5 dager: Dag 1

Denne novellen er vist 15253 ganger.

Dagen er endelig kommet, den første av fem dager du skal tilbringe hos meg, du, den givende og alltid villige slaven. Og meg, den krevende mesteren som belønner lydighet hjertelig, men straffer ulydighet raskt og hardt. Fem dager på landet hvor verken jobb, venner eller familie forstyrrer.

Du møter lydig opp, uten noen anelse om hva som vil hende i dagene som kommer. Når du står på trappen oppdager du at klokken er fem minutter over 10, ikke 10 slik vi avtalte. Du ser på meg at jeg er tydelig irritert, du aner at din første straff kommer tidlig, noe som ikke plager deg mye, da det er lenge siden noen har lagt sin varme og strenge hand på kroppen din. Du blir tatt surt i mot i døren og jeg ber deg gå opp på soverommet for å skifte til klærne du skal bruke i dag.

Når du går inn på soverommet ser du at klærne allerede er lagt frem på sengen. Det ligger et schoolgirl-skjørt, et korsett, en hvit litt vid skjorte til å ha over korsettet, du finner ingen truse, men du ser fire mansjetter og et halsband. Mansjettene er myke og behagelige å ha på, men halsbandet er i rå lær, og gnisser rundt halsen og nakken din. Du går inn på badet for å kle på deg slik du har fått beskjed om, du vil vise at du kan følge ordrer. Det er på tide å gjøre opp for det dårlige førsteinntrykket du ga meg når du kom for sent.

Når du kommer ut fra badet ser du at bagasjen din er lagt inn på rommet, du går spent ned for å se om du får straffen din for å være for sen. Jeg møter deg i stuen og forteller deg at sikkerhets-ordet er “Ole Brum», med streng beskjed om at med det samme forlater leppene dine blir du sluppet løs, får vaske av deg, ta på dine egne klær, og forlate huset. Bare en gang, og hele besøket avbrytes. Du kjenner nervøsiteten bre seg gjennom kroppen din

Du får forklart at du var fem minutter for sen til avtalen og at slikt ikke vil bli godtatt, men siden jeg er en snill mester skal du slippe straff denne gangen. Du kjenner en klump i magen av skuffelse når du hører dette, men prøver å skjule følelsen. Du får videre beskjed om at jeg skal gjøre mitt beste for å ønske deg velkommen til huset. Jeg tar deg med inn i stuen, setter deg i en stol og presser overkroppen din bak. Du ser på meg med forventning i øynene dine når jeg setter meg mellom benene dine og kysser deg på knærne, lårene, innsiden av lårene og videre oppover. Du kjenner at hele kroppen spenner seg i sitring og forventning når jeg nærmer meg skrittet ditt, men munnen og tungen min går rett forbi og helt opp til skjørtekanten, før jeg fortsetter ned den andre foten. Jeg kan allerede se det våte kjønnet ditt glinse mot meg, øynene dine er fulle av forventninger, men hjertet ditt kjenner et lite stikk av skuffelse. Det var ikke dette du forventet når du kom hit, du nyter det, men det er ikke så veldig kinky, det er godt, men ingen straff slik du forventet.

Tungen min går sakte opp over låret ditt og treffer kjønnet ditt. Du kjenner hele kroppen spenner seg og du nyter følelsen av tunge og en finger i noen få sekunder.
Det er ikke straffen du forventet deg, men det er godt, etter noen minutter starter du å puste tyngre og det er rett før det går for deg. Det er bare sekunder igjen når jeg trekker meg unna og ser deg inn i øynene, du hører at stemmen min plutselig er blitt streng og forteller deg at du var for sen til avtalen vår. Du får ingen orgasme i dag, det blir din straff.

Du er skuffet over at du ikke fikk noen orgasme nå som du var så nært, men samtidig kjenner du en glede over å bli straffet, du VAR for sein, og du fortjener straffen din.

Du får tre minutter på deg til å gå på badet og vaske av deg, forsinkelsen fra tidligere bør ikke gjenta seg.
Du løper av gårde, ivrig etter å vise at du kan følge ordre, litt ivrigere enn tidligere, nå som du har oppdaget at du har en mester, ikke en elsker, men en mester, en som kan utnytte deg, bruke deg og ønsker å ta nytelse av deg og kroppen din.

Kåt og yr finner du ikke badet i tide, og er dermed for senn tilbake, jeg sier ingen ting om dette, men du skjønner fort at du kommer til å bli straffet igjen. Du er ikke punktlig, og må trenes opp. Blikket ditt følger kroppen min, fra øynene og nedover. Jeg er fortsatt fullt påkledd, men du ser den bulen på buksen min. Jeg ser hvor blikket ditt går, og forklarer at jeg ble kåt av å slikke deg. Du håper jeg skal be deg gjøre noe med dette, men du har ennå ikke fortjent å ta på meg. Jeg finner frem en porno-film jeg vil se, en film hvor jentene gjør ting de får beskjed om, og ikke er for sene hele tiden. Jeg setter meg i sofaen og setter på filmen. Du sitter på gulvet foran meg med hodet ditt mellom knærne mine, vendt mot tv-en. Du skal se hvordan en slave skal oppføre seg mens jeg selv tar meg av den harde kuken min. Du ser filmen og ønsker at du var jenta på skjermen. Hun blir brukt av to menn og får kuk i både munn og fitte. Det er ingen ting du ønsker mer enn kuk akkurat nå. Du hører at jeg, bare noen få centimeter bak hodet ditt, runker, men du tørr ikke snu deg for å se, du har allerede skuffet meg to ganger i dag, og det er ingen ting du ønsker mer enn å gjøre som du får beskjed om nå.
Halvveis ute i filmen gir jeg deg beskjed om å snu deg, du er ikke rask nok, og tar tak i håret ditt, og vrir hodet rundt. Du gaper og tar i mot ladningen min, jeg spruter deg inn i munnen, og søler ikke en dråpe. Du får beskjed om å svelge og gjør som du får beskjed om. Jeg ser fornøyd ut og sier jeg vil slappe av litt. Du blir sendt på kjøkkenet for å lage middag, du var flink når du så filmen uten å lage problemer, og får dermed lov til å sitte med bordet og spise i lag med meg.

Etter maten slapper vi av litt på sofaen mens jeg forteller deg mer om hva jeg ønsker av deg i uken som kommer. Når det blir seint og vi skal ta kveld får du beskjed om at du skal sove på en liten madrass på gulvet på soverommet. Du er ikke til å stole på og jeg kan ikke ha deg løpende rundt i huset på egen hånd når jeg sover. Du blir lenket fast i sengen min med en liten lenke som er festet i halsbåndet, slik at du ikke kan forlate rommet uten at jeg gir deg lov til det. Lenken er låst med en liten hengelås, og du har ingen muligheter til å få den av uten å ta av halsbåndet. Noe jeg tidligere på kvelden har forklart deg er i mot reglene. Et brudd på denne regelen vil resultere i at du blir sendt hjem igjen.

Legg igjen en kommentar