40 årsdag på kløfta, del 3

Denne novellen er vist 24459 ganger.

Etter å ha knullet med Sigrid på vei fra toalettet, tusler jeg tilbake til gjesterommet og en sovende Kari. Utslitt slokner jeg ved siden av en helt utslått "knulledukke". Jeg våkner ikke før det lysner og jeg kan høre Sigrid i dusjen. Jeg kan ikke dy meg og lister meg bort til badet og banker på. Sigrid slipper meg inn, med en kommentar om den passerte 40-årsdagen og hva den har medført. Jeg skal lage frokost, hvisker hun. Gå inn og vekke Kari slik du vet.. jeg skal gjøre deg klar, sier hun og synker ned på kne, tar den havlstive pikken min i munnen. Snart står den sår og stiv. Jeg ynker meg, og hun smiler opp mot meg. Litt olje kanskje? Hun tar en flaske babyolje og masserer pikken og den glattbarberte pungen grundig. Steinhard og kåt trekker jeg henne mot meg og vil trenge inn i henne. Men hun skyver meg mot døren og smiler, gå og vekk Kari du vennen.
 
Inne på gjesterommet ser jeg Kari liggende halvt på magen i fosterstilling med baken mot meg. Jeg kan tydelig se den mørke fitteåpningen glippe mot meg. Sikkert litt sår etter nattens stabaser, men snart skal hun kjenne pikken igjen. Jeg lirker meg forsiktig på plass bak henne. Sikter pikkhodet på plass mellom fitteleppene, drar hodet opp og ned i sprekken et par ganger og kjenner saftene strømmer. Hodet er innenfor og jeg venter litt mens jeg legger hendene i den smale midjen, klar til å trenge inn de neste 8 tommene med pikk når Kari våkner. Kari bare maler som en katt, men later ikke til å vokne skikkelig. Derfor fester grepet i midjen og presser pikken sakte, sakte innover i varmen tomme for tomme. Kari våkner plutselig til liv. Presser baken mot meg og nærmest roper, ah..ah…kjør den stive pikken din i meg… knull meg.. knull meg. Jeg jager kuken inn i henne så sengen rister. Kari masserer seg selv intenst, og jeg merker at hun snart kommer… og det skjer med et ulvehyl.. ooh…ooh.. ooh.. jeg kommer kommer.. jaa..  Jeg regner med at naboene hører oss, og selvsagt Sigrid. Kari faller sammen under meg med et stønn i det døren går opp og Sigrid titter inn. Har du drept henne smiler hun til meg der jeg ligger på ryggen med ene armen under magen til Kari. Litt igjen til meg, sier Sigrid spørrende. Uten å vente på svar lar hun morgenkåpen gli ned på gulvet og skrever over meg og trer en våt og klar fitte ned over den såre pikken. La meg få det lille du har igjen hvisker hun i øret mitt. La det komme i den kåte fitta mi.. jeg kjenner det store hodet helt i bunnen.. hun rir meg vilt og uhemmet.. ser ikke ut til å registrere Kari som har krøpet ned og klorer og masserer ballene mine. Det går som det må gå.. jeg kommer som en foss.. og roper vel like høyt som Kari for noen minutter siden. Sigrid hviler mot brystet mitt og løfter baken slik at den slitne pikken ser dagslys igjen. Kari fortsetter å massere ballen forsiktig, lar en finger gli inn i anus. Vannvittig deilig er det. Brått kjenner jeg varme lepper om pikkhodet. Suger meg ren, slikker forsiktig langs staken nedover skaftet… helt til anus og tilbake. Jeg kjenner at jeg stivner igjen…. hjelp tenker jeg.. Kari tar et solid grep om pikken og styrer den på plass i den sædvåte åpningen til Sigrid. Hun er ikke tung og be.. skrever mer ut og lar hoften jobbe mot meg.. jeg merker at hun er kåt, men er samtidig full av faen… nei, du Kari, sier hun, og skrever av meg. Dette får du ta deg av selv, det er vel din feil at denne står som en påle igjen. Hun kysser meg forsiktig på pikkhodet. Jeg skal lage frokost. Kari er ikke tung og be. Som en katt er hun over meg og fitten en vidåpen glir rett ned over pikken. Det svir, men jeg tenker at dette opplever jeg bare en gang i livet og biter tennene sammen. Kari er i det ukontrollerte moduset og uler allerede som hun gjorde men jeg gav henne morgenknullet. Sigrid titter inn gjennom døren igjen… jeg lar den stå åpen jeg, så har jeg musikk til arbeidet kvitrer hun. Tror dette tente Kari ennå mer… eller hun prøver å knulle livet ut av meg…  Frukost roper Sigrid, nå må du få opp farten Kari. Før eggene blir kalde… Ingen kan beskylde Kari for ikke å høre på vertinnen.. frenerisk rir hun meg og masserer seg selv helt åpenlyst. Hun kommer skjelvende i en lang usammehengende orgasme og ligger gjennomvåt av svette skrevende over meg. Skal vi dusje hvisker jeg i øret hennes.. skal ikke du komme sier hun og ser på meg med er skjevt smil.. Vi går på badet, sier jeg og husker babyoljen fra nattens utflukt. Sett deg kommanderer jeg mens jeg tar godt med olje i hånden og begynner å runke den stive men såre staken. Kari masserer igjen ballene mine. Sug meg stønner jeg like før jeg kommer. Kari er ikke tung å be. Forsiktig suger og runker hun meg til jeg kommer mellom leppene hennes….  utrolig godt men også smertefullt etter all knullingen…

Legg igjen en kommentar