Vått og pirrende

Denne novellen er vist 9099 ganger.

Dette hendte en lørdagskveld som jeg og min samboer satt og hygget oss med litt rødvin og snacks og tittet på en god film på tv`n.
Trude sitter i armkroken min og vi begynner å bli litt pussa av all vinen. Jeg sitter med armen lett henslengt over skulderen hennes og begynner og fikle litt med brystene hennes. Hun har veldig følsomme bryster og tenner raskt, spesielt etter en flaske rødvin. Hun begynner raskt å male som en katt under befølelsene mine….

Mmmm, du vet hva som skal til for å tenne meg du vennen min, sier hun med et lett slørete blikk !! Vi blir sittende å titte videre på tv`n mens jeg jeg lar fingrene mine gå med sirklende bevegelser rundt brystvortene hennes og klyper de løst innimellom. Jeg søker etter hvert med den andre ledige hånden nedover magen, smyger den på innsiden av treningsbuksen og kjenner at det damper vått og varmt på utsiden av trusa hennes !
Mmmm, det er da voldsomt å nysgjerrig du er da vennen min, dette er virkelig deilig..!

Jeg bøyer meg litt over henne og gir henne et lett kyss på munnen som utviklet seg til et kåt og deilig tungekyss som nesten ikke vil ta slutt. Hendene mine går på oppdagelsesferd rundt over hele kroppen hennes og jeg pirrer henne på alle de stedene som jeg vet tenner henne.
Nå begynner tv`n og bli ganske uinteressant for Trude også og hun søker villig ned mot min nå ganske så stive pikk.
Vi blir sittendes en stund å hisse hverandre opp med befølelser og våte kyss før vi finner ut at vi skall gå til sengs å pule vettet av hverandre!!

Vi slukker raskt alle lysene og går på badet. Mens jeg står med en ”bankende” pikk og pusser tennene stiller Trude seg bak meg og begynner å trekke buksene mine ned til leggen, noe som ikke var lett pga størrelsen. Bare stå helt stille du vennen min så skal jeg holde deg varm, sier Trude med lett dirrende stemme. Jeg merker at hun er rimelig opphisset nå og bøyer meg lett fremover for å spytte ut og skylle munnen. Så tar hun et godt tak rundt pikken min og runker meg lett mens hun leker med en finger rundt anushullet mitt. Jeg bøyer meg enda litt lenger frem og hun svarer med å presse rumpeballene mine fra hverandre og søker med en varm og våt tunge rundt og inn i hullet mitt. Ohh, gud så godt dette er, ikke stopp ennå er du snill.
Trude bruker hele tunga så langt hun klarer inn i rumpa mi, mens hun runker meg i lange seige tak. Jeg kjenner at dette kan jeg ikke klare lenge!

Mmm, ohh, ja ja, dette er helt herlig, men hvis du ikke slutter snart kommer jeg til å sprute utover vasken her !!
Trude slutter med tunga og jeg snur meg sakte rundt og suger tak i tunga hennes i et herlig vått kyss. Jeg søker med hendene ned til skrittet hennes og kjenner at det er varmt og vått helt ut gjennom treningsbuksa hennes. Jeg masserer henne lett og merker at en finger sklir inn i henne ”med buksa”! samtidig som hun legger hodet bakover og stønner kjærlig. Åhhhh, jeg må få kjenne pikken din laaangt opp i meg snart, jeg tror jeg døør !!!
Snu deg rundt nå jenta mi så skal du få kjenne noe deilig, he he he.
Jaaahh, hva som helst og gjør det hardt, jeg er bare sååå kåt…
Hun snur rundt og bøyer seg fremover benken samtidig med at jeg trekker buksa og trusa helt av henne.

Hun dirrer lett i kroppen når jeg søker med hånda over det nesten hårløse venusberget, trekker en finger over og gjennom skamleppene og videre forbi det deilige rumpehullet. Ohhh, ja det er så deilig, kan jeg får kjenne tunga di over meg gutten min !!
Jeg slikker henne over rumpeballene og søker innover mot rumpehullet og kjenner at hun rykker i hele kroppen mens hun stønner. Mmmmm, uhh, ohh, ja slikk meg lille vennen min, slikk og sleik meg langt inn i rumpa mi, få kjenne den deilige varme tunga di, mmmmm.
Det sitrer i hele meg når jeg ”deler” den skjønne rumpa hennes og stikker tunga mi så langt jeg kan opp i rumpa hennes. Det smaker og lukter friskt og deilig av henne.

Mens jeg knuller henne så langt jeg klarer med tunga stikker jeg to fingre inn i henne. Etter litt fortsetter jeg med 3 og så 4 fingre som overraskendes glir helt inn i henne til tommelen stopper opp. Trude skrever så langt hun klarer uten å falle sammen og jeg prøver forsiktig med alle 5 fingrene uten å møte altfor stor motstand. Hun ”hikster” lett og skjelver når jeg presser hele hånden opp i henne samtidig som jeg knuller henne så godt jeg kan med tunga mi. Ohhh, jaaa ja jaaa, knull meg, ta meg hardt, press hånden din langt opp i meg din lille rakker, jeg er sååå kåååt !!

Det renner safter fra Trude i strie flommer nedover hånden min når jeg trekker den forsiktig ut igjen, reiser meg opp og setter pikken min mot det deilige rumpehullet hennes. Pikken min blir raskt vår og smurt av alle saftene hennes fra hånden min, og jeg presser meg forsiktig inn i hennes bakre hull. Jeg presser meg innover millimeter for millimeter, men så begynner Trude å presse seg bakover og nærmest sluker pikken min og holder meg fast med lukkemuskelen sin. Det er helt fantastisk å kjenne hvordan hun kniper forsiktig rundt pikken min mens jeg beveger meg litt inn og ut, og jeg kjenner at jeg snart må sprute. Det kommer så kraftig at jeg nesten ikke klarer å stå oppreist. Jeg faller fremover ryggen hennes mens jeg pumper rumpa og ryggen hennes full av varm sæd, ohhh, mmmmmmmmmmmm…

Nå legger du deg ned på ryggen lille venn så skal jeg barbere deg mens du kan få slikke meg til jeg kommer !!
Hun fyller en balje med varmt vann, tar frem barbersakene men jeg legger meg ned på et tykt pledd jeg har funnet frem.
Nå da så skal jeg barbere deg ned til en liten gutt igjen, for du skal vel ikke ha noe hår igjen her vel ?? Nei helst ikke jenta mi, svarer jeg mens jeg forunderlig nok kjenner at jeg nok en gang får reisning selv om jeg ennå ikke har helt fått igjen pusten… Mmm, det er bare helt herlig når hun vekselvis bruker høvel og vasker med en glovarm fuktig klut.
Trude beføler meg og tar pikken i munnen flere ganger uten å suge for lenge på den mens hun barberer. Etter hvert som hun barberer inn under pungen løfter jeg på bena så det skal være lett å komme til.
Det er ganske så pirrende å ligge helt blottet med skrevende ben løftet helt opp foran henne, noe hun også forstod på meg.
Mmm, synes du blir litt kåtere enn ellers jeg når jeg barberer deg så langt bak, skal jeg ta resten av håret rundt rumpa di også ? Ja gjerne nærmest hvisker jeg frem til min store og kåte forundring! Nå synes jeg du blir en skikkelig liten kåt gutt vennen min, men dette er helt herlig.!! Hun barberer meg varsomt rundt analåpningen og jeg tror jeg skal forgå av all sitringen i kroppen av denne behandlingen.

Hun snur seg rundt og setter seg over ansiktet mitt og tar hele pikken min i munnen og suger hardt og deilig mens hun leker med begge hender over bena og rumpa mi. Uten at jeg ser det har hun funnet litt olje som hun smører meg inn med bak og stikker samtidig inn en finger forsiktig. Åhh, dette er helt nydelig Trude !! ohhhhhhhh, jaaa
Jeg stikker tunga langt opp i den utrolige våte, varme og rennende fitta hennes og trekker henne ned mot meg så nesa mi forsvinner oppi fitta hennes. Tunga mi spiller over koseknappen hennes og hun vrir seg som en orm på ansiktet mitt samtidig som hun fingerknuller meg bak og suger meg hardt.!!

Jeg kjenner saftene mine renner ut av henne bak og nedover panna mi og ber henne flytte seg litt så jeg får slikket henne der også. Trude stønner og er helt i ekstase når jeg stikker tungen min så langt jeg kan opp i rumpa hennes og kjenner den salte sæden min som fylte henne.
Hun snur hodet rundt og ser på meg med blanke øyne når hun sier:
Det er en ting jeg har lyst til men som jeg aldri har turt å spørre om!! Hva er det da jenta mi ? Jeg er litt tissetrengt !
Jeg trodde det skulle gå for meg en gang til når hun sa det, dette hadde jeg drømt om å prøve lenge…. Du frekke lille jenta mi, gjør akkurat det du vil, la meg få kjenne varmen din!!!

Så mens jeg ligger med tunga langt opp i rumpa hennes, med henne overskrevs over meg, kjenner jeg at noe varmt begynner å piple frem over halsen min og renne utover meg.
Det er noe av det beste jeg har kjent og jeg ligger å nyter den deilige varme strålen hennes før jeg trekker meg litt nedover for å smake på fitta hennes og drikke den varme spruten som kommer. Det smaker bare helt herlig…. Jeg gaper opp og kjenner en varm, spiss tissestråle som fyller opp munnen min og renner ut på sidene og nedover ansiktet og håret mitt!!
Jeg kjenner at jeg kan klare å tisse litt selv selv også og presser på for å kunne være med sammen med henne.
Jeg tisser kraftig og med lang stråle oppover magen, puppene og ansiktet hennes og hun bøyer seg ned og tar pikken min i munnen og suger og svelger mens jeg tisser. Jeg kjenner at trude stivner litt og skjelver i kroppen men hun støtvis tisser i store mengder over ansiktet mitt. Hun begynner å riste kraftig og gurgler og skriker mens hun tisser og det renner safter ut av rumpa hennes og over meg. Hun kommer så kraftig som jeg aldri før har kjent og det er bare helt herlig når det renner ut av begge hennes hull i strie strømmer og over meg i en helt fantastisk ekstase…
Etter dette faller vi sammen på gulvet og ligger der helt til vi blir kalde og går i dusjen.
Vi er begge to enige om at dette nok er litt grisete, men uansett så deilig at vi må gjøre dette flere ganger ja !!!

Lykkelig og våt!

Legg igjen en kommentar