5 dager: Dag 4

Denne novellen er vist 11405 ganger.

Dagen starter på samme måte som dagen før, du blir dratt opp i sengen og lagt på rygg med hodet utfor kanten. Jeg står over deg og du får kuken min inn i munnen din, samtidig som jeg bruker en vibrator på deg. Du stønner forsiktig og merker at jeg liker vibrasjonen av lydene du lager. Du suger og slikker det du kan, men før du rekker å få meg til å komme blir du stoppet, jeg fester beltet mitt rundt overkroppen din, rett over brystene, med spennen på ryggen, deretter går jeg bak deg. Jeg har nå enden på beltet som jeg kan bruke til å dra deg frem og tilbake mens jeg knuller deg i doggystyle. Du kjenner at kuken min treffer akkurat på det punktet hvor det føles aller best, og det tar ikke lange tiden før du kommer. Jeg fortsetter å kjøre deg hardt, men før du får din andre orgasme roer jeg ned tempoet litt, og du kjenner det første slaget av pisken over ryggen din.

Kombinasjonen med pisk og hard kuk får deg fort til å komme både andre og tredje gang før du utslitt faller ned på mage i sengen med det samme du kjenner jeg spruter deg over den røde sviende ryggen din. Jeg virker tilfreds med måten du lot deg bruke på, og dagen kan endelig starte.

I dag er siste dagen før eksamineringen, og jeg vil ha deg helt for meg selv. Det blir ingen besøk av jenta som har vært innom tidligere, og det blir ingen pauser for deg. I dag skal vi terpe på alt av teknikker, slik at vi er sikker på at du kommer deg gjennom eksamineringen på dag 5.

Du får på deg en gag, ikke en slik ball som du har brukt tidligere, men et rør som holder munnen din åpen. Deretter fester jeg nippelklypene på deg, en liten kjetting festes mellom mansjettene rundt anklene dine, lenken som forbinder klypene festes igjen i denne. Du blir sittende på huk, og klarer ikke reise deg uten at det river og sliter i brystvortene dine. Hendene blir så festet sammen foran kroppen og du får en klut til å vaske. Det må være reint på gulvet i rommet hvor vi skal eksaminere deg i morgen.

På grunn av den vanskelige stillingen tar vaskingen av gulvet lang tid, du er sliten og støl i lårene, brystvortene dine verker som de aldri har gjort før og med røret i munnen renner det litt sikkel ut, du bekymrer deg mer over dette enn alt av smerte du kjenner etter vaskingen, klypene og piskingen fra tidligere i dag.

Når du er ferdig med gulvet tar jeg av deg klypene, du kjenner en intens smerte når blodomløpet starter, men jeg kysser og suger litt på dem og de er snart bra igjen. Du får et lite bitt på slutten og klynker. Deretter er det opp i sengen igjen, du mansjettene på anklene festes med en lang reim i halsbandet, og jeg strammer inn til du ligger med fotene høyt opp i luften, jeg strammer litt til og det strekker godt i beina dine. Det er ikke noe behagelig stilling å ligge i, men når du ligger slik kommer jeg lett til fitten din. Du får en kuk rett inn, helt i bunn, uten noen form for nøling, og kommer nesten med en gang. Et par jukk til, og du er helt på kanten, men jeg sier at du ikke får lov til å komme og du biter deg hardt i leppen for å beholde kontrollen, det skal ikke mange jukk til før du nesten tipper over kanten igjen, men jeg kjenner deg godt nok nå til å stoppe i tide. Jeg smekker deg over kinnet fordi du ikke hadde kontroll nok. Du får et par smekk på vært bryst, noe som gjør ekstra vondt etter så lang tid med klypene.

Jeg legger deg på mage og fester mansjetter rundt lårene dine, disse blir knytt fast i hver ende av sengen slik at beina dine spriker godt. Deretter setter jeg meg på kne foran deg, med benene spredd, du får beskjed om å gape opp, og jeg stikker kuken inn mellom leppene dine. Du kjenner at jeg ennå smaker av deg, du føler deg helt hjelpesløs, og kan ikke bevege kroppen din i det hele tatt, og suger og slikker det du kan.

Jeg finner frem en stor vibrator, alt for stor tenker du, og du kjenner magen knyter seg. Til din store overraskelse er du så våt og så kåt at du får plass til hele den store maskinen. Du blir knullet hardt av den enorme vibratoren og kjenner at hver lille centimeter blir fylt opp. Du prøver å advare meg om at du er nært å komme, men klarer ikke si noe med kuken min inne i munnen din, og plutselig er det for seint. Du ser stjerner og sliter med å få nok luft mens jeg knuller deg i begge ender samtidig. Det tar ikke lange tiden før også jeg kommer over ansiktet ditt. Du blir liggende slik som straff for at du kom uten lov. Med vibratoren i fitta og spermen i ansiktet, ute av stand til å røre en muskel, du føler deg flau og brukt. Rett og slett helt fantastisk.

Du har ingen begrep om hvor lang tid som går, og vet ikke om du har vært der i minutter eller timer når jeg kommer tilbake. Jeg går rundt sengen, sprer beinene dine ennå mer, tar bort vibratoren som har falt ut av seg selv. Du kjenner jeg stikker noe inn igjen, men det er varmt og kjennes ekte, det går ikke mange minutter før du har både kuk i fitten og et par fingre i rompen. Du er ikke myk nok til å knulles i denne stillingen, og må derfor få kuk i rompa slik at jeg kommer lettere til. Du var ikke helt i humør til dette akkurat nå, du kjenner at spermen min er tørket i ansiktet ditt, du er irritert, føler deg skitten og missbrukt, men du biter tennene sammen og lar meg fullføre. Du er tross alt slaven min, og du er her bare for min nytelse.

Når jeg har gjort meg ferdig tar jeg deg med inn i dusjen hvor jeg bruker en slags hageslange til å spyle deg rein, i dag har du blitt skikkelig misbrukt og flau, akkurat slik en slave skal være.

Legg igjen en kommentar