Vil du høre hva jeg drømte i natt?

Denne novellen er vist 9979 ganger.

Jeg og du var på Kreta. Vi hadde hatt det fint i de tre dagene vært der med bading, soling og elskov. Denne kvelden var vi ute og spiste og drakk vin på e liten resturant. Jeg var ganske forelsket i deg og syntest du var nydelig. Kelneren var en tiltrekkende mann i trettiåra. Jeg tror du likte han for jeg merket meg at du ofte følgde han med øynene når du trodde jeg ikke la merke til det. Etter min mening fikk du uanlig mye oppmerksomhet fra han også.

Vi forlot resturanten like før stengetid. Ute var det nydelig. Passe varmt og romantisk stemning med duse gatelykter. Vi sette oss ved et bord på en fortausresturant på den andre siden av gaten og fikk servert hver sitt glass god rødvin.
Vi sa ikke så mye, bare nytte vinen, kvelden og den gode stemningen mens vi så på folkene som gikk til og fra utestadene.
Kelneren som hadde servert oss var nok ferdig for kvelden. Han kom ut av resturanten og skulle til å gå oppover gaten. Men da han så oss ombestemte han seg skrådde over gaten og spurte med et vinnende smil da han kom frem til bordet vårt om han kunne sette seg og ta et glass med oss før han gikk hjem.

Jeg svarte selvsagt ja. Han sette seg rett ovenfor meg ved siden av deg. Han bestillte et glass lokalt brennevin. Da vi hadde skålt syntest jeg å registrere at det gikk en rykkning gjennom deg samtidig som jeg innbilte meg at hånden hans hadde beveget seg under bordet. Jeg kjente et stikk av sjalusi for jeg trodde at han ubemerka hadde strøket deg oppetter det nakne låret ditt. Du lo og begynte å snakke litt febrilsk, syns jeg, om hvor fint det var å feriere på denne plassen.
Jeg følte meg sikker på at han hadde gjort en tilnærmelse mot deg og at du hadde tatt villig imot. Men sjalusien ble svakere og jeg kjente at jeg var litt full og ganske kåt.

Da vi hadde drukket ut reiste vi oss og ruslet ilag mot leiligheta vår fordi han skulle samme vegen bare litt lenger. Jeg la armen rundt deg, du lo og la en arm rundt meg og en rundt Theodor som vår nye kjenning hette. Theodor så på meg mens han la armen sin rundt deg under min. Da jeg smilte bevega han hånden litt lenger nedover. Kjente sikkert at du hadde en liten lekker stringtruse på deg under det tynne skjørtet ditt. Jeg følte at situasjonen bar veldig erotisk og var litt sjalu, kåt og litt full på samme tid.
Da vi kom frem til leiligheten vår hørte jeg til min store overaskelse meg selv spørre Theodor om han ville bli med opp på en siste dram. Du så litt forundret på meg men sa ingenting. Theodor sa at det ville han gjerne for han hadde fri dagen etter.

Oppe i leiligheten sa du før du forsvann inn på badet at du ville ha en liten konjakk. Theodor ville ha det samme, jeg laget til konjakk til dere og et glass rødvin til meg selv fordi jeg ville være litt forsiktig. Theodor og jeg sto på balkongen med hvert vårt glass da du kom fra badet. Du stillte deg opp mellom oss og støttet deg opp etter meg mens du tok en slurk av brennevinet og skar en grimase av den sterke smaken. Jeg merket meg at du ikke hadde truse på deg lenger og jeg ble enda mer beruset og kåt. Du strøk ubemerka over shortsen min og merka at jeg hadde ståpikk. Jeg tok ene hånden min under toppen din og fanget det venstre brystet ditt. Du lo mot Theodor, han smilte og vi skjønte alle, at alle visste at vi var på full fart inn i en grensesprengende erotisk opplevelse.

Jeg dro opp toppen din og holdt brystene dine i hendene mine. Theodor satte fra seg glasset, bøyde seg frem og kysset og sugde på venstre brystvorten din. Du klynket , vred ansiktet ditt mot meg, fant munnen min og kysset meg lidenskapelig og sa at du elsket meg. Jeg slapp det venstre brystet ditt og lot den ene hånda mi gli ned på rumpa di, inn under skjørtet og kjente at musa di var glippende åpen og våt.

Jeg kjelte forsiktig utenpå musa di og du stønna. Theodor heldt nå rundt venstre brystet ditt med ene hånda, den andre lot han sakte gli nedover magen din, inn under skjørtet og hånden hans møtte min på den kåte fitta di. Jeg holdt rundt deg og du støttet deg tungt mot meg. Du kom i en ristende orgasme da jeg stakk to fingrer inn i deg bakenifra, mens Theodors fingrer sirklet rundt klitorisen din samtidig som munnene deres møttes i et brennende tungekyss.

Legg igjen en kommentar