Vårt hete møte i heisen, del 2

Denne novellen er vist 4351 ganger.

Som sagt ble det hetere hjemme hos henne enn det var i heisen.Men vi får ta det fra starten av:

Jeg gikk opp trappa til leiligheten hennes og banket på døra, da hun åpnet døra ble jeg møtt av en bølge av varme. Bak henne kunne jeg se flammer som blaffet fort inni en peis. Lena tok handa mi, smilte og så gikk vi inn. Hun gikk inn i stua mens jeg kledde av meg jakka og skoene.
Da jeg kom inn i stua satt Lena i soffaen, frammom peisen låg det et skikkelig «koseteppe»:-) Jeg smilte mot henne og satte meg vedsiden av henne.
Hun tok armene sine rundt meg, klemte meg inntill kroppen hennes og kyssa meg på nakken.
Det var en utrolig god følelse, som om jeg smelta helt da hun kyssa meg på nakken. Og armene hennes var så varme og følsomme…..mmmmm
Jeg dyttet henne litt unna meg, smilte mot henne for så og se ned på teppet.,…… jeg trengte ikke si noe, hun forsto hva jeg ville.
Vi la oss ned forran peisen, låg ansikt til ansikt og kysset hverandre. Jeg lot den ene handa mi stryke forsiktig over midja hennes, under skjorta og over magen.
Hun var så varmt og jeg kunne se at huden hennes liksom lyste forran meg. Jeg skjønte at det var vell varmt for henne, så jeg trakk skjorta av henne, mens hun selv rev av seg buksa. Hun kastet seg over meg og rev skjorta av meg(her hadde vi det travelt hehe), hun såg meg dypt inn i øynene mens hun tok buksa av meg..
Så nå lå vi der da, Lena og meg i truse og BH. Formene på kroppen hennes var helt utrolige.
Lena kysset meg på nakken, nedover mot magen, det eneste jeg kunne gjøre var å lukke øynene og nyte følelsen av en god og vakker dame.
Hun hadde nå kommet mellom bena mine (for å si det sånn)og trusa hadde hun for lengst revet av.
Plutselig kjente jeg ett rykk i kroppen! Jeg kunne kjenne tunga hennes, den sirkulerte inni musa mi med rolige bevegelser. Etterhvert økte tempoet og jeg kunne kjenne at hun lot to fingre gli opp i musa mi. Hun fingerpulte meg fort, mens hun krøp opp til meg igjen. Hun lot tunga gli over magen min.
Endelig fikk jeg det kysset jeg hadde venta på sia vårt hete møte i heisen, det varme bløte kysset hennes, som fikk meg til å slappe helt av.
Hunfingret meg fremdeles, hun kyssa meg så ømt og godt! Igjen kunne jeg kjenne at denne orgasmen spredde seg i kroppen min, pusten min gikk fortere og dypere nå, og Lena slutta ikke men fortsatte i samme tempo. Jeg kjente at det ikke skulle mye til før orgasmen kom, og selvfølgelig viste Lena hva som skulle til. Hun så meg inn i øynene, leppene vårres møttes og fingrene henne gled fort over klitoris……….og der var det gjort. Orgasmen strømmet til, jeg rykket til i hele kroppen og jeg hylte til!!
Lena måtte kysse meg dypt for at jeg skulle slutte og hyle:-) Jeg trodde min første orgasme i heisen var det beste jeg hadde følt og at det gikk ikke ann å føle noe bedre, men der hadde jeg tatt feil. Denne orgasmen var mye kraftigere og jeg var helt utmatter der hun lå over meg og smilte fornøyd….
Nå tok hun armene rundt jeg og jeg mine rundt hennes kropp, slik lå vi lenge. Vi snakket ikke vi bare lå der kysset hverandre og befølte hverandre.
Jeg spurte om ikke jeg skulle gjøre noe med henne, men Lena svarte » nei trenger ikke det, du har gitt meg nok. bare å se at du likte det jeg gjorde var nok for meg. nå vil jeg bare kose med deg»
Og koste det gjorde vi, alrdi før hadde jeg fått så mange gode kyss, leppene hennes var spesielle de var bløte og myke. Jeg elsket dett, ligge forran en varm peis naken sammen med ei skikkelig vakker og god dame.
Å slik sovnet vi, med armene rundt hverandre og ansiktene tett inntill hverandres.
det var jeg som våknet først om morgenen, jeg ville ikke vekke henne. Ville bare ligge å se på den vakre skapningen som lå forran meg, med det vakre ansiktet og den skjønne røde munnen. Nasen hennes runket til, så våknet hun,. Lena smilte mot meg og ga meg et kyss før jeg reiste meg opp og kledde på meg.
Jeg måtte dra, hadde jo et møte med jobben som jeg allerede var en halvtime forsinket til. Men jeg tok meg god tid.
Jeg sto i gangen og knuttet skoene, da jeg kjente to lepper som kysset meg på nakken. Eter at skoene var knyttet fast 🙂 så reiste jeg opp og kysset henne lenge.
Så klemte jeg henne inntill meg. Hun så meg inn i øynene og kysset meg igjen, vi ville liksom ikke gi slipp på hverandre hehe:-)
Og der sa Lena og jeg adjø, men vi var begge overbevist over at dette kom ikke til å bli vårt siste møte.

Legg igjen en kommentar