Vikartimen

Denne novellen er vist 27105 ganger.

Det jeg nå skal fortelle om, skjedde like før jul i fjor.
Jeg jobber på en videregående skole i Kristiansand, hvor jeg underviser i fagene matematikk, bedriftsøkonomi og markedsføring.
Men denne dagen kom gymlæreren Trond bort til meg og spurte om jeg ikke kunne ta gymtimene hans i dag, da han måtte i et viktig møte. Jeg er aktiv innebandyspiller på fritida, så Trond mente at det burde jeg da greie fint. Jeg har ingen problemer med å hjelpe en kollega, så jeg svarte at det kunne jeg da gjøre, mot at han rev i en runde på byen lørdagen etter. Dette ble avtalen.
Det var en VK2 klasse jeg skulle geleide gjennom to timer med kroppsøving. På planen sto egentlig intervalltrening, men jeg ble temmelig populær da jeg avlyste dette til fordel for fotball og håndball. Jeg ville da også ha det litt gøy på slutten av en ellers kjedelig onsdag.
Når timen var over og elevene var sendt i dusjen, ryddet jeg hallen. Det var selvsagt ingen av elvene som tenkte på å gjøre det før de løp i dusjen!
Mens jeg låste igjen utstyrsrommet, tenkte jeg at det var da jammen mange deilige jenter i denne klassen. Det er visst gymlærer man skulle blitt! Hele timen hadde jeg beskuet deres herlige kropp, skjult bak trange og minimale treningsklær. Jeg kunne kjenne pikken reise seg i buksa ved tanken. Jeg var singel, og hadde ikke opplevd sengekos på en ganske lang stund nå.
Jeg gikk mot lærergarderoben, og så fram til en varm og god dusj. Men i det jeg åpner døra får jeg et sjokk av de store. Der sitter Cathrine naken på benken med bena godt spredt fra hverandre, med Cecilie like naken på kne i mellom.
Disse to jentene går i matteklassen jeg underviser i, så jeg visste de var et radarpar, men dette hadde jeg ikke ventet meg av dem!
En blanding av sjokk, kåthet og flauhet raser gjennom meg.
Cathrine er ei lita og nett jente, med mørkt hår til skuldrene og to store, deilige pupper. Cecilie har blondt langt hår, en slank deilig kropp og ei snerten rumpe.
Jeg tenker ikke klart, men av ren impuls lukker jeg døra bak meg og går inn i garderoben. Jeg har knapt kommet bort til der jentene sitter, da Cathrine knyter opp joggebuksa mi, og drar den nedover bena. Hun gir fra seg et lite smil da hun ser den store kulen foran på bokseren. Hun tar seg derimot ikke særlig tid til å nyte det synet, hun tar tak i bokseren og drar den av meg.
– Mmmm deilig kukk du har lærer Pettersen, sier hun og gir meg et lurt smil.
Cecilie har knapt merket at jeg har kommet, fordi hun er altfor opptatt med sitt der nede. Cathrine tar pikken min i munnen, og begynner å suge meg. Ååå så utrolig deilig det var! Jeg ser ned der hvor Cecilie sitter. Jeg kan se henne nyte den jobben hun gjør. Cathrines fitte er helt glattbarbert. Hun legger hånda rundt pikken min og runker i takt med sugingen. Det er helt tydelig at denne jenta har erfaring!
Cecilie reiser seg opp og ber meg sette meg på benken. Jeg adlyder med største selvfølgelighet.
Når jeg får satt meg er det Cecilie som tar pikken min i munnen. Ååå hun er like god til dette som Cathrine. Jeg forstår at disse jentene ikke bare bedriver uskyldige ting i helgene!
Jeg plasserer nå hånden min på Cathrines deilige, glatte fitte. Den er utrolig våt. Jeg bruker to fingre på klitoris, og stryker de opp og ned.
– Hardere! Cathrines ordre blir kjapt etterlevet
Cecilie begynner å bevege hodet fortere nå. Svelger hele pikken, før hun flytter seg opp igjen.
– Jeg vil kjenne deg inni meg Pettersen, sier Cathrine.
Cecilie slipper taket i pikken min, og flytter seg til siden. Cathrine legger seg på ryggen på gulvet med spredte ben. Jeg kommer inn mellom bena hennes, og fører pikken mot hennes deilige åpning. Med en bestemt bevegelse trenger jeg inn i henne. Hun stønner høyt i det jeg når bunnen av hennes deilige grotte.
Cecilie setter seg så over ansiktet til Cathrine med ansiktet vendt mot meg. Cecilies fitte er like glatt og nydelig som Cathrines. Cecilie og jeg møtes i et heftig kyss, mens Cathrine begynner å slikke Cecilies klitoris.
Jeg begynner å støte hardere inn i Cathrine. Hun gir fra seg et klynk hver gang jeg treffer bunnen av hennes kåte fitte. Jeg kan se Cathrines tunge leke med Cecilies klitoris, og kan ikke forstå at dette faktisk skjer!
Jeg øker tempoet ytterligere, og da blir det for mye for Cathrine:
– Ååå jeg kommer nå! Å herreguuuuuuud!!!
Skjedemusklene til Cathrine trekker seg sammen rundt pikken min, og gjør det veldig vanskelig å holde igjen. Men jeg må klare det, det er ei deilig fitte til her som jeg har lyst til å prøve.
Jeg trekker meg så ut av Cathrine. Cecilie flytter seg lengre ned og snur seg rundt. Hun står på alle fire, mens hun begynner å slikke Cathrines fitte. Jeg tar i mot invitasjonen og trenger meg inn i Cecilies deilig fitte. Jeg tar et godt tak på hoftene hennes og begynner å støte hardt i henne. Jeg når bunnen hennes hver gang jeg er inne. Cathrines grotte var dypere enn denne.
Jeg øker tempoet, og kjenner at dette ikke kommer til å holde særlig lenge. Cecilie stønner høyt av begjær.
Cathrine snur seg så rundt, og legger seg med ansiktet under Cecilies fitte. Hun strekker seg opp til henne, og lar tungespissen finne klitoris. Dette blir for mye for Cecilie.
– Åååå nå kommer jeg! Jeg kommer nååååå!
Endelig kan jeg også komme, og når Cecilies skjedemuskler klemmer rundt pikken, har jeg ingen sjanse til å holde igjen. Jeg spruter Cecilies fitte full av min varme sæd. Pumper stasen inn i hennes deilige fitte.
Jeg trekker meg så ut, og setter meg sliten på benken. Cathrine ligger fortsatt under Cecilie, og slikker nå sæden som kommer ut av Cecilies deilige åpning.
Jentene kler så på seg igjen gymklærne og gjør seg klare til å gå til sin egen garderobe. Cathrine snur seg i mot meg i døra:
– Etter mattetimen på fredag er det min tur til å kjenne sæden din inni meg. Bare så du vet det! Så gir hun meg et nydelig smil og går ut av garderoben.
Og ganske riktig, fredag var det hennes tur. Men det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar