Wheeli’s historie

Denne novellen er vist 5879 ganger.

Fölte meg merkelig når jeg sto opp i dag. Opplevelsen som vil komme i kveld har du og jeg lengtet etter i ukesvis. Mange timers internettflört og blikkene i öyekroken skal virkeliggjöres i kveld.
Vi har snakket gjennom kvelden i timesvis, både via chat og på telefonen. Vi vet hva vi föler og hva vi vil. Hvor grensene går. Lengter allerede etter deg og kroppen din. Hele meg sitrer.

Tenker på de gangene vi har möttes ute blant venner, tenker på den gangen hjemme hos deg da jeg strök lett over underarmen din, husker lydene og ansiktet ditt og reaksjonene dine.

Kvelden kommer og du ringer meg fra bilen på vei hjem til meg. Vet at i kveld blir en fantasi satt i virkelighet, men at jeg har satt grensene. Vet at du vet at jeg vil gjöre alt med deg, men at jeg må bli bedre kjent med deg.

Husker alle hete erotiske samtaler vi har hatt, tenker på aller morgene og nettene vi har hisset hverandre opp. Tenker på hva som skal skje i kveld.

Tar i mot deg i inngangsdören, du gjör akkurat det jeg har drömt og fortalt deg. At det er opphissende å ha en jente sittene overskrevs på fanget sitt. Holder hardt rundt deg og klemmer deg, kysser forsiktig de varme blöte leppene dine.

Viser deg rundt i huset, ber deg sette deg i sofaen. Henter litt mat og flytter meg samtidig fra rullestolen og over i sofaen ved siden av deg. Setter meg tett inntil. Vi småprater om alt og alle som om vi har kjent hverandre i hundre år. Alt går så lett med deg.

Etter maten er «kosen» slutt. Jeg tar styringa, leker og er dominant. Leier deg inn på soverommet, dytter deg på rygg inn i senga. Löfter meg fra rullestolen og opp i senga ved siden av deg.

Binder hendene dine i sengestolpene mine. Slikker halsen og suger på fingrene, leker med huden på kroppen din.

Binder opp hendene dine og sier strengt til deg at du skal ta av deg. Du lystrer, ser uskyldig på meg. Vet hva jeg får se, hvilket underöy du har på deg. Föler opphisselsen komme, nyter at du er her, i virkeligheten, ved min side, under min kontroll.

Binder fast hendene dine igjen, lar deg merke at jeg har kontrollen. Legger deg på rygg og forsiktig lösner BH’en din. Masserer inn babyolje på ryggen og armene dine, kysser og slikker hver hudflekk på kroppen din. Lar trusen sakte gli ned dine stocking-bekledde ben. Binder bena dine i sengestolpene og masserer inn den struttende lille rumpa di med babyolje. Må kysser og smake på deg mer. Vet du liker det og at rumpa di er en av dine fölsommpe steder. Ser at du er fuktig.

Klapser litt på baken din, for å vise at jeg bestemmer. Forteller deg at du ikke skal presse rumpa di opp mot meg. Klapser mer, litt hardere, du adlyder. Binder opp bena dine og snur deg på rygg. Ser rett inn i to glade kåte öyne, vet at du har det godt, at du ikke bryr deg om funksjonshemmingen, vet at vi koser oss begge og nyter hverandre.

Binder et öyebind over öynene dine, sier at nå forlater jeg deg for en stund. Hörer du sier nei, ikke nå. Men jeg flytter meg over i rullestolen, går på do en tur. Triller ut i kjöleskapet, henter isbiter i et whiskeyglass. Triller tilbake i senga og flytter meg over i den. Lar så dråpe etter dråpe av en isbit dryppe ned på brystene dine. Lar isbiten gli nedover magen din. Kysser brystvortene og slikker meg ned magen til navlen. Lar tungen leke med magen din. Roterer rundt og kysser.

Binder igjen bena dine. Nå sammen med tauet som binder armene dine. Du ligger nå åpen for meg og tungen min og slikker deg sakte og lenge. Hörer dine söte kåte klynk og vet du er fornöyd. Vet du vil ha mer.

Åpner nattbordsskuffen og tar ut pisken og en dildo. Vet du vil jeg skal fylle deg med de. Vet at du vil ha alt, men, pikken min får du ikke. Ikke på vår förste seksuelle möte.

Du vet jeg ikke kan, at jeg må ha tid på meg. Vet at jeg vil gi deg alt at du skal väre midtpunktet. Vet at jeg vil gi deg pikken min neste gang nå når jeg har blitt trygg på deg.

Legg igjen en kommentar