To gode kollegaer..

Denne novellen er vist 32373 ganger.

En tidlig lørdags morgen, klokka nærmer seg halv 7 og jeg er nettopp kommet på jobb på postterminalen. En tur innom kjøkkenet for å sette på kaffi og prøve å våkne litt. Er egentlig urettferdig at jeg begynner lørdagen en halvtime før enn vanlig, skal jo liksom sove frempå siden det er helg, men noen må jo holde Norge igang mens andre sover – og lage kaffi til de andre..


Jeg sitter i mine egen tanker, og plutselig hører jeg at døra går opp og en kollega kommer vandrendes inn døra. Jeg ble jo egentlig meget fornøyd for dette er en kollega jeg trives meget godt sammen med. Han smiler til meg, og liksom tilfeldig kommer borti meg når han henter seg en kopp kaffi selv. Jeg kjenner jeg får gåsehud nedover kroppen og illinger kommer i underlivet og hodet mitt stopper helt opp. Han smiler et skjemlsk smil og blunker til meg; «du skal være med meg på opplæring idag du..» «Hæh..?» klarer jeg å stamme frem, før tankene kommer tilbake og jeg skjønner det «Aha» kremter jeg frem. «snakkes om en og en halv time da» sier han før han forsvinner ut og jeg blir sittende forvirra igjen, forvirra på det jeg føler..


Dette er en jeg har hatt et bedre øye til, og jeg må innrømme for meg selv at han er vel den jeg har fantasert mest om de siste månedene. Utseendet hans er vel ganske så normalt – mørk, normal høyde, men med en liten, myk pondus (jeg har noe for menn som er normalt trente, men med kanskje en antydning til mage..) – men han har en vanvittig utstråling. En utstråling som slo fullstendig pusten ut av meg når jeg møtte han første gang. Det hjelper vel ikke akkurat at han har noen øyner som er til å drukne i.. og det har jo gjort at det har vokst frem en barnslig men meget tilstedeværende forelskelse fra min side.

Og hver gang vi har vært alene, småflørter vi, deilig og uskyldig og med en klem og et kyss på kinnet i ny og ne.. Men han har også fungert som nestsjef de siste månedene pga sykdom og dette har gjort det litt 'forbudt', og det er så pirrende for det er ulovlig på en måte. Vi er jo nødt til å gjemme oss vekk litt, vente til kollegaer har forlatt rommet, forsvinne bak en romdeler for en klem.


Men de siste ukene har flørtinga gått over til mer antydninger om hva vi egentlig vil, ting vi vil gjøre med hverandre dersom vi får en sjangs.. «du vet hva jeg vil» sier han alltid mens han stirrer med dypt inn i øynene, og det får meg nesten til å gispe av fryd. Som om det ikke er nok har det nok vært noen tekstmeldinger frem og tilbake. Den siste meldingen fra han kvelden før fikk meg til meg å gispe av nytelse, for da hadde han beskrevet i detalj hva han ønsket å gjøre med meg.

Jeg har tenkt mye på han disse ukene, brukt han bevisst når jeg har vært i dusjen og lekt med dusjhodet mot underlivet, kjent strålene spille over klitten, kjent hvordan kroppen bygger seg opp mot nytelsen, nytelsen som får meg nesten til å gå i bro, kjenner hvordan den sprer seg ut i kroppen og jeg synker sammen på gulvet i dusjkabinettet.

Seinest kvelden før – rett etter meldingen kom tikkende inn, måtte jeg bare bruke min elskede dildo og bare kjenne hvor våt jeg ble i underlivet, kjenne hvordan orgasmen kom rivende igjennom kroppen mens jeg lot som om det var han som støtte inn og ut av meg.


Plutselig blir jeg revet ut av dagdrømmen for der kom det ramlendes inn kollegar som også skulle finne seg kaffi før dagen begynte. Jeg reiser meg opp og går ut, og der står han på plassen sin og sier «mårnings søta» og jeg repliserer «halla, kjekken», og de andre bare flirer for dette er de vant med – er vanlig med slike hilsener her på huset.

Jeg finner plassen min og begynner å sortere post, da plutselig han står bak meg og puster meg i nakken, jeg lukker øynene og grøsser av fryd, og det er nesten som om han kysser meg i nakken. «du, siden du skal være med meg idag på opplæring, så skal noen andre gå her», sier han og river meg ut av nytelsen som er i ferd med å bygge seg opp. «øhm, okei..» klarer jeg å kremte frem, og han smiler et skjevt smil til meg som gjør at jeg rødmer. «hvor skal jeg være hen da, mens jeg venter på deg..?», klarer jeg å stamme frem (det var det fryktelig så sjenert han skulle gjøre meg idag da…) «du kan gjøre noe papirarbeid, det er nok å gjøre på kontoret mitt» sier han, mens han snur seg og går.

Jeg ble litt perpleks, men samler meg fort. Tar med meg koppen min og tøfler inn på kontoret hans, og neida, han løy ikke da han sa det var mye og gjøre. Det var en papirhaug på høyde med pc-skjermen.

Jeg sukker og setter meg ned på stolen hans, og det gjør jo at tankene går på høygir igjen – og jeg prøver desperat og blokkere de, for nå må jeg konsentrere meg.


Og visst har jeg klart det, for etter en og en halv time kommer han inn døra og ser på og sier: «jøss, effektiv idag du gitt» og smiler imponert. Jeg gliser fornøyd og lener meg tilbake i kontorstolen og er og er ganske fornøyd med meg selv.

«men», sier han og blir foretningsmessig «hent postbilen, vi har en jobb å gjøre»

Jeg reiser meg opp og går å henter nøklene til opplæringsbilen, rygger bilen på plass, hopper over til passasjersetet og blir sittende å vente..


Da kommer han gående med posten vi skal ut med, og han lemper den bak i bilen. Han kommer opp mot bilen og setter seg inn. Han lener seg mot meg med stål i blikket og sier: «er du klar til virkelig å se hva jeg kan..?» Jeg kan ikke annet enn å snu meg bort fra blikket hans som virkelig borer seg inn i mine.. Han flirer og setter bilen i gir og kjører.


Jeg prøver å være konsentrert mens opplæringen pågår, og joda, det går på et vis.

Men da det begynner å nærme seg pause, da kjenner jeg sommerfugler i magen. Vi stopper utenfor en butikk og han forsvinner inn før jeg får sukk for meg, men kommer fort tilbake med 2 cola og skoleboller. «mat må vi ha, søta» sier han med et smil. «men nå skal jeg vise deg en helt fantastisk plass jeg pleier å ha pause, er den utsikten..!» Han setter seg bak rattet igjen og kjører inn på en grusvei bak butikken, og etter bare et par minutter er vi fremme.

Og han løy ikke da han snakket om utsikten, den er helt fantastisk.. Man er nesten helt nede i fjæra og man ser rett uti horisonten. Han ler høyt når han ser hvordan jeg reagerer. Han går bak i bilen og henter et teppe. Han legger det ned rett foran bilen og setter seg ned. «kom og sett deg ned, jeg er sulten..!» sier han og ser fornøyd på meg. Jeg nøler litt før jeg bestemmer meg for å ta ting som det kommer, og setter meg ned og vi gomler fornøyde på maten mens vi kikker på hverandre.


Han gjesper og strekker seg og liksom bare tilfeldig legger armen rundt meg, jeg kan ikke noe for det og bare knekker sammen i latter. Han blir litt perpleks av latteren min, men jeg får han til å tie stillt ved at jeg lener meg over og kysser han bestemt på munnen. Han stivner litt av overraskelse, men kysser meg tilbake, mens han ser på meg. Og jeg ser på han med øyne som sier bestemt hva jeg vil. Jeg dytter han over på ryggen mens jeg setter overskrevs på han, og jeg kjenner fornøyd at der er en bul i buksa. Han prøver å reise seg opp, men jeg dytter han ned igjen. Da blir han liggende og kikker spent opp på meg. Jeg løsner beltet hans og knapper opp bukseknappene. Han prøver svakt å protestere, men gir seg fort når jeg stopper opp og kikker på han. Jeg smiler for meg selv og fortsetter med å få han ut i friluft , og der spretter den ut – er en god størrelse på den. Jeg lener meg ned og tar den i munnen og jeg hører han stønner av nytelse, jeg lar tunga gli opp og ned langs skaftet og lar tunga sirkulere rundt på toppen mens jeg suger han godt. Han tar tak forsiktig i hodet mitt og styrer meg litt. Jeg ser opp og ser uttrykket hans i det tunga glir over toppen, han biter seg i underleppa og sliter med å styre seg.

Jeg stopper opp da jeg hører pusten hans bli tyngre og tyngre. Jeg kjenner selv at pusten min blir tyngre og tyngre, jeg kjenner hvor våt jeg blir, hvor mye jeg ønsker å kjenne han inni meg. Jeg reiser meg og stiller meg opp foran han, mens han ligger fremdeles på teppet med den dunkende oppover magen. Jeg ser hvordan han nyter synet av meg mens jeg bestemt knepper opp buksa og tar den av meg. Han stønner av nytelse når han ser at jeg er nybarbert og har fritt innsyn til det våte og dunkende underlivet mitt. Jeg setter meg ned og lar han gli sakte inn i meg, mens jeg kjenner hvordan han fyller meg opp. Jeg lar meg gli helt ned og han nesten bøyer seg i bro for å fylle meg helt opp.


Han reiser seg opp mens jeg fremdeles er inn i meg og kysser meg lidenskapelig. Han stopper opp et øyeblikk mens han ser på meg mens han lar fingrene gli lett over ansiktet mitt og nedover mot halsen. Han smiler og kysser meg på halsen og nedover. Jeg lar meg gli bakover, og han knapper opp uniformsskjorta, løsner bh'en og lar brystene mine få fritt utløp. Han lener seg nedover og kysser dem forsiktig, han lar den ene og den andre brystvorta få omgang med tunga si, og ikke overraska knopper de seg. Jeg stønner forsiktig og lar meg reise meg opp igjen, jeg kjenner jeg ikke er langt unna en orgasme nå. Og ifølge det som er inn i meg er ikke han heller det. Jeg gir han et smil og skyver meg opp, og snur meg med rumpa mot han. Jeg hører han tar hintet og reiser seg opp og dytter seg på plass. Han støter inn og ut av meg og jeg klarer ikke mer og hikster ut og lar orgasmen strømme igjennom meg, og jeg kjenner at det går for han og.

Vi ramler sammen på teppet i en haug og bare puster tungt..

Så hører jeg at han ler stille, og jeg snur meg mot han «vi må desverre avslutte moroa nå og fortsette jobben vår.» sier han og kysser meg ømt..


Og på en eller annen måte klarer vi å gjennomføre resten av opplæringa, men hvor vi er aner jeg ikke. Kommer inn på postterminalen og rydder etter oss, mens tankene mine er i høygir, jeg klarer ikke å slippe taket på det som skjedde idag. Han har grodd fast i tankene mine, kroppen hans kjenner jeg fremdeles inntil min hver gang jeg lukker øynene. Når dagen nærmer seg slutten, klarer jeg ikke å holde meg lenger, jeg må bare se etter han. Og jeg finner han litt før jeg er forberedt og braser rett inn i han, snubler videre og rett i veggen med hodet først og rett i gulvet. Snakk om kløne..

Jeg åpner øynene og ser en haug med flirende folk, for det må jo ha sett idiotisk ut. Han setter seg ned og ser på meg bekymra på meg. «Falt visst litt for deg, jeg» mumler jeg flirende og prøver desperat å komme meg opp, mens han gir meg en hjelpende hånd. «Det går bra» sier jeg til de andre som stimler rundt nyskjerrig. «Kom å sett deg inn på kontoret mitt du, så skal jeg finne noe is å legge på hodet ditt» sier han, fremdeles med en bekymra mine. Idet vi går forbi førstehjelpskrinet tar han en ispose med seg og gir meg.

Han lukker døra bak oss og vi setter oss ned i sofaen. Jeg gir han et djevelsk flir og kaster meg over han med et kyss som får han til å gispe etter pusten. Han ser forbløffa på meg før han gisper «ikke her, ikke nå..? hva med de andre på jobb?» Jeg kjenner jeg gir blaffen for det eneste som betyr noe for meg akkurat nå er han og kroppen hans. Jeg dytter han ned i sofaen og holder hendene hans fast over hodet og kysser han dypt og på en slik måte at det er ingen tvil om at jeg vil ha han akkurat nå. Jeg kjenner at han slapper av, at han ikke kjemper imot. «du vet hva jeg vil, og jaggu vet du tydeligvis hva du vil ha» mumler han. Jeg flirer og kysser han ømt nedover kinnet og halsen mens jeg lar fingrene leke over magen og nedover. Jeg kjenner gåsehuden reiser seg over hele kroppen.


Plutselig banker det på døra og han hiver seg opp, legger isposen på hodet mitt og lar det bli litt avstand mellom oss. Han kremter litt og sier «kom inn». Inn kommer det en annen kollega, jeg håper inderlig at hun ikke ser hva vi egentlig holder på med. «Ville bare gi beskjed om jeg er sistemann. Hvordan er det med deg..?» sier hun og kikker likegyldig bort på meg. Jeg hever skuldrene og mumler frem noe. «skal kjøre henne hjem om ei stund» sier han og kikker liksom bekymra bort på meg «tror ikke det er noe alvorlig» Hun snur seg likegyldig og går, «husk å lukke porten da før dere går» sier hun liksom snurt før hun går.

Han snur seg mot meg og jeg hever et øyebryn. Han rister bare svakt på hodet og forsvinner ut av kontoret ei stund. Jeg sitter litt forvirra igjen og skjønner ingenting. Han kommer igjen etter en stund med en liten krukke i hendene. «måtte bare forsikre meg at hun var gått slik at jeg kunne lukke porten og hente denne.» Jeg kikker nyskjerrig bort på han, og han løfter krukka. «tigerbalsam» sier han med et flir.


Han setter seg ned igjen, skrur korken av og begynner å massere meg i nakken. Jeg sukker av vellyst, jeg rett og sletter elsker at noen masserer meg i nakken. Jeg kjenner hvordan varmen sprer seg i de stive skuldrene mine. Han lar de varme hendene gli et stykke nedover ryggen, og jeg tar av meg skjorta slik at han kommer til lettere. Han masserer meg med en ømhet som overraske meg litt, jeg kjenner hvordan vellysten bygger seg opp. Jeg snur meg og ser på han med slørete øyne, og han smiler ømt til meg. «vet du hva» sier han « er blitt riktig glad i hele deg den siste måneden.» jeg smiler ømt tilbake : «jeg også» og jeg kysser han ømt og forsiktig mens jeg lar fingrene stryke over kinnet hans. Han lar øynene forbli åpne mens han kysser meg igjen. Han legger meg forsiktig bakover mens han legger hele sin tyngde over meg, det er ikke for tungt, bare deilig tungt. Jeg kjenner hvordan han banker, og jeg kan ikke for det, jeg stønner høyt av vellyst. «du vet hva jeg vil» sier jeg til han. Han reiser seg litt opp, flirer tilbake og knapper opp buksa mi, tar den av, fingrer med trusa som ikke overraskende er dyvåt. Den forsvinner på gulvet sammen med bhen som han har kneppet opp. Nå ligger jeg helt naken foran han, og jeg klarer ikke å dy meg, og bare må ta på meg selv. Jeg må bare kjenne hvor våt jeg er. Jeg lar fingrene gli over den våte klitten og jeg må bare gi fra meg et klynk. Jeg ser opp på han, øynene hans er slørete av kåthet og jeg ser han liker det han ser. Han blir stående helt oppslukt av synet han har foran seg. Jeg begir meg helt ut i min egen verden og lar fingrene gli over brystvortene som står til værs, lar kroppen spenne seg i bro mens jeg nyter min egen nytelse. Jeg stopper litt før det går for meg, og ser på han. Ser at han har tatt den ut, at han har også nytt seg selv. Ser at den er våt og bankende. Jeg ser på han og lar han forstå at han kan komme inni meg nå. Han legger seg forsiktig oppå meg og kommer inn i meg, kjenner hvordan han fyller meg opp. Han stryker meg forsiktig over ansiktet og kysser meg ømt mens han forsiktig glir inn og ut inn av meg. Jeg kjenner det bygger seg opp og jeg tar tak i ansiktet hans og kysser han grådig, og tempoet hans øker til en viss grad til det eksploderer inni meg. Idet det skjer klamrer vi oss til hverandre som om det skulle være verdens ende. Jeg kjenner tårene kommer, men gledestårer. Han kikker opp med tårefulle øyne. Vi blir liggende infiltra i hverandre en god stund bare for å kjenne varmen og kroppene mot hverandre. Tilslutt blir fortryllelsen brutt. «jeg har jo lovd å kjøre deg hjem» sier han ømt og stryker meg over kinnet. «hva sier du til at vi avslutter dagen med god mat og film i sofaen din..?»

Jeg smiler mot han og tenker at det spørs hvor mye film det blir..

Legg igjen en kommentar