Første gangen

Denne novellen er vist 17732 ganger.

Det er den deilige tiden før jul. Dager som skal fylles med forventning og spenning, og en sakte oppbygning til klimaks. Jeg har ikke fått den store julefølelsen enda, men har like fullt en spenning og forventning i kroppen som vokser for hver dag. For noen dager siden kom jeg i kontakt med ei søt jente på nettet, som virker veldig spennende. Merker at pulsen øker, og sansene skjerpes, når jeg ser at jeg har mottatt melding fra henne…

Noen få søte uskyldige meldinger, blir til flere meldinger. Noen fortsatt søte. Andre morsomme og alvorlige på en gang. Men hele tiden ligger det en liten spenning og varm undertone der. Hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg sagt seksuell undertone. Tenk om… Nei, ikke tenk sånn Håvard!!

Plutselig er dagen kommet da vi endelig skal møte hverandre. Merker jeg er litt mer skjelven, spent og nervøs enn jeg burde være. Foreløpig har jeg bare sett bilder av henne, men liker det jeg har sett. Hva er det med denne jenta egentlig, som får blodet mitt til å bruse litt ekstra av noen enkle meldinger?  Er det de vakre øynene? Tilsynelatende fristende kropp? Eller rett og slett bare holdningen og utstrålningen henne… Når jeg ser henne åpner døren, skjønner jeg det. Det er alt.  Alt sammen på en gang. Hei Cathrine, sier jeg så sjarmerende jeg kan. Prøver å skjule min nervøsitet så godt jeg kan. Hun gir meg en varm, god klem- som jeg ikke har lyst til å gi slipp på. Kroppen min reagerer direkte!! Og prøver så skjult som mulig, å føle hennes former gjennom begges klær…

Hun ber meg hjertelig inn, og jeg tror hun ikke fikk med seg at jeg holdt klemmen litt lengre enn normalt. Håper, tror jeg… Tiden går fort, med hyggelig prat og en behagelig atmosfære mellom oss. Dessverre så må denne koselige kvelden komme til en ende også, men har absolutt ikke lyst. Nå må jeg ta et valg… Under kvelden så har jeg nærmet meg henne i sofaen, tiltrukket som en magnet uten egen vilje. Har klart å få armen rundt henne, og kjenner atter varmen fra hennes deilige kropp – varme opp min. Jeg lener meg prøvende frem, og får en ny lang klem. Begynner samtidig å erte henne litt, og lener meg på nytt frem som for å gi henne det første kysset. Men vrir sakte hodet i siste liten så det blir til en litt klønete klem istedenfor… Virket det? Det virket i hvert fall på meg, begynner allerede å bli litt tørr på leppene, og tenker uklart… Hjelp!

Det var som hun forstod min bønn, for neste gang tar hun initiativ og kysser meg. Lett. Varmt og delikat. Delikat som bare hun kan, deiligst i hele verden! Jeg responderer, og får smake hennes søte lepper. Først ømt, deretter øker litt i intensitet. De deiligste lepper du kan tenke deg, fyldige og saftige. Søt, nysgjerrig tunge som også vil smake… Samtidig begynner jeg å kose med hennes nydelige hår. Elsker lukten av håret. Hår som kiler mellom hendene, og mine fingertupper som lett masserer henne. Først lett, deretter noe mer bestemt.

Mine hender har begynt å leve sitt eget liv nå. Fra hodet vandrer de ned langs halsen, stryker fjærlett over huden og kjærtegner seg bak til nakken. Tar et godt tak, for å vise at de er sterkt tilstede. Den andre hånden har nå funnet et par smekre lår. Selv utenpå sexy jeans, kjenner jeg at hun er myk og fast på en gang. Kjenner samtidig at hun tydeligvis heller ikke er upåvirket av situasjonen. Pusten har blitt noe tyngre, og hendene leker utenpå t-skjorten min. Jeg klemmer på lårene nå, og den herlige rumpa. Begynner å bli krevende, får liksom ikke nok av hennes kropp. Et par lette klask på baken gjør at hennes kropp reagerer umiddelbart. Vrir seg lettere ukontrollert, og pusten går stadig tyngre.

Mine hender har nå funnet hud, på vei opp siden av magen. Og for en hud. Den glatteste, varmeste og mest mottakelige huden du kan tenke deg. Samtidig leker tungen med hennes hals, og leter seg frem til øret. Min varme pust, og ivrige tunge rundt hennes øre. Vær så snill, visker hun hest, ikke stopp nå… Selvfølgelig vil jeg ikke stoppe nå!! Men svarer like fullt rolig og behersket tilbake; hvorfor ikke?  Fordi jeg har lyst på deg… Og jeg er solgt. Sakte hjelper jeg henne av med toppen, tydeligvis litt for sakte for hun begynner å hjelpe til. Nå ligger hun her i lilla bh og trange jeans. Et syn for guder. Et syn for meg, og snart skal hun bli «min»!!! Jeg tar samtidig av meg min t-skjorte, og hun stryker over brystkassa mi.

Nå skyver jeg hendene hennes vekk, og legger henne ned. Knepper sakte opp knappene i buksa, og hun hjelper til med å løfte rumpa når jeg tar av henne den. Den sexy g-strengen er nydelig på henne, og fremhever virkelig hennes kvinnelighet. Jeg kjenner jeg er utrolig stor og hard, men det får ikke hun selv om hun tydeligvis ønsker. Må nesten bruke litt makt for å holde hendene hennes unna, men får omsider plassert de over hodet hennes. Begynner nå å gå på oppdagelsesferd på kroppen hennes, med hender og tunge. Slikker henne sakte fra navlen og opp til brystene, som nå er frigjort og stolte. Deilige, tunge og vakre bryster. Brystvortene er allerede stive, men vokser ytterligere når jeg biter lett i dem, samtidig som tungen sirkler rundt… Tungen min beveger seg fra den ene til den andre, og ned til navlen igjen. Deretter ned mot skrittet, og på innsiden av lårene. Hun åpner bena ytterligere, og ønsker meg velkommen. Jeg bruker tungen heftig på begge sider, men holder fortsatt tydeligvis frustrerende avstand fra klitoris. Hoftene begynner å rulle, styre meg på plass. Det gjør meg nesten litt vondt å se henne så kåt. Men mest godt. Opphissende og tilfredsstillende på en gang.

..

Nå klarer du ikke å vente lengre, men tar selv av deg g-strengen. Samtidig som du gjør dette, så har jeg fått tak i den siste isbiten i skålen uten at du la merke til det. Den deiligste, mest innbydende nybarberte fitta er nå fremfor meg. Nå vil jeg ikke holde deg på pinebenken lengre. For en liten stund i hvert fall. Med isbiten mellom tennene, finner jeg klitorisen din direkte. Du stønner høyt, og kroppen rykker til. Får nesten dårlig samvittighet, men dine stønn overskygger denne. Åååååååh, jaaaa…. Håvard…. Tungen min er nedkjølt, og du er ekstra følsom for dette. Smaken din er forfriskende, og fryktelig opphissende. Jeg blir mer og mer kåt, og tungen mer og mer intens. Konsentrerer seg mest om klitoris, og leker med den. Bruker også munnen til å suge den. Kjenner jeg blir våt på haka, og du roterer underlivet mot meg. Åååååå… Slikk fitta mi… Sånn jaaaa… Der… Jeg er ikke vanskelig å adlyde nå, kåtheten river i meg også. Pusten din blir tyngre nå, skummelt tung! Deilig skummelt i så fall!! Du tar tak i håret mitt, presser meg mot fitta. Rykningene kommer tettere og tettere. Jeg kommer, jeg kommmmer – a- aaaaaaaa…. Beina dine rister, holder meg fast. Hendene lugger meg i håret, og du ligger i spenn foran meg. Deilig er du!

Etter å ha smakt på dine deilige kåtsafter, kjent dine deilige fittelepper og klitoris, er jeg mer enn klar for litt oppmerksomhet også. Og det får jeg. Til gangs. Du skyver meg resolutt ned på sjeselongen. Nå er det din tur!!!! Jeg har alltid fått høre at jeg er stor, men nå føler jeg meg så stor og hard at jeg nesten blir litt bekymret. Sammen tar vi av meg resten av klærne. Hele meg er en stor erogen sone nå. Du har tydeligvis bestemt deg for å ta igjen litt, og stryker bare lett over magen, lårene og brystet mitt. Unngår den store, bankende kukken som står til ære for deg. På grunn av deg. Til deg. Men nysgjerrigheten og fortsatt kåtskapen din sørger for at jeg får ønsket mitt oppfylt. Tungen leker med kukkhodet, rundt og på baksiden hvor den ekstremt følsomme strengen sitter. Du slikker nedover staven, og finner de nybarberte ballene mine. Suger litt ekstra på dem, før du igjen beveger deg oppover til hodet. Leppene former seg rundt kukken min, og du begynner å bearbeide ballene samtidig. Jeg er så stor at du ikke får hele meg i munnen, men bruker hendene for å være ekstra god mot meg. Og det er du. Farlig god… Jeg er normalt veldig utholdene der, men kjenner fort at jeg vil få problemer her. Du har rett og slett gjort meg FOR kåt… Nå må du snart slutte Cathrine… åååååååååå… Så deilig…. Til slutt må jeg løfte deg bort, har ikke lyst til å komme riktig enda. Vil utsette det deiligste, som føles altfor nære nå…

Legger deg på rygg, og du skrever villig for meg. Jeg ønsker å se deg i øynene, første gang jeg kommer inn i deg. Inn i den deilig, våte og oppsvulmede fitta di!! Jeg tar tak i lårene dine, løfter de slik at jeg kan ta tak i underarmene dine også. Holder deg i et jerngrep, samtidig som jeg har full kontroll på deg. Sikter meg sakte mot ditt dypeste. Kukkhodet vipper nå pirrende i sprekken. Glatt og varmt, og ekstremt klar for meg. Selv om jeg er kåt og utenfor all forstand, vil jeg erte deg en siste gang. Hodet snuser forsiktig på innsiden, og deretter ut igjen. Du stønner, sukker og prøver etter alle kunstens regler å få meg på inn i fitta di. Jeg kommer litt inn igjen, for deretter å ta den ut igjen… Åååååh, din idiooot!!! KNULL FITTA MI!!! Og før du får avsluttet setningen, støter jeg hardt inn i deg. Av full kraft, og hele lengden forsvinner. Ååååååååååååååå….. jaaaaaaaa… Følelsen er helt enorm. Du er så varm, glatt og trang at jeg blir helt svimmel. Knuller deg taktfast, og sørger for å rotere hoftene samtidig for å treffe alle de deilige stedene. Tar deg hardere. Lengre og fortere for hver gang. Du hikster, og klorer deg fast i meg. Jeg løfter lårene litt høyere, og kommer enda lengre inn i deg. Merker at du melker meg. Fitta suger kukken min. aaaaaaaaaaaaah…. Kjenner at dette er skummelt. Skummelt deilig. Må finne på noe for å ikke komme for fort.

Legger meg på rygg, og får deg over meg. Du ligger med ryggen på brystet mitt, slik at jeg kan bruke hendene på hele deg. Tunga og munnen rekker akkurat frem til ørene dine. Jeg styrer kukken tilbake i deg, men nå får du ikke rørt deg så mye. Hendene mine finner klitorisen din igjen, og med kukken halvveis inni deg masserer jeg den. Du er så våt og deilig, så smøring har vi nok av. Fra side til side, i det tempo som jeg merker at kroppen din liker… Du presser i mot, men får ikke noe kraft når jeg holder deg fast. Heldigvis. Bare følelsen av å ligge inni deg, er enorm. Andre hånden leker nå med brystvortene, som er stive og følsomme. Kjenner at rykningen og den stakkato pulsen er på vei tilbake. Heldigvis. For jeg begynner å få problemer igjen. Du støter hardere i mot, og jeg øker takten på klitoris. Åååååååååh….. Begge to stønner, svetter og nærmer oss. Plutselig eksploderer du i rykninger og stønn, melker meg som ikke har sjanse til å holde igjen. Med all min kraft løfter jeg deg opp, spidder deg på kukken min som kommer langt inn i fitta di. Jeg pumper og pumper, samtidig som dine krampetrekninger og orgasme sender meg til himmels også…. Ååååååååååååååå… Cahtrine…. Håvard…. Jaaaaaaaaaa!!!!!!! Når infernoet avtar, ligger du fortsatt oppå meg. Begge to svette, med tilfredse smil

Legg igjen en kommentar