Vikaren, del 5

Denne novellen er vist 17827 ganger.

I bagen hennes hadde jeg lagt i et par fjellstøvler, begge korsettene i skinn og en løs blå sommerkjole. Fra undertøysskuffen hennes fant jeg frem flere sett med pent undertøy samt hofteholderen og tilhørende strømper. De høyhelte støvlettene hennes sto ved siden av og jeg fikk lett plass til dem i den store Naipuri-baggen hennes.

Jeg snudde på hodet og så hvordan Lise lå med rumpa i været og den lilla dildoen stikkende ut av rumpa. Hun var ufattlig sexy å se fra denne vinkelen – omtrent rett bakfra. Jeg så ned på pikken min som fortsatt var hard og tok noen runketak før jeg innså jeg kunne gjøre hva jeg ville med Lise, så jeg gikk bort til henne og trakk dildoen forsiktig ut av henne. Den så ren ut på tuppen og analen hennes sto litt åpen når jeg hadde trukket den ut.

Jeg la dildoen på gulvet og satte meg ved siden av henne og startet løfte henne opp, mens jeg hadde armen rundt henne.
”Jeg er stolt av deg, Lise. Du har vært flink til å ta straffen din”. Hun la seg i armkroken min mens vi reiste oss opp.

”Takk, Mester. Beklager at jeg ikke klarte ta den helt inn”
”Tiden er fortsatt ung” svarte jeg og la hånda på bakhodet hennes. Hodet hennes lå mot skulderen min og jeg kjente hvor godt det luktet av henne.

”Jeg vil gi deg en belønning..” fortsatte jeg med lavere stemme. ”..du skal få et ønske hva vi skal gjøre med denne”. Jeg ledet hånda hennes mot pikken min.
Hun klemte lett rundt den og jeg kjente hun tok noen forsiktige runkedrag.

Lise så opp på meg.
”Jeg har aldri sett skikkelig når en gutt spruter.. så kanskje du kan sprute på ansiktet mitt?”
Jeg smilte solid innvendig og svarte kort ”Ja, men først skal du legge deg på senga med hodet utenfor kanten”.

Hun gikk raskt bort og la seg til rette. Jeg stelte meg foran henne og tok forsiktig tak i den ene puppen hennes med en hånd før jeg styrte pikken inn i munnen hennes, før jeg la den andre hånda på den ledige puppen hennes.

Jeg startet å pule henne, og for hvert tak jeg tok kjente jeg ballene klaske mot noe. I mitt stille sinn lurte jeg på om det var nesa eller øya hennes. Jeg lot tanken fare og fortsatte pule henne slik hun lå. Jeg tok noen tak før jeg lente meg lengre frem og la en hånd over fitta hennes. Hun var varm og våt mot hånda mi. Jeg tok to fingre inn i fitta hennes og startet massere en bløt svamp jeg fant like innenfor. Hun stønnet høyt med pikken min fortsatt i munnen.

Det nærmet seg å sprute og jeg trakk meg ut og ba henne om å sette seg på kne. Hun adlød raskt og jeg førte hodet hennes mot pikken min med en hånd på hodet hennes og den andre på pikken min. Hun overtok raskt styringen med å suge og jeg slapp taket.

”Runk meg samtidig”
Hun tok raskt opp en hånd og klemte godt rundt pikken. Hånda hennes gikk raskt frem og tilbake, og jeg kjente orgasmen nærmet seg.
”Jeg kommer” stønnet jeg ut og så ned på henne.

Lise trakk hodet en pikklengde fra hodet mitt mens hun fortsatte å runke. Nå tok hun lengre tak. Det glinset i pikken av spyttet hennes. Det føltes som øya skulle rulle rundt i hodet mitt, men jeg fortsatte å se på henne.

Brått strammet det seg i pikken min og jeg startet sprute. Den første spruten landet i panna hennes, rett mellom øya. Den neste landet i den åpne munnen hennes. Den påfølgende landet på puppene hennes, mens det siste nærmest datt rett ned på gulvet.

Lise fortsatte å runke meg og jeg så hvordan noe sperm hang fra hånda hennes som seige dråper.

”Hva sier du nå, tøs?” spurte jeg med øm stemme.
Lise så opp på meg og slikket seg rundt munnen. Hun smilte før hun lente seg frem og stakk frem tunga. Hun slikket rent pikkhodet mitt før hun satt seg tilbake og så opp på meg.
”Takk, Mester”

”Tørk opp sølet og bli med meg i dusjen” sa jeg med fløtemyk stemme og lot høyrehånda kjele med kinnet hennes. Hun lente hodet mot hånda mi, omtrent som en katt.

Jeg sto litt slik før jeg startet gå mot dusjen. Lise satt igjen og løftet en hånd mot panna for å tørke av sæden min. Akkurat før hånda hennes nådde ansiktet hennes klarte jeg å stoppe hånda hennes.

”Dette skal jeg ha bilde av” sa jeg kort og hentet mobilen fra buksa.
Jeg gikk rundt henne noen ganger og tok mange bilder. Særlig av ansiktet hennes fikk jeg mange bilder.

Når jeg var fornøyd la jeg fra meg mobilen på senga før jeg rakk frem en hånd til henne. Hun reiste seg opp og vi gikk til badet hvor jeg stelte meg bak henne når hun så seg selv i speilet.

”Hva syntes du?” spurte jeg og så frekt på henne.

Dusjen tok uvanlig lang tid og vi brukte lang tid på å såpe inn hverandre. Når jeg spylte såpen av kroppen hennes satt jeg meg ned på kne og satte dusjhodet mot fitta hennes og førte en finger inn og ut i fitta hennes. Lise stønnet høyt og syntes å nyte det. Jeg forstod raskt vi begge likte det – jeg hadde det gøy med å ta kontrollen og hun nøt behandlingen. Etter fikk jeg henne til å stelle seg mot dusjveggen og jeg stelte meg bak henne og satte strålene mot rumpa hennes. Prøvende la jeg pekefingeren mot analen hennes og trykket fingeren prøvende inn. Det var hardt å presse fingeren inn, men vel inne gled fingeren raskt til bunns. Jeg roterte fingeren litt inne i henne før jeg trakk den ut. Fingeren hadde noen små brune klumper på seg som jeg raskt skyllet av. Jeg nevnte det ikke for Lise.

Etter dusjen gikk vi til klesskapet hennes for å kle på oss.

”Har du noe i skinn?” spurte jeg nysgjerrig

Det viste seg hun hadde en trang svart skinnbukse, som hun raskt fant frem. Jeg la den i bagen hennes selv om jeg egentlig hadde mest lyst til å se henne iført den der og da.

Brått ringte telefonen min. Det var Madeleine som ringte meg og fortalte hun hadde fått dra tidlig den dagen. Lise hadde den største bilen av de 2 så jeg ga Lise beskjed om å parkere hos Lise og sette sekken ved bilen.

Jeg valgte ut en svart string med blonder samt matchende BH til Lise før jeg rakte henne den pene svarte kjolen hun hadde hatt på tidligere på dagen, samt et par svarte ballerinasko. Jeg ba Lise ta med sminke og lebestift samt annet hun trengte av kosmetikk mens jeg fylte jeg en pose med tau, mansjetter og annet fra lekeskapet. Pisken sto høyt opp fra åpningen. Jeg tok en god håndfull kondomer fra nattbordet til Lise oppi posen og noen i lomma mi før vi startet å fylle opp bilen. Det siste jeg hentet i huset var det fjernstyrte egget som jeg la i sekken min.

Vi hadde så vidt blitt ferdige fylle bilen når Madeleine kom. Hun parkerte raskt på eiendommen før hun kom til oss med sakene sine.

Turen til hytta gikk raskt, og vi stoppet også på lokalbutikken før vi kjørte opp mot fjellet for å kjøpe mat.

Hytta var ikke stor, men som mange ”nye” hytter hadde den alle stilige fasiliteter som boblebad og strøm. Lise parkerte rett utenfor og alle hjalp til med å bære inn. Det gikk raskt få alt på plass, men bager og sekker med klær sto fortsatt midt på stuegulvet. Jeg gikk mot kjøkkenet for å lage kaffe og tittet over skulderen på jentene.

”Den av dere som blir først ferdig med å skifte til noe sexy skal få en overraskelse”. Jeg så jentene så litt usikkert på hverandre før de raskt startet kle av seg. Det gikk naturligvis raskest for Lise å kle seg naken da hun hadde på seg kjole, mens Madeleine hadde på seg knehøye støvletter over buksa.

”Ingen truse når dere kommer” sa jeg og gikk inn på kjøkkenet for å tappe i vann til kaffen. Når jeg snudde meg sto Lise alt i døråpningen, kliss naken og så på meg.

”Er du ferdig?” spurte jeg behersket.
”Ja, Mester” svarte hun raskt mens hun lot det beina gli litt fra hverandre der hun sto. Det glinset i kjønnet hennes.

Jeg tittet over skulderen hennes og så hvordan Madeleine hadde startet ta på seg hofteholder og tok derfor tak i Lise og dro henne mot veggen i stua før jeg fant frem pisken. Jeg slo henne 10 ganger på rumpa og så hvordan hun startet bli rød.

”Jeg ba tøsene om å skifte til noe sexy. Ikke naken” startet jeg før slo henne 10 ganger til

”Du vant, Madeleine, så du skal få velge hvem av dere som skal jobbe litt nå.
”Hun” svarte Madeleine og festet blikket på venninna si.

Jeg hentet posen jeg hadde gjemt når vi kom opp og fant frem maidantrekket jeg kjøpte på kondomeriet tidligere og kastet den til Lise.
”Ta på deg dette og start lag lunch til oss alle”

Deretter fant jeg posen med leker samt trestokken med kroker og geleidet Madeleine mot det største soverommet. Jeg kastet et blikk over skulderen og så Lise hadde et trist blikk i øya.

På soverommet fikk jeg Madeleine til å feste mansjetter på beina før hun fikk håndjern på ryggen. Jeg la henne på ryggen i senga før jeg festet beina hennes til trestokken slik at hun sprikte godt. Det så ikke ut til at hun lå behagelig.

Jeg kledde meg naken og la meg over henne i 69 og lot hun suge meg litt mens jeg så på fitta hennes. Det luktet kjønn av henne og jeg slikka ikke. Jeg dro en finger gjennom fitta hennes og den glei rett inn.

”Har du vært kåt lenge?” spurte jeg mens jeg reiste meg opp
”Helt siden du dro fra butikken” svarte hun forførisk.

Jeg fant frem vibratoren fra posen og startet pule henne med den. Det tok ikke lang tid før hun vrei seg frem og tilbake og startet spenne kroppen. Jeg trakk ut vibratoren og hun så skuffa på meg.
”Du får orgasme når jeg vil du skal ha orgasme” sa jeg kort og førte vibratoren mot munnen hennes. Jeg slo den av og lot hun slikke den ren.

Når jeg syntes den var tilstrekkelig ren dro jeg den langs puppene hennes mens jeg skrudde den på. Det var tydelig at hun likte det og jeg så niplene hennes var harde. Jeg dvelet vibratoren rundt puppene hennes en tid før jeg kysset den ene niplen og veide den andre puppen i hånda mi. Hun hadde perfekte pupper tenkte jeg for meg selv.

Etter kort tid førte jeg vibratoren inn i henne og slapp taket. Du skal få ha vibratoren der, men får ikke lov til å komme uten å be meg om lov først.
”Forstår du det?”
”Ja”. Hun så usikkert på meg og jeg gikk tilbake til stua.

Jeg hentet frem analpluggen, som hadde et lite smykke på enden, før jeg gikk inn på kjøkkenet. Lise hadde dekket på kjøkkenbordet og var i full gang med å skjære brød og steke egg. Hun så lekker ut i det enkle kostymet jeg hadde kjøpt tidligere på dagen.

”Bøy deg over kjøkkenbenken” sa jeg kort når jeg kom inn.
Lise adlød raskt og jeg så fitta hennes fortsatt glinset når hun bøyde seg fremover.
”Du er våt, tøs” sa jeg kort
”Ja, Mester” svarte hun lavt tilbake

Mest av alt hadde jeg lyst til å pule henne hardt der og da, men iveren for lek veide tyngre, så jeg fuktet pluggen ved å pule fitta hennes med den noen ganger før jeg varsomt trykket den inn i analen hennes.

”Denne skal du ha der frem til jeg sier annet”.
”Ja, Mester” Jeg forstod på stemmen hun var ydmyket.
”Når maten er klar gir du oss beskjed sa jeg og forlot rommet.

Jeg fant frem den løse sommerkjolen til Madeleine og gikk opp til henne. Vibratoren hadde falt ut og lå halvveis opp mot inngangen til fitta hennes. Hun vrei på hodet når jeg kom inn.
”Jeg nærmer meg.. Får jeg lov til å komme?”
Jeg svarte ikke og la meg kun over henne og fikk pikken på plass i fitta hennes. Det klemte godt rundt pikken min.
”Nå får du lov til å komme” svarte jeg og startet suge og småbite på puppa hennes.

Jeg hadde så vidt fått en nippel mellom tenna når hun stønna høyt og startet komme. Jeg fortsatte å pule henne og det tok ikke lang tid før hun fikk ny orgasme.

Jeg lente meg ned mot øret hennes og spurte om hun tok piller. Hun stønnet frem et ja til svar og jeg bestemte meg for å ikke ta på kondom.

Jeg løftet beina hennes opp mens jeg pulte og fikk løsnet beina hennes fra stokken. Deretter la jeg beina hennes på skuldrene mine og tok tak i skuldrene hennes bakfra. Hun ble klemt som en liten sekk under meg og jeg fortsatte pule henne så hardt jeg klarte. Vi stønnet begge og jeg ble overasket over hvor lenge jeg klarte holde meg. Madeleine spente brått fitte muskulaturen og jeg kjente det ble utslagsgivende for meg. Jeg startet sprute og forstod vi kom samtidig. ’Hennes tredje orgasme’ tenkte jeg stolt.

Vi lå slik til vi begge startet puste normalt igjen. Deretter trakk jeg meg ut av henne og reiste meg opp.
”Ta av deg hofteholderen og ta på kjolen. Vi skal spise lunch”. Jeg tok med boxeren og gikk til på kjøkkenet.

Lise hadde akkurat satt alt på bordet når jeg kom inn.
”Slikk ren pikken min”
Hun kom raskt bort og smilte frekt til meg før hun satt seg på kne og slikket meg møysommelig.

Jeg hørte Madeleine sto bak oss og skrittet over Lise. Det var dekket på til 3.
”Lise var ingen flink tøs og skal starte sitt måltid med å slikke ren Madeleine mens hun spiser” sa jeg kort mens jeg satte meg.


 

Jeg hadde det gøy rundt lunchbordet og Madeleine syntes å få nok en orgasme, basert på vanskene hun hadde med å spise.

Når jeg hadde igjen en halv skive spurte jeg Madeleine om hun hadde fått nok. Hun var rød i ansiktet og svettet. Hun nikket en bekreftelse og jeg bøyde meg ned under bordet og trakk Lise bort.

”Nå kan du også spise” sa jeg kort. Lise var våt i ansiktet. ’Fittesaft’ tenkte jeg når hun reiste seg.
”Ikke tørk det av, men la Madeleine få slikke det av deg” sa jeg og satte meg bakover i stolen for å se på. Scenasen ble ikke fullt så erotisk som jeg hadde håpet, så jeg stoppet raskt jentene og rakk papir til Lise før alle 3 fullførte måltidet.

Vi hjalp til alle 3 med å rydde på plass og jeg kommanderte Lise til å legge seg over kjøkkenbenken på slutten. Madeleine ble som paralysert når hun så hvordan venninna hadde spist og slikket henne med plugg i analen hele tiden.

Jeg ga Madeleine ordre om å ta ut pluggen og rengjøre den skikkelig før hun hjalp Lise ut av antrekket, før jeg gikk til stua for å ta på meg tur antrekk. Jeg hadde fått på meg tskjorte og shorts når jentene kom inn. Lise var nå kliss naken.

”Ta på deg kjole” sa jeg til Lise. ”Så tar dere på skotøy for å gå en tur”.

Madeleine rørte seg ikke og så kun spørrende på meg.

”Vi får ha på undertøy, sant?” Hun virket litt nervøs.
”Nei, det skal dere ikke” svarte jeg kort. Begge jentene hadde flotte pupper som strengt tatt ikke trengte særlig løft.
De adlød om ikke litt usikkert.

Straks etter sto vi utenfor døra. Det var fortsatt varmt i været og vi hadde ikke sett noen biler i hytteområdet på vei opp.

Jeg hadde med en sekk med forfriskninger mens vi gikk. ’Jeg må jo oppføre meg som Mannen’ tenkte jeg når jeg bar sekken. Den var ikke særlig tung – vi skulle jo ikke på lang tur.

Hytta lå på lavfjellet og det tok ikke lang tid før vi kom på første topp. Det var praktisk talt vindstille og solen varmet huden.

Jeg hadde satt oss for å se på naturen.
”Ta av dere kjolene og gi dem til meg” sa jeg mens jeg så bort på jentene.
De så usikkert på hverandre.

”Hva om noen kommer?” spurte Lise.
”Vi har ikke sett noen biler, og her ser vi på lang avstand om noen nærmer seg” svarte jeg kort. Jeg var fortsatt usikker på om jentene ville kle av seg.

Madeleine var den første til å kle av seg, og dekket puppene og underlivet med henda. Lise sto fortsatt med antrekket på seg og jeg ba hun om å sette seg skrevs over meg. Madeleine virket missunnlig.

Det var en uvant følelse å ha en lekker jente skrevs over meg i fjellet, særlig en uten undertøy.

Jeg ga Lise et kyss og sa hun hadde vært flink med maten, før jeg løftet opp kjolen bak henne med en hånd og ga henne 10 slag på rumpa med hånda. Jeg må ha truffet det røde området godt, for hun ynket seg for hvert slag.

”Tar du av deg kjolen nå, eller må vi rive den av?” spurte jeg med morsk stemme.

Lise valgte heldigvis å ta av seg kjolen selv, men begge jentene var sjernerte der de sto nakne ute i naturen, så vi ble en stund på toppen. Det var varmt og godt så jeg tok av meg tskjorta og vi lå alle 3 og solte oss. Sola varmet godt på bar hud, selv om det var sent, og vi pratet alle 3 om fantasier og lyster. Det virket som begge jentene hadde fantasier om å tjene i harem, men de ble tause når jeg spurte videre om dette. De svarte heller ikke når jeg spurte om de kjente noen som evt kunne delta sammen med oss.

Når jeg virkelig begynte undre var når jeg spurte om de hadde hatt lesbiske erfaringer tidligere og begge forholdt seg tause. Jeg lot det ligge og foreslo vi kunne gå videre. De var begge uvanlig raske med å reise seg for å gå videre.

Jeg foreslo vi gikk til et fjellvann ikke som lå forholdsvis nærme, men det viste seg å være for kaldt til å bade, så vi satt med beina i vannet istedenfor. Det var spennende å ha en naken jente på hver side der vi satt på en stor stein midt på fjellet.

Jeg la en arm rundt hver jente og de lente seg mot skuldrene mine. Vi hadde sola foran oss og jeg la meg ned på ryggen med et fast grep rundt kroppene til jentene. De la seg velvillige på ryggen sammen med meg. Jeg lå litt slik for å la dem slappe av før jeg sakte trakk til meg armene og la dem oppå kroppene deres.

Jeg startet med å stryke dem på magen før jeg lente meg opp og førte henda mot underlivene deres. De startet stønne ganske så samtidig og snart hadde jeg to fingre inne i hver jente og gnidde passe hardt mot g-punktene deres.

”Si ifra når dere nærmere dere orgasme” sa jeg så uanfektet jeg klarte, mens jeg fortsatte å fingerpule jentene.
Etter hva som føltes som et øyeblikk der og da hikstet Lise ut at hun snart kom, og jeg trakk ut fingrene av henne mens jeg ga henne instruksjoner om å ta av meg buksa. Hun virka snurt når hun satt seg foran meg og startet lirke av meg buksa og boxeren. Med litt vrikking klarte hun å få begge helt av meg.

”Legg deg på rygg oppå venninna di” sa jeg til henne og klemte lett på den nærmeste puppen hennes.

Lise smilte til meg og startet klyve til rette. Før hun rakk legge seg til rette stønnet Madeleine frem at hun nærmet seg orgasme.

Straks etter lå Lise over venninna si og hun hadde underlivet sitt så vidt over underlivet til Madeleine slik at jeg hadde enkel tilgang til begge. Jeg satt meg på huk foran dem og vekslet mellom å slikke på fittene deres – 2 lange slikk over skamleppene til hver av dem før jeg bytta.

Jentene stønnet stadig høyere og jeg kjente pikken pulsere slik jeg satt, så jeg bytta tunge med pikk og lot dem begge få noen støt før jeg atter bytta frem og tilbake. De første gangene jeg bytta hull passet jeg på å dra pikken langs kroppene deres for ekstra nytelse for egen del.

”Hvem av dere bruker p-pille” stønnet jeg ut

Madeleine var raskest med å svare ”ja”, og Lise fulgte rett etter.

”Lise, still deg i doggy over venninna, med underlivet mot meg, og kyss hverandre” stønnet jeg videre frem, mens jeg bytta fra å pule på Lise til Madeleine. Jeg så atter skuffelse i blikket til Lise, men passet på å blunke til henne slik at Madeleine ikke så meg. Reaksjonen kom raskt i form av et frekt smil fra Lise før hun skiftet stilling og skøt rumpa mot meg.

Jeg tok noen ekstra drag i fitta til Madeleine, mens jeg tok godt tak i den ene skinka til Lise og deretter førte den svulmende pikken mot fitta til Lise. Lise gispa høyt når jeg hardt pressa meg inn i henne. Hun var skikkelig våt fra all behandlingen. Jeg tok solid tak på hver av hoftene hennes og kjørte henne hardt.

Orgasmen min nærmet seg faretruende så jeg bytta over til å pule på Madeleine.

”Madeleine, slutt med kyssinga og start å kos på puppene til Lise”
”Ja, Mester” stønnet Madeleine frem mens jeg med et fast grep rundt rumpeballene til Lise dyttet henne fremover over venninna si.

Jeg kunne se Madeleine trekke begge armene inn under Madeleine, men ikke hva hun gjorde. Det var imidlertid tydelig Lise nøt behandlingen for hun startet komme med taktfaste lave stønn.

Jeg satte ned tempoet og nøt fitta til Madeleine ved å bytte mellom dype og grunne drag med pikken. Samtidig fuktet jeg fingrene på høyrehånda på nytt i fitta til Lise og hun stønnet høyt for hver finger jeg kjørte til bunns i henne.

Når alle fingrene var tilstrekkelig våte lot jeg pekefingeren leke med huden hennes opp mot analen hennes. Lise må ha forstått hva som skulle skje for jeg kunne kjenne hvordan hun startet spenne kroppen og holdt pusten.

”Slapp av og nyt behandlingen du får, tøs” sa jeg kort og kjente hvordan Lise startet slappe av og puste ut. Når hun pustet ut førte jeg pekefingeren med en fast bevegelse inn i rumpehullet hennes og lot den være der. Lise gispet høyt og jeg antar Madeleine kunne gjette seg til hva som foregikk bak kroppen til venninna si.

Jeg trakk fingeren forsiktig ut og prøvde forsiktig med langefingeren også. Den forsvant overaskende lett inn, men det var trangt.

Litt om litt klarte jeg å tvinge fingrene fra hverandre, samtidig som jeg med utrolig korte bevegelser førte fingrene inn og ut av henne.

Mens jeg i satte opp tempoet på Madeleine trakk jeg fingrene nesten ut av Lise for så å legge til ringefingeren min. Det buttet litt etter første ledd på fingrene, men etter litt lirking klarte jeg få fingrene inn tilsvarende 2 fingerledd.

Jeg startet fingerrunke rumpa til Lise mens jeg satte opp tempoet med pikken i Madeleine. Begge jentene stønnet høyt igjen. Stillheten ble brått brutt av at Madeleine utbrøt at hun nærmet seg orgasme. Jeg kunne kjenne fittemusklene hennes stramme ekstra rundt pikken min og bestemte meg for å prøve noe nytt – så jeg vridde litt på hånda mi slik at jeg klarte å bruke tommelen til å massere kjønnsleppene til Lise.

Brått ble jeg varm innvendig og kjente hvordan orgasmen bredde seg gjennom pikken min før den neste spruten bygde seg opp. Orgasmen min førte til skjelving i fingrene jeg hadde inne i Lise så jeg førte tommelen inn i henne. Med raske bevegelser vekslet jeg mellom 2 fingre dypt inne i rumpa hennes og tommelen i fitta hennes. Orgasmen min var over, men siden jeg fortsatt var hard fortsatte jeg med rolige drag inne i Madeleine.

Det tok ikke lang tid før Lise stønnet høyt, og jeg antok hun hadde fått orgasme.

Etter jeg trakk meg ut av jentene gikk ferden min rett til vannet hvor jeg møysommelig vasket henda mine før jeg kastet vann i ansiktet. Jeg var varm og det kalde fjellvannet kjølte meg ned på en brutal, men forfriskende.

Jeg ga jentene kjolene sine mens jeg kledde på meg. Ingen av dem kledde imidlertid på seg når vi startet gå ned til hytta igjen. Når vi nærmet oss nærmeste åskam dukket det brått opp en kar rundt 40 i løpetights som løp mot oss i stien. Madeleine og Lise var opptatte med å se på en stor rullestein ved siden av stien og oppfattet ikke den ukjente før han var innen armlengde ifra. De skvatt begge 2 og nærmest hoppet ut av siten når han nærmet seg. Han løp raskt fobi mellom jentene mens han spurte om vi hadde hatt det gøy. Blikket hans hadde febrilsk vekslet mellom jentene og det var tydelig han slet med konsentrasjonen. Utrolig nok løp han videre uten å snu seg rundt for å se. Vi sto alle 3 og så etter han der han forsvant videre innover fjellet mot vannet vi akkurat hadde oppholdt oss ved.

Stillheten ble raskt avbrutt av nye steg som nærmet seg. Ei vakker blondine i begynnelsen av 20-åra løp atter mot oss. Hun var også kledd i løpetights, men hadde kun treningsBH på seg på overkroppen. Det lange håret hennes sto i en løs hestehale ut av capsen hennes. Hun stoppet brått mellom jentene og gransket hver av dem mens hun andpusten startet prate.

”Stilig show dere hadde ved vannet… Jeg vet hvor dere bor, så kanskje jeg stikker innom i kveld”. Hun avsluttet setningen mens hun åpenlyst øynet kroppen min og blunket til meg.

Like raskt som den ukjente jenta hadde dukket opp startet hun jogge videre inn i fjellet.

Lise og Madeleine så begge brydd ut og startet kle på seg i rask fart før vi fortsatte gå. Ingen av oss sa noe på veien ned til hytta.

Hytta hadde gjerde rundt hele tomta, men istedenfor å gå rundt klatret vi alle over. Det var ikke første gang det hadde blitt gjort akkurat på det stedet, og gjerdet var på et sted byttet ut med planker en kunne bruke som ei klatre i. Jeg lot jentene klatre først, og når de kløv over ble kjolene deres løftet tilstrekkelig til at jeg fikk se kjønnene deres – alltid en fornøyelse. Til min glede kunne jeg se at det glinset i kjønnet til begge.

Vel fremme på hytta låste jeg opp døra, mens jentene sto tause bak meg.


 

Jentene gikk lydig inn døra når jeg åpnet den, fortsatt hadde ingen sagt noe. De startet ta av seg skotøyet sitt straks innenfor og jeg betraktet dem der de begge satt på huk og bestemte meg for å bryte stillheten.

”Greit nok det ble en overraskende avslutningen på turen vår, men ingen av oss kjente de som løp i fjellet, så who cares… sant?”
Lise og Madeleine så begge ned i gulvet mens de tause nikket med hodet.

Utrolig nok var jeg raskest med å få av meg skoa og skrittet over dem før jeg forsvant inn på badet. Jeg startet tappe vann i boblebadet før tok av meg de svette klæra og kun hadde boxeren på meg. Klæra kastet jeg i en krok før jeg gikk ut igjen til kjøkkenet. Lise sto taus og observerte Madeleine som sleit med å løsne lissene sine. Jeg sa ingenting før Madeleine hadde fått av seg skotøyet sitt. Mens hun reiste seg gikk jeg raskt bort til dem og trakk dem inn i armkroken min på hver sin side mens jeg med beroligende stemme sa ”Det er koselig dere ble med på hyttetur – vi har fortsatt mye igjen av turen så ingen vits å sture”.

Jeg kysset de begge på pannen før jeg førte armen kjelende opp og ned langs siden av kroppene deres slik vi sto.

”Nå tar dere av dere kjolene deres og blir med meg på badet”.
Jentene gikk med forsiktige skritt mot badet. Madeleine som gikk først dro kjolen sin over hodet på vei inn døra. Jeg tok en svipptur innom stua og hentet den doble dildoen jeg hadde kjøpt tidligere på dagen. Når jeg kom inn på badet hjalp Madeleine Lise med å få av seg kjolen.

Jeg fikk jentene til å sette seg på gulvet vendt mot hverandre før jeg ga dildoen til Lise.

”Pul hverandre” sa jeg kort og kunne se hvordan jentene smilte frekt til hverandre.

Lise førte raskt dildoen inn i seg, mens Madeleine ålte seg sittende mot henne. De siste skrittene tok Madeleine med et godt tak rundt dildoen. Dildoen beveget seg alt forsiktig ut og inn av Lise, og et kort øyeblikk etterpå satt jentene mot hverandre og pulte hverandre med dildoen de delte.

Jentene virket opptatte med hverandre før de raskt så på meg når jeg startet å prate. ”Ta av meg boxeren” sa jeg kort og jentene glødet i øya mens de med en arm hver tok tak i boxeren min på hver sin side og dro den ned til anklene mine. Jeg tok et skritt mot dem og bøyde meg litt i beina slik at pikken min var i ansiktshøyde. Jentene bøyde seg frem og startet slikke pikk og paller fra hver sin kant. Boxeren hadde rester av sæd fra pulingen på fjellet og pikken smakte sikkert en blanding av svette, sæd og saftene deres. Det tok ikke lang tid før jeg syntes så pikken så ren ut så jeg trakk meg fra dem og gikk inn i dusjen. Jeg lukket ikke dusjdøra.

Rett før jeg satte på vannet fortalte jeg dem de kunne kysse og kose som de ville med hverandre.
Mens jeg vasket hår og kropp kunne jeg se hvordan de vekslet mellom å holde rundt hverandre og kose på hverandres pupper. Det var tydelig at de nøt hverandres selskap da stønnene ble stadig høyere.

Når jeg var ren satte jeg dusjhodet mot jentene og de satte begge i et lite hyl der de satt, og trakk seg fra hverandre.

”Tørk meg før dere dusjer” sa jeg lo jeg til dem, mens jeg kastet et håndkle til dem. De startet reise seg, men før de rakk lee på seg fortsatte jeg: ”Pass på at dildoen ikke faller ut mens dere tørker meg”

Jentene strevde med å reise seg, og det endte med at jeg hjalp dem opp. Etter mye anstrengelser startet de imidlertid med å tørke meg. Det gikk raskt med 2 sett hender som førte håndkleet over meg.

Med en rask bevegelse bøyde jeg meg litt frem og dro dildoen mot gulvet med et fast grep. Den glei ut av dem begge og de så litt skuffa ut. Før de rakk å si noe klasket jeg imidlertid dildoen på rumpa til Lise. ”Kom dere i dusjen nå begge 2”. Jentene trippa raskt inn i dusjen og jeg lukket dusjdørene bak dem før jeg slo av vannet i boblebadet. Vannet i karet hadde perfekt temperatur.

Jeg forlot jentene uten å undersøke nærmere hvordan de vasket, annet enn å konstatere at vannet gikk på i dusjen. Med raske skritt hentet jeg en iskald cola i kjøleskapet, 3 glass og en kurv med jordbær. Jeg satt alt på et fat før jeg hentet noen kondomer fra samme pose og la i en haug på brettet.

Jeg gikk inn igjen på badet og kunne se hvordan jentene skylte ut skum av håret sitt, før jeg satte fra meg brettet på siden av boblebadet.

Med en forsiktig bevegelse åpnet jeg dusjdørene og smøg meg inn. Lise smilte til meg mens jeg gikk inn, mens Madeleine hadde hodet bakover og spylte såpe ut av håret sitt. Det luktet jenteshampo i dusjen og jeg bøyde meg frem og slikket den ene brystvorten til Madeleine, mens jeg la den andre armen på rumpa til Lise.

”Lise, vi fikk ingen beskjed om å leke nå..” startet Madeleine, før jeg avbrøt henne
”Det er ikke Lise som koser på deg nå”

Madeleine rettet på hodet og fanget blikket mitt samtidig som jeg reiste meg opp mot henne. Jeg kyssa henne lett på munnen før jeg fortsatte ”Dere virker rene nok begge 2 nå, så kom dere oppi karet”. Jeg gikk til side og klapsa dem begge på rumpa på vei ut av dusjen.

”Du har tenkt på alt mulig nå du” lo Lise når hun fikk se brettet med godsaker.

Jeg svarte ikke, men satte meg til rette i karet og trykket på en bryter så massasjestrålene startet. Jentene kløyv raskt oppi og satte seg til så jeg hadde en arm rundt dem begge.

Jeg nøt å ha jentene i boblebadet og etter vi hadde fått oss litt å drikke samt noen jordbær hver fikk jeg lagt begge til i armkroken min. Henda mine rakk ikke mye over dem, men jeg fikk lagt en hånd på puppene deres og lekte med de stive brystvortene deres.

Lise var den første som tok initiativ og startet kysse meg på nakken og beveget kyssene opp og ned fra øret og skulderbladet. Det ilte gjennom kroppen min. Kort tid etter dette startet Madeleine gi meg tilsvarende behandling. Lise beit meg lett i øreflippen før hun sugde flippen i munnen sin og trakk seg forsiktig unna.

Jeg hadde aldri blitt bitt før og syntes det hele var utrolig forførende.

Tanken ble brått avbrutt av Madeleine som plantet et ubehagelig bitt rundt den venstre brystforta mi. Jeg skreik til og trakk meg så unna som jeg klarte. Lise skvatt til side uten å riktig fatte hva som hadde skjedd.

”Jeg skal ikke bites uten å ha gitt deg lov til det” sa jeg med sint stemme og jeg hørte Lise med beklagende stemme bak meg startet ”un..”. Jeg snudde meg brått mot henne og la en hånd bak hodet hennes og avbrøt henne med et ømt kyss på munnen.

”Det var fantastisk hva du gjorde, vennen” sa jeg mykt, før jeg snudde hodet mot Madeleine
”Denne tøsa derimot..”

Jeg reiste meg opp og skrittet ut av boblebadet før jeg tok tak i Madeleine og slepte henne ut av karet. Hun fikk raskt beina under seg og sto brått foran meg med ansiktet ned.
”Unnskyld, Mester.. Det var ikke meningen..”

Jeg avbrøt henne ved å legge hånda rundt henne og dyttet henne mot kroken der de svette klæra mine lå.
”Stell deg mot veggen, med rumpa ut”

Med raske skritt forlot jeg badet for å hente pisken. Få skritt fra døra til badet fikk jeg imidlertid øye på analpluggen som fortsatt lå på kjøkkenbordet. Jeg tok den med meg og gikk inn på badet. Madeleine hadde henda høyt plassert på veggen og hodet vendt mot gulvet, mens Lise lå på magen i vannet med hodet hvilende i henda sine over kanten på karet.

”Denne tøsa trenger disiplin” sa jeg og spanket Madeleine med hånda over rumpa. Hodet hennes beveget seg ikke og jeg undret meg over hvorfor.

”Som straff skal du få 20 smekk til å begynne med, og du skal telle dem høyt. Forstått?”
”Ja, Mester” stotret Madeleine frem, og jeg forstod hun var oppriktig lei seg.

Jeg lot pisken fare og traff henne over begge ballene.

”2, Mester” svarte Madeleine med klar stemme.

”Det første teller ikke, så nå er vi tilbake til det første” svarte jeg bryskt, mens jeg så ned på brystkassa mi. Det var fortsatt bitemerker rundt brystvorta mi.

Jeg fuktet pluggen i fitta hennes før jeg brått presset den inn i henne.
”Om du ikke klemmer fast pluggen starter tellinga på nytt igjen. Forstår du, tøs?”
”Ja, Mester”

Svaret hennes ble avsluttet av piskelyd mot rumpa hennes. Madeleine begynte alt bli rød, og straks pisken ble løfta fra rumpa hennes kom svaret med rask stemme ”1, Mester”

Jeg fortsatte med raske piskeslag til vi var kommet til det 12te slaget. Svaret til Madeleine ble brått avbrutt av en sterk, fremmed stemme.

”Hva foregår her?”

Madeleine og jeg snudde oss samtidig.
I døråpningen sto jenta fra fjellet iført stramme svarte jeans og en sexy hvit halternecktopp med dyp utringning. Hun hadde sterk sminke i ansiktet, med rød lebestift som kontrast til toppen. I hånda hadde hun ei vinflaske.

«Hva har tøsa gjort?» spurte hun, med sterk blikk kontakt med meg

Forfjamset og sjenert av å ha blitt fersket måtte jeg ta meg i å beundre den flotte jenta som nå sto i døråpningen. Beina hennes virket uendelig lange der de endte i høyhelte hvite støvletter som sluttet midt på leggen hennes.
Den ukjente gikk til meg med bestemte skritt og ga meg en klem.

«Jeg heter Siri. Nå kan du kanskje svare på spørsmålet mitt?»

Legg igjen en kommentar