Vin og vi to ute

Denne novellen er vist 7717 ganger.

Etter en lang arbeidsuke var det endelig fredag, og vi skulle møtes på byens beste vinbar for å hygge oss. Jeg hadde pyntet meg litt ekstra for anledningen. En kort rød kjole med tynne stropper som legger seg pent over de nakne skuldrene mine, rumpa og brystene. Under kjolen hadde jeg en kun truse, bh`en lot jeg bli igjen hjemme. I trusen hadde jeg lagt den nye lille vibratoren med fjernkontroll til. Den skulle han få til sitt eie denne kvelden.

Mange mennesker ville ut denne samme kvelden, men han hadde ordnet oss et bord for to midt i lokalet. Da jeg ankom baren kjente jeg at spenningen var stor, og brystvortene stivnet til og var synlig for enhver. Han var allerede til stede i baren, og møtte blikket mitt med begeistring etter å ha sett brystvortene mine. Blikket og smilet fikk meg til å bli våt i trusa med en gang. Det er så lett med han, å bli kåt. I det jeg nærmet meg bordet røyste han seg for å ta imot meg og gi meg et kyss. Når leppene møtes føles det som elektrisitet som går gjennom kroppene våre, en varm og god følelse som sprer seg i hele kroppen. Hver gang vi kysser er det som vi forsvinner i hverandre, og alt rundt oss betyr ingenting. Jeg tok tak i de brede skuldrene hans og ville aldri slippe taket. Av ren automatikk trekkes kroppene våre mot hverandre som magneter og med motvillig kraft måtte vi rives fra hverandre for å finne plassene våre ved bordet. Bare når han beveger seg til stolen sin kjenner jeg pulsering nedentil. Han var så utrolig sexy denne kvelden også, i hvit skjorte som var litt kneppet opp i halsen, og brettet opp på armene.

Han hadde allerede bestilt en flaske med den vinen jeg liker, og fylte opp et glass til oss hver. Jeg kunne se at blikket hans traff di stive brystvortene mine igjen, noe som gjør dem til å bli enda stivere. Han liker og leke med dem, jeg elsker det! Litt subtilt rakk jeg over fjernkontrollen til vibratoren i handen hans. Han visste hva den var til og la den i lommen på den svarte dressbuksa si. Vi skålte og drakk glasset med rødvin uten å si et ord, uten å berøre hverandre, bare nøt hverandre i stillhet. I stillheten velger han å bruke fjernkontrollen, og han valgte den laveste vibreringen. Øynene hans ser at jeg tar imot nytelsen og vi begge begynner å puste tyngre. Han ble mer nysgjerrig og skrur opp tempoet. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Vibreringen, kåtheten og varmen gjorde slik at jeg fikk en orgasme, og han nøt det der han satt tvers over bordet for meg. Jeg tvang meg selv til å ikke lage en eneste lyd, men kroppsspråket mitt viste tydelig hva som foregikk. Han kunne se at jeg fikk orgasme, så godt kjenner han meg. Han skrudde av vibratoren, rakk meg hånden sin og tok meg med gjennom lokalet mot toalettet. Der var det kø. Han stilte seg bak meg, tett inntil, og jeg kunne kjenne tissen hans vokse gjennom buksen hans. Han var varm, jeg var varm. Jeg kjente hendene hans legge seg om hoftene mine med et bestemt grep, tok det lange blonde håret mitt til side for å kunne få tilgang til nakken min. Han kysset den slik at jeg skjønte hva vi egentlig sto i kø for. Etter en kort stund var det vår tur. Han låste døren bak seg mens jeg står der og så på den vakre mannen som snart skal få meg til å komme enda en gang.

Han visste hva han ville inne på det lille toalettet, og var bestemt i bevegelsene sine. Han løftet opp kjolen min og dro trusen med vibratoren nedover di glattbarberte bena mine. Mens han sto på kne foran meg fikk han meg til å spre bena så han kunne få bedre tilgang til musa mi. Han kysset meg der nede, og jeg kunne kjenne tungen bevege seg sakte over klitorisen. Bevegelsene med tungen blir hyppigere, og jeg kjente den varme følelsen igjen spre seg i hele underlivet. Han visste akkurat hvor han skulle suge, sleike og nappe litt til. Han skulle få meg til å komme, til å sprute. Jeg holdt igjen så lenge jeg klarte, helt til jeg lot kroppen min slippe seg løs, og det sildret ut av meg, og på han. Bena mine ville nesten ikke holde meg oppe så jeg måtte støtte meg på vasken for og ikke gå i bakken. I en bevegelse røyste han seg opp og tok kjolen min meg seg og dro den over hodet mitt. Der sto jeg, helt blottet, foran han, helt komfortabel sammen med han. Han studerte meg fra topp til tå mens han kneppet opp skjorten og buksen sin. Jeg kjente jeg gledet meg til å se tissen sprette ut av boksershortsen, noe den gjør idet han drar den av seg. Han tok på seg selv mens jeg sto og beundret det jeg så. Det banket på døren. Vi hadde vært der inne lenge nå, men ingen av oss brydde oss. Vi ville dette, det var spennende og dristig. Jeg begynte å lengte etter og få kjenne han inni meg, og med ett jeg tenkte tanken snur han meg rundt så jeg måtte holde meg fast i kanten på vasken. Han fører sin tiss inn i min og jeg kan kjenne han passer meg helt perfekt innvendig. Han beveget den inn og ut i passelig sakte tempo inn i den våte musa mi som lagde en surklende lyd. Vi var begge opphisset, og bevegelsene ble raskere og raskere. Nå var det hans tur, han skulle komme. Med hvert harde støt mot hverandre kom det gode lyder fra begge to. Fra den forsiktige oppmuntringen gikk det over til knulling. Vi elsket det! Harde og faste bevegelser mot hverandre. Han tok tak i håret mitt og bevegde bakhodet mitt mot han så han igjen kunne kysse meg i nakken. Jeg kjente at han ble større og større og større og skjønte at snart kommer han inni meg. Følelsen av han som snart kommer får meg enda mer opphisset og jeg kjente selv at en orgasme var på vei. Lyden fra han når han eksploderer inni meg får meg til å sprute enda en gang og vi sto der sammen i den beste følelsen vi kan gi hverandre. Han holdt rundt meg med bekreftende grep som at vi to var rette, enkelt og det beste for hverandre. Den dundrende lyden på døren fra andre som ville bruke toalettet betød ingenting. Det var bare oss to i det øyeblikket.