A day in the life

Denne novellen er vist 9906 ganger.

Det var en fredagskveld i juni en gang, og som vanlig hadde jeg forskanset meg i leiligheten min med en flaske rødvin og en erotisk film.
Jeg hadde gjort det til en vane å sitte slik, for å unngå evigvarende kvelder med hjernedødt tomsnakk med medstudenter jeg slett ikke hadde noe til felles med og som alltid endte med at jeg gikk hjem alene fordi menn med egen  personlighet ikke var å oppdrive der.
Det var mer tilfredsstillelse i å sitte å fantasere alene i godstolen mens jeg gradvis følte hvordan trusa mi ble våtere og våtere, før jeg fant frem dildoen og gav fitta mi en skikkelig omgang til orgasmen rev gjennom kroppen min og jeg skrek så hele nabolaget hørte det.
Jeg pleide å hisse meg opp med å prøve å holde meg lengst muilg før jeg måtte stikke fingrene inn under trusa og stryke den svulmende klitten min, og det var like deilig hver gang jeg kjente at trusa ble gjennomvåt av fittesaft før jeg endelig kunne stikke fingrene inn i det trange, glinsende hullet mitt for så å slikke saften av dem etterpå.

Men i kveld skulle bli annerledes.
Mens jeg lå der skrevende på stuegulvet og stappet dildoen så hardt jeg maktet i meg tenkte jeg plutselig  at nei, i kveld måtte jeg ha skikkelig mannfolkpikk og helst så mye som mulig.
Jeg innviterte meg selv på fest hos en gammel kompis, og de fleste i guttegjengen jeg hadde pleid å vanke med tidligere skulle også dit.
Jeg hadde hatt en av dem i senga før, og visste at bedre pikk fantes ikke.
Det bare måtte bli noe på meg i kveld, og valgte antrekk med gjennomsiktige blonder fra innerst til ytterst på overkroppen, og et par knehøye, sorte lakkstøveletter med høy stiletthel.
 Tanken på å få alle pikkene til å stå som spetter var ekstremt opphissende, så jeg valgte å droppe stringtrusa under det trange, svarte miniskjørtet så det ble mulig å «tilfeldigvis» oppdage korte glimt av den glinsende våte fitta mi hvis jeg bare bøyde meg littegrann fremover.
Jeg måtte tørke av fittesaften som rant nedover lårene mine før jeg beveget meg i retning fest og forhåpentligvis en steinhard stake som kunne knulle meg ut i de små timer. Kåtere kvinnfolk enn meg finnes neppe på denne planeten!

Da jeg ankom var det bare kjente der, og jeg satte meg rett i fanget på han med den deilige pikken mens jeg dyttet kløfta mi så langt oppi fjeset hans jeg kunne og forkledte det som en vennskapelig klem.
Jeg kjente at pikken hans vokste seg større mot den nakne fitta mi og at jeg holdt på å renne over av kåthet selv, så jeg spurte om jeg ikke kunne få noen ord med ham under fire øyne og dro ham med inn på toalettet.
Der inne klarte jeg ikke å holde meg lenger, så jeg kneppet opp buksene hans og tok ut det deiligste, hardetste jernet jeg har kjent i mitt liv.
Han stønnet, og uten å si noe mer gapte jeg over kukhodet og begynte å suge dypt og inderlig mens jeg satte meg på huk og begynte å fingre meg selv med den ene hånden.
Den andre dro jeg opp og ned langs pikken i takt med munnen og han brøt ut med et høyt stønn han ikke klarte å holde tilbake.
Plutselig dro han meg opp etter håret, kastet meg rundt og kjørte pikken hardt i meg bakfra, og nå var vi så kåte at vi ikke brydde oss om de andre hørte at vi skrek og stønnet der inne.
Pikken kom så langt og hardt inni meg at hele kroppen føltes nummen av kåtskap og jeg følte det kunne gå for meg når som helst.

Akkurat da jeg trodde jeg skulle komme trakk han pikken ut og kommanderte meg til å slikke den ren for saftene mine.
Jeg lepjet i meg den deilige smaken fra pikken hans, og da den var ren kommanderte han meg nok en gang rundt og ba meg bøye meg fremmover.
Sakte lot han en finger gli frem og tilbake i meg før han plutselig kjørte neven sin  oppi meg så jeg skrek av vellyst. Noe bedre finnes ikke synes jeg, og jeg stønnet at han skulle ta meg hardere og hardere mens hånden hans gled inn og ut av fitta mi.
Det hele endte med at jeg fikk en orgasme som må ha hørtes flere mil unna og da jeg var ferdig fikk jeg nok engang pikken i kjeften.
Jeg sugde til han sprutet som en vulkan, og den varme sæden rant nedover fjeset mitt og videre nedover puppene og magen og til slutt over klitten min. Jeg ble like kåt igjen og spurte om han ikke heller ville være med hjem til meg for en intens og deilig natt i sengehalmen.
Han svarte ja, og den kåtete og beste natten jeg noensinne ha hatt var et faktum.

Nå har dildoen fått seg en god og lang pause, for hver fredag siden har han kommet og gitt meg sex de fleste ande bare kan drømme om…!

Legg igjen en kommentar