Vil ha deg

Denne novellen er vist 6084 ganger.

Du tenner meg sånn, hvisker jeg til deg når du stryker meg over brystet mitt og kiler meg på halsen med tungen din. Du drar meg tettere inntil deg og vil sitte slik å stryke på meg lenge, men det vil ikke jeg. Jeg er kåt og har lyst på deilig guttekropp. Du ler og sier at jeg er en liten nymfoman. Smilende legger jeg hånden på magen din og stryker deg ertende nedover mot låret. Jeg kan se gjennom den tynne buksen din at noe begynner å røre på seg der nede, og jeg ler litt av den sprettende ståpikken din.

Jeg setter meg med et bein på hver side av deg og kysser kinnet ditt forsiktig og varmt før leppene mine beveger seg bortover og når øret ditt. Tungen min leker med øreflippen din og du ler litt for det kiler visst. Jeg smiler og hvisker med min sexyeste stemme at jeg vil ha deg. Samtidig kjenner jeg bulen i buksen din bevege seg og jeg får plutselig litt mer selvtillit. Jeg kysser deg forsiktig og lar leppene mine stryke dine lepper før jeg fører en liten tungespiss på innsiden. Du er varm og myk og smaker av sjokoladen vi delte tidligere. Jeg ser deg dypt inn i øynene dine og sukker fordi du er så nydelig. Du smiler og lar ikke blikket forlate mitt selv om du nå har tatt tak i bunnen på genseren min. Før jeg vet ordet av det sitter jeg der i bh. Jeg presser meg inntil deg så du kan kjenne at brystvortene mine er harde. Jeg fjerner genseren din og sluker synet av den bare overkroppen din. Anelse til sixpack og ingen hår utenom kukstien. Akkurat sånn jeg vil ha det, og det vet du.

Jeg kysser overkroppen din, lar tungen lage en våt sti nedover magen din. Jeg har flyttet meg ned på gulvet foran deg nå og jeg ser at du lengter etter å få buksen og boxeren av deg. Jeg lar hendene mine erte deg på innsiden av lårene men passer på å ikke være borti der du aller helst vil bli tatt på. Jeg elsker å høre deg stønne, og jeg elsker å høre at du vil ha meg. Men jeg kan ikke erte deg for alltid, og i dag ble visst grensen nådd ekstra fort. Du heiser meg opp og ignorerer skuffelsen i øynene mine. Jeg ville ta det i mitt tempo.

Snart er alle spor av skuffelse forduftet fra kroppen min. Du presser deg inntil meg og kysser meg heftig. Jeg kjenner at du er stor og hard. Lille prinsessen min, sier du og løfter meg bort til sengen vår. Du er slørete i øynene og stemmen din hvisker bare. Jeg legger meg villig ned på sengen og nyter det bare når du fjerner bhen min for å la tungen leke med brystvortene mine. Det er noe av det deiligste som finnes! Du sender ilinger over alt i kroppen min og jeg stønner mens jeg holder hodet ditt fast. Du ligger slik og bare slikker puppene mine lenge, det er så deilig at jeg ikke er sikker på hvor jeg skal gjøre av meg.

Men endelig er det tid for at jeg kan gjøre gjengjeld. Jeg vet at du liker at jeg suger deg, og i dag skal du få spesiell behandling. Jeg drar ned buksen og boxeren din og får deg til å stå på kne. Sittende med beina rundt dine er jeg i perfekt høyde. Jeg kjenner hendene dine i håret mitt, og du er tydeligvis klar over hva som kommer til å skje. En liten dråpe har sluppet unna, og ligger der og hviler på det glatte kukkhodet ditt. Jeg slikker den sakte i meg og du stønner av den etterlengtede berøringen. Jeg legger pikken din mot leppene mine og du kjenner den varme pusten min styrke over deg. Du vet bedre enn å ødelegge tempoet mitt nå, men jeg ser at du strever med å la være å presse pikken inni munnen min. Jeg lar leppene mine omslutte tuppen av hodet, og suger forsiktig. Sakte lar jeg tungen min rotere rundt og rundt. Jeg lar deg forsvinne inn i munnen min litt og litt, sakte og forsiktig helt til du kommer så langt bak som jeg tillater deg. Skulle ønske jeg kunne ta hele pikken din til bunns, men til det er du for stor og jeg klarer det ikke. Sakte drar jeg deg ut igjen og du stønner at jeg må suge deg ordentlig. ”vær så snill”, hvisker du og lukker øynene. Jeg leker med ballene dine og suger litt på kukkhodet ditt. Jeg lar pikken din få gli inn og ut av munnen min nå, fremdeles i sakte tempo, men nå suger jeg samtidig. Du stønner og lar kroppen din ta over. Du munnknuller meg og jeg nyter smaken deg. Plutselig drar jeg meg tilbake og du ser skuffet på meg. Jeg vet at du nesten kom, og det var derfor jeg gav meg. ”Min tur”, sier jeg og smiler utfordrene.

Jeg setter meg tilbake i sengen, drar av meg resten av klærne og begynner å fingre meg selv. Beina mine er helt spredt, så du har full utsikt. Jeg lar pekefinger gli inni meg, og du ser at jeg er våt. Jeg holder deg på avstand ved å sette foten min på brystkassen din. Jeg fingrer meg selv en liten stund, før jeg konsentrerer meg om klitten. Stønnende lukker jeg øynene og legger hodet bakover. Du benytter sjansen til å strekke frem en finger for å la den gli inni varme, våte og myke meg. Fascinert ser du på at fingeren jeg har på klitten går fortere og fortere. Jeg aner ikke hva du holder på med, for jeg er i min egen verden, men jeg kjenner at du har lagt tungen din i sprekken min. Du slikker opp og ned og jeg hikster i nytelse når du presser tungen inni meg. Tungeknulling er rått, og jeg fatter ikke at du kan få den til å gå så fort ut og inn av meg. Jeg kjenner at jeg nærmer meg, og lar et langt ahhhh unnslippe leppene mine før jeg rykker til i kroppen og synker sammen. ”Fy faen du er deilig”, smiler du.

Pikken din er fremdeles farlig stiv, og du forteller meg stønnende at du vil inni meg. Jeg legger deg ned på ryggen og setter meg selv på deg. Lar deg stange litt mot åpningen før jeg slipper deg inn og helt til bunns. En liten smerteiling farer gjennom kroppen min, og jeg ser på deg. ”Du er så stor, gutten min”, sier jeg klagende. Jeg vet at du blir glad for det indirekte komplementet. Vi vet jo begge to at du ikke er alt for stor heller. Jeg begynner å ri deg. Sakte, men intenst og så fortere og fortere. Du legger hendene på hoftene mine og hjelper meg opp og ned på deg. Snart kan jeg høre på stønningen din at du snart kommer, og jeg heiser overkroppen din opp mot meg. Nå kan jeg sitte med deg inni meg, samtidig som vi kysser og kliner litt. ”du vil visst ikke at det skal gå for meg du”, sier du med frustrasjon i stemmen. ”Selvfølgelig vil jeg at du skal komme”, beroliger jeg deg. ”jeg skal bare erte deg litt først”. Vi sitter slik en stund. Pikken din er stiv inni meg og jeg smiler hver gang den beveger seg. Du kysser brystvortene mine og kjenner at jeg begynner å massere pikken din med musklene mine.

Plutselig snur du meg rundt, og jeg ligger på ryggen med beina rundt deg. ”Nå skal jeg vise deg hva knulling er”, mumler du og jager pikken ut og inn av meg. Jeg stønner og klorer deg svakt på ryggen. Du er så deilig når du tar kontrollen og rundpuler meg! Du stanger mot bunnen min gang på gang, og sender deilige følelser oppover i magen min. ”Hardere”, roper jeg, og du øker intensiteten. Jeg hører ballene dine klaske mot rumpen min, og jeg løfter beina mine høyere opp. Jeg kjenner varmen begynne å spre seg og kjenner at du kommer. Det er så deilig akkurat da, for det er som om pikken din utvider seg eller noe. Du stønner og faller pustende og svettende over meg. Jeg styrker deg over håret og kysser deg på pannen. ”Hvordan går det pus?”, spør jeg andpusten. Du svarer med å trekke deg ut og legge deg inntil meg. Jeg finner et håndkle og tørker pikken din før jeg tørker meg selv mellom beina. ”Fy faen som jeg kom”, hvisker du. Jeg er storfornøyd. Jeg legger hodet ditt inntil brystene mine og stryker deg over håret. ”Det er bra det gutten min! Det er veldig bra!”

Hei dere som leser denne novellen.
Dette er min første novelle og jeg har valgt å ikke legge så mye mer spenning i den enn at det er et par som holder på. Ingen hjelpemidler eller andre opphissende omstendigheter. Jeg vet ikke om denne er noe bra. Jeg er jo tross alt av ung alder, og er kanskje ikke så alt for god til å skrive. Jeg håper på å få konstruktiv kritikk, og er takknemlig hvis dere kommer med tips og hjelp til hvordan jeg kan skrive bedre i fremtiden.
Tusen takk

Legg igjen en kommentar