Øyne taler alle språk

Denne novellen er vist 9042 ganger.

Mørket omslutter oss idet jeg lukker døren til soverommet. Pulsen min slår som besatt og jeg lurer på om du kan høre den.

Jeg har laget i stand en overraskelse til deg. Helt siden i dag tidlig har jeg fortalt deg at det vanker noe spesielt på deg når du kommer hjem. Du har fortalt meg hvor du gjemmer ekstranøkkelen til leiligheten din, og slik har jeg altså kommet meg inn mens du har vært på jobb. Her har jeg og overraskelsen din ventet på deg i timesvis.

Fingrene mine kryper oppetter de bare bena dine. Én etter en nærmer de seg kanten på skjørtet du har på deg. Jeg sitter på kne foran deg. Det er slik jeg har sett for meg at fantasien begynner: oss i et mørkt rom; du og meg og overraskelsen jeg har tatt med til deg. Jeg har en plan, og den akter jeg å følge i kveld.

Sakte begynner jeg å kle av deg. Jeg drar ned glidelåsen på skjørtet ditt, og hører det myke stoffet falle lett mot gulvet. Møysommelig lar jeg hendene mine stryke oppetter de nakne lår ene dine. Jeg nyter følelsen av den myke huden din; får merkelig nok gåsehud av å kjenne varmen fra deg ile inn gjennom fingertuppene mine.

Parfymen du har på deg pirrer luktesansen min. Den til tross, det ligger en sødme i luften som jeg finner uhorvelig tiltrekkende. Det er lukten av raske pulsslag og store forventninger, av pirrende uvisshet og en stadig mer fremtredende kåtskap, av hormoner i høysving og kåte safter som renner som følge. Jeg bøyer meg nærmere og lar nesetippen så vidt berøre trekanten trusen din danner mellom bena dine. Stille drar jeg lukten av deg inn gjennom neseborene. Du dufter deilig.

Jeg kan ikke dy meg lenger; må bare kjenne på deg. Med stadig økende trykk på fingertuppene lar jeg de vandre over det silkemyke stoffet på trusen din. Jeg kan ane konturene av klitten din like under, og etterhvert som de finner veien dypere og dypere inn mellom bena kjenner jeg at saftene dine har begynt å trekke gjennom trusestoffet. Planen min har begyn t å virke, sier jeg til meg selv med et triumferende smil du ikke ser i mørket.

Hendene mine stopper ikke vandringen, men fortsetter å krype opp langs kroppen din. Trinn for trinn finner de veien oppunder toppen du har på deg, lager små myke spor i huden din på sin vei, og klatrer like lett som en leken edderkopp i konturene av ribbena dine til de når bh\'en din. Veien bak til ryggen din er kort, og med ett kjenner du bh\'en sitt favnende tak slippe tak på puppene dine. Sammen kler vi av deg på overkroppen, og du blir stående naken foran meg, hadde det ikke vært for den lille trusen du har på deg.

Jeg reiser meg og blir stående ved siden av deg i mørket. Du famler i mørket. Jeg kjenner hendene dine romstere med beltet mitt, og jeg stopper deg. Det inngår ikke i planen, og i kveld skal vi følge planen. For i kveld er det jeg som bestemmer.

Du følger velvillig etter, lar meg leie deg bort til sengen. Ett av knærne dine hviler på sengekanten og du lener deg fr amover. Jeg gir slipp på hånden jeg har leiet deg i, og lar deg støtte deg på den i det du er i ferd med å klyve opp i sengen. Påpasselig som er jeg sørger jeg imidlertid for å ta tak i den andre hånden din. Selv i mørket vet jeg hvor jeg vil ha den, og jeg fører den dit.

Litt etter litt begynner du nok nå å danne deg et bilde, en idé om hvlken overraskelse jeg har bragt inn på soverommet ditt. Men om det er et inntrykk du kan stole på, vet jeg ikke. For mørket skjuler så mangt, og er i stand til å bedra de fleste.

Med min hånd oppå din begynner de sammen å foreta samme klatringen som mine foretok på bena dine for ikke lenge siden. Men nå er det ikke din hud de klatrer på, og heller ikke min.

Men så er det stopp, noe jeg forteller deg også. – Her men ikke lenger, hvisker jeg til deg, og tilsynelatende retter du deg etter min beslutning. Skjønt, i mørket kan du gjøre som du vil uten at jeg vil være i stand til å registrere en overtramp på reglene jeg har laget i dette frekke spillet vi er i ferd med å innlede.

Du er ihvertfall lysten på å fortsette utforskningen. Det mener jeg å kunne ane. Litt må du allerede ha kunnet konstatere om overraskelsen din. Det hadde overrasket meg om du ikke visste nå at det er en mann som ligger langstrakt framfor deg i mørket, for det må muskulaturen i lårene og den maskuline hårveksten som dekker dem ha fortalt deg.

Jeg klyver ut av sengen, løsner på beltet og kler av meg på provisorisk vis. Det spiller ingen rolle siden det i mørket er ingen som kan se meg. Jeg er på jakt etter lampen, som står på nattbordet ved siden av sengen. I følge planen min er det nå avdukingen av overraskelsen skal skje.

Det er snålt hva et lite klikk kan avsløre, og dette klikket er intet unntak. Det er neppe nøyaktig hva du har sett for deg som nå åpenbarer seg for deg. Eller er det kanskje det? Kanskje du har turt å tenke tanken på et eller annet tidspunkt siden du trådde inn i rommet sammen med meg. For du har tenkt tanken; det vet jeg med sikkerhet nemlig. Funnet jeg gjorde i bunnen av den nestnederste kommodeskuffen fjerner nemlig all tvil jeg tidligere hadde. Hvor rart er det ikke at akkurat denne skuffen, som bare tilfeldighetene villle ha det til at jeg entret, skulle inneholde beviset på at én av mine mørkeste fantasier korresponderer med en av dine?

Det er en langstrakt kropp som ligger på ryggen i sengen foran deg. Den er muskuløs og bredskuldret, elegant til tross for sin absolutt sjenansefri blottleggelse for oss begge. Den er også fryktelig ekostisk; så eksotisk at den på mange måter er selve definisjonen på den "fremmede", som vi lenge har fantasert sammen om på nytt å invitere opp i sengen til oss.

Så det er det jeg har tatt meg friheten til å gjøre. Og det er det, altså, som er overraskelsen din. Denne fremmede og eksotiske mannsskikkelsen som nesten er like sort som mørket som for ikke lenge siden skjulte oss for hverandre.

Rent bortsett fra den flotte mørke kroppen foran deg, er det nok et litt uvanlig bilde som tegner seg foran deg. For i tråd med min egen fantasi har jeg overtalt den fremmede til å la seg lenke fast til sengen din. Med ett håndjern festet rundt hvert håndledd er han overlatt helt og holdent i vår varetekt.

Ikke nok med det. Jeg har også overbevist han om at det lureste han, så vel som jeg kan, kan gjøre, skal vi realisere denne fantasien som vi begge brenner sånn for, er å blindfolde han. Dette, har jeg fortalt han, er din fantasi slik du skal ha fortalt meg den. I beste fall er det bare delvis sant. Akkurat denne delen av planen hører vel kanskje bare hjemme i min egen fantasi. Men hvilken rolle spiller vel det?

Men der ligger han, alstå. Han kan ikke se oss; bare sanse oss ved hjelp av hudlaget, som nok på dette tidspunktet består av nerver i høyspenn, ved luktesansen sin, og ved hørselen sin, selv om vi, i det lille vi har pratet til nå, har uttrykt oss i ordlag som nok er like fremmed for han som hudfargen hans er for oss.

– Kom, hvisker jeg til deg og klyver på nytt opp i sengen. Jeg er nesten naken. Vel, like naken som du er. Bare boksershortsen gjenstår, akkurat som på den mørke, fremmede framfor oss.

Du later til å være fanget av øyeblikket. Hvor mye skulle ikke jeg gitt her og nå for tankene dine?

Hånden din lystrer imidlertid raskt da jeg igjen legger min egen oppå den. Sakte krongler vi oss vei den siste distansen som gjenstår opp til boksershortsen hans.

Her lar jeg deg få spillerom. Planene tillater det. Jeg lar deg beføle og klemme om bulen mellom bena hans, som jeg registrerer har vokst betydelig siden han lot seg frivillig kneble av meg.

Er det min eller din pust som går så raskt? Kanskje det er den fremmede sin? Kåtskapen kjenner selvølgelig ikke noen språkbegrensninger.

I det du er i ferd med å la den ene hånden din finne vei ned i boksershortsen hans, stopper jeg deg imidlertid. Du har begynt å ta deg friheter, merker jeg. Jeg viser deg hva du er tillatt til å gjøre, og du følger ordren du blir gitt. Ved å heve underlivet litt fra sengen gjør han det lett for deg å dra av han det siste plagget.

Det er et oppjaget lite hyl du setter i idet den halvstive kuken hans spretter opp. Det er vel gjerne lett for det når en har så forventninger til det ukjente, for ikke å si forhåpninger. Og denne overraskelsen som du nå er i ferd å pakke opp, er mannen som tilsynelatende bekfrefter myten.

Idet stoffet i boksershortsen gir slipp på det blodfylte lemmet hans spretter den kraftige staken hans opp slik at den nærmest klasker mot magen hans. Du griper etter den nesten instinktivt, og lykkes med å fange den i hånden din.

Det er åpenbart hva du tenker på. Du vil smake, vil du ikke? Som den lille tøsen du tross alt er, er vel dette en for stor fristelse til å takke nei til, er det ikke? Du vil la leppene dine omkranse den mektige pikken hans, og la tungen din finne foreløpige svar på spørsmål du har hatt lenge. Smaker svart kuk annerledes enn hvit?

Men også her har planen restriksjoner. Det er ikke tid for å slippe løs alle hemninger, og gi lystene dine, hva nå enn de måtte være, fritt spillerom. Jeg reagerer raskt og tar plass bak deg der du står på alle fire. Med et bestemt grep i håret ditt drar jeg deg tilbake, akkurat i det du er i ferd med å putte kukhodet hans i munnen. Du kommer med en anstrengt lyd; en lyd som forteller meg at du begynner å forstå hvem som er sjefen. Du skal få nyte, og du skal få utforske – bevares – men det skal skje på mine premisser. Ihvertfall i begynnelsen.

Du trosser meg allikevel litt. Den ene hånden din holder fremdeles rundt roten på pikken til den fremmede. På ditt eget sedvanlige vis begynner du å runke den, slik jeg er vant til å se deg runke min kuk. Med håret ditt fremdeles i et fast grep, får jeg lirket ut den harde kuken min. Med den samme hånden rekker jeg også dra trusen din litt til side slik at fitten din glinser mot meg. Du har bedt om dette nå, tenker jeg, og lar kuken min trenge inn i deg. Du har avslørt din egen lyst på sort pikk. Ikke at jeg tvilte; ihvertfall ikke siden funnet av det fryktinngytende, kullsorte leketøyet i kommodeskuffen din. Ihvertfall ikke siden da, nei.

Jeg knuller deg hardt, så hardt jeg bare kan, lar pikken min synke dypt inn i deg for hvert støt. Du smører den i de kåte saftene dine, og etterhvert begynner underlivene våre å lage lyder som understreker påvirkningen situasjonen har på oss, og lysten til å fortsette det lille eventyret vi har begitt oss ut på.

Stønnene dine overtaler meg; disse lystfulle lydene dine jeg ikke har lært meg å motstå. Jeg slipper tak i håret ditt, og du faller nærmest mot den fremmedes kuk. Ikke uventet tar du den i munnen og suger den våt til den glinser i lyset fra nattbordslampen. Så si meg, liker du overraskelsen din?

– Hør hvor han liker behandlingen du gir han, sier j eg til deg. Du tar deg imidlertid ikke tid til å svare, fortsetter bare å suge på den mektige redskapen hans, suger den stadig større til blodårene, som kranser rundt kraftige skaftet, later til å være i ferd med å sprenges.

Blodårer er synlig også på halsen din. Det skal være en aldri så lite påkjenning å suge en slik pikk, noe du nå får erfare.

– Spør han hva han vil, kommanderer jeg deg.

Du nøler, og jeg gjentar kommandoen:

– Spør han hva han vil nå!

Jeg tar tak i håret ditt på nytt og løfter munnen din av kuken hans.

– What do you want now?, spør du han litt usikkert.

Nå er det kanskje hans tur til å nøle litt.

– Do you want her to fuck you?, bryter jeg inn.

Et smil brer seg i ansiktet hans.

– Yes!

Jeg kan ikke ikke annet enn å trekke på smilebåndet selv. Stakkars fyr! Han må jo være helt utsultet!

– I want her to fuck me good, tilfører han.

Hører du? Hører du hvor han har ly st på deg?

Jeg lar kuken min gli ut av deg, nyter kontrasten av det som virker som uvinnelig kald luft i soverommet mot den intense varmen du rommer.

Jeg kryper rundt på siden av den kneblede kroppen i det du sitter deg til rette over han, klar til å tre deg nedover negerkuken du har fått i gave for kvelden.

– Her, la meg, sier jeg.

Jeg avløser hånden, som var i ferd med å styre den mørke redskapen inn i åpningen din.

– La meg gjøre det, hvisker jeg til deg.

Og dermed gjør jeg noe jeg aldri har gjort før. Planen, som jeg var fast bestemt på å følge slavisk, er nå bare et løst manus. Ikke på noe tidspunkt hadde jeg forestilt meg at det ville bli ved hjelp av min hånd at du skulle gjøre din første beskjenskap med sort pikk. Men slik blir det alså til. Med et stødig grep om det tykke kukskaftet hans, som jeg nå merker er ennå mer imponerende enn jeg først hadde antatt, sikter jeg det blodsprengte hodet inn mot åpningen din slik at du ka n begynne å tre deg nedover.

Det er en annen lyd i deg nå enn noe jeg noen gang har hørt. Du ynker deg nærmest. Men det er ikke smertefulle ynk. Vel, kanskje litt. Men det som må være å spore av smerte i stønnene dine er godt blandet med nytelse. Slik høres du altså ut når du blir fylt opp til bristepunktet.

– Hvordan føles det?, spør jeg deg, vel vitende om at jeg ikke kommer til få noe særlig svar fra deg.

Puppene dine duver i takt med bevegelsene dine på den store kuken.

– Å, herregud, utbryter du bare.

Men jeg gir meg ikke. Hvorfor skulle jeg? Her har jeg overrakt deg denne gaven, og så skal jeg ikke få vite om du liker den eller ikke?

– Liker du overraskelsen din?, prøver jeg meg igjen.

– Mmm, kommer det fra deg.

Det ville vanligvis vært bekreftelse nok for meg, men ikke i kveld. I kveld vil jeg høre deg si det, høre deg tilstå at du nyter negerkuken jeg har overrekt deg i gave.

– Si det!, kommandere r jeg. "Fortelll meg hvordan du liker den store pikken!"

Jeg lar en hånd vandre oppetter kroppen din, opp til de stive brystvortene dine, mens jeg i øyenkroken legger merke til grimaser som vår sorte gjeste skjærer.

– Ro ned litt nå, sier jeg til deg. "Vi vil nødig at han skal komme allerede nå."

Du følger også denne ordren, som en ekte tøs skal gjøre.

– Han er vanvittig stor, sier du til slutt.

– Liker du ikke stor da?, spør jeg.

– Jo…

Jeg kommer til å tenke på den ruvende gummibelagte hemmeligheten i kommodeskuffen hennes.

– Større enn vibratoren du har i skuffen din der borte?

Du blir stille, innser vel at det du trodde var en god hjemmeplass ikke var det i det hele tatt.

– Nja, sier du etter en liten pause, før du legger til: "Men mye, mye bedre".

Den fremmede puster ut, høylydt. Vi ler begge to. Og så ler også han.

– Jeg tror ikke han har hatt en hvit jente før heller, sier jeg ti l deg.

Du ser på meg og smiler, opphører bevegelsene dine på kuken hans helt.

– Tror du jeg er den aller første?

– Spør han da!, oppfordrer jeg.

Igjen nøler du.

– I think she\'s got a question for you, sier jeg til han.

– Yeah?

Du ser oppgitt i min retning, og jeg smiler ertelysten mens jeg former setningen "spør han da vel" med leppene.

– Am I your first white girl?

Et bred glis bestående av perlehvite tenner brer seg over ansiktet hans.

– Yes, as a matter of fact, you are.

Det blir stille i rommet, som om du tygger på svaret hans.

– Does that turn you on?, spør han deg.

– Very, kontrer du umiddelbart og ler flørtende mot han.

Du later til å ha åpnet deg opp mer nå. Han også. Ja, til og med jeg.

-You\'re way tighter than black girls, sier han uoppfordret.

Jeg setter meg opp på knerne ved siden av dere, nære nok til å ta brystvortene dine i munnen, en etter en. Du sitter fremdeles med pikken hans inni deg, beveger deg bare så vidt.

– Really?, hører jeg deg si.

– Really, bekrefter han. "And you give so much better head, you wouldn\'t believe it if I told you".

Jeg tar brystvorten jeg suger på ut av munnen og skyter inn: "I think she does!"

Vi ler begge to. Er det noe du har selvtillit på, er det dine ferdigheter som kuksuger.

– I\'m a godess, utbryter du lattermildt, og får den sorte, fremmede mannen du har ridd nær bristepunktet til å le sammen med deg.

– I think you are, slår han fast etter en stund.

Det slår meg at du ennå ikke har sett øynene på gjesten vår.

– Skal vi slippe han løs, spør jeg deg?

Du smiler bare til meg. Et bilde eller en tanke har tydeligvis bredt seg i tankene dine.

– Ja, jeg vil at han skal pule meg, sier du, og bekrefter mistanken min.

– Hva vil du?, spør jeg om igjen, bare for å erte deg.

– At han skal pule meg!
< br>Jeg ser på han der han ligger som et spørsmålstegn med bind for øynene.

– She wants you to fuck her, she says. You\'re up for it?, spør jeg han?

– Hell, yeah!

Vi smiler til hverandre.

– You want to see this little slut who\'s craving your cock so badly?

Du ser på meg i påvente av svaret hans på spørsmålet mitt. og smiler når du hører stemmen hans.

– Definitely!

Jeg løsner håndjernene hans, og du tar av han masken som har dekket øynene hans.

Du er nok litt nervøs over at han nå plutselig skal la øynene sine fare over deg, så så snart sjansen byr seg, legger du leppene dine mot hans.

– Mmmmmm, kommer det fra han, tydelig overrasket.

Ette å ha tatt deg i øyesyn en liten stund utbryter han det jeg visste han kom til å si: "You\'re fucking beautiful, do you know what?"

Sannheten er nemlig vanskelig å se vekk i fra når en lar øynene fare over den lekre kroppen din.

"But she\'s a little whore," legger jeg til.

– Are you?, spør han med forventning i blikket, og du nikker anerkjennende.

"Knull meg" sier øynene dine. Og de taler alle verdensspråk.

Du lar den lange pikken hans åle seg ut av fitten din, og lener deg tilbake i fotenden av sengen, slik at du blir liggende og skreve mot oss begge.

– She wants you badly, sier jeg til han.

Blikket hans er fiksert på deg, på de bedende øynene dine, på brystene dine som hver er toppet med en lengtende brystvorte, på lårene dine som det har rent kåte safter nedover, og på fitten din, som våt og klar lokker han nærmere og nærmere.

I det han setter tuppen av den fyldige negerkuken sin mot åpningen din er det ikke til å legge skjul på at jeg føler et sting av sjalusi fare gjennom meg. Det setter seg en liten klump i magen, og den har med å gjøre at du later til å nyte den fremmedes kuk så mye. Men dette er en del av leken, og det har jeg vært inneforstått med hele tiden. På en måte, er det også en del av nytelsen.

I det han presser seg inn i deg bøyer jeg meg framover og kysser deg, kjenner deg blåse varm luft mot ansiktet mitt mellom de høylydte stønnene du sender ut i rommet.

Herregud, tenker jeg. Du er virkelig en hore!

Og det værste av alt er at jeg vil at du skal være det. Jeg vil at du skal opptre som du nå gjør, at du lar han pule deg som han selv vil, og at du bare ligger og nyter.

Leppene dine er kaldere enn jeg noen gang har kjent at de har vært. Det er nesten som om alt blodet, i kåtskapens oppstandelse, har fart til motsatt ende av kroppen din. Kanskje er det også ikke så altfor langt fra sannheten.

– You fuck her hard now, sier jeg til han. "You can tell she needs it. Even I want you too fuck her hard, as hard as you fucking can!"

Stønnene dine blir om mulig ennå høyere. Du skriker nærmeste hver gang den svære kuken klasker inn i deg.

– Du liker negerkuk, gjør du ikke?, spør jeg deg.

Du svare r ikke, ligger bare der og skrever og stønner som en hore.

– Gjør du ikke?. spør jeg mer bestemt, og fester et grep med den ene hånden om halsen din. "Du liker negerkuken han puler deg med, sant?"

Jeg klemmer om halsen din, og legger merke til at stønnene dine opphører og begynner å gå i intervaller istedenfor. Blikket ditt begynner så smått å bli slørete også.

Den andre hånden min finner vei ned mellom bena dine hvor den begynner å gnu klitten din, vitende om at dette definitivt vil få deg til å komme som en foss.

– Å, herregud, jeg elsker det, sier du plutselig.

– Hva elsker du, spør jeg opp igjen og klemmer hardere om halsen.

– Den deilige kuken hans. Den svære negerkuken.

Håndene min roterer stadig raskere over klitten din, og før jeg vet ordet av det kommer du, tidligere enn jeg hadde forventet, hardere enn jeg trodde du kunne. Du skriker ut i nytelse og vrir og bukter deg under den tunge, mørke kroppen, som ennå ikke har sluttet å la den blodfylte kuken fare inn og ut av deg som et vilt stempel.

– Å, ikke stopp, sier du til han på norsk.

Du legger bena dine om livet hans, og jeg får ennå bedre innsikt; fitteleppene dine er vitterlig strekt til det ytterste rundt skaftet hans.

Jeg begynner å skjønne at det ikke er lenge før den fremmede også kommer. Støtene han sender inn i deg begynner å gå saktere og saktere. Seigere og seigere pumper han kuken sin inn og ut av deg.

En innskytelse får meg til å presse pikken min inn i munnen din. Er det hore du vil være, så skal du sannelig få være det, tenker jeg.

Gjesten vår kommer først av oss to. Overraskende for oss begge, tror jeg, trekker han seg ut av deg og runker seg selv et par tak før han lar den tykke, hvite sæden sin flomme utover magen og brystene dine.

– Mmmmmm, hører jeg deg utbryte ved følelsen av det varme og klebrige som lander over hele deg.

Og ikke lenge etter det min tur. Jeg sender ladn ingen min i tre harde stråler ned i halsen din, tvinger deg til å svelge nesten alt ved ikke å ta kuken min ut munnen din før orgasmen har roet seg i kroppen min. Du gurgler nesten hver eneste dråpe i deg. Er det noe du kan, er det dette.

Legg igjen en kommentar