5 dager: Dag 3

Denne novellen er vist 11855 ganger.

Igjen blir du vekket av at noen drar i lenken din. Du tar deg selv i å ønske at det er den mystiske jenta fra kvelden før, men blir skuffet når du ser at det bare er meg. Du angrer straks på at du tenkte slike tanker om mesteren din, men du er for redd til å fortelle hva du har gjort. Det blir din lille hemmelighet, du kan ikke fortelle det til noen. Du vet hva som skjer om du sier noe om det, og du er for øm og sår etter gårsdagens pisking til at du kan takle noe mer straff i dag.

Du oppdager til din store overraskelse at du blir dratt opp i sengen min, og at jeg er naken. Teppet blir dratt over hodet ditt, og du skjønner hva jeg vil. Du kryper lydig ned og prøver å få kuken inn i munnen din. Du blir fort revet vekk med et raskt rykk i kjede, og du kjenner at halsen din ennå er rød og sår. Først bekymrer du deg over hva som skjer når du drar herfra, hva resten av verden vil tenke når dem ser merkene rundt halsen din, men jo mer du tenker over det, desto mer fornøyd blir du med den såre huden, det er merket som forteller at du er en slave, at du tilhører noen, og at du gjør alt du kan for å tilfredsstille mesteren din.

Du får et par raske klaps over kinnet fordi du var for ivring og ville sette i gang før du fikk tillatelse. Det svir og du blir rød i kinnene, ikke fordi jeg slo så hardt, men fordi du blir flau over din manglende selvkontroll. Du skjønner at du begynner å komme tilbake i rollen din som slave, du bekymrer deg mer for at du skal være en dårlig slave, og mindre for straffen du får når du gjør noe galt. Kanskje treningen din snart er over, og du vil være i stand til å tilfredsstille meg slik du ønsket at du gjorde fra første øyeblikk.

Til slutt kjenner du at hodet blir senket mot kuken, du prøver igjen å ta den inn i munnen, men oppdager at du ikke når siden jeg holder fast i hestehalen din. Du stikker ut tungen, og jeg får den til å gli opp og ned over min halv-stive kuk, jeg styrer deg med hestehalen din, og du lar deg villig ledes dit jeg vil.

Etter hvert får du kuken i munnen, du kjenner den vokser mellom leppene dine og blir opphisset av tanken over hva du får gjøre med meg. Etter hvert som den blir stivere, blir den også lengre, og den kommer lengre og lengre inn i munnen på deg. Du prøver å stritte litt i mot, men jeg har godt tak i hestehalen og tvinger hodet ditt ned. Du klarer ikke å stoppe meg, og vet innerst inne ikke om du vil. Du kjenner kuken går dypere og dypere inn, det er like før du brekker deg mens jeg puler deg i munnen, men du hører på lydene mine at jeg liker det, og det er ingen ting du ønsker mer enn å tilfredsstille meg.

Før du vet ordet av det kjenner du at jeg kommer, jeg pumper inn i munnen og halsen på deg, og du svelger unna det du kan. Du ser at jeg er fornøyd, og du blir lagt ned på plassen din før jeg legger meg ned for å sove litt til. I dag skal vi slappe av.

Neste gang du våkner er jeg ikke i rommet lengre, men du ser at det er lagt frem noen klesplagg til deg på sengen. Det er ennå et kostyme, denne gangen et fransk-hushjelp kostyme. Du kler på deg skjorten, miniskjørtet, de høyhelte skoene. Du får ingen undertøy i dag, men har ennå på deg mansjetter og halsbåndet. Du er glad for det da du i løpet av den siste dagen har følt deg mye mer naken uten dette, enn når du har vært uten undertøy. Du går på badet hvor du steller og sminker deg. Du føler etter hvert at du er klar til å starte dagen.

Når du kommer ut i stuen får du beskjed om at det er vaskedag, du har dagen i dag på deg til å vaske over alt, når dagen er over blir alt kontrollert, og om det er det minste støv skal du få en straff som du aldri har fått før.
Du setter ivrig i gang med vaskingen, og timene tikker sakte forbi.

Etter en stund hører du at det ringer på døren, du får beskjed om å åpne og kjenner at du blir rød i kinnene. Hva om det er postmannen, eller et avisbud? Hva om det er Jehovas vitner, de kommer virkelig til å få seg et sjokk når de ser deg i miniskjørt, med mansjetter på armene og støvkluten i handen.

Du puster lettet ut når du ser at det er jenta fra i går, og du kjenner smilet sprer seg over kinnene dine. Hun gir deg et lett kyss på leppene, og visker en stille takk for at du lyser sånn opp når du ser henne. Så fiker hun til deg så hardt at hun er sikker på at jeg hører det i stuen. Hun snakker med streng og høy stemme, og du ser at det lyser autoritet over henne. Du får beskjed om at du er min slave, du skal ikke lysne opp slikt for andre enn meg.

Du får beskjed om å lage te til meg og min nye gjest, før du fortsetter med støvtørking og vasking. Du prøver å lytte til samtalen vår, og etter hvert skjønner du at jenta er under opplæring hos meg. Hun er en aspirerende dominatriks, og trenger fortsatt et og annet tips om hvordan hun skal dominere noen av de vanskelige menn og kvinner hun møter på. Du skjønner ut i fra måten vi snakker, ser og tar på hverandre at selv om hun er dominant, så har hun vært slaven min. Du ser også i øynene hennes at hun ennå respekterer meg som hennes mester.
Samtalen vår dreier seg om sex, hvordan man får en slave til å oppføre seg som en slave, og hvordan man straffer dem når de er ulydige. Du kjenner sjalusien når du ser hun legger hånden sin på låret mitt, og sakte stryker oppover mens vi snakker. Samtalene våre gjør deg våt, men hånden hennes på mitt lår gjør deg sjalu og sint.

Det er på tide å tørke støv i gangen, og når du kommer tilbake ser du at hun har kneppet opp buksen min, og sakte runker meg mens vi fortsatt snakker om ulydige slaver. Det går etter hvert opp for deg at det er deg vi snakker om. Du går for å hente vaskemoppen og når du kommer tilbake står jeg oppreist på gulvet, jenta sitter på kne foran meg, med hendene bundet på ryggen. Jeg puler henne i munnen. Du later som om du har glemt noe og går tilbake til vaskerommet. Du må konsentrere deg lenge for å beherske deg, du kjenner sjalusien boble i blodet, men er plutselig litt usikker på om du er sjalu på meg, eller henne. Eller om problemet rett og slett er at du ville være med.

Det krever mye energi og selvkontroll for å gå tilbake til stuen for å vaske gulvet. Når du endelig samler deg sammen og kommer tilbake ser du at jenta står på alle fire, mens jeg står bak henne og knuller henne hardt i doggystyle. Du skjønner at vi har lagt merke til at du flyktet, og du er redd for å gjøre det igjen. Derfor vasker du ferdig gulvet, mens jeg fortsetter å knulle jenta bakfra.
Når du nærmer deg ferdig med gulvet ser du at jeg trekker meg ut, og kommer over magen og fitta på jenta. Du får beskjed om å sleike henne rein. Du gjør som du får beskjed om, og kjenner at du blir litt våt mellom beinene når du kjenner smaken av henne.

Når du er ferdig går jenta for å ta seg en dusj, med det samme hun er ute av syne griper jeg deg i hestehalen og drar hodet ditt bakover. Med ansiktet mitt bare et par centimeter fra ditt spør jeg om den lille slavejenta ble så kåt av å se mesteren sin knulle, at hun ikke klarte å gjøre jobben sin. Du forsøker forsiktig å forklare at du glemte noe på vaskerommet og måtte tilbake for å hente det, men du ser at jeg ikke tror på deg. Jeg drar deg med inn i rommet med gapestokken. Du blir fastspent og står med rompen rett ut i været. Jeg kommer bak deg og stikker et par fingre inn i fitta på deg, kjenner at du er dryppende våt. ‘Jasså’ sier jeg, og du kjenner at en av fingrene som nettopp var inne i fitten din forsiktig presser seg inn i rompehullet ditt. Du stønner, dels av overraskelse, dels av nytelse. Du får en finger til inn mens du legger merke til at kuken min sakte har begynt å stige igjen. Etter litt tid med et par fingre går håpet ditt over i glede, og du ser jeg går bak deg. Du kjenner at kuken min sakte presser seg inn, du var ikke helt klar, og klynker litt. Det resulterer bare i at du får et litt hardere støt.

Etter en liten stund klarer du å roe deg litt mer ned, og du starter å nyte det. Det tar ikke lange tiden før du er så kåt at du trygler om å få komme. Det går ikke mer enn et par sekunder fra du får et ja, til du eksploderer, hele kroppen rykker og beinene svikter under deg. Du holder på å falle ned, men jeg holder deg fast i hoftene, og jeg stopper ikke. Du kjenner fortsatt kuken min går inn og ut av deg, og det tar ikke lange tiden før du kommer for andre gang. Denne gangen var krampene dine for mye for meg, og jeg spruter inne i deg.

Jeg trekker meg ut og du får beskjed om at pausen din er over, du har 5 minutter på do før du fortsetter vaskingen.

Med skjelvende ben kommer du tilbake til vaskebøtten og setter i gang med resten av huset.

Når du er ferdig sier jeg at det er inspeksjons-tid, men siden jeg ennå har besøk så synes jeg ikke det passer seg å gjøre andre ting uten å sørge for at gjestene er underholdt. Du får derfor 10 minutter til å få jenta til å komme, mens jeg tar inspeksjonen.

Du ser at jenta ennå sitter naken i sofaen, tydeligvis helt utslitt etter runden hun fikk tidligere. Du lar tungen din gli over brystvorten hennes, suger på den, biter litt forsiktig i den, prøvende. Du hører hun stønner litt og etter du lar tungen sakte gli nedover kroppen, over magen, ned over låret, over foten og tærne. Så opp den andre foten, helt til du starter å nærme deg fitten hennes. Du gir den et prøvende lett kyss, så splitter du forsiktig leppene hennes med tungen din. Stikker den prøvende inn i hullet hennes.
Du kjenner igjen smaken fra tidligere og kjenner gleden fra dagen før når tungen din finner klitorisen hennes, og du hører et tungt pust i fra henne.
Samtidig som du slikker klitorisen hennes stikker du først en, så to fingre inn i henne. Du slikker og fingerpuler henne, du håper du får henne til å komme før jeg er ferdig. Det viser seg fort at dette ikke var noe problem, og når jeg kommer tilbake ligger jenta allerede helt utslått på sofaen. Du får ros for bra utført arbeid, både på gulvet og på jenta. Som belønning skal du få sove i sengen min i natt.

Vi ligger og snakker litt før vi sovner, og jeg spør blant annet om du liker at jeg deler deg litt med jenta mi, du svarer at det gjør du, og det var helt fantastisk. Du ser et lurt smil spre seg i ansiktet mitt, så sovner du.

 

Legg igjen en kommentar