Why do birds…

Denne novellen er vist 9788 ganger.

Jeg lå på sengen og lyttet til sangen fra cd-spilleren. Saybia’s ”the day after tomorrow”. Ordene i sangen var fra meg til deg. De stemmer så bra for det jeg føler for deg. Please tell me why do birds sing when I’m near you, sing when I’m close to you……..they say that I’m a fool for loving you deeply, loving you secretly….for det gjorde jeg jo, elsket deg hemmelig…

Jeg vet jo hvorfor de synger jeg…..hjerte mitt banker og slår bare jeg får melding fra deg på telefonen, hører stemmen din, men selvfølgelig mest når du er i nærheten. Det var da fuglene sang som høyest og som vakrest. Jeg visste jeg var dum som elsket deg også, vi hadde ingen fremtid sammen du og jeg, men jeg håpet jo at du en dag skulle bli glad i meg også, ikke bare i kroppen min, så jeg fortsatte å elske deg hemmelig. Jeg lukket øynene, lyttet til teksten og sang med ”but I crash in my mind, when-ever you are near, getting deaf, dumb and blind, just drowning in dispair, I am lost in you flame ………..tankene går tilbake i tid……..jeg elsket hvert minutt jeg fikk av oppmerksomheten din, jeg elsket deg som høyest når du sa til meg at jeg var sexy. Superdeilig, frekk og herlig var ord du ofte brukte om meg. Hvem jente liker ikke å høre slikt? Ikke rart det krasjet i sinnet mitt innimellom…….at jeg var døv, stum og blind for alt annet rundt meg var heller ikke rart, alt dreide seg om deg, passe på at du beholdt interessen for meg, skrive ertende noveller, sende pirrende bilder, skrive opphissende sms…..flammen din slukte meg helt……it’s burning like like a sun, and I call out your name whenever you are gone…….jeg gjorde jo det. Når jeg lå om kveldene og ikke fikk sove fordi jeg var opphisset, våt mellom bena fordi jeg enten hadde snakket med deg på telefon, eller jeg bare hadde tenkt på deg, så ropte jeg navnet ditt når orgasmen tok meg.

Når fingrene mine lekte forsiktig med stive brystvorter, gled nedover min glatte mage, mot kjønnet mitt som pulserte og banket mellom mine ben, hendene mine skjøv bena til siden, jeg kjente jeg åpnet meg opp, at fuktigheten satt på mine myke lepper. Pekefingeren gled forsiktig over klitorisen min, den svulmet der på toppen av kjønnsleppene mine, fingeren gled nedover og jeg gispet når jeg kjente hvor våt jeg var. Sakte gled fingrene mine frem og tilbake, smurte saftene mine utover slik at jeg ble glatt og deilig. Noen ganger var det nok for at jeg skulle komme, bare å leke og fingre meg selv forsiktig, andre ganger stoppet jeg, lot fingrene gli sakte inn i min våte grotte, kjente fingrene bli omsluttet av varmen fra meg selv. Jeg kunne komme voldsomt, andre ganger bare sånn deilig, mykt og svakt, men like godt, men alltid ropte jeg navnet ditt…….du var hos meg, omsluttet meg med varmen din.

Please tell me why can’t I breathe when you’re near me, breathe when you close to me, I know you know I’m lost in loving you deeply, loving you secretly, secretly………

Tomorrow, I’ll say it all tomorrow, or the day after tomorrow, I’m sure I’ll tell you then…….

Sangen toner ut og det er nå tårene kommer, fordi jeg skulle jo så gjerne fortalt deg hvor høyt jeg elsker deg, men du forsvant for meg., og ikke hadde du likt at jeg fortalte deg det heller, hadde du vel? Jeg som skulle være hemmeligheten din. Vi hadde hatt verdens deiligste natt i sammen og det siste jeg hørte fra deg var ”Tusen takk for en deilig natt med deilig sex, gud så sexy og deilig du er”. Så forsvant du. En smerte jeg ikke var klar for var på vei. Jeg vet ikke hvor du er eller hva som har skjedd, jeg vet bare at jeg har mistet deg. Uten et farvel, uten et takk har du reist bort til ukjent sted. Og det gjør vondt, det gjør så innmari vondt. 2 ½ år fikk jeg av livet ditt. Så lenge var jeg hemmeligheten din, ingen venner visste, ingen i familien din, du ville ha det slik, jeg spekulerte alltid på hvorfor og hadde vel mine mistanker, men spurte deg aldri, ville ikke vite det heller. Hadde du noen du hadde forpliktelser ovenfor var det ditt problem, jeg ville bare ha deg. Så jeg gav deg alt jeg hadde. Sjelen min, kroppen min, tankene mine, følelsene mine. Jeg gav deg hjertet mitt, pass godt på det for nå har du to og jeg har ingen.

Jeg presser ansiktet ned i puten, vil ikke gråte, vil ikke ha det vondt, så jeg maner frem bilder av oss i hukommelsen min, tenker på alt det deilige vi gjorde i sammen, lar meg rive med, sovner og begynner å drømme…………..

Jeg ligger på ryggen i sengen, hender og føtter er bundet fast slik at jeg ligger som en stjerne, naken, litt nervøs, litt spent, og kanskje litt redd. Bindet for øynene mine gjør at jeg ikke klarer å orientere meg skikkelig, jeg hører lyder av kropper som beveger seg, jeg vet at vi ikke er alene, men jeg vet heller ikke hvem som er i rommet sammen med oss. Noen kryper opp i sengen til meg, det er du, jeg kjenner den deilige lukten av deg. Munnen din kysser meg lett, tungen din erter leppene mine, småbiter og suger forsiktig, mens du hvisker frekt til meg…..”du er deilig, du vet det? Kroppen din gløder så sexy i skinnet fra stearinlysene, men du stoler på meg?” jeg hvisker ”ja” tilbake, stemmen min skjelver og om det er av kåthet, spenning, redsel eller nervøsitet vet jeg ikke.
Noen tar tak i anklene mine, store hender, grove hender, deilige mannfolkhender stryker oppover leggene mine, tomlene hans er på innsiden av bena mine og så er tungen hans der. Slikker meg på innsiden av bena, veksler fra side til side og et stønn kommer opp fra halsen min. Munnen din er der igjen hos meg, kysser meg så jeg blir gal. Tungen din utforsker munnen min, sakte og lekende, pirrende og ertende. ”Herregud, hva er det som skal skje?” jeg puster tungt fordi den andre har nådd opp til mine lår. Pusten hans er varm mot huden min, jeg vrir meg i tauene, men vet jeg ikke kommer noen vei. Det banker i kjønnet mitt, jeg vet at jeg har svulmet opp, at leppene mine er hovne, men jeg er totalt blottet for blikket til dere to. ”Gud så deilig musa di er, du er hoven, du kjenner det?” stemmen din er bare en svak hvisken, jeg vet at du også er kåt nå og når munnen din lukker seg om en stiv brystvorte, og da en annen munn blåser forsiktig mot musa mi skriker jeg til.

Jeg er så våt, jeg kjenner det renner ut av meg, renner nedover mot rumpa mi. Noen setter seg mellom mine ben, fingrer stryker forsiktig over hoftene mine før de legger seg over kjønnet mitt. Den store hånden legger seg som et lokk over musa og jeg løftet hoftene opp for å kjenne bedre, vrir på kroppen min, mens hånden ligger helt stille. ”Hun er bare deilig, våt og herlig sexy” det var første gang jeg hørte han snakket. En dyp, varm og deilig stemme. Fingrene hans åpnet meg og når tungen hans legger seg over min våte grotte, kommer jeg nesten med det samme. Hele bredden brukte han på å slikke meg, sakte……uendelig sakte gled tungen hans fra rumpehullet mitt og oppover, presset seg dypt inni meg, før han drog med seg saftene mine opp til klitorisen min. Han lot tungen sirkle forsiktig rundt den hovne tappen, bet meg i de svulmende leppene mine og fortsatt sin deilige behandling av meg. Han slikket meg så utrolig deilig. Jeg vred på meg, roterte med hoftene mot munnen hans, slet i tauene for å komme løs, ville ta på og føle jeg også.

Så kjente jeg pikken din mot kinnet mitt. ”Sug og slikk meg sexy, slik bare du kan”. ”Gud så deilig å se han slikker deg, du liker det gjør du ikke?” Jeg bare stønnet til svar, slikket pungen din, kunne jo ikke ta på deg, men forsøkte å gjøre det så deilig jeg kunne. Du runket deg selv forsiktig, tungen min gled sakte oppover langs den tjukke blodåren som banket og slo under pikken din. Slikket deg ved den tynne strengen ved hodet, lot tungen gli sakte over og rundt pikkhodet ditt, du smurte deilig med saftene dine og jeg slikket det i meg. Presset leppene mine sammen rundt pikken og lot deg selv bestemme farten. Du gled ut og inn av munnen min, jeg slikket og sugde deg, men bare hodet, du ville ikke langt ned i halsen enda, du likte det slik det var nå. Tungen min lekte rundt og over pikkhodet, sugde deg vekselvis hardt og mykt, sakte og fort.

Musa mi rant over, jeg visste han var våt i hele ansiktet sitt fordi han gned seg stadig inntil hullet mitt. Jeg var sinnsykt kåt og måtte få orgasme snart. Merket at dette ikke ville vare særlig lenge. ”Gud jeg må få komme, la meg få komme” Jeg nærmet meg, kjente det prikket i hele kroppen, men han sluttet. Da lot han fingrene gli sakte ut og inn av meg, mens jeg stønnet om at han måtte slikke meg mer. Fingrene gled dypere og dypere inn i meg, jeg presset meg sammen rundt de, brukte musklene mine og han stønnet at han måtte ha meg, ville inni meg. Jeg merket at du rykket til, det var ikke i planen din tror jeg, men du sa ikke noe. Du bare fortsatte å munnknulle meg i lange tak.

Jeg kjente han satt seg på kne mellom bena mine, så kjente jeg pikken hans mot åpningen min, han løftet rumpa mi opp slik at han kom bedre til og gled sakte på innsiden. Jeg holdt på å bite av deg hele kuken når han begynte å fylle meg opp så deilig var det. Du tok tak i håret mitt og begynte å knulle munnen min hardere og hardere. Jeg forsøkte å si at det gjorde vondt, men klarte ikke å få frem en lyd. Du var brutal mot meg, noe jeg aldri før hadde merket, hvis du ikke likte at han knullet meg hvorfor stoppet du han ikke? Fordi du ikke vil vise meg at du bryr deg ikke sant? Ingen skal være glad i deg og ingen skal føle noe for deg, det er bare slik du er. Hadde du sett øynene mine hadde du sett hva jeg tenkte og hva jeg følte…

Jeg ble nå knullet sakte og deilig i musa mi, Han holdt meg hardt fast under rumpa mi og lot pikken glid ut og inn av meg. Plutselig stivnet kroppen din ”Gud jeg kommer……..herreguuuud ” Du bøyde hodet mitt langt bakover slik at du kunne gli dypt ned i halsen min, du elsker dette og jeg hadde ikke sjangs til å gjøre motstand, ikke det at jeg hadde planer om det heller. Du gled så dypt ned i halsen min at pungen din lå mot haken min og da første løsnet det. Sæden din ble slynget ut av deg og jeg svelget unna. Du pumpet og pumpet og ingen ting kunne ha stoppet deg der og da. Du stønnet og bannet og jeg forstod at du helst ville tatt meg selv, men hva skulle jeg gjøre, jeg var helt uten vilje og meninger. Jeg trodde aldri du skulle slutte å sprute, men endelig var du fornøyd og slapp meg, hodet mitt falt hardt ned på sengen og noe av sæden rant ut av munnen min.

Han som knullet meg bøyde seg ned og kysset meg, slikket i seg sæden du hadde sprutet ut og av en eller annen grunn tente dette meg ekstra. Han begynte å knulle meg hardere, ballene hans klasket mot rumpa mi hver gang han lot pikken sin pumpe ut og inn av min klissvåte mus. Det rant av meg og plutselig kjente jeg tungen din mot klitorisen min. Å herregud for en følelse. Det å bli knullet å slikket samtidig er himmelrike. Da kom jeg. Endelig kjente jeg det løsnet dypt inni meg. Jeg skrek at jeg kom, skrek at du måtte suge meg hardt og skrek at han måtte knulle musa mi vilt og hemningsløst. Ingen ting kunne stoppet oss der og da. Hele kroppen min stivnet når jeg sendte mine våte stråler rundt kuken hans, musa mi knadde og melket ham, jeg vred på meg og skrek og skrek. Orgasmen var voldsom og leppene mine var helt sikkert store og hovne. ”herregud som du kan bruke musa di, det er jo himmelsk deilig” Jeg brukte skjedemusklene på ham ville kjenne han sprute meg full, men det var ikke de samme planene som du hadde. Plutselig kjente jeg tauene på bena bare løsnet og bindet ble tatt vekk fra øynene mine, men hendene mine var fortsatt bundet.

Jeg blunket mot lysene og blikket mitt søkte ditt. Du satt i en stol ved siden av sengen, hvordan du hadde kommet deg dit så fort vet jeg ikke. Du tente deg en røyk og drakk vin. Du så sint ut, og jeg visste du ville knullet meg selv, men hvorfor lot du ham gjøre det da? tenkte jeg, hva kunne jeg ha gjort for å ha hindret det. Jeg så på ham. Herregud for en gutt, høy og mørk med en flott kropp. Det mørke håret på brystet hans krøllet seg og en stripe av håret tegnet seg nedover magen og ned mot trusekanten. Han smilte ned mot meg og jeg kunne ikke annet enn å smile tilbake igjen, jeg slynget bena rundt hoftene hans og begynte å rotere med underlivet igjen. Han la hodet bakover og lot meg knulle meg selv på pikken hans. Ikke faen om jeg skulle ta hensyn til deg denne gangen, jeg ville ha pikk og jeg fikk det og jeg tok i mot alt jeg kunne få.

”Stopp det der med en gang” Stemmen din var som piskesnert så sint var du, men du hadde en praktfull ståpikk så noe måtte ha gjort deg kåt. Jeg snudde meg mot deg, men slapp ikke taket rundt han som var så dypt og deilig inni meg. Jeg så bare på deg, frekk og ertende, kroppen min slynget seg rundt han mørke, jeg knadde han med musa mi, ville ikke gi slipp på dette deilige som fylte meg opp. ”stopp meg om du kan” sa jeg frekt til deg…… han mørke bare gliste, fortsatte å la pikken gli ut og inn av meg……….”du er faen i meg så deilig jente……..” lenger kom han ikke før du var ved siden av oss, skjøv han vekk fra meg så pikken hans pluppet ut, du løsnet tauene på hendene mine og drog meg opp. Jeg møtte øynene dine og skvatt når jeg så det såra uttrykket ditt, sammenblandet med kåthet …….brydde du deg virkelig…..gjorde du?
”Din forbanna heks”, stemmen din var bare som et hvisken og jeg løftet hånden for å slå deg, men du stoppet meg raskt. Øynene dine brant seg fast i mine, gnistene stod rundt oss så sinte var vi. Men pusten din gikk tungt, øynene dine var mørke og jeg jublet inni meg, du var så kåt som du aldri før hadde vært, du hadde likt å se jeg ble knullet av en annen mann, men du hadde blitt sjalu og det likte du ikke.

Før jeg visste ordet av det lå du på ryggen og jeg ble spiddet på din vanvittige deilige pikk. Den er den beste jeg har kjent, den passer meg perfekt. Ingen er bedre enn deg der, ingen har noen gang gitt meg sånn sex som deg, du vet og jeg vet. Du holdt meg om hoftene og jeg red deg, løftet meg selv sakte opp og ned og bare nøt den deilige følelsen av pikken din. Det sitret inni meg, blikket ditt mot mitt, munnen din som smilte så forsiktig, brystene mine duvet fristende foran deg og du ba meg om å ta på dem. Stryke dem forsiktig foran ansiktet ditt.

”Ta å knull rumpa hennes, hun er kåt nok til det, la henne kjenne hvordan det er å bli fylt opp i begge hull, denne heksen skal knulles til hun skriker om nåde, men du skal ikke stoppe da heller..” ”Å nei ikke det”, jeg forsøkte å komme meg vekk, men han mørke var alt bak meg og holdt meg nede, presset meg ned over pikken din. Han skjøv meg fremover, ansiktet ditt var nærme mitt og øynene dine sa mer enn tusen ord. Du var glad i meg da, var du ikke? Du drog meg ned til deg, forstod at øynene dine hadde avslørt deg så du kysset meg isteden. ”La han knulle rumpa di jenta mi, la oss gjøre det deilig for deg” jeg bare nikket, kjente noe vått ble smurt i hullet mitt, en finger gled prøvende på innsiden og eieren virket tydelig fornøyd. Pekefingeren hans gled lett innover i rumpa mi, en ny finger fulgte etter. Trangere denne gangen, men han var forsiktig. Ut og inn gled de samtidig som pikken din knullet musa mi. Herregud……….jeg var hinsides av kåtskap og ingen kunne stoppe meg der og da.

Tre fingrer fant veien inn i rumpa mi og jeg var sprengt. Men fingrene jobbet sakte ut og inn, frem og tilbake. Så kjente jeg pikken hans. ”fortell hva han gjør med deg, fortell meg” du så bedende opp mot meg og jeg fortalte, fortalte hvordan den store, grove kuken gled sakte inn i rumpehullet mitt. Fortalte at jeg følte meg sprengt, men at det var deilig, du sa det var herlig å kjenne pikken hans gjennom den tynne veggen som skilte dere to. Jeg forstod ingen ting, du skiftet fra minutt til minutt, fra kåthet til sinne og kåthet igjen, jeg ble ikke klok på deg.

Herregud…….jeg skrek til når han klarte å presse halve pikken inn i meg, ba han støte hardt slik at han kom helt inn. Plutselig var han i bunn av meg, samtidig som du var der. Dere lå helt stille begge to som for at jeg skulle bli vant til å ha dere der. Men når dere begynte å bevege dere tror jeg verden ble borte et øyeblikk for meg.
Det sitret og brant over hele meg, jeg stønnet og skrek ba om å bli pult hardt og vilt, skrek og snakket som ei hore som ikke fikk nok, det var kåte rop og stønn, svette kropper og kjønnslukter. Alt gjorde sitt til at jeg nærmet meg en voldsom utløsning. Alle tre nærmet seg og vi ønsket å komme samtidig. Fingrene mine fløyt over klitorisen min for å hjelpe til og jeg var den første det løsnet for. Jeg knep rundt pikken både i rumpa og musa mi før jeg lot saftene mine sprute utover pikken din. Du kom og han kom, sæd ble sprutet inn i begge mine kåte hull, det flommet over av safter, det rant og rant og vi klamret oss til hverandre i en sanseløs orgasme. Jeg falt over deg og han gled ut av rumpa mi, sæden rant ut og ned på magen din, men ingen enset det………………pikken din var fortsatt stiv inni meg så jeg melket ut av deg resten av sæden din, ville ha alt du kunne gi meg…………

Drømmen ble borte, jeg hadde blitt forstyrret, men vet ikke av hva. Må ha sovnet fort igjen for en annen drøm overtok.

Denne gangen var det Nina, deg og meg. Jeg lå mellom min venninnes vakre og velformede ben, løftet jeg blikket så jeg rett inn i hennes lyserosa, våte og deilige grotte, og jeg løftet blikket. Hun er vakker Nina, frodig og kvinnelig, myk og pirrende. Det syns du også. Når du ønsker sex med to jenter er det helst henne du vil ha med deg og det er fordi hun er mest lesbisk av dem alle, og en utfordring for deg. En gang har du knulla henne, mot hennes vilje først, men etterpå fikk hun ikke nok av deg, det er vel det du har i tankene i dag også, all den tid du har invitert oss hjem til deg. Ja Randi er jo også en av favorittene dine, men hun er liksom for ”mye” , hun overtar alt, styrer det hele og noen ganger er det ikke det du ønsker, men å styre selv, som nå.

Du holdt hodet til Nina med den ene hånden og pikken din med den andre, ba henne om å suge deg. Hvorfor hun ikke skyver deg vekk er fordi du har bundet henne fast, hendene hennes er festet til veggen med to håndjern, lånt fra meg. Hun forsøker å vri seg vekk, men du holder henne fast. ”Sug meg, bruk munnen din på meg som du gjør på en av dildoene dine……stemmen din var fast og bestemt og jeg så det glitret til i øynene dine av motstanden du fikk. Jeg hadde lovet å være med deg på ”leken” din selv om jeg i et kort øyeblikk syns synd på venninnen min som lå der og måtte suge pikk som hun egentlig ikke ville.

Jeg skjøv bena hennes til siden, pustet forsiktig på musa hennes, dråpene som hang på leppene hennes var fristende, jeg slikket dem i meg, berørte henne så vidt med tungespissen, hun rykket til, et lavt stønn kom opp fra strupen hennes, hun åpnet munnen og før hun rakk å reagere lot du kuken din gli inn i munnen hennes. Jeg var redd hun skulle bite deg, men det turte hun nok ikke. Jeg lot tungen min gli frem og tilbake over hennes våte og glatte kjønn, hun smaker alltid så deilig Nina. Saftene hennes piplet ut av henne og når jeg så på dere var det ikke mye motstand i sugingen hennes. Du knullet munnen hennes og holdt hodet hennes med begge hender, hun sugde deg deilig tydeligvis for du stønnet og snakket frekt til henne hele tiden. ”Herregud som du suger meg, åhhhhh så deilig…”
Fingrene mine gled inn i musa til Nina, det var varmt og utrolig vått, så det var ingen sak å føre flere fingrer inn i henne, både tre og fire gled lett ut og inn. Klitorisen hennes struttet og jeg sugde den forsiktig inn i munnen min, brukte fingrene mine på henne, ville ha hele hånden inn om jeg hadde fått lov, elsker å kjenne hun presser rundt fingrene mine, kniper musa si sammen.

Plutselig stopper du å knulle munnen hennes. Snur deg mot meg og sier du vil ha fitta mi rundt pikken din. Jeg har ikke tenkt å nekte deg, jeg har blitt kåt av å se på dere og vet at jeg er våt.
Du stiller deg bak meg, fører den deilige pikken din mot hullet mitt og i et støt er du til bunns. Jeg skriker ut i sjokk og smerte, men plutselig legger du hånden på ryggen min, dytter meg ned til Ninas mus og ber meg om å slikke. ”Slikk henne, slikk henne til hun skriker ut orgasmen sin” Jeg hadde ikke noe valg, tungen min lekte opp og ned i åpningen hennes, slikket og sugde henne, og hele tiden knulla du meg hardt og brutalt, og slapp ikke håret mitt. Bare presset hodet mitt ned mot Ninas våte mus. Hun vred og buktet seg, jeg drakk av saftene hennes som rant og rant, fingrene mine var våte og jeg kunne sikkert at fått hele hånden inn om jeg hadde forsøkt så kåt og våt var hun.

”Musa di er så sinnsykt deilig, hvordan gjør du det, hvordan klarer du å bruke musklene dine sånn?” Du stanset opp, var så nær ved å komme, du holdt igjen, ville utsette dette deilige så lenge du kunne. ”Gud så deilig å se du slikker henne, jeg blir så kåt av dere. Brett henne ut, vis meg musa hennes”. Jeg gjorde som du sa, det glinset i Ninas grotte, den var rosa og fristende. Du stønnet bak meg, gled ut av meg og la deg ned med munnen din tett inntil musa hennes.. Vi slikket henne samtidig, to tunger lekte med henne, småbet i hver vår leppe, kysset hverandre, lot tungene leke rundt og rundt klitorisen hennes. Nina skrek og stønnet, ble kåt og vill og vi skjøv bena hennes så langt til side og bakover vi kunne, slik at vi åpnet henne opp skikkelig. Fingrene dine gled ut og inn av henne og når du førte dem til munnen min slikket jeg dem rene før du lot dem gli inn i Nina igjen.

”Jeg vil knulle deg Nina, hører du, jeg vil ha musa di på pikken min”. Du så ned på henne, hun ristet svakt på hodet, forsøkte å knipe igjen, men jeg holdt henne åpen for deg. Jeg tok pikken din og styrte den på plass, Nina stønnet ”nei” men jeg svarte henne ved å sette meg over ansiktet hennes. Gned meg frem og tilbake over munnen hennes og jublet for meg selv når jeg kjente tungen hennes åpnet meg opp. Den kjentes ut som et ildspyd der den presset seg dypt inni meg og pusten hennes var varm og deilig mot musa mi.

Du gled inn i henne, holdt henne hardt om hoftene og du liker å tenke på at det ikke har vært noen der før du var der forrige gang……..det glinset av pikken din hver gang du trakk deg ut, gud som det fristet meg å slikke det av deg, men visste du ville knulle hardt og lenge, så jeg fikk bare vente. Du la bena hennes på skuldrene dine slik at du kunne knulle henne dypere og hardere, vi møttes i et deilig kyss og du var vanvittig kåt. Aldri hadde jeg sett deg med slik kåtskap og villskap i blikket. ”Fy faen dette er bare sinnsykt deilig, musa hennes er våt og trang og himmelsk deilig å være inni” Ordene dine rammet meg hardt og brutalt, men jeg lot som ingen ting, bare gned meg mot Nina, presset meg ned over munnen hennes og visste det ble min tur også, om ikke i dag så en annen dag. ”åhhhhhhh nå kommer jeg, jeg kommer, herregud som jeg kommer nå”…….jeg flyttet meg fra Nina, bøyde meg ned og slikket både deg og henne når du pumpet løs i fitta hennes, kroppen hennes strammet seg og så eksploderte hun. Du hadde problemer med å holde henne fast, hun vred på seg, stønnet og skrek og jeg så det rant ut av henne og ned på dynen. Det dannet seg en stor våt flekk der så orgasmen hennes måtte ha vært voldsom. Du bannet og stønnet og var tydeligvis ikke fornøyd, for du skjøv henne vekk og ba meg stille meg på alle fire. Men først måtte jeg slikke deg ren sa du, om jeg hadde lyst……..jeg hadde. Jeg elsker jo å slikke pikken din, med eller uten safter fra en kvinne spiller ingen rolle.

”La meg se på den deilige rumpa di og den beste musa i hele verden” sa du og jeg kjente varmen strømmet gjennom kroppen av ordene dine, stilte meg på alle fire og lot deg ta meg som du ville. Ikke det at jeg hadde klart å stoppe deg heller, du skulle ha fitte og det skulle være hardt og vilt. Du dunket pikken din hardt inni meg, ballene dine klasket mot rumpa mi for hvert støt, du grov fingrene dine inn i huden min, det var smertefullt deilig,jeg elsker jo å bli tatt hardt bakfra så det var helt greit for meg. Hånden din klasket plutselig over rumpa mi, ikke hardt, bare ertende, prøvende, jeg stønnet, jukket i mot, forsøkte å holde takten sammen med deg, hånden din smalt over rumpa mi igjen, hardere denne gangen, jeg stønnet høyere. Nina hadde jeg glemt for lenge siden, nå dreide alt seg bare om oss. En finger fant veien inn i rumpa mi, gled forsiktig inn, så en til, pikk i musa og fingrer i rumpa, kan ikke få det bedre. Musa mi jobbet med pikken din, og det måtte bare ta en slutt. Vi kom samtidig. Klasket jeg fikk over rumpa var sviende, men smerten druknet i orgegasmen som raste gjennom kroppen min. Du brølte når sæden din ble slynget ut av deg med stor kraft, forsvant dypt inni meg og traff et punkt jeg nesten ikke visste jeg hadde. Jeg kom voldsomt over deg, lot saftene bare sprute ut i rein kåtskap og glede. Det rant safter av meg, dine og mine. Jeg elsker deg” hvisket jeg……men du hørte det ikke, bare falt over ryggen min og drog meg med deg ned på sengen. Vi ble liggende å stønne og puste for å få å komme til hektene igjen…….Om vi fikk løsnet håndjerna til Nina vet jeg ikke…………

Jeg våknet da………noe hadde vekket meg…..klarte ikke å forstå hva det var, men jeg var blitt kåt av drømmen, veldig kåt også. Vibratoren ble hentet frem og jeg hjalp meg selv frem til en deilig orgasme. Våte fingrer gled over klitorisen min og vibratoren gjorde ting med meg jeg ikke visste en vibrator kunne. Det tok ikke mange minuttene før jeg skjelvende lot orgasmen ta overhånd……lot saftene renne av meg, over vibratoren og ut av musa mi……….

I’ll tell you all tomorrow……..or the day after tomorrow……..I’m sure I’ll tell you then………..

Legg igjen en kommentar