coveret faller ut. Nysgjerrig plukker jeg den opp og ser på baksiden. En rekke vakre kvinne ansikter lyser mot meg under tittelen: Kvinners fantasier.

– Hva er dette, spør jeg uskyldig og holder opp filmen.

Trond ser på meg og ser mer flau ut:

– Ehh.. nei du.. begynner han.

– Vet ikke dere hva kvinner drømmer om, avbryter jeg ham med streng stemme.

Geir bryter inn, og sier med ett smil:

– Man kan alltids lære mer.

– Jaha, få se da, sier jeg, og uten videre tar jeg og skifter kassett i spilleren. Tittelen har såvidt rukket å flimre over skjermen, før to halvnakne kvinner begynner å beføle hverandre, mens en mann står halvveis skjult av noen potteplanter og ser på. Den ene kvinnen glir ned på kne foran den andre, og borrer ansiktet sitt inn mellom lårene hennes. Hun stønner høyt, og syntes å like behandlingen. Mannen som ser på, vipper frem pikken, og begynner å stryke den sakte.

Jeg kaster et blikk på gutta, og kan se at de lever seg helt inn i filmen.

Kvinnene er helt nakne nå, og har lagt seg i en 69, begge ivrig opptatt med å slikke hverandre. Kikkeren på sin side står med en praktfull ståpikk i hånden, og lurer tilsynelatende på om han skal blande seg inn. Han lurer ikke lenge, men tar buksa helt av, og går mot dem.

Kvinnen som ligger under ser ham først, men hun bare smiler og sier ingenting. Mannen stiller seg på kne ved hodet hennes, og vipper pikken ned slik at hun kan la munnen omslutte kukhodet, – noe hun gjør med en voldsom iver, før han presser pikken mot åpningen til den andre kvinnen. Hun stønner høyt, idet pikken hans sakte glir inn i henne. Kvinnen på undersiden lar leppene og tunga kose litt med klitorisen, samtidig som pikken sakte glir ut og inn.

Jeg flytter meg litt urørlig i stolen, og ser på guttene. De er helt oppslukt, og enser meg tydeligvis ikke. Og om de gjør det, så vil de i alle fall ikke vise det. Forsiktig glir jeg over i sofaen, og setter meg ved siden av Geir.

Mannen på skjermen begynner å stønne høyere, og støtene hans blir hurtigere, til han trekker seg ut, og skyter en lite imponerende ladning i ansiktet på den underste kvinnen. Hun ser ikke ut til å ville svelge det, men tar allikevel den fremdeles stive pikken i munnen, og slikker av det siste.

Bildet skifter, og vi er med ett ved et svømmebasseng. En kvinne ligger på maven, og soler seg, naken. En mann kommer mot henne, men hun ser ikke ut til å legge merke til ham.

Selv lar jeg den ene hånden min legge seg forsiktig på låret til Geir. Det rykker svakt i ham idet hånden min berører ham, men blikket forlater ikke skjermen. Siden han ikke syntes å ha noen innvendinger blir jeg modigere og lar hånden stryke oppover låret hans. Sakte, og lett som en fjær.

Fingrene mine glir fra hverandre og formes som en vifte. Lengre oppover stryker jeg, og en finger kommer såvidt borti bulen på buksen hans. Jeg skvetter til. Jeg hadde kanskje ikke ventet at den skulle stå slik, – ikke enda. Men etter et øyeblikks nøling lar jeg en finger gli oppover langs undersiden av skaftet. Selv gjennom det grove stoffet i jeansen kan jeg kjenne hvordan den pulserer svakt. Geir kremter lavt, men lar ikke blikket gli vekk fra skjermen.

Jeg kaster et kort blikk mot TV’en og ser en vakker blond kvinne stå med en mann på hver side av seg. Begge mennene har hendene sine godt plassert på lårene hennes, og ser ut til å massere henne ivrig, samtidig som hendene søker seg oppover. Den ene mannen lar hånden sin gli opp under skjørtet hennes, og idet håndbaken hans trekker skjørtet litt opp, kan man såvidt skimte at hun ikke har på seg truse. Akkurat som meg! Men jeg har bare en manns oppmerksomhet. – Enda!

En av fingrene mine glir inn mellom knappene i smekken hans, og med ett kan jeg la en fingertupp gli over den kraftige pikken hans, bare adskilt av et tynt mykt stoff. I øyekroken kan jeg se at han pirker såvidt borti Tronds skulder for å tiltrekke seg hans oppmerksomhet.

Trond kaster bare et kort blikk mot oss før han fortsetter å se mot skjermen igjen. Men brått ser han på oss. Han la kanskje ikke merke til alle detaljene første gangen? Så smiler han, før han urolig flytter litt på stolen, slik at han bedre kan se hva som skjer.

Litt modigere, nå som jeg vet at Trond ikke har noen innvendinger, lar jeg sakte fingrene mine kneppe opp et par knapper i Geirs bukse, slik at jeg bedre kan komme til den fristende kuken hans. Jeg kan så vidt skimte en sort boxer, som sitter stramt over noe som ser ut som en baguett.

Med ett spretter den øverste knappen opp, og buksen glir til side. En våt flekk helt øverst på boxeren viser med all tydelighet hvor kåt han er. Men mer interessant er hvor langt opp pikken strekker seg!

En finger finner veien inn under trusestrikken, og streifer såvidt borti kukhodet. Geir ynker seg lavt, og jeg smiler. Litt væske henger igjen på fingertuppen min, og sensuelt og begjærlig skiller jeg leppene og lar munnen omslutte fingeren. Han smaker friskt, og litt salt.

Bena mine glir litt fra hverandre uten at jeg tenker over det, og det korte skjørtet trekker seg ytterligere litt opp. Strømpekantene kommer godt til syne, og om man ser godt etter kan man kanskje se litt av mine hovne kjønnslepper som stikker frem. Og jeg er helt sikker på at gutta ser godt etter.

Trond beveger seg urolig i stolen, men greier å bli sittende i ro. Sakte legger jeg hodet mot Geirs bryst og lar det gli nedover. En hånd legger seg over nakken min, men fjerner seg fort. Han syntes kanskje det er litt flaut å styre kompisens dame ned mot den pulserende pikken sin. Jeg lar tungen presse svakt mot pikken igjennom boxeren, før jeg lar munnen omslutte litt av skaftet, og biter prøvende i den.

Bena mine glir opp i sofaen, slik at jeg blir liggende med hodet i fanget til Geir og bena over kanten. Den ene hånden min glir ned imellom mine egne ben og lar den gli over fitta mi. Nesten overrasket registrerer jeg at saftene renner fritt, og at jeg er våt langt nedover begge lårene.

Med den andre hånden trekker jeg forsiktig trusestrikken til side og blottlegger kukhodet til Geir. Tungen min glir over det lille hullet på tuppen, og noen dråper som pipler frem finner veien inn i munnen min.

Igjen kan jeg høre Trond bevege seg urolig, men denne gangen greide han ikke å bli sittende rolig. Med ett kjenner jeg en av hendene hans på hvert av knærne mine, og leppene hans som berører innsiden av knærne. Med små lette kyss glir han oppover innsiden av lårene mine.

Ikke et ord blir sagt. De eneste lydene som høres er vår tunge pust, og de høye stønnene til kvinnen på skjermen. Akkurat nå ligger hun på rygg og har en pikk dypt begravet i fitta, og den andre vippende over ansiktet, mens hun holder godt rundt den med en hånd.

Forsiktig skiller jeg leppene litt mer, og munnen min glir sakte nedover kukhodet på Geir. Han slipper ut luften i et langt hves og presser underlivet litt opp. Jeg benytter sjansen til å trekke trusen hans litt ned, sammen med buksa. Han hjelper meg, og med ett sitter han med dem godt plassert rundt anklene.

Med en hånd vipper jeg pikken hans opp, og munnen min begynner å gli opp og ned langs det svulmende skaftet. En hånd stryker forsiktig over ballene hans, masserer dem, og ruller dem forsiktig mellom fingrene.

Med den andre hånden tar jeg et godt tak i Tronds hode, og utålmodig presser jeg ham opp mellom bena mine. Idet tungen hans berører fitta mi den første gangen må jeg gi slipp på Geirs pikk for å hive etter pusten.

Kroppen min skjelver, og idet han presser to fingre inn i den plask våte fitta mi, stønner jeg like høyt som kvinnen på skjermen, som akkurat nå sitter og rir den ene og suger den andre.
Hvordan hun greier å stønne så høyt med munnen full av pikk skjønner jeg ikke, men bestemmer meg for å finne det ut.

Sakte, på skjelvende ben, reiser jeg meg opp, uten å slippe pikken til Geir. Med en hånd holder jeg den rett opp idet jeg skrever over den, og utveksler blikk med Trond. Han nikker nesten umerkelig, men allikevel nok til å fortelle meg at jeg kan gjøre som jeg vil.

Med ansiktet mot Geir senker jeg underlivet sakte nedover. Pikken hans stanger et øyeblikk mot fitta mi, men med litt kyndig veiledning er den raskt på rett vei. Med et stønn slipper jeg meg ned på den, og nyter følelsen av den kraftige pikken som glir inn i meg og fyller meg helt opp til randen. Et øyeblikk blir jeg sittende med hele ham inni meg, før jeg hever kroppen og begynner å ri ham.

Trond reiser seg, og stiller seg bak ryggen på sofaen, slik at underlivet hans er like ved ansiktet mitt. Hurtig, nesten desperat, knepper han opp knappene i buksen, og pikken hans spretter frem som troll i eske. Med en hånd vipper han den ned, og jeg lar munnen omslutte pikken hans. Geir ser opp, og idet han ser hva som foregår rett over ansiktet hans, kjennes det som om pikken vokser ytterligere dypt inni meg.

Jeg får ikke kjenne Tronds pikk i munnen særlig lenge, men nok til at jeg oppdager at det er umulig å stønne like høyt som kvinnen i filmen gjorde med munnen fylt av mannebrød.

Trond går rundt meg, og stiller seg bak meg. Han legger en hånd på hver av skinkene mine og trekker de forsiktig fra hverandre mens en fingertupp presser seg mot rumpehullet. Saftene som rant nedover for så kort tid siden har smurt det godt, og fingeren glir langt inn, helt uten motstand. Nå kan jeg stønne høyt og fritt, og jeg gjør det.

Fingeren blir plutselig borte, og nesten skuffet snur jeg hodet og møter blikket hans. Han står med pikken i hånden, og med ett presser han den mot rumperosa mi. Han er gal! Jeg kan da umulig greie…! Han bryr seg tydeligvis ikke om hva jeg kan greie, for med et stødig tak presser han pikken mot rumpa mi.

Med et glir den litt inn, og jeg hyler ut. Det gjør vondt, men samtidig er det utrolig deilig. Forsiktig presser han den lengre inn. Geir har skjønt at noe skjer og sitter helt rolig. Det samme gjør jeg med pikken til Geir begravet helt inn til ballene. Sakte fylles det bakre hullet mitt helt opp, og det gjør ikke lengre vondt.. Det er bare.. intenst!

Trond begynner å bevege seg ut og inn av meg, og Geir finner takten. Som to stempler jager de ut og inn av meg. Klitten min blir presset mot skaftet på Geirs pikk hver gang jeg glir opp og ned, og pikkene fyller meg helt opp. Orgasmen kommer nærmere, og nærmere.

Med ett, samtidig tror jeg, stønner både Geir og Trond, og begge pikkene svulmer opp. Langt inni meg, i begge hull, kan jeg kjenne hvordan de tømmer seg for alt de har, og begge holder seg i ro, – nyter vel bare følelsen av musklene mine som ufrivillig strammer seg og arbeider videre. Siden de ikke vil, beveger jeg meg frem og tilbake. Jeg vil ha mer!

Men nå kan jeg bare kjenne hvordan de faller sammen, og hvordan sæden begynner å renne ut av meg. Hullene mine er ikke lenger plugget like godt igjen. Med ett skvetter Tronds pikk ut av rumpa mi, og ikke lenge etter glir Geir ut av Fitta mi. Jeg reiser meg og ser surt på dem:

– Jeg kom ikke.

– Gi oss noen minutter da, svarer Geir.

– Ok, jeg tar en kjapp dusj, og når jeg er ferdig, bør dere være klare igjen, svarer jeg før jeg setter kursen mot dusjen.

Jeg har såvidt rukket å skru på vannet før jeg hører døren gli opp, og jeg kan se to skygger gjennom dusjforhenget. De er alt klare…

Legg igjen en kommentar