De gule lappene, del 2

Denne novellen er vist 20747 ganger.

Det var med litt blandede følelser hun leste lappen. Overrasket var hun ikke etter hans reaksjon da han så dem sole seg og etter samtalen, samt knullet de hadde hatt samme kvelden. Opphissende var ønsket hans absolutt. På den andre siden var hun ikke sikker på om hun var klar for det? Stolte hun nok på ham, eller kanskje enda viktigere, på seg selv og sin egen reaksjon? Hva ville Ingunn si? Riktignok kjente de hverandre veldig godt, men… Og hva skulle de gjøre? Hvordan skulle de begynne? Ville de i det hele tatt passe sammen i sengen? Hvilke grenser skulle gjelde? Det var mange tanker i hodet hennes og det var vanskelig å vite hvor hun skulle angripe det.

Hun jobbet samme skiftet som Ingunn den dagen og ha hadde avtalt at de skulle drikke et glass vin om hos Ingunn som bodde like ved sykehuset, da vakten var over. På T-banen hadde hun tenkt gjennom det hele nok en gang. Hun kjente hun ble varm av tanken – kunne gi ham noe han så inderlig ønsket og samtidig utforske sine egne sider. Da hun gikk av T-banen var spørsmålet var i grunnen enkelt – enten bestemte hun seg for å invitere Ingunn opp i sengen eller så gjorde hun det ikke. Det viktigste var at hun ville det selv. Hun ville ikke gjøre det bare for hans del. Det hele skulle bestemmes av den følelsen hun fikk da hun traff Ingunn den dagen. Hva tenkte hun, hva følte hun? I grunnen var hun litt skeptisk.

Skepsisen hennes ble blåst bort på ett tidels sekund da hun traff Ingunn i garderoben. Hun hadde akkurat fått på seg uniformen da Ingunn kom inn fra treningsrommet. Hun var svett og rød i kinnene etter en hard treingsøkt. Treningstightsen og toppen satt som klistret til kroppen og gjorde kurvene hennes veldig tydelig. Hun så de store brystene hennes, den flate magen og de stramme lårene. Konturene av kjønnet hennes var særdeles tydelig. Hun hadde ikke truse på, det var helt sikkert. Det ble ikke bedre da Ingunn vrengte av seg treningstøyet uten tegn til sjenanse. Hun fikk se en deilig naken kropp med et kjønn som var glattbarbert foruten en liten stripe hår oppover mot den stramme magen. Hun må ha sett veldig komisk ut der hun stod og nesten siklet idet Ingunn forsvant inn i dusjen. Da de møttes i kantinen for en kaffe før skiftet begynte var det en ting som var veldig klart for henne; Hun måtte forsøke å få Ingunn med til sengs, først alene og senere sammen med sin mann. Selv om hun hadde gjenvunnet kontrollen, gikk hun hele vakten med den varme gode følelsen i skrittet…
En halvtime etter vaktskiftet satt stod de på kjøkkenet hjemme hos Ingunn og pratet med hvert sitt glass vin, mens Ingunn laget i stand litt mat.

«Hva skjedde i garderoben i dag?» spurte Ingunn plutselig.
«Hva mener du?»
«Du stod bare og måpte mens du så på meg»
«Ehh», hun rødmet.
«Likte du å se på kroppen min?»

Hun kjente hun ble rød i ansiktet. Det var jo sant, hun hadde likt det hun så. Hun ble rett og slett tent av det hun så. Her var det bare å legge alle kortene på bordet, noe som i grunnen var lettere nå som Ingunn hadde tatt første steget. Hun fortalte om leken med de gule lappene som hun og mannen hadde gående. Hun kjente hun ble kåt av å fortelle dette. Hun avsluttet med å fortelle hva han hadde ønsket før han dro.

«Ta på meg da vel», svarte Ingunn med et blikk det ikke gikk å misforstå.

Hun stilte seg bak henne, smøg hendene rundt hoftene hennes og oppover, under blusen. Ingunn hadde ikke BH på og de nakne brystene var deilige å ta på. De veide tungt i hendene hennes. Da hun kilte henne svakt på magen med fingrene og hørte hun gispet. Videre presset hun hendene rundt brystene, kjente hvordan brystvortene stivnet mot håndflaten mens Ingunn rettet ryggen og pustet dypt inn. Hun veide brystene hennes i hendene, de var gode å klemme rundt. Hun vortene kilte vortene med håndflatene sine i sirkulerende bevegelser.

Stemningen på kjøkkenet var veldig spent og de var ganske kåte etter hvert. Ingunns hender kom smygende. Hun pustet tungt og kjente begjæret stige ytterligere. Hun kjente Ingunns hånd rundt midjen. Raskt åpnet hun buksen slik at hun kom bedre til. Ingunn førte en hånd under trusestrikken og litt lenger ned kjente mot kjønnet hennes. Hun kjente en finger smøg en seg inn og fant en plaskvåt klitoris.

Det var opphissende å stå slik så tett inntil Ingunn og beføle henne. De snudde seg mot hverandre og kysset. Hun spredt beina ytterligere slik at Ingunn kom bedre til med fingrene. Videre fant hun veien til Ingunns kjønn med den ene hånden.

"Jeg må ha deg?" hvisket Ingunn.

De nærmest løp inn på soverommet, der de sank ned på sengen mens de dro klærne av hverandre. Som om de hadde vært elskere lenge og visste hva den andre ville, la de seg rett i en 69er da de var nakne. Soverommet ble fylt av stønning og slikkelyder. Det var med intens innlevelse de to kvinnene slikket hverandres kjønn. I etterkant har hun tenkt at det var bare rå nytelse som gjaldt akkurat da. Ikke holde igjen – bare tilfredsstille så fort som mulig.

Ingunn kom først. Kroppen hennes ristet i krampe mens hun ropte høyt at hun kom. Musklene i skjeden hennes melket fingrene og det kom en liten dusj sprutende ut av åpningen. Hun kom i en lang orgasme og tilslutt presset hun fitten mot ansiktet hennes før hun rullet over på siden. Hun var våt i ansiktet og nedover brystkassen av kjønnssaftene til Ingunn.

«Herregud som jeg kom», sa Ingunn. «Det der skal du få igjen», fortsatte hun og la ser godt til rette mellom bena hennes igjen og spredte dem godt.

"Så fin fitte du har da," smilte hun.
"Fortsett å slikke den da ", sa hun bedende.

Det var utrolig opphissende og nesten surrealistisk å ligge slik å skreve, mens hun kjente Ingunns pust mot de våte kjønnet sitt.  Hun sveipet så vidt borti klitten med tungen.

"Jaaaa, slik, ja."

To fingre gled inn i åpningen og hun klynket. Videre presset hun leppene rundt klitten mens hun sugde forsiktig og lot tunga rotere rundt. Hun skrek ut, kjente de søte bølgene dirre i underlivet.
"Gud, åh gud," stønnet hun da bølgene begynte å spre seg utover.

Hun kom…. Noe så vanvittig som hun kom. Orgasmen sendte henne langt ut i lyset og kroppen spente seg i bue. Ingunn slapp ikke taket med munnen før hun klynkende ba henne om det. Det var en orgasme som varte så lenge at til og med fitten protesterte og ble øm.

De pustet ut sammen og lå lenge og bare tok på hverandre. Begge var glade for at det hadde skjedd og syntes det var spennende og godt. Det var ingen sjenanse mellom dem. Ingunn stod og hentet en morgenkåpe til henne og de gikk ut på kjøkkenet igjen for å spise.

«Nå har vi nesten en uke på oss til mannen din kommer hjem. Vi kan bli bedre kjent og samtidig legge en plan for ham», sa Ingunn med et smil.

Det ble en lang natt hvor hun også fikk hilse på Ingunns to vibratorer…

 

Legg igjen en kommentar