Yvonne vanner blomster…

Denne novellen er vist 20355 ganger.

Jeg våknet med lett bakrus, til en av årets fineste sommerdager. Det var skolefri, og bekymringsløs ferie. Før en lenge planlagt runde med jentevors, drikkeleker og bytur, måtte jeg en rask tur innom foreldrene mine for å ta inn post og vanne planter.
Det var en timinutters biltur ut av byen, til et langt mer skjermet og dyrere strøk, med større hus. Vanninga var slurvete, men raskt unnagjort, og jeg unnet meg brus fra kjøleskapet for utført oppdrag. Før jeg anså meg helt ferdig gikk jeg på verandaen for å sjekke om det var vannetrengende blomster der. Like etter at jeg åpnet terassedøra, ble nysgjerrigheten vekt. Rett til venstre, gjennom sprekken i gelenderet, ser jeg nabomannen sitte i kun tettsittende bokser. Jeg sto på terrassen i andre etasje, mens han satt i en solstol i sin egen hage. Tidligere hadde jeg alltid avfeid han som altfor gammel, men nå som jeg var 24, virket ikke 35 så ille lengre. Han hadde mørkebrunt hår, med solbrun og gjennomtrent kropp. Det var kun et annet nabohus med innsyn til våre hager, men det var mørkt og med persiennene igjen. Han ville nok aldri ha eksponert seg slik, uten å tro at alle naboer var bortreist.
Jeg sto der helt stille og så på han en stund. Fra tid til annen tok han utenpå bokseren og holdt rundt utstyret, og jeg så at det under var kraftig. Jeg var fascinert av de mørkebrune armene hans, bjørnestore og grove hender, kraftfulle, muskuløse biceps. Jeg hadde stått der lenge nå, og begynte å tenke på om det var på tide å dra. Akkurat da, plutselig og helt overraskende, dro han bokseren til side. Hjertet mitt slo et ekstra slag, og pulsen økte dramatisk. Lamslått så jeg på den gigantiske kuken hans, mens han trodde han var alene. Den var enda mørkere enn resten av huden hans, knallhard, og nesten skremmende perfekt. Han la den ene hånden helt nede ved roten, og dekket kun halve lengden. Han begynte å dra sakte, og så taktfast raskere, mer intenst, til han stanset. Han ønsket tydeligvis ikke å komme raskt. Min egen hånd hadde rukket å komme under den oppkneppede hotpantsen, og ned i trusa. Jeg lot to fingre gli inn i fitta, for  å konstatere det åpenbare – klissvått. I noe ubalanse lente jeg meg mot gelenderet jeg spionerte gjennom. Treverket avga en kort, lavmælt lyd, og jeg trakk meg tilbake i redsel for å bli oppdaget. Jeg så han snudde nakken mot vårt hus, men han kunne umulig ha hørt det. Jeg gjemte meg i det som føltes som ett minutt før jeg tittet frem og gjennom sprekken på ny. Heldigvis. Han hadde ikke lagt merke til meg, og fortsatte å massere den deilige kuken sin – raskere nå.
Jeg hadde sjeldent vært kåtere, og var nære mitt livs klimaks. Jeg hadde utsatt det lenge, men kunne snart ikke holde igjen. Med øynene igjen, like før, hørte jeg han rope navnet mitt. Skrekkslagen. Jeg svarte ikke. Han ropte igjen; «jeg vet at du er der!», og fulgte opp med «hvis du er så nysgjerrig, så kan du vel komme ned hit».
Jeg vet ikke hva som fikk meg til å gjøre det. Det var helt utypisk meg, en pliktoppfyllende, snill pike. Skoleflink og ordentlig. Men en del av meg hadde så lyst. Jeg stakk hodet frem, nikket til han, før jeg gikk mot trappen ned til hagen. Helt i transe var jeg på vei mot han, vel vitende om at han hadde kone og jeg kjæreste. Hva ville Peder ha sagt?
Nede i hagen møter jeg den nakne kroppen hans. Han smiler lurt, mens han studerer meg. Jeg går sakte mot han, til jeg kjenner kuken mot meg, hard. Han kysser meg oppetter nakken, og tar tak i den ene rumpeballen min for å snu meg rundt. Han holder meg oppe mot veggen, river ned hotpantsen og trusa, og fører to fingre inn i meg bakfra. Store og rue fingre som fyller meg på en helt annen måte enn mine egne. Tempoet og kraften får meg til å klynke. Det er så deilig.
Før jeg vet ordet av det er jeg inne hos han, på sengen. Han har forlengst vrengt av meg alle klærne. Han tar grep om begge anklene mine, og åpner meg opp. Kuken hans ser fryktinngytende ut nå. Vener overalt, store baller, tjukt skaft. Han legger seg i mellom lårene og presser den inn. Jeg ble plutselig glad for den lange oppvarmingen, og det gjør overraskende nok ikke vondt. Tvert i mot føles det fantastisk, å være så fylt opp som jeg aldri har vært før. Han tar meg hardt, kompromissløst, med klaskelyder fra støtene. Han tar tak i meg og plasserer meg i doggy, uten å spørre. Han presser seg inn i meg på ny, mens han river meg i håret. Jeg skammer meg. Over det å la en fremmeds store kuk fylle opp fitta mi og knulle meg hardt, mens jeg vet Peder sitter hjemme i leiligheten min og venter på meg. Jeg klarer likevel ikke stoppe, stønner høyere, mens han fortsetter enda villere.
Etter nye minutter med ren ytelse, hører jeg at det går i ytterdøra. Det ropes ned, med tydelig stemme: «kjære! jeg er hjemme!». Han ser frykten i øynene mine, reagerer med å legge hånden over munnen min, og visker inn i øret mitt; «hun kommer til å spille på ipaden, kommer aldri rett ned hit».
Han fortsatte å knulle meg hardt bakfra. Det virket ikke som han brydde seg om klaskelydene. Etter kompromissløse støt, der han dro meg i håret og fylte meg, klarte jeg ikke å holde igjen. Mitt livs orgasme, uten å røre klitten. Jeg stønnet høyt, selv om jeg prøvde å la være. Han stoppet ikke, fortsatte å kjøre på. Før jeg klarte å stoppe han presset han kuken inn i det trange rumpehullet mitt. Jeg hadde aldri latt Peder gjøre det før. Det føltes nytt, spennende, og etter hvert veldig deilig. Jeg lot to fingre gli inn i fitta, og kjente kuken hans støte mot veggen. Helt fylt opp, og utmatta av nytelse. Jeg kjente at han snart var nære, på kroppen hans, og så kuken! Det pulserte inni meg. Sæden fylte meg først, før han trakk han ut, noe sent, og sprutet resten over ryggen min.
Jeg samlet meg, og så på han en siste gang. Han smilte lurt og la pekefingeren over leppene, for å fortelle at dette ble mellom oss. Jeg plukket klærne og løp naken hjem til foreldrene mine.

Legg igjen en kommentar