5 dager: Dag 2

Denne novellen er vist 11597 ganger.

Du våkner av at jeg drar i lenken, du kjenner at du er litt sår og øm etter den grove kanten på halsbandet, men prøver ikke å lage noen lyder selv om du blir vekket alt for brått. Det er morgen, og det er på tide at du lager frokost. Vi har en lang dag foran oss, og vi trenger den energien vi kan få. I dag skal du trenes slik at du igjen kan bli en god slave. Klærne som er lagt frem til deg i dag er en svart BH og matchene truser, du har fortsatt på mansjetter og halslenken som du sov med.

Du serverer frokosten, og synes jeg virker fornøyd og blid i dag og du får et klaps over rumpen når du serverer kaffen. Du var ikke forberedt på at jeg skulle gjøre det, men det brenner søtt, det er lenge siden du har fått et slikt klaps, og det ulmer allerede i fitten din med tanke på at du kanskje er så ulydig i dag at du får en skikkelig omgang med handflaten, kanskje til og med pisken. Innerst inne håper du at du slipper pisken i dag, da det er lenge siden du har blitt straffet, og du er usikker på om du klarer pisken så tidlig i treningen din. Du lurer på om du kommer til å si sikkerhets-ordet hvis pisken kommer frem, eller om du vil la meg bruke den, selv om du ikke har noe lyst til å starte så brått.

Når jeg reiser meg fra bordet gir jeg beskjed om at vi er klar til å starte treningen din, griper tak i lenken din og drar deg med meg, du klynker høyt da læret skraper mot den såre huden din. Når jeg spør med en forsiktig stemme om det er vondt med lenken rundt halsen, tenker du deg ikke om, og svarer ja.
Lenken blir forsiktig løsnet og tatt av deg. Jeg visker i øret ditt at vi vil jo ikke du skal ha vondt.
Jeg åpner en skuff og tar frem noe som ligner på et metall kjede, når jeg kommer nærmere ser du hva det er, to klyper for å ha på brystvortene med en kjetting mellom dem.  Du skjønner straks at det var feil å klage på uniformen din, men det er for sent nå. Du får festet en klype på hver av brystvortene dine, og jeg tar tak i lenken mellom dem. Du blir dratt med videre inn i et mørkt rom. Veggene og taket er svart, den eneste formen for belysning i rommet er et spot i taket, den lager en lys strimmel ned mot gulvet, ikke ulikt en lyskaster i et teaterstykke eller på en rocke konsert. Midt i lysstrålen ser du en gapestokk. Jeg fjerner klypene på brystvortene dine, du kjenner smerten komme når de bedøvde vortene får blodsirkulasjonen i gang. Du klynker, men jeg reagerer heldigvis ikke. Du blir låst fast i gapestokken og jeg forteller deg at jeg har hørt du ikke har fått noen straff på lenge. Du taklet klypene dårlig, og du må nok trenes opp fra bunnen av. Vi starter med 20 klapp med handflaten over baken din. Du får beskjed om å telle høyt, og ikke gi et eneste tegn på at straffen er noe annet enn fortjent. Det første smekket er hardt, alt for hardt, men du klarer å holde skriket inne “en» sier du forsiktig.
Jeg forteller deg at jeg har problemer med å høre deg … “to» sier du høyre.
“Tre»… smekkene kommer et etter et, og du fortsetter å telle. Etter noen slag kjenner du at baken er varm og sår, det blir verre og verre for hvert slag. “Elve» Du er redd for at du snart ikke klarer å holde skrikene inne “femten»
Du sitter helt fast i gapestokken, og kan ikke bevege armer eller hode, beinene er spredd i fra hverandre på gulvet, på grunn av smerten eller slagene klarer du ikke bevege dem, selv om de ikke er festet på noen måte.
“sytten» … “ATTEN» … “AU! nitten»

Så nært, bare to igjen, og du roper au! du kjenner at ansiktet ditt blir like rød som du innbiller deg at baken er. Du venter på nummer 20, men slaget kommer aldri.
Jeg kommer tilbake, du ser med skrekk at jeg i hånden holder en pisk, et 15 centimeter langt håndtak med et titalls 40 centimeter lange lær-reimer. Du kjenner pulsen stige og hjertet banker raskere og raskere. Du tenker på sikkerhets-ordet, det er på leppene dine, på tungen, på vei ut, men du klarer å holde det inne. Selv om du står fastspent, har vondt etter spankingen du nettopp fikk og er nært panikkslagen ved synet av pisken kjenner du at fitten er våt, du er kåt, og du er slave. En slave klager ikke, en slave avbryter ikke, en slave har ingen sikkerhets-ord, en slave gjør som hun får beskjed, og tar det hun får. Uansett hva hun får. Du lukker øynene og konsentrerer deg, du vil tilfredsstille meg, gjøre som jeg vil, ikke lage en lyd.

Du skvetter litt i det jeg lar reimene på pisken stryke seg over ansiktet ditt. Når du åpner øynene igjen ser du at jeg har satt en krakk foran deg, jeg går opp på krakken slik at skrittet mitt kommer i høyde med hodet ditt. Du ser opp og oppdager at munnen din er nesten rører buksen min. Jeg står på krakken, med pisken i hånden og forteller deg at når du ikke klarer 20 slag med hånden min, så kanskje 10 slag med pisken hjelper. Kanskje du ikke klager så mye neste gang jeg smekker deg?
Vi er på dag to, det er bare opplæring, du er ingen slave ennå, bare en lærling. “Kanskje du trenger noe annet å konsentrere deg om? Få meg stiv!"
Du strekker halsen din og tungen din, du er bare to centimeter fra buksen min, to centimeter, en dongeribukse og en boksershorts, det er alt som er mellom tungen din og kuken min. *SMEKK*

Reimene fra pisken svir over korsryggen din, det er vondt, ubehagelig, det brenner, og du kjenner at du er kåtere enn på lenge. Du strekker tungen din litt lengre *SMEKK*

Du er nesten der *SMEKK SMEKK SMEKK*

Bare fem igjen. Du er svak i knærne og klarer nesten ikke stå oppreist lengre, du er kåt, å så kåt. *SMEKK* Hvis du bare kunne nå kuken min, hvis jeg bare gikk bak og knullet deg! *SMEKK*
Du konsentrerer deg ennå om kuken min, du ser at bulken på buksen blir større og den kommer nærmere. Jeg er opptatt med pisken og har ikke lagt merket til det * SMEKK* Du kjenner at det renner safter nedover lårene dine, du kan ikke huske sist du var så våt! *SMEKK* Endelig når tungen din buksen min, du sleiker oppover og hører på pusten min at du overrasker meg *SMEKK* det siste slaget er lengre ned, enten av pisken treffer rett over musen din og du hyler ut i orgasme.

Du henger slapt i gapestokken, utslitt av å stå i mot slagene, utslitt av å strekke deg etter kuken min, utslitt av orgasmen.
Jeg smekker deg over kinnet, du kvikner litt til og ser at jeg har dratt ned glidelåsen. Kuken er rett foran deg, for deg ser det ut som den peker på deg, du ser en liten dråpe av kåthet på tuppen, og skjønner hva jeg vil når jeg tar tak i hestehalen din og kjører inn kuken. Du liker at jeg holder deg hardt, at jeg tar deg, at jeg kjører den inn. Du vet at du tilfredsstiller meg og ønsker ikke noe annet enn å gjøre det godt for din mester. Du suger og sleiker så bra du kan mens jeg kjører kuken inn og ut, noen ganger bare så vidt innafor leppene dine, noen ganger dypt inn. Til slutt kjenner du den kjente rykningen, du vet hva som kommer og svelger unna så godt du kan.

Jeg lar deg stå i gapestokken og går ut av rommet. På vei ut slår jeg av lyset og lukker døren. Det er helt mørkt, du ser ingen ting og mister helt kontrollen over tid. 
Du har ingen anelse om hvor lang tid som er gått, om det er minutter eller timer. Du kjenner du må på do, men det er ennå ingen tegn til meg. Du holder det inne, lenge, før døren til slutt går opp og jeg står i åpningen. Du forteller at du må på do, og jeg slipper deg løs, du løper ut i gangen, men det skarpe lyset blender deg og du mister balansen etter all tiden i gapestokken er ikke beina dine klare til å bære deg, jeg griper deg i hånden slik at du ikke faller. Det er tydelig at jeg må passe på deg til du kommer deg igjen, og jeg blir med inn på toalettet. Du er flau, vil ikke tisse foran meg, men etter all tiden i gapestokken hvor du har holdt det inne klarer du ikke lengre, du må bare la det komme, selv om jeg står rett ved siden av deg. Du blir flau og rød, men er for sliten til å bekymre deg over det.

Når du er ferdig får du et par minutter til å vaske hendene og ansiktet ditt, du har lyst å dusje av deg svetten og saftene dine, men det er ikke tid. Du ser på klokken og oppdager at den er fem minutter på fem, reglene du fikk dagen før spesifiserte at maten skulle være ferdig til fem. Du løper ned på kjøkkenet, og oppdager at maten allerede er laget og servert. Jeg sitter ved bordet og ber deg sette deg på andre enden. Du spiser og føler deg skitten, svett og flau. Du har røde striper over baken og ryggen, man kan ennå se at saftene dine har rent nedover beina dine.

Når vi har spist, og du har ryddet av bordet får du beskjed om at det er på tide å ta et bad. Jeg følger deg opp til et rom med et ganske stort boblebad. Du får beskjed om å kle av deg både BH og truse, og legge deg i karret. Du sitter med ryggen til døren. Jeg sier at du trenger litt tid i badet for å bli rein, men jeg har ikke tid til å følge med deg. Derfor fester jeg mansjettene dine i store sugekopper på flisene rundt karret. En hand på hver siden, og beinene spredd slik at de går til hver sin side av boblebadet. Du får igjen på deg halsbåndet, dette blir festet bak i karret slik at du sitter helt fastlåst, bakoverlent.

Igjen blir lyset slått av, det her HELT mørkt og du ser ingen ting. Du er i starten litt redd for at du skal sovne, men halsbandet og stillingen du sitter i gjør at du snart skjønner at det ikke er mulig.

Etter et par minutter går døren opp, du ser meg ikke, og døren lukkes igjen. Du er lenge usikker på om det er noen i rommet før du kjenner at noen tar svampen som ligger i badekaret, og vasker deg ømt og forsiktig med den. Først alt over vann, armer, ansikt, bryst, så mage, legger, lår… Du kjenner plutselig ikke svampen lengre, du kjenner en finger på kneet ditt, den glir sakte oppover før den til slutt berører fitta di. Den glir sakte inn og ut et par ganger, prøvende, før du kjenner ennå en finger.

Fingrene jobber med fitta og klitten din, du kjenner at det er nært nå, du forteller meg det. “Jeg holder på å komme. Får jeg lov å komme?»

– Ja, kom sier en damestemme…

Du kjenner først sjokket over å oppdage at det er en annen person i rommet, du trodde det var meg, og var ikke forberedt på noen andre. At det er en jente pirrer deg litt, du har alltid fantasert litt om jenter, du har prøvd et par trekanter, men du har aldri hatt en ren lesbisk opplevelse. Aldri før nå, og denne gangen viste du ikke om det en gang. Du eksploderer, kommer i bølge etter bølge, og klarer ikke lengre konsentrere deg om at det er en jente som er foran deg, som nettopp fikk deg til å komme. Du nyter øyeblikket, uten en eneste tanke skjenket til resten av verden.

Du hører stemmen min fra en plass bak deg, jeg høres fornøyd ut, men du klarer ikke tolke hva jeg sier, du er utslitt etter en lang dag, og er opptatt med å nyte din andre orgasme på kort tid.

Resten av dagen er du på en rosa sky, du gjør som du får beskjed om, og dagen er straks over.

Legg igjen en kommentar