Vil det skje igjen?

Denne novellen er vist 7273 ganger.

Nå er det en god stund siden vi møttes for første gang etter noen timer med chatting på internett. Den gangen har brent seg fast og det samme med de få gangene i ettertid vi har vært sammen. Jeg har aldri før møtt en slik mann som deg og hvert eneste lille øyeblikk sammen med deg er som å være i himmelen.

Det hele startet en småkald sommernatt i juli da du kom innover hit hvor jeg bor. Vi hadde snakket på nett noen timer og forventningene var store. Jeg var ganske kåt da du endelig kom og hoppet inn i bilen sammen med deg og fikk fort en bekreftelse på at du også var det. Spenningen var til å ta og føle på mellom oss og jeg greide nesten ikke vente til vi fant en litt avsides plass der vi kunne parkere bilen og nyte hverandre i fred og ro. På forhånd hadde begge ytret ønske om at vi bare skulle kline og kose oss, men det gikk fort litt lenger enn som så. Det ble noen fantastiske timer sammen med deg.

Etter noen minutter sammen i bilen kysset jeg deg forsiktig på munnen og du var ikke sen med å gjengjelde det. Du var så utrolig flink til å kysse at jeg nesten mistet pusten. Slik satt vi lenge. Bare smakte på hverandre og lot tungene leke. Du var fantastisk! Pusten gikk fortere hos oss begge og motet steg hos meg. Jeg la forsiktig hånden min over bulen på buksa. Jeg kjente at pikken din hamret av kåthet. Det knøt seg inni meg mens jeg fortsatte å kysse deg og forsiktig stryke over pikken. Du stønnet dypt da jeg lot fingrene finne veien innenfor bukselinningen og forsiktig tok et tak rundt pikken din. Tungene våre lekte ivrigere med hverandre og du begynte å kysse meg på halsen og overkroppen. Det kriblet i hele kroppen. Herregud så du tente meg. Du var ikke sen å be da jeg sa at jeg ville suge deg. Buksa ble trekt ned ganske fort og frem kom en stor, stiv pikk som ba om å bli sugd. Jeg bøyde meg forsiktig over deg der du satt i sjåførsetet i bilen og kysset kuken din. Den smakte utrolig godt og det tok ikke lange før jeg hadde store deler av pikken din i munnen og sugde den med stor iver. Du stønnet mer og mer og stoppet meg rett før du kom. Du var usikker på hvordan jeg ville reagere siden vi ikke hadde snakket om hva jeg syntes om å svelge, så derfor ba jeg deg om å knulle meg og sammen sprang vi inn i en skog, rev av klærne og du kom hardt inn i meg. Og dette var bare starten på eventyret mellom oss og forhåpentligvis tar det aldri slutt.

Ut over høsten ble det flere og flere kjedelige timer på skolen og det ble ofte sendt meldinger mellom oss og det var mer enn nok tid til litt dagdrømming. Noen var av det uskyldige slaget og andre var fulle av pirrende ord og ideer om hva vi kunne finne på. Det ble mange seine netter der vi sendte kåte sms’er store deler av natten helt til en av oss eller begge kom. I flere av meldingen ble det lagt opp til ting vi kunne finne på sammen og det fikk forventningene til å toppe seg. Det finnes ikke ord som kan beskrive den følelsen som jager gjennom kroppen min når jeg er i nærheten av han og vet at det ligger noe i luften. Bare tanken på at jeg snart skal få smake på leppene hans, kanskje suge han litt igjen, kjenne hendene hans over kroppen min osv, får det til å krible i hele meg.

Det har gått noen måneder mellom de gangene vi har vært sammen og kost oss med hverandre, men det er ikke mye som forandrer seg. Jeg husker da vi møttes tidlig i vinter. Vi hadde sendt meldinger store deler av natten også tikket første melding fra deg inn igjen etter noen få timer søvn klokken 7 på morgenen. Du ville treffe meg og kjenne den fantastiske munnen min jobbe med pikken din igjen og jeg var ikke sen å overtale. De første timene på skolen den dagen gikk til å sende kåte meldinger til deg med alle mulige ting jeg kunne tenke meg å gjøre med deg og da du endelig sendte en melding om at du kom for å hente meg, var vi begge ved bristepunktet. Det hele endte med et nytt lite eventyr i bilen din.

Jeg kan ikke legge skjul på at jeg elsker å kline med deg og suge deg, så det får jeg alltid gjøre når vi møtes. Det var ikke noe unntak denne morgenen i bilen din på en parkeringsplass der alle kunne oppdage oss. Det ble ikke mange minuttene med kyssing før jeg holdt på å sprekke av iver etter å suge den sinnsykt deilige pikken din igjen. Jeg har aldri før sugd en pikk som smaker like fantastisk som din og det er rett og slett en opplevelse i seg selv å leke med den. Sukk sier jeg bare. Og jeg vet at jeg har all mulig makt over deg. Det er ikke bare en gang du har fortalt meg at jeg er den beste som noensinne har sugd deg. Det er ord jeg nyter å høre fra en voksen mann som deg. Jeg elsker å bruke munnen min på deg og det er ingenting som tenner meg mer enn å se at du nyter det jeg gjør med deg.

Du la raskt ned seteryggen og jeg rev buksa ned og stupte over pikken din før du i det hele tatt var klar over hva som skjedde. Det gikk varme bølger gjennom hele kroppen min da jeg la leppene mine rundt den og tok den inn i munnen min. Du stønnet og jeg tok tak i ballene dine mens jeg sugde deg. Det tok ikke lange tiden før du kom. Stønnene dine ble dypere og dypere, du begynte å skjelve og plutselig kjente jeg en varm, deilig sprut som traff meg bak i halsen. Jeg svelget hver eneste dråpe og fortsatte å suge deg til orgasmen var over og pikken din nærmest var slapp igjen. Du bare så på meg med de fineste øynene jeg noen sinne har sett, før du ga meg et forsiktig kyss på munnen og kjørte meg tilbake på skolen igjen.

Det skulle gå noen måneder igjen før jeg fikk en ny smakebit av deg, men denne gangen var deler av en stor fantasi hos oss begge som gikk i oppfyllelse. Vi hadde ikke snakket med hverandre lenge da du fortalte meg om en av fantasiene dine; bli sugd der du jobbet. Jeg tente på tanken med en gang og ideen om å gjøre dette meg deg har vært i underbevisstheten min hele tiden. Bare tanken på å suge deg der hvor du jobber, der hvor jeg en gang i fremtiden skal jobbe, der skolekameratene mine er i nærheten, der vi kan bli oppdaget av dine kollegaer.. Det er ingen ord som kan beskrive den galskapen som skjer mellom oss til tider. I hver eneste fantasi jeg har hatt om deg siden vi ble kjent, har tankene mine kommet inn på dette området og jeg kan bare si at det er noe av det utroligste jeg har opplevd.

Det ble en del meldinger dagen i forveien der jeg la opp til litt av hvert. Jeg var kåt, klar for deg og den fantastiske pikken din og for å ikke snakke om hvor lyst jeg hadde til å kline med deg. Meldingene gikk frem og tilbake både kvelden før og store deler av formiddagen inntil det plutselig tikket inn en melding der du skrev at du kunne møte meg en liten stund. Hjerte mitt hamret i bryste da jeg diktet opp en unnskyldning til venninnen min før jeg sprang ut av klasserommet og dit hvor vi skulle møtes. Jeg klarte nesten ikke sitte stille. Da du endelig kom ut av heisen kjente jeg en ekstrem kribling starte et sted langt inni kroppen min. Du var så forsiktig da du kom og du ble litt utilpass da jeg ga deg et forsiktig kyss på munnen, men da du hørte at jeg hadde funnet en bra plass, kom smilet og du tok meg i hånden og dro meg med deg.

Vi låste oss inne på et lite do og du var ikke sen med å trekke meg tett inntil deg og legge leppene dine over mine. Jeg har aldri opplevd deg så ivrig og rett på sak før. Det tente deg tydeligvis å være så nært å få fantasien din oppfylt. Du kysset meg hardere og hardere, tungen din lekte med min og du strøk meg oppover magen før da la en hånd på bryste mitt. Jeg stønnet da dy begynte å massere brystene mine mens du fortsatte å kysse meg. Du tok hånden min og førte den ned til pikken din som nå stod der hard og stiv under uniformsbuksa di. Jeg lot fingrene gli over bulen på buksa før jeg tok et godt tak og begynte å runke deg litt. Det gikk ikke mange minutter før du hadde tatt buksa av deg og pikken din stod der mot meg med et ønske om å bli sugd. Jeg byttet på å runke deg og massere ballene dine. Du stønnet og behandlet puppene mine hardere. Du rev til side toppen jeg hadde på meg og dyttet bh-en ned før du la leppene dine rundt en av de stive vortene mine og begynte å suge på den. Småbet meg litt og strøk meg nedover ryggen. Før jeg viste ordet av det, presset du meg ned og ga meg klar beskjed om å suge deg. Jeg satte med ned fremfor deg og lot tungen forsiktig gli over pikken din. Du stønnet og presset meg mot deg. Jeg fikk ikke suge deg lenge før du tvang meg opp igjen. Leppene våre møttes i et sultent kyss, småbet hverandre og lot hendene leve sitt eget liv på kroppene til hverandre. Du tok tak i brystvortene mine og kleip. Jeg jamret meg av smerte, men du bare kleip hardere. Du slapp det ene bryste mitt og presset meg ned igjen fremfor pikken din. Det gikk ikke lange tiden før du sto godt plassert mot en vegg med den ene armen støttende på ryggen min mens jeg sugde deg hardt og deilig. Jeg kunne kjenne at du ble mer og mer skjelven i føttene og da du stønnet «det går for meg», småbet jeg lett i kuken din og kjente raskt en strøm av sæd sprute inn i munnen min. Det var så vidt du klarte å holde deg oppe og hvis noen hadde gått forbi, ville de nok uten tvil hørt oss. Jeg reiste meg opp og ga deg noen små kyss mens du kledde på deg. Da vi gikk ut av doet og du snudde deg for å gå, viste jeg med sikkerhet at det nok vil bli noen måneder til neste gang igjen.

Legg igjen en kommentar