Kvelden jeg aldri glemmer

Denne novellen er vist 51339 ganger.

Jeg listet meg mot baderomsdøren som stod på gløtt og dyttet den forsiktig opp med den ene armen. Da så jeg henne. Hun satt med bena i badekaret og ryggen vendt mot meg. Ryggen hennes var dekket av små vanndråper som glinset som krystaller i den dunkle belysningen fra stearinlysene. Jeg gikk stille mot henne og la armene mine rundt henne mens jeg bet henne forsiktig i nakken, rett nedenfor hårfestet. Jeg kjente at hun stivnet til litt før hun lente seg mykt mot meg med et forsiktig stønn.

 

Jeg rullet brystvortene hennes mykt mellom fingrene mine og kysset henne lett på kinnet før jeg snudde meg for å hente badekåpen hennes. Da jeg snudde meg igjen hadde hun reist seg og sto bøyd over badekaret for å tømme ut badevannet.Jeg kunne skimte kjønnet hennes der hun stod; det var litt hovent og hadde antatt en litt mørkere farge enn normalt. Jeg kunne ikke motstå fristelsen og knelte bak henne. Jeg lot tungen skli forsiktig over sprekken hennes og lot den skli lett inni hullet hennes. Bena hennes skalv lett mot skuldrene mine og hun stønnet stille. Så reiste jeg meg og la badekåpen rundt skuldrene hennes før jeg tok hendene hennes i mine og førte henne inn mot soverommet.

 

Hun la seg ned på sengen oppå badekåpen sin og så freidig på meg. Plagg etter plagg falt av meg mens jeg nesten slukte henne med øynene. Jeg kunne kjenne pulsen banke i tinningen og halsen som snørte seg i spenning. Sakte bøyde jeg meg over kroppen hennes. Jeg kysset ansiktet hennes mens jeg forsiktig strøk bort noen fuktige hårlokker fra pannen hennes.

«Jeg har så lyst på deg, har hatt lyst på deg i hele dag, Kristine,« sa jeg med en tykkere stemme enn jeg hadde forventet.

Hun smilte mot meg og strøk meg over kinnet. Jeg fortsatte min lille oppdagelsesferd over kroppen hennes Jeg holdt meg unna stedene jeg visste hun helst ville jeg skulle berøre; brystvorter, den myke huden ved armhulene og på innsiden av lårene hennes.

 

Jeg kunne kjenne at hun begynte å bli utålmodig, for hun vred seg lett under meg og stønnet svakt. Jeg lot en finger skli forsiktig over kjønnsleppene hennes før jeg akte meg lengere opp og tok en brystvorte mellom tennene mine. Hun la armene rundt hodet mitt og presset det hardere mot seg. Et stønn glapp ut av meg, men ble dempet mot brystet hennes.

«Få smake på deg, Hilde,« sa hun plutselig.

Jeg snudde meg og la meg over ansiktet hennes så hun kunne smake meg. Ilningene raste gjennom kroppen min da hun bet meg i leppene der nede. Jeg kunne kjenne den myke tungen hennes leke rundt klitorisen min. Da klarte jeg ikke mer; jeg puttet hodet mellom bena hennes og sugde klitorisen hennes inn i munnen. Så snek jeg en finger inn i henne mens jeg jobbet intenst for å gi henne en orgasme.

 

Jeg kunne kjenne den lille tappen hennes vokse mot tungen min og at hun presset seg mot ansiktet mitt. Mine egene kriblinger var på vei mot nye høyder.Hun var så utrolig våt og god, jeg simpelthen elsket smaken av henne, smaken av kåt, varm fitte. Så rykket hun til, ansiktet mitt ble vått av den deilige orgasmen hennes, hun presset seg hardere mot meg nå og jeg kunne kjenne klitten hennes pulsere mot munnen min.

 

Jeg var ikke langt unna orgasme selv nå, jeg kunne kjenne den varme følelsen og bølgene som jaget gjennom kroppen min. Så snek hun en finger inn i rumpehullet mitt, bare så vidt innenfor åpningen, lett masserende. Tungen hennes jobbet for fullt nå, og hun hadde tre fingre inni meg. De jaget ut og inn av meg som et stempel. Jeg kunne ikke klare å holde igjen mer, jeg lot meg rive med … jeg kjente saftene renne ut av meg og nedover ansiktet hennes. Jeg gned meg mot munnen hennes og stønnet så høyt at jeg nesten skvatt selv. Så eksploderte kroppen min i den største og mest intense orgasme jeg noensinne har kjent. Jeg trodde aldri rykningene i kroppen min skulle slutte. Det kjentes ut som om jeg fikk elektriske støt.

«Ååååååååååh Kristine …« nesten brølte jeg … så husker jeg ikke mer før en stund senere.

 

Kroppen min kjentes ut som bly og jeg hadde prikker for øynene da jeg endelig kom meg til hektene. Jeg fikk snudd meg og så henne inn i øynene. De myke, nydelige, blå øynene jeg elsket. Hun hadde et meget fornøyd smil rundt munnen da hun spurte:

«Var det litt deilig, elskling?«

Jeg bet henne lekent i øreflippen og svarte:

«Himmelsk!«

Der lå vi, tett inntil hverandre, side ved side. Jeg snudde meg litt og kysset henne mykt på munnen. Det var det siste jeg gjorde før jeg sovnet, lykkelig på armen til min elskede med smaken av henne på leppene mine.

 

Legg igjen en kommentar