Ydmyket av tenåringsjente i dusjen

Denne novellen er vist 28561 ganger.

Jeg er fotball trener for ett jentelag i alderen 17-19 år. Jeg er 38 år og familiemann. På vår stadion var det bare to garderober, hjemmelaget og bortelaget. Jeg skulle dusje etter at jentene var ferdig siden jeg skulle i selskap senere den dagen.

Da jentene endelig var ferdig hoppet jeg i dusjen og tok en god lang varm dusj. Plutselig kjente jeg at jeg ble dusjet med kaldt vann. Jeg snudde meg, og der stod Ann, reservekeeperen på laget med en tom bøtte i hendene. Ann er 18år og har ad-hd. Flere ganger har hun vist sin misnøye mot meg fordi hun ikke får spille fast på laget, hun har både ringt meg og kjeftet meg opp i ansiktet slik at jeg nesten følte meg truet. Hun er nesten like høy som meg og noe «fluffy» og jeg antar hun er bare noen få kg lettere enn meg.

 

Men jeg ble hvertfall veldig sjokkert når jeg stod der i min egen verden i en varm dusj å bli helt over 10 liter kaldt vann. Vet ikke helt hva jeg tenkte eller gjorde, gikk nok par sekunder før jeg tenkte; hva nå? Hvordan skulle jeg irettesette henne? Jeg kom på den lure ideen om å «skremme» henne litt og liksom hive henne inn i dusjen. Hun hadde på seg t-skjorte og joggebukse.

 

Jeg gikk fort mot henne, ble nok litt overrasket at hun bare ble stående men tenkte ikke veldig mye over det. Jeg la armen min rundt halsen hennes og gjorde meg klar til å dra henne mot dusjen. Da tok hun ett skikkelig ballegrep på meg og vridde litt. Man kan trygt si at det gjorde veldig vondt og jeg ble totalt handlingslammet. Ann sa med en streng stemme at jeg skulle gå ned på alle fire og det gjorde jeg instinktivt. Hun hadde fortsatt grep om mine edlere deler, men hadde ett løsere grep og det var en deilig følelse. I sidesynet kunne jeg se at hun tok håndkleet mitt som hang på knaggen og fuktet den på det våte gulvet og «tvistet» den, så kom det en rekke slag mot min hårløse rumpe. Jeg kan love det var skikkelige harde slag som svei forferdelig.

 

Ikke vet jeg hva som var verst, ballegrepet, svie fra slagene fra den våte håndduken eller at jeg begynte å innse at jeg var i ferd med å bli ydmyket og banket opp av en tenåringsjente. Jeg følte meg maktesløs og klarte ikke holde tårene tilbake. Jeg hikstet og gråt som en liten guttunge og Ann grep tak i håret mitt, og tvang meg til å se rett opp der hun møtte blikket mitt, hun så meg rett i øynene noen sekunder før hun sparket meg i siden som en siste hilsen for å vise hvem som er dominat og sjef. Så gikk hun ut av garderoben til min store lettelse.

 

Jeg hadde ikke lyst å dra i selskap etter dette så jeg ringte å meldte avbud. Jeg kjørte bare rundt i byen uten mål og mening og tenkte på hendelsen og følte meg skamfull. Til min store overraskelse ble jeg etterhvert svært kåt av å bli behandlet av en ung jente på den måten. Dette gjorde meg også skamfull, så jeg bestemte meg for å ringe Ann slik at jeg kunne snakke med henne om hva som gikk av henne slik at jeg kunne få denne saken ut av verden. Hun sa jeg kunne komme hjem til henne, hun var alene fordi foreldrene var i det selskapet som jeg skulle i.

 

Så kjørte jeg hjem til henne, ringte på, men må innrømme jeg var nervøs og redd for hva som kunne skje nå. Er hun fortsatt sint og vil irettesette meg igjen? Ann åpnet døren og virket svært hyggelig og ba meg komme inn. Vi satte oss i sofaen og jeg spurte hva som gikk av henne og hvorfor hun reagerte slik? Hun ba så veldig om unnskyldning for det hun gjorde og at alt hadde gått utover meg. Vi snakket om været, laget og allt og ingenting. Da jeg skulle gå ba hun meg enda en gang om unnskyld, så hun kom å ga meg en laaang klem. Jeg kjente puppene hennes presse seg mot meg, de sterke armene hennes som klemte seg om halsen min. Pikken ble stiv i rekordfart. Så visket hun meg i øret at hun ble litt kåt av å dominere meg. Før jeg rakk å innrømme at det ble jeg også kjente jeg fingrene hennes gli over det stive lemmet mitt før hun sa; «men det er det flere som blir kjenner jeg», så smilte hun. Vi begynte å kysse, kose og kline. Vi rev av hverandre klærne og vi dro hverandre inn på hennes soverom og la oss i senga hennes, som hadde sengklær med bilde av Justin Bieber!!!

Der hadde vi deilig sex, også her tok hun den dominante rollen. Hun «tvang» meg til å slikke den barberte fitta og kose med de runde faste puppene. Så ridde hun meg lenge og vel før vi avsluttet med heftig avsluttende «misjonærstilling», hele tiden med henne på topp og alltid en hand som kløp rundt halsen min for å vise hvem som var dominant og hvem som bestemmer av oss. Etterpå lå vi lenge å pustet ut etter den hete elskoven. Ann grep tak i øret mitt og slepte meg ut av senga og sa med streng stemme: «nå må du gå gamle mann, og husk; jeg spiller neste kamp… sant!!»

 

Jeg kan si at hun fikk spille mange kamper etter det, til de andre jentenes fortvilelse. Ann og jeg snakket aldri om det som hadde skjedd den dagen, men hun kom med jevnlige påminnelser som å holde meg med ett «leken grep» om halsen min i garderoben når alle var der. Jeg trur hun liker å se at jeg frykter henne, men håper hun tar initiativ til mer sex 😉

 

Hilsen en vanlig mann. (Som er redd for å få juling av en jente)

Legg igjen en kommentar