Øyne som smaragder

Denne novellen er vist 3482 ganger.

Det er vakkert med øyner som gnistrer av sterk energi. Og det blir ikke lettere å håndtere når personen på alle andre måter også tilfredstiller alle dine ønsker og krav til hvordan hun skal være.

Jeg hadde i mange måneder gått rundt og vært litt deprimert. På én side hadde jeg det bra med meg selv, og jeg hadde lite å klage over. Men på den andre siden var det også noe som manglet i livet mitt. Det er vanskelig å beskrive, men det var som om jeg var helt tom inni meg. Jeg savnet noe dypere, noe som ga mening.

Jeg har aldri vært som alle andre, og det var ikke på den måten at jeg drømte om samboerskap eller ekteskap, med påfølgende rekkehus, hund og barn. Jeg leitet etter en jente som var like dyp som meg. En jente som hadde like store empatiske evner som meg, og som til og med kanskje var mer reflektert enn meg også?

Jeg fant alt dette i et par gnistrende, forståelsesfulle, omsorgsfulle og grønne øyner. I disse to øynene fant jeg det jeg leitet etter, men ville jeg få henne?

Det er ei noen hemmelighet at jeg er meget glad i italienske jenter, og da hun nevnte at hun var halvt italiensk så ble jeg så glad. Da stemte det så godt at hun hadde dette lange sorte håret sitt som strakk seg langt ned på ryggen hennes. Hun var en anelse brunere i huden enn hva mange hvite nordmenn er, og sammen med ansiktstrekkene sine ble hun til min italienske drømmejente.

Jeg traff henne tilfeldigvis på byen en sen kveld. Jeg stoppet opp samtidig som henne, og vi ble stående rett opp og ned mens vi stirret på hverandre. Jeg var sammen med noen kamerater av meg som på død og liv ville gå. Og dermed fikk jeg ikke tid til å prøve meg på henne. Men jeg tok sjansen, og ga henne visittkortet mitt på vei forbi henne. Jeg bøyde meg ned mot henne, nikket forsiktig til henne, og ba henne sende meg en e-post om hun ville.

«Jeg er en snill mann, og jeg vil gjerne at du tar kontakt. Jeg er nødt til å stikke med kompisene mine, men du var så vakker at jeg måtte spørre i det minste. Jeg håper jeg hører fra deg igjen, og kos deg masse i kveld».

Hun tok i mot kortet mitt, og smilte tilbake.

Noen dager senere hadde jeg nesten gitt opp håpet. Jeg satt og surfet på nettet, da det dumpet inn en e-post fra henne. Hun hadde ikke skrevet så mye, men hun spurte meg om jeg hadde Msn? I løpet av ett minutt var jeg pålogget på Msn, og det var slik vennskapet vårt virkelig satte seg i bevegelse. Et vennskap som du kanskje vil synes er litt rart, men det fungerer nå for oss to. Og det er vel det som er det viktigste?

Trollkvinnen min med aner til Italia. Du min kjære – med ditt sorte lange hår, og med ditt eksotiske utseende. Du trollbandt meg da du lot meg få se deg på webcam. Det var ingenting som manglet med deg. Ned til den minste detalj var du alt jeg hadde drømt om.

Jeg forsto raskt at du ikke var den som hoppet i sengen på første stevnemøtet. Men du var ikke prippen eller noe slikt. Du ville bare prate litt først, og bli litt kjent før du eventuelt sa ja til å gå videre. Og jeg forsto at jeg lett kunne bli misforstått for å være overfladisk siden jeg alltid snakker så mye om utseendet ditt.

Men det er her jeg da må forklare deg at jeg er alt annet enn overfladisk. Det er bare det at jeg synes du er så vakker, at jeg klarer ikke å la vær. Du er som et tidløst maleri, og det er som medisin for meg å se på deg. Ditt tidløse og noe eksotiske utseende, gjør meg så uendelig godt. Jeg blir så kjempeglad hver gang jeg ser deg, og hvordan kan jeg da stoppe å snakke om hvor deilig du er? Jeg ser på deg fordi du er vakker, og ikke fordi jeg er kun opptatt av utseende.

Samtidig som du ser så snill ut, så har du også et eller annet frekt trekk over deg. På det ene bildet som du sendte til meg ligger du sidelengs i en rød topp, mens du på en utfordrende og frekk måte lager en liten trutmunn mot kameraet. Og hvis jeg ikke har sagt det til deg før, så kan jeg i det minste fortelle deg det nå, at det er dette bildet som er favorittbildet mitt.

Du er en skjønnhet som totalt blender meg. Samtidig har du denne frekke lille jenten i deg som vekker meg så sterkt. Jeg får bare lyst til å være like fri og frekk, sammen med deg selvfølgelig.

Det gikk flere uker før du endelig inviterte meg hjem til deg. Vi hadde snakket om det meste, og du skrev i en tekstmelding at du ville gjerne at jeg skulle komme på besøk til deg. Vi hadde også på forhånd avtalt at vi skulle ta det rolig i begynnelsen. Du hadde sagt at du ville føle deg litt fram før vi eventuelt skulle gå videre.

Døren åpnet seg etter at jeg hadde ringt på to ganger, og der sto du plutselig og smilte til meg. Jeg ble helt satt ut da jeg så hvor pen du var i virkeligheten, og jeg var litt ør i hodet der jeg diltet etter deg inn i stuen. Et sort glassbord sto plassert foran en lang bueformet sort skinnsalong. Du hadde trekt ned de sorte vinduspersiennene som var laget i aluminium, og da jeg så meg rundt i stuen hadde du også tent på små telys som var plassert strategisk rundt om i rommet.

I denne dempede belysningen satte jeg meg forsiktig ned i sofaen etter å ha først gitt deg en god klem. Vi var nok begge to spente på hverandre, men det gikk ikke særlig lang tid før jeg spurte deg om du ville sette deg ved siden av meg i sofaen? Jeg sa jeg ville ha deg bort til meg slik at jeg kunne holde rundt deg, om du ville da?

Du sa ingenting, men reiste deg med en gang opp fra sofaen, og satte deg tett inntil meg. Jeg la den ene armen min over skuldrene dine, mens du lente deg inntil kroppen min. Jeg kjente hvordan du presset deg inntil meg, og da jeg strøk deg over håret hørte jeg at det kom et lite sukk fra deg. Du grep hardt rundt meg, pustet tungt ut, og fortalte meg hvor mye du hadde savnet å få sitte slik som dette, og bare ha det kos.

Du tittet opp på meg, og da du nærmet deg munnen min, ga jeg deg et kyss tilbake etter at du kysset meg først. Du smilte en smule sjenert til meg før du la deg inntil meg igjen. Og jeg fortsatte med å stryke deg over håret mens ingen av oss sa noe. Vi var bare helt stille, og vi nøt stillheten mellom oss. Ord var likevel unødvendig slik vi hadde det.

Hånden min gled nedover kinnet ditt. Den myke huden din strøk meg over hånden min, og jeg tok innover meg alt det gode som jeg følte når jeg strøk deg over kinnet. Det var bare så vanvittig godt å få være god med deg.

«Husker du den gangen du sendte den mailen til meg, der du skrev hva jeg trengte, og hvordan jeg fungerte som mann?».

Jeg tittet på deg, og du smilte ømt til meg før du svarte.

«Ja kjære, det husker jeg som om det var i går. Og jeg husker i hvert fall det du skrev da du svarte meg tilbake. Jeg er glad for at vi to ble kjent med hverandre». – Du smilte enda en gang, og ga meg et kyss på kinnet.

Saken er nemlig det at etter at jeg hadde mailet henne flere artikler og noveller som jeg hadde skrevet, så skrev hun tilbake at hun følte at hun forsto meg bedre. At hun forsto bedre hva det var jeg søkte etter, og hvordan jeg tenkte og følte rundt dette. Hun hadde fått forståelsen for at jeg faktisk var spesiell, og at jeg faktisk ikke var som alle dem andre.

Hun skrev at hun ble smigret over det jeg syntes om henne, og at det gjorde henne godt. Men samtidig sa hun at det gjorde henne litt usikker også. Men at dette bare var en naturlig reaksjon når man føler at de murene man har bygget opp rundt seg for å sikre seg for å ikke bli såret, var i ferd med å bli revet ned. Hun ville at det skulle skje, men samtidig gjorde det henne også litt utrygg. Av disse grunner samt flere, ville hun derfor ta det rolig i begynnelsen.

Hun nevnte at det var deilig å føle seg attraktiv. Det var deilig å endelig få lov til å være litt naiv, barnslig og romantisk uten at det var farlig. Hun skrev at hun tok det slik til seg, det jeg skrev til henne. Og hun skrev også at hun kjente at alt sammen gjorde henne så inderlig godt.

Men det var det som du så skrev i svaret ditt som fikk hjertet mitt til å hoppe over et par slag. Du skrev at jeg lengtet etter å føle meg som en mann igjen. Du mente at jeg trengte føde. Du mente at jeg kanskje ikke fikk de tilbakemeldingene jeg trengte, og at jeg hadde behov for å føle meg hel igjen. Du hadde rett i alt sammen, og det innrømmet jeg også da jeg svarte deg.

For det var nemlig slik som hun hadde skrevet. At jeg trengte forskjellige stimuli for å føle meg hel. Tiden var visst inne for en ny fristerinne skrev du, og jeg var enig med deg.

Din banditt! Du hadde kalt meg for banditt en gang vi hadde snakket på Msn. Du fortalte meg at du hadde lagt dine tarot-kort, og det var visst litt av hvert som hadde kommet opp. Men det var likevel ikke noe jeg ikke var klar over fra før av. Det var heller slik at du fikk en bedre innsikt i hvordan jeg var som mann og menneske. Du hadde sett at jeg hadde hatt en brokete oppvekst hvor det hadde vært slik at det var alltid den sterkeste rett som gjaldt.

Du hadde sett at jeg ikke alltid hadde hatt det så lett, at jeg tidligere hadde ofte lurt mennesker og det som verre er. Men du så også i kortene dine at det aldri hadde vært mine innerste ønsker som hadde lagt bak mine tidligere handlinger. Det hadde vært som en uheldig miks av det miljøet jeg hadde vokst opp i, samt min naivitet som hadde fått meg opp i så altfor mange problemer.

Kortene fortalte også at jeg fremdeles hadde det i meg, men at jeg heldigvis ikke lengre var slik som jeg hadde vært før. Jeg hadde fremdeles et drag over meg som tilsa at jeg var en «bad guy», men det var ingen tvil om at jeg var blitt snill nå. Nå var det faktisk slik at jeg prøvde å betale tilbake for alle mine synder med å aldri si nei til dem som spurte meg om hjelp. Jeg var fremdeles en tøffing, men samtidig også uendelig snill. Kanskje det var bare slik at jeg var blitt eldre, og dermed klokere?

Men du hadde uansett fått med deg det viktigste. Du forsto at jeg var ærlig i mine hensikter, i hvert fall med deg, og at jeg trengte noe bare en som deg kunne gi meg. Og jeg trengte det for å bli hel, og slik var det bare. Og det vi to snakket om bortsett fra sex, var langt dypere og annerledes enn hva jeg tror er vanlig.

Det er vanskelig å forklare, men det var som to sjeler som forsiktig nærmet seg etter sin higen etter å finne en som lignet på en selv. Men som i samme åndedrett også forsto at livet ikke alltid gikk i den retningen vi helst skulle håpe på at den skulle gjøre.

Jeg trengte deg for den sex som jeg mente vi kunne gi hverandre. Men jeg trengte deg også for å ha en som forsto meg bedre enn noen andre. Og en som kunne ha meg i livet sitt uten å ville eie meg, eller som kom til å suge meg tom for krefter og vilje. Jeg ville så gjerne falle inn i dine armer på et høyere nivå for gjensidig respekt, glede og forståelse. Jeg trengte deg for å få det godt med meg selv, og det var ingen andre som passet. Det var i hvert fall slik jeg følte det.

Mens jeg strøk deg over kinnet, kjente jeg hvordan hånden din gled ned i mellom beina mine. Du begynte forsiktig å stryke meg på innsiden av lårene mine. Jeg satt helt stille, og holdt pusten.

Du plasserte hånden din rolig oppå bulen min, og lot den varme hånden din ligge stille uten å si et eneste ord. Jeg hadde sommerfugler i magen der jeg satt med deg for første gang, og jeg kjente hvordan bulen i buksene mine ble større og større ettersom du strøk på meg. Jeg var allerede kåt på deg, og jeg protesterte ikke da du forsiktig knep på bulen min.

Jeg kjente hvordan hånden din masserte den stive kuken min ved å stryke utenpå buksene mine. Du løsnet deg selv fra armen min, og gled ned i fra sofaen og ned på gulvet foran meg. Jeg spredde beina, skjøv meg selv utpå kanten av sofaen og smilte mykt til deg.

Du reiste deg opp på knærne, stilte deg opp foran meg, og kneppet rolig opp knappene i buksene mine. Da den siste knappen var åpnet, ba du meg om å reise meg litt opp i det du begynte å dra av meg dongeribuksene mine. Du dro dem helt av, og ba meg om å også ta av meg trusene mine.
I kun den tynne genseren min satt jeg plutselig naken nedentil i sofaen din, og den store stive kuken min sto rett til værs. Du smilte fornøyd da du så hvor stor jeg var, og du grep forsiktig rundt kuken min. Jeg stønnet svakt da du tok i meg. Den sterke hånden din grep hardt i kuken min, og du nesten ertet meg da du begynte å runke meg. Du reiste deg mer opp, strakk på ryggen din, for å få sett alt sammen, og jeg tittet på hvordan håret ditt dekket for utsikten min da du bøyde deg over kuken min, og tok meg i munnen.

Du var forsiktig og tok det rolig. Du hvisket at du ikke hadde dårlig tid, og at du ville vi skulle nyte alt sammen på best mulig måte. Det sorte håret ditt kilte meg på lårene i det hodet ditt og alt dette vakre håret ditt begynte å bevege seg opp og ned over den store kuken min. Den varme og våte tungen din lekte seg rundt den stive pikken min, og du slikket og sugde på meg som ingen andre dame noen gang hadde gjort før. Jeg løftet meg opp fra sofaen for å tilby deg mer av kuken min, men du dyttet meg forsiktig tilbake i sofaen. «Sett deg tilbake, og bare nyt at jeg suger deg. Du har en jævlig deilig kuk, men det vet du fra før av regner jeg med.»

Jeg lukket øynene mine, og kjent etter hvordan hun forsiktig tok meg i munnen sin. Min italienske mørkhårete jente gapte over kuken min, og sugde meg som andre har gjort før henne.

Hun var ikke mer enn 160 cm, og den slanke kroppen hennes pirret meg mer enn hva jeg trodde den skulle gjøre. Jeg hadde allerede fått med meg at hun hadde en liten deilig rumpe, og jeg kunne nesten ikke vente til jeg skulle få knulle henne.

Jeg spurte forsiktig om ikke vi heller skulle gå inn i sengen hennes? Hun stoppet å suge meg, og reiste seg opp uten et ord. Hun grep etter hånden min, og trakk meg opp fra sofaen. Hun leide meg inn på soverommet hennes, hvor vi begge to kledde av oss klærne.

Det var kaldt i rommet, og med gåsehud la vi oss under den samme dynen. Vi klamret oss til hverandre for å få tilbake varmen i kroppene, og den lille slanke kroppen hennes smektet seg rundt meg mens vi lå der tett sammenslynget i hverandres armer. Hun trakk seg selv så tett inntil meg som hun klarte, og jeg nøt følelsen av å kjenne at hun koste seg der hun lå oppå meg.

Jeg strøk henne varsomt nedover den nå varme ryggen hennes, og hånden min stanset ikke før jeg hadde strøket henne over rumpen. To små deilige solbrune rumpeballer ble en liten stund massert mens jeg kjente hvordan kuken min stivnet der nede. Jeg grep etter den ene hånden hennes, og hvisket til henne at jeg ønsket at hun skulle ta på meg der nede. Jeg førte hånden hennes ned mot skrittet mitt, og overlot resten til henne.

Den varme hånden hennes grep forsiktig rundt kuken min, og jeg kjente hvordan hun forsiktig klemte rundt meg. Hånden hennes begynte sakte å runke meg, mens jeg lot min egen hånd gli ned mellom rumpeballene hennes, til dem forsvant inn mellom lårene hennes. Hun lå nesten over meg nå, og hånden min streifet hennes glattbarberte kjønn.

Fingrene mine skilte kjønnsleppene hennes, og jeg kjente hvor våt og klar hun var. Jeg rullet henne derfor forsiktig over på rygg før jeg kom etter henne. Hun sprikte med lårene sine, og jeg så den glattbarberte fitten hennes i det jeg plasserte det store kukhodet mitt mot åpningen hennes.

Det våte hullet hennes hadde ikke hatt kuk på lenge, og hun tok villig i mot meg i det jeg presset meg inn i henne. Jeg gled helt i bunn i den våte fitten hennes, og hun stønnet da jeg traff bunn av henne. Jeg dro meg ut, og knullet henne fort og hardt før jeg ba henne om å snu seg.

Den brune italienske jenten min snudde seg villig, stilte seg opp på alle fire, og skilte lårene sine. Jeg plasserte meg rett bak den lille rumpen hennes, grep rundt midjen hennes og gled nok en gang inn i den våte fitten hennes. Den stive kuken min knullet henne raskt, og kun få minutter senere kom hun som en foss. Den lille jenten ristet foran meg i det orgasmene kom som perler på en snor, og jeg sto med kuken inni henne til hun var ferdig.

Jeg trakk meg ut, og la meg ned ved siden av henne. Hun krøp lykkelig inn i armene mine, og vi lå slik lenge og bare koste oss. Vi kysset hverandre, strøk på hverandre og hadde det bare helt fantastisk fredfullt. Men jeg var snart nødt til å gå. Så vi reiset oss opp fra sengen, og jeg kledde på meg mens hun tok på seg en morgenkåpe. Vi tok en sigarett i stuen før jeg sa jeg var nødt til å gå. Jeg fikk et varmt kyss på munnen, og et aldri så lite takk før jeg lukket døren etter meg. På veien hjem satt jeg bare og smilte for meg selv, og jeg kunne nesten ikke vente til neste gang vi skulle treffes.

Legg igjen en kommentar