Turen langs vestlandet

Denne novellen er vist 35342 ganger.

Det va ein varme sommar og eg måtte berre ta ein 2-3 dagars kjøreferie aleina med motorsykkelen. Tenkte vestlandet var bra, med svingete veiar. Tok avgårde på ein måndagsmåren, si eg hadde friperiode frå sjøen. Freste avgårde oppover, og stoppa kun for å tanka på sykkelen og meg sjøl. Tidlegt på ittemiddagen var eg på ei ferja i nord-hordaland. Der sto eg oppe på dekk og nøyd udsikten av både fjorden og snertne jenter som var kledd etter været. 
 Ho eina var ei frimodige ei, som kom bort til meg og lurte på om det va eg som kjørte sykkelen. Venninnå likte vist det godt. Dei andre jentene kom bort og me begynte å drøsa. Ho eina hadde nett fått lappen og dei sko på hyttetur. Lurte på kva eg sko. Sa eg va ude på tur aleina og ikkje noge bestemt. "men då kan du jo slå følge med oss et stykke jallefall, er jo mången ferjer oppover. Så kan jo gry sidda på med deg" udbrøyd tone som nett hadde fått lappen. Gry blei flau og ville grava seg ned. Heilt greit sa eg. Hadde jo ekstra hjelm. Gry var vell den flottaste i mine øyne av dei, og som dei andre ikledd minimalt med kler. Ho hadde miniskjørt og armelaus skjorta som kun var knytta foran. "du må ha meir kler viss du ska sidda på,som om du e fin som du e" sa eg. Så eg blei med na ned til bilen, der ho skifta. Strame dongri og skinnjakke tredde ho på seg. Ho var et syn for gudar. Dei andre kom og me kjørte av ferja. Blei enige om at me treftes på neste ferja. Gry hoppa oppå og klamra seg fast til meg. "berre kjør på du" sa ho. Ud av ferjekøen heiv eg an på hjulet og kosta avgårde. Tommelen kom opp som tegn på at ho likte kjøringa. Drog på for å komma forbi køen, så låg me først. Me va tidlegt framme på neste ferja og det va berre å få av kjøre dressen. Gry flekte av både jakke og skjorta og bretta opp buksa. Bikinien hennar lot lite øve til fantasien og ho såg nok reaksjonen i shortsen min. Me gjekk ned til sjø`n og sadde oss på brygga. Snakka om laust og fast. Eg strøyk na øve ryggen og ho svara med å legga handa over mi.
 Så kom venninene tutane, samt m ferjå. På ferjå spurde dei om eg ville vera med på hyttå, si eg ikkje hadde noge aent. Heilt greit det tenkte eg, så va det hotellet spart og meir tid med gry. Frå ferja måtte eg ligge bak, si dei sko visa kor hytta var. Dermed blei det rolegare på sykkelen og eg strauk gry oppover leggen og låret. Ho svara igjen og klemte godt rundt meg. Litt gneging blei det. Så kjende eg handa til gry vandra nermare lysken min og dermed reagerte pikken min fort.

Framme på hytta blei me fordelt på 2 rom. Eg, gry og sara, tone, kari og trine. Eg sa eg konne ta sofaen, men tone nekta og sa dei er vonde og for korte. Jaja tenkte eg. For inn på romma og av med kjøre dressen. Snudde meg for å gå ut , så sto gry å skifta frå buksa til bikini underdel. Så vidt eg såg så va der lite hår. Ho kom bort og kyssa meg lett på skinnet og takka for turen. Eg svarte  igjen med kyss på munnen. Tunga hennar var raskt framme og møtte meg villigt. Slik sto me i sikkert 5 min, før tone ropte at det var badetid. fekk eit hankle av gry som eg kunne holda føre meg for å skjula min reaksjon. Så gjekk heile gjengen samla ned. 5 deilige jenter og meg. Eg og gry blei symjanes litt rundt og tulla litt. Så stakk dei andre tebars for å laga klar maden. På bryggekanten blei me siddanes og snakka litt, kyssa og beføla. Eg strauk na over dei struttane brystene hennar og niplane knoppa seg ganske fort. Ho skrevde ove meg, så det vart lettare å råklina. m ei hand på den deilige stussen hennar og andra på brystene. Gry begynte å rotera og vri på underlivet, pikken min står som et spett i shortsen. Eg knytter opp bikinitoppen og frigjer brystene. Suger og slikker på niplane, ho klynker seg. Eg knytter og opp bikinitrusa og drar i framre enden, slik at den glir over fitta hennars og meir lyd kjeme ifrå na. Ho knytte opp shortsen min og eg letter på meg så ho kan dra den av. Ho bøyer ser ned og lar tunga smake på pikken min før ho tar den i munnen. Suger prøvande mens handa leker med pungen. Eg stønner av den herlege behandlingen. Eg bruker handa mi på henne mens ho suge, snur ho rundt på rygg og kryp mellom beina hennar. Lar tunga gli over den glatta våta fitta hennar, opp til klitten. Lar tunga rotere før eg trenge tunga godt mellom fitteleppene hennar. Ho er søkkvåt og pusten bler tyngre og tyngre. Rett før det går for na, så reiser ho ser opp og befale meg øve på rygg igjen. Kysser meg ømt og grådigt. Setter seg over meg og trer seg direkte nedpå min knallstive pikk. Er rett før det går for meg, for ho er så trang. Ho begynner et vilt ritt og plutselegt skyter ho rygg og riste. Det strame rundt pikken min og eg klare ikkje holda igjen lenger. Drege meg ud av henne og skyter voldsomme mengder over magen og brystene hennas. Ho krype over meg og kysser meg lett og smiler. Legger armane rundt na og kviskre kor deilige ho er.
Forsettelse følger kanskje;)

Legg igjen en kommentar