2 og 3/4-kanten

Denne novellen er vist 45258 ganger.

En del av henne smeltet ved tanken på å sitte på kne på gulvet, bakbundet og med alle muskler i spenn for å holde tilbake orgasmen under behandling av de sterke fingrene mannen bak henne målbevisst brukte mellom lårene hennes. Hun viste at den som kjente henne best av alle satt i en stol rett ovenfor henne og fulgte nøye med, og ville avslutte leken og sende henne til sengs om hun kom uten tillatelse.
   En annen del av henne ville gå ovenpå og sminke seg litt sterkere, sette håret opp i en stram knute i nakken og snøre på seg korsettet. I et kort glimt så hun for deg de to mennene knelende fremfor hver sin av føttene hennes mens de kjærtegner de bare stripene med hud som synes igjennom remmene på de høyhælte sandalene.
 
-Heng fra dere jakkene, så skal jeg gå å finne litt vin til oss. Inne på kjøkkenet sjekket hun at døren var godt lukket, og lyttet etter trinnene til mennene. Takk og lov, de forsvant inn i stuen. Hun åpnet den nest nederste skuffen og løftet på alle oppskriftene som lå der. Hun kastet et blikk mot døren, før hun luket en sigarett ut fra pakken. Hun åpnet kjøkkenvinduet, fyrte opp sigaretten og dro røyken til bunns i lungene. Hun håpet den skarpe høstluften ville klarne tankene hennes. Sist hun tok en røyk for å klarne hodet var for fire år siden, da hun gikk og ventet på telefonen etter å ha vært på intervju for drømmejobben.
   Hun sa til seg selv, som hun hadde gjort mange ganger, at det er jo bare Roar, barndomsvennen til mannen hennes. De hadde kjent hverandre i årtier, og stått sammen i tykt og tynt. Han hadde kommet ramlende hjem til dem og knallet på sofaen hver kveld på rad en hel uke etter den dagen kona hans ville skille seg for to år siden. Det var Roar mannen hennes hadde flyktet til den gangen for mange år siden hun mistenkte ham for å ha en affære, og fløy i flint.
 
To uker før, hadde hun stått bak stuedøren med puls på over hundre mens hun ventet på at pausen i fotballkampen skulle begynne. Da skulle mannen hennes spørre Roar det spørsmålet de hadde gruet og gledet seg til i flere måneder.
-Du, Roar?
-Mm.
-Jeg må spørre deg om noe.
-Kjør på.
-Jeg… eh, fomlet Petter.
Nå hadde han Roars fulle oppmerksomhet. Det var ikke vanlig at Petter hadde vanskeligheter med å få ordene ut, så denne gangen var det nok noe viktig. Petter Trakk pusten dypt, og tok sats.
-Kjerringa har alltid fantasert om to menn, og eh…   Du trenger ikke svare nå. Men, altså… Ingen av oss vil ha med en fremmed, og vi har jo kjent hverandre i mange år, og vi vet jo at du ikke er en slik sjuking som vi ser på TV, og du er singel nå, og vi tror ikke dil vil bli rart med deg, du vet, etterpå og….
-Slapp av i to sekund, og trekk pusten. Er du ikke redd for at jeg skal begynne å legge meg etter kona di,da? Og for ikke å snakke om den greia med å sette vennskapet i fare.
Petter klarte å møte øynene til vennen, siden han ikke hørtes direkte avvisende ut.
-Jeg tror at om du var ute etter Tirill, hadde du lagt deg etter henne for lenge siden.
-Jo, du har nok rett i det, humret Roar.
Petter penset samtalen tilbake til det opprinnelige temaet, ivrig nå, siden kameraten ikke fikk panikk og løp sin vei.
-Kan du ikke tenke på det? Vi har tenkt på det. Lenge, faktisk.
Petter kunne kjenne rødmen bre seg i ansiktet når det gikk opp for ham hva han hadde sagt.
Roar nikket, og som på signal vendte begge mennene oppmerksomheten mot fjernsynet.      

Hun hev røyken ut vinduet, og gikk mot kjøkkenskapet for å finne noen glass. Hun opnet skapdøren, for å lukke den igjen med det samme. Filler`n, i kveld bruker vi krystall, mumlet hun tørt for seg selv. Hun tok med seg rødvinsflasken fra benken, pustet dypt og satte kursen mot stua. Hun satte flasken fra seg på det lille bordet ved siden av hjørneskapet det de pene glassene ble oppbevart, og plukket ut tre glass. Hun skjenket vin i glassene, og tok med seg to for å rekke til mennene. Det ble den første øyekontakten hun hadde hatt med dem siden de kom inn døren etter karene hadde møttes på puben for en øl. Hun kjente blikkene deres helt ned i tærne. Intensiteten i øynene deres var sterkere enn hun hadde sett under noen fotballkamp. Hun vendte tilbake etter sitt eget glass, mens knuten i mellomgulvet sakte løste seg opp, og ble erstattet av forsiktige sommerfugler.
Hun satte seg ned i sofaen sammen med mannen, som de tre hadde sittet sammen i mange år. Men denne gangen var stemningen en helt annen. Luften og stemingen tettet seg rundt henne. Med glasset på vei opp mot leppene bestemte hun seg brått for å bryte stillheten, og hevet glasset mot mennene.
-Skål for oss.
 
-Neeei, er det mulig? Latteren hennes trillet gjennom rommet mens hun la kortene fremfor seg på bordet. Hennes tress i knekter måtte knepent gi tapt for Roar sine fire åttere. Petter hadde mistet sokkene og skjorten, mens Roar hadde som vanlig vunnet de fleste rundene, og hadde bare måttet ta av seg genseren. Mens hun reiste seg for å fjerne ennå et plagg, hørte hun Petter humre til Roar at dette var noe annet enn å spille om de sedvanlige kronestykkene. Hun sto med siden mot dem, mens hun sakte heiste opp det knelange sorte skjørtet for å løsne den ene strømpen fra strømpeholderene. Hun viste at hun tok seg flott ut i profil. Det sjokoladebrune håret fikk et dypt rødskjer i lyset fra alle vokslysene Petter og Roar hadde tent rundt om i stuen mens hun hadde vært ute etter vinen. Selv om huden forsatt var sommerbrun, sto den i frapperende kontrast til blondekorsettet. Hun passet på å vise en stipe av den myke huden på låret mens hun hektet av remmene som holdt strømpen oppe. Hun smatt fingrene på begge hender under blondekanten på strømpen, og skjøv den sakte og glidende nedover et langt ben. Hælene på sandalene fikk de lange slanke musklene langs leggen til å spille under huden, og mennene inntok synet på samme begjærlige måte som hun hadde beundret Roar sine brede skuldre som truet med å sprenge skjorten når han trakk av seg genseren den ene gangen han tapte en pokerrunde.
 
Hun dumpet ned i den store overdådige skinnstolen, og vippet det strømpeløse benet lekent over det andre. Det flørtende smilet som såvidt lurte i munnvikene hennes, nådde helt opp i de grønne øynene, og fortalte mennene at leken nå var kommet over i en ny fase. Dette oppmuntret Petter til å komme med forslaget han hadde hatt på tungen siden Tiril hadde tapt sin andre runde, og de begge hadde sittet måpende og beundret den faste kroppen hennes mens hun sto med ryggen til og sakte avslørte den smale v-en langs ryggen av blondekorsettet som avslørte striper av hud mellom alle remmene som gikk på kryss og tvers mens hun dro av seg den svarte, tettsittende toppen.
-Hva sier dere? Skal vi gå over til å spille om straffer eller tjenester?
I løpet av et tiendels sekund hadde han både Tiril og Roar sin fulle oppmerksomhet, og de spørrende blikkene fortalte tydelig at de begge ville vite nærmere hva han mente.
-Vinneren bestemmer en straff for taperen, eller krever en tjeneste.
 
Sommerfuglene som hadde forholdt seg ganske rolige i magen til Tiril, begynte å blafre med nytt pågangsmot, i det en rekke scener fløy fremfor øynene hennes. Mennene som satt på kne fremfor henne og dro av henne den gjenværende strømpen med tennene. Hun sittende i stolen med Roar fremfor henne mens Petter instuerte henne hvordan han ville hun skulle slikke og suge kameraten hans. Hun merket at blikket til Petter ble dratt mot brystene hennes, og hun kjente brystvortene knoppe seg mot blonden som respons på forslaget hans. Hun nikket, og Roar begynte å stokke kortene.
-Jaja, sukket hun etter å ha tapt første runder, har man ikke hell i spill, så har man hell i kjærlighet. Hun håpet komentaren ville løse opp den spente stemingen som fylte rommet i det samme Roar la vinnerhånden frem på bordet. Roar hadde tydeligvis tenkt ut hva han ville gjøre om han vant, og hun var både lettet og skuffet på en gang når han ba henne om noe så enkelt som å ta av seg skjørtet. Hun reiste seg grasiøst opp av den dype, komfortable stolen. Fingrene fant blidelåsen i livet, og skulle til å trekke den nedover da Roar avbrøt henne.
-Stå rett fremfor meg mens du gjør det.
   Hun kunne føle pulsen øke takten, og kjente hoftene svaie ekstra mye mens hun tok de få skrittene mot Roar. Han satte seg ytterst på kanten av stolen med ansiktet noen få tommer fra den flate magen hennes. Hun trakk ned glidelåsen, og begynte å skyve det stramme skjørtet ned av hoftene. Strømpeholderen kom til syne utenpå den lille trusen som like gjerne gjerne kunne vert en forsettelse av blondekorsettet. Han la hånden over hennes i det hun hadde fått skjørtet akkurat langt nok ned til å avdekke hele den lille trusen. Han hvilte hånden på det låret som manglet en strømpe, mens han tok et forsiktig tak i trusekanten rett over skambenet hennes. Han tittet opp på henne.
-Jeg har alltid lurt på om du var typen til å barbere deg her nede? Den hånden som hvilte på låret hennes etterlot seg et brennende varmt avtrykk i det han lirket en lang, senesterk finger inn under den ene remmen på strømpeholderen og dro den opp av skjørtet. Han brukte den til å trekke henne sakte nærmere, helt til nesen hans nesten berørte silken trusen hennes var laget av. Han tittet ned i trusen, og studerte frisyren hun hadde gjort seg så flid med for noen få timer siden. Han tok sin tid, og Tiril ble stadig mer mo i knærne men pusten hans fikk huden hennes til å nuppe seg. Instinktivt prøvde hun å stille seg med bena mer fra hverandre i håp om at en av fungrene hans skulle finne veien ned til kjønnet som nå vånket til live for fullt, men det trange skjørtet rundt bena hennes hindret henne i å kunne gjøre noe som helst. Hun kunne kjenne at det lille hintet av frustrasjon blandet seg med den intense spenningen, og fikk kjønnsleppene hennes til å svulme. Brått slapp Roar strikket, og hun skvatt til. Mer av overaskelsen enn av det lille smekket hun fikk av trusestrikken.
-Deler du?
 
Hun skjøv skjørtet nedover knærne og tråkket ut av det på veien tilbake til stolen. Hun satte seg, og kjente kroppen reagere selv på selv det milde trykket av trusen i det hun lente seg fremover for å samle sammen kortene. De følsomme brystvortene vokste av presset mot blondene mens hun delte ut kortene. Et lite støt av skuffelse blandet seg med yr forventning i det hun betraktet den skjeldent gode hånden hun hadde fått. Hun byttet ut et kort på måfå, og prøvde å holde pokermasken mens tankene på hva hun skulle gjøre med taperen raste rund i hodet hennes. Hennes fire esser holdt stikk mot Roar sine tre damer, og slo overlegent Petter sitt usle par i syvere. Hun lente seg tilbake i stolen og betraktet ham med halvt senkede øyelokk.
-Denne leken var ditt forslag og jeg synes du må ta en liten straff for det, er du ikke enig?
 
Røde skygger farvet de høye kinnbena han i det han kom ut fra badet med barberhøvel og skum i hånda. Han hadde tatt av seg klærne, utenom boxeren. Stoltheten hans visste hun ville holde han fra og nekte å la henne utføre den straffen hun hadde bestemt. Roar satt stille i stolen sin, og visste ikke helt om han skulle se på, eller om han ville betrakte lanskapsmaleriet over den lille murpeisen. Petter rakte henne høvelen og skummet uten å måte blikket hennes. Han hadde alltid hatt kjønnshår. Ikke noen stor skog, og han klippet det så det holdt seg velstelt. Men han hadde aldri barbert noe av det helt inntil huden. Hun hadde foreslått det flere ganger, til og med lokket ham med uanstendige forslag. Men hun hadde aldri klart å overtale ham til å barbere det bort. Han hadde hadde alltid insistert på å beholde det. Den brede brystkassen hans var nesten hårløs, og han brukte å si, halvt på spøk, at han ville beholde det lille han hadde.
 
Han stirret stivt ned i gulvet, mens han dro av seg bokseren og satte seg på pinnestolen hun hadde trukket frem og plassert midt på gulvet. Hun hadde vært fremsynt og hentet en bolle med lunket vann mens han var ute på badet. Hun kunne fornøyd registrere at lemmet hans hang halvstivt inntil låret hans, og inne i forhuden på tuppen kunne hun skimte en glinsende dråpe i lyset fra gulvlampen hun flyttet nærmere for å ha godt arbeidslys. Hun pumpet en generøs mengde skum ut av flasken, og strøk det av på skambenet hans. Hun brukte fingertuppene på begge hender til å massere skummet inn i hårdusken rett over skaftet, og i det hun begynte å dra skum nedover siden av kuken og ballene, kunne hun kjenne hvordan den pulserte og vokste mot henne. Om ikke lenge lå den oppover magen hans og hendene hennes ble stedet hvil mens blikket hennes ble holdt fengslet av synet av en blank dråpe som rant ned i navlen hans. I det hun løsrev seg fra lysten til å la tungen følge samme vei som dråpen, la hun merke til at Roar hadde flyttet seg over til sofaen og fulgte med over skulderen hennes. Hun pustet dypt et par ganger før hun dyppet de innskummede fingrene i vannet, og tørket seg på et håndkle før hun grep barberhøvelen.
   Petter holdt pusten i det hun tok det første strøket med høvelen. Hun ristet av høvelen i vannet og trakk litt på smilebåndet av den hårløse stripen i alt det hvite skummet. Mens hun ristet høvelen etter å ha fjernet alt håret i overkant av roten, og funderte på hvordan hun skulle gripe an resten, kunne hun føle Roar sitt intense blikk på hva hun gjorde. Petter kunne nok føle det også. Han hadde stirret fiksert på et punkt på gulvet siden hun begynte å barbere.
 
Med tålmodighet og en varsom hånd, hadde hun lykkes i å fjerne alt håret rundt kjønnet til Petter. Petter hadde fått på seg bokseren igjen, og stokket kortene med ett innbitt uttrykk i ansiktet. Selv om hun i hovedsak godtet seg, streifet tanken henne at hun kanskje hadde strukket det litt vel langt. Et forventningsfullt støt gikk igjennom henne i det hun spredde kortene ut i vifteform. Makan til møkkakort hadde hun aldri hatt, og for en gangs skyld gledet det henne. Ikke ett kort over åtte, og bare to i samme farve. Hun la ikke merke til kortene til de to mennene, fikk bare såvidt med seg at Petter for en gangs skyld vant en hånd. Huden sitret i det Petter grep henne varsomt i overarmen og førte henne mot stolen der han selv hadde sittet for en liten stund siden. Han skjøv kjappt hånden hennes gjennom hullet mellom to av sprinklene i ryggen på stolen. Før hun fikk sukk for seg hadde han tak om begge håndleddene hennes. Han rettet blikket mot Roar.
-Kan jeg låne beltet ditt?
 
I det Petter festet den siste knuten rundt håndleddene hennes, kysset han henne ømt og sugende under øret, og hun kunne kjenne det sitre helt ned i tærne. Han trakk seg litt unna, og sto sammen med Roar og betraktet henne. Hun tok inn inntrykket av å vere gjenstand for to flotte menn sin udelte oppmerksomhet. Den ene forsatt fullt påkledd, den andre bare i bokseren. Hun kunne høre sine egne hjerteslag i ørene. Kroppen hadde lengtet etter stimulans siden mennene kom inn døren. Ubevisst begynte hun å rotere sakte på hoftene og kjente den ene kanten på trusedelen i skrittet vere på vei til å skli inn mellom kjønnsleppene. Kroppen handlet av egen vilje. Hun presset kjønnet frem og ned, og kjente trusekanten stramme seg mellom kjønnsleppene. Bena skled fra hverandre, og mennene ble oppmerksom på hva hun gjorde. De flyttet seg nærmere, og hun kunne se brystkassene deres heve og senke seg oftere. Bokseren til Petter strammet stadig mer over den voksende kuken hans. Mennene vekslet blikk, og Petter stilte seg fremfor henne. Han presset det ene benet sitt inn mellom hennes, og kremtet for å få hennes oppmerksomhet.
-Det skal jo vere en straff. Det er ikke meningen at du skal sitte her og ake deg til en orgasme.  
-Roar, kan du gjøre meg den tjeneste og gå i kjøkkenskuffen etter en rull med cling-film? 
 
Petter sto forsatt fremfor henne, og blikket hennes gled stadig oftere ned til bulen i bokseren hans. Hun hadde gledet seg til å smake på ham helt siden idèen om å barbere ham slo henne. Roar hadde etterhvert funnet cling-filmen, og stilte seg bak henne. Han dro ut en lang remse som han løftet over hodet hennes, for og så legge det rundt nederste del av magen hennes. Han satt seg ned på huk mens han la enden på cling-filmen under den delen han forsatt ikke hadde revt av rullen. Han trakk rullen rundt bak ryggen hennes, la den over i den andre hånden, dro ut mer, og rakte til Petter. Han forsatte med å dra ut mer film, og rekke rullen tilbake til Roar. De surret et par runder til rundt magen hennes, og forsatte med å surre leggene hennes til stolbena.
 
Alt Tiril brydde seg om var pusten til Roar i nakken, og Petter på huk fremfor henne. Kroppen pulserte forventningsfullt. Hun kunne nesten forestille seg for en opplevelse det ville bli å la seg fylle av begge disse mennene, kjenne hender over hele seg, føle tungene, leppene og tennene deres overalt på kroppen. Petter slet av cling-filmen, og la den fra seg på gulvet. Han la håndflaten under haken hennes, og holdt den mildt fast med tommel og pekefinger.
-Nå sitter du fint i det, kjære.
Fingrene på den andre hånden strøk sakte henne oppover overarmen, og sekundet etter kjente hun hånden til Roar stryke nedover den andre overarmen. Fingrene til Petter strøk videre opp langs den lange, slanke halsen hennes, lekte med de små krøllene i nakken. Hun kjente hånden til Roar kjærtegne henne langs kravebenet, ned mellom brystene, over cling-filmen og helt ned til kjønnet hennes. Han nappet så vidt i de velfriserte kjønnshårene, mens hun kjente leppene hans mot øreflippen. Den andre hånden hans smøg seg langs midjen hennes, og fingertuppene kilte undersiden av brystet. Hun holdt pusten mens Petter like den ene skulderstroppen ned av skulderen hennes, og brettet ned blonden som skulte ett av de yppige brystene hennes. Hånden til Roar la seg umiddelbart rundt det avdekte brystet, og en av fingrene hans smøg seg innenfor trusen. Den lange, sterke fingeren presset seg forsiktig inn mellom kjønnsleppene, og strøk over åpningen hennes får den la seg tilrette over klitoris. Hun prøvde instinktivt å presse seg mot hånden hans, men cling-filmen stoppet alle forsøk på å få den lette sitringen til å bli bølger av nytelse. Tungen til Petter streifet huden på det avdekkede brystet hennes og fikk pulsen hennes til å løpe ennå fortere. Fingrene til Roar strøk lett over det nakne brystet før hånden la seg under brystet for å løfte brystvorten opp i møte med tungen til Petter. Han dro tungen lekent rundt før han endelig lukket leppene rundt brystvorten i et sugende kyss som lokket et hest stønn ut av henne.
 
Etterhvert som den mentalt overspente kroppen til Tiril begynte å venne seg til kjærtegnene, begynte frustrasjonen over å sitte maktesløs å bre seg. Når hun endelig hadde to herlige menn til rådighet ville hun så absolutt være med å diktere notene.
-Lek med brystene mine, begge to. Hun kvakk nesten til, så rusten og ukjent som stemmen hennes hørtes ut.
Begge mennene stoppet øyeblikkelig opp i leken de lekte med kroppen hennes. Petter møtte først hennes blikk, før han hevet blikket ennå et hakk, og hun kunne se at det konspiratoriske smilet hans var rettet til Roar og ikke henne. Petter rettet seg opp litt i ryggen, og la den ene hånden på kneet hennes. Han løftet håndflaten litt opp, og lot pekefinger og langfinger spasere oppover låret hennes. Hun kunne kjenne huden nuppe seg i forventning for hvert steg fingrene tok. Haken ramlet nesten av henne, da fingrene til Petter ikke stoppet vet skrittet hennes, men tok veien oppover armen til Roar. Hun følte fingeren som forsatt lå mellom kjønnsleppene hennes stivne av spenning. Hun klarte ikke å rive blikket fra fingrene til Petter. Haken hennes falt ennå et hakk da fingrene førte an for håndflaten som strøk opp langs overarmen til Roar. Hun stirret fasinert på fingertuppene som forsvant såvidt under ermet på t-skjorten.
 
Hun fikk en merkelig følelse i magen. Lik den følelsen hun hadde fått den gangen hun trodde hun var alene hjemme og skulle ned i den mørke vaskekjelleren for å sette på en maskin, og Petter hadde hatt på seg en helt annen parfyme enn den han alltid brukte og sneket seg innpå henne bakfra. Følelsen hun hadde den gangen mens han brukte den ene hånden til å holde brystkassen hennes inn mot vegge mens han dro av henne buksen, hadde vendt tilbake i fantasiene hennes mange ganger siden den morgenen. Følelsen av at noe uventet kom til å finne sted.
 
Hun ble oppmerksom på at Roar var i ferd med å trekke hånden sin opp av trusen hennes, og hun løftet hoftene mot ham for å holde lengst mulig på berøringen hans. Begge mennene reiste seg, og forlot henne alene på en pinnestol, bundet med belte og cling-film og med det ene brystet avdekket.

De sto ansikt til ansikt, en halv meter fremfor hverandre. Rommet sitret i spenning. Roar løftet hånden, og la den på brystet til Petter. Tiril kjente at hun stivnet i spening. De holdt pusten alle tre mens hånden til Roar gled fast, rolig og mandig nedover den tynne stripen av hår som forsvant ned i bokseren til Petter. I det fingrene skulle til å smette under strikken, så hun at den ene munnviken til Roar løfte seg til et lite, lurt smil.
-Huden din er nesten like myk og fast som kjerringen din sin.
 
Spenningen i rommet løste seg litt opp, og fingrene til Roar forsatte vandringen nedover. Tiril kunne forestille seg den sensasjonelle følelsen av ukjente fingre mot en hud som er barbert for første gang, og hun kjente frustrasjonen stige. Det skulle vert hennes hånd som fikk gi ham denne følelsen for første gang. Den ene hånden fikk selskap av den andre, og bokseren ble skjøvet nedover lårene til Petter. Den ene hånden la seg under ballene hans. Tirill kunne kjenne den eletriske følelsen knitre i hårfestet i nakken og nedover ryggraden for å fyre ytterligere oppunder pinen over å bli tilsidesatt. Hun kunne føle, heller enn se huden på pungen hans skrumpe seg av den lette berøringen. Hun så den slanke tommelen til Roar gni opp og ned langs midten av pungen, og av den ivrig nikkende staken til Petter kunne hun se at de andre fingrene masserte kukroten i en jamn rytminsk bevegelse. 
 
Tirills øyne videt seg ut i takt med at Roar seg ned på knærne. Med nesetippen i høyde med penishodet, løftet han den andre hånden og grep rundt stammen. Han brukte noe som virket som en evighet på å trekke hånden nedover staken, og blottlegge hodet helt. Øynene til Tiril fulgte tungen til Roar fra den første kontakten nede på pungen, over hans egne fingre som holdt forhuden tilbake, til den spisset seg oppe ved strengen. Ennå en gang, nedenfra og opp. Blikket Roar sendte henne fortalte henne det hun hadde mistanke om. Det var slik han ville slikket henne. Sakte og fast. Hun kjente en ny bølge av frustrasjon slå gjennom seg, og vred på seg til ingen nytte. Hun prøvde og se bort, men blikket seg tilbake til tungen til Roar. Han holdt blikket hennes i det han gapte over hodet. Det hese stønnet til Petter brøt kontakten mellom dem, og flyttet fokuset opp til ansiktet til Petter. Blodåren i pannen dunket og han stirret stivt frem i luften. Hun viste visste at synet i tillegg til følelsen ville være for mye for ham.
 
Lyst og sinne rev i Tiril, som nå ga blanke i hvordan de fine tregulvene hennes ville se ut om hun kastet seg hit og dit på stolen i forsøket på å komme løs. Det skulle være hennes nytelse som skulle vere i sentrum. Det skulle vere hennes kjønn som fikk nyte Roar sin tunge og fingre.
-Hallo! Jeg er her. Har dere glemt meg?! Hun skemtes øyeblikkelig over hvor ukontrollert og skjærende stemmen hennes hørtes ut. Og hun kunne ikke fått mindre reakjon på utbruddet sitt. Hun rykket til så stolen hoppet.
-HEI!!
 
Hun hadde alltid vært stolt av sin selvkontroll. Hennes ektemann og hans beste venn hadde fått henne til å gå fra konseptet i løpet av noen få timer, og de hadde knappest tatt på henne. Hun hadde også alltid trodd at uttrykket brenne av lyst var en klisjé. Sinnet og forvetningene steg i takt med hjerterytmen til Petter, som gjorde et byks i det hånden som hadde kjærtegnet ballene til Petter flyttet seg og tok et bestemt tak i den ene rumpeballen til Petter.
 
Hun hørte et lite hikst etter luft fra ektemannens strupe, og ventet å se ham trekke seg unna. Da ble det kanskje henne det ble fokus på. Men reaksjonen hun hadde ventet, kom ikke. Heller ikke da Roar vætet fingrene i spytt, og lot dem gli opp og ned i rumpesprekken. Tiril kjente spenning og nyskjerrighet vokse ut av sinnet, og sluttet med det iherdige forsøket på å rive seg ut av cling-filmen.
 
Hendene til Petter løftet seg som av seg selv, og la seg rundt hodet til Roar. Fingrene til Roar konsentrerte leken rundt rumpehullet, og Petter stivnet litt, men trakk seg ikke unna. Roar belønnet ham med å ta ham dypere inn i munnen.
 
En ukjent følelse bredde seg i Tiril. Frustrasjonen og ønsket om å bli brukt, måtte vike for ønsket av å se de to mennene bruke hverandre. Det uventede synet utløste en annen lyst i Tiril. En mørkere, tyngre, mer forbudt lyst. Ilterheten i blikket myknet, og øynene fokuserte mer på å ta inn synet, heller enn å stirre rasende.
 
Hun så Petter nølenede begynne å støte mot munnen til Roar. Hun så Roar fukte fingrene igjen, og Petter stivne på nytt. I ren spenning denne gangen. Ingen tvil. Den hadde lysten blåst bort. Verden stoppet i det den ene fingertuppen til Roar gled såvidt innenfor åpningen. Hun kunne se Petter føle det igjennom hele kroppen, like ut i fingrene, som åpnet seg, sprikte for så å ta et solid grep i håret til Roar.
 
Orgasmen bølget igjennom ham, videre ned langs bena og bortetter golvplankene. Tiril kunne kjenne tærne krølle seg, hun kunne kjenne taket Petter hadde i håret til Roar, som om det skulle vere i hennes eget. Av en uforklarlig grunn kunne hun kjenne en enslig tåre finne veien ut av øyekroken og ned langs kinnet.
 
Hun løftet hodet i det hun hørte kranen på håndvasken stilnet. Petter la en hånd under haken hennes. Han luktet av såpe og mann. Han strøk over det lille sporet tåren hadde laget.
-Kjære deg. Du må ikke være lei deg for å ha blitt tilsidesatt. Det var ikke meningen helt slik. Vi har masse igjen på lager til deg, det vet du jo. Vær så snill, ikke bli lei deg eller sint.
Han stotret nervøst mens han løste henne fra stolen.
 
Lyden av verandadøren fortalte henne at Roar var ferdig med røyken sin, og på vei inn til dem. Betroelsen om at hun ikke gråt fordi hun var tilsidesatt, men fordi det hun hadde sett hadde vært så vakkert, var for intim til å dele med noen andre ennå. Hun bare smilte betryggende til ham.
 
Roar hadde tydelig stått ute og vurdert om han skulle tørre seg inn igjen. Etter litt jakting klarte hun å fange blikket hans. Hun løftet det ene øyebrynet.
-Mynt eller krone?
 

Legg igjen en kommentar