Hvordan vi mistet dyden

Denne novellen er vist 30352 ganger.

Jeg var 16 år. Hadde aldri knullet. Tenkte selvfølgelig ikke på annet. Min typiske guttehjerne opererte på sparebluss hva gjaldt skole, venner og fotball, mens temaet «sex» var opplyst av all verdens kraftige glødelamper. Kom en av mine penere klassevenninner inn i rommet fikk hun umiddelbart min udelte oppmerksomhet… inntil en annen, like pen, jente kom inn døren like etter. Nesten daglig figurerte en eller flere av disse jentene i mine runkefantasier. Jeg kunne ligge under dyna og kjenne hvordan junior stivnet, og tankene gikk til at Trine eller Maren eller Siri eller Anne lå der i senga sammen med meg, og jeg fikk gjøre hva jeg ville og endte opp med å sende spruten utover lakenet eller dyna, eller et håndkle dersom jeg hadde vært forutseende nok til å ta med meg et fra badet før leggetid. Det var ikke så nøye hvem det var, og jeg kan vel ikke egentlig si at jeg var forelsket i noen av dem. En av jentene har tidligere beskrevet tenåringsgutter som å være «forelsket i alt som går på to bein». Stemmer bra, det, om man skal beskrive forelskelse som villighet til å gå til sengs med vedkommende.

Jeg hadde mange fantasier. Om disse jentene, selvfølgelig, men som oftest om scenarioer snarere enn personer. Det springende punktet var hvordan jeg ville miste dyden, hvordan jeg drømte om at det ville skje. Grovt sett kan man kanskje dele disse scenarioene i to grupper: Realistiske antakelser og fantasifulle drømmer. I mine villeste fantasier ville jeg selvfølgelig som 17-åring bli «oppdaget» av den nyinnflyttede 30 år gamle blonde aerobicsinstruktøren og knullet vilt og herlig i time etter time på loftet hennes, gjerne etter at jeg hadde hjulpet til med å bære inn kasser eller klippet plenen. Eller jeg kunne treffe på en ensom nymfe på danskebåten mens jeg var på vei til Danmark med fotballaget, og hun ville bli passelig full og ta meg med ned på lugaren sin og gi meg innpass til alle seksuallivets ekstatiske gleder. Det er klart, om jeg satte meg ned og tenkte realistisk, leste om andre menneskers seksuelle debut og prøvde å gjøre en sannsynlig beregning, så endte jeg opp med noe helt annet. Jeg regnet med at min debut ville komme på en eller annen fest i en alder av 19 år; verken jeg eller jenta ville være så veldig klare over hva vi drev med, og jeg ville fomle med BH-stropp og kondom i en halvtime mens knullet kom til å vare i 30 sekunder. Bare tanken var naturligvis deprimerende, og det var i stunder som dette jeg ønsket at det fantes et slags apparat for hormonell ungdom som kunne få meg over kneika. En sexy kvinne i tjue- eller trettiårene som reiste rundt og jobbet med å ta dyden til unge gutter idet de ble 16 år. Hun kunne være ansatt i et eller annet helsedepartement, og gi oss hormonbomber en deilig og trygg introduksjon til sexlivet, før hun reiste videre for ikke å gi oss følelsesmessige stigma.

Hva skal jeg så si om Siri, personen jeg hadde min første sexopplevelse med? Bortsett fra at hun var nydelig, selvsagt. Hun hadde rødt hår, og et lett dryss av fregner over ansiktet som jeg drømte om at fortsatte nedover skuldrene og puppene. Hun var fin. I gymtimene var hun en av dem jeg kunne se meg mett på, og det var ikke tvil om at hun hadde min udelte oppmerksomhet idet hun kom inn i klasserommet. Naturligvis, like etter kom Ingunn, som hadde større pupper, og da flyttet fokus seg dit. Men Siri var ålreit ellers også. Hun var snill mot bortimot alle, hadde alltid et smil på lur og var full av humoristiske påfunn. I tillegg hadde hun en fin kropp; et under med tanke på den utviklingen den unge kvinnekroppen hennes fremdeles var midt inne i. Rumpa hennes kledde trange jeans. Bare tanken fikk meg til å sikle. Hun spilte håndball også, så hun var verken overvektig eller tynn… Ballsport er liksom noe du må ha litt muskler og kroppsfett for å drive med, samtidig som at du må være relativt atletisk – i hvert fall om du skal spille på høyt nivå, som Siri gjorde. Hun ble plukket ut til kretslaget året før, og jeg hadde hørt noen si at hun kunne spille i eliteserien om noen år, hvis hun satset. Ikke at vi guttene brydde oss så mye om håndball; det jeg tenkte på var at hun så flott ut i bikini. Personligheten var også spesiell. Hun var så rettfrem, Siri. Hun var den typen jente du kunne daske spøkefullt over baken. Andre jenter ville kunne få småpsykoser av slikt, og umiddelbart tenke; «hva mener han, liker han meg?», «synes han jeg er sexy, eller var det bare på tull?», «liker han rumpa mi?», «hvorfor er han så klåfingret?»… Siri bare dasket tilbake, enda hardere. Hun var… selvsikker. Min seksuelle debut skulle komme nettopp av den grunn, og i et scenario som ikke var så langt fra en av de realistiske beregningene. Allikevel var det flere ting som skilte seg fra denne. Det skjedde på en fest, ja, og alkohol var involvert – men for det første var vi langt fra fulle, for det andre var det mye mindre fomling enn man skulle tro, og for det tredje var det… fantastisk.

Det var Siris 16-årsdag. Vi var hjemme i sokkelleiligheten hennes og spiste kake og drakk brus, som uunngåelig nok ble forvandlet til øl i løpet av festen. I overetasjen satt foreldrene og sendte SMSer ned hver gang vi bråket for mye. Vi misunte henne alle denne hybelen; etter at siste leieboer hadde flyttet ut, hadde familien besluttet å pusse opp halve huset. Siri flyttet nedenunder som et ledd i denne prosessen – om enn aldri så midlertidig. I mellomtiden nøt hun den begrensede friheten det ga. Som hun selv sa: Det var som å være en hund som hadde fått et mye lengre bånd. Det var en morsom fest. Bra musikk og mye folk. Hele klassen var der, pluss noen til – sofaen var full til enhver tid, og jeg var glad jeg hadde rukket å sikre meg en plass i kroken. En religiøs fundamentalist ville ropt noe om Sodoma og Gomorra bare ved å kikke inn vinduet, men vi syntes det var koselig. Eller som vi tenåringer kalte det: «Digg». Gode venner, kjærester og nestenkjærester satt tett i tett rundt omkring i rommet – det var ikke mangel på kroppskontakt. Gutter og jenter om hverandre. Noen var kjærester allerede, og kysset åpenlyst på hverandre. Noen var bare gode venner, og lå hulter til bulter som valper i en kurv. Andre igjen var i gang med å bli kjærester, noen ble det sågar nettopp på denne festen… og da har vi kommet til Siri og meg.

Det begynte med at hun satt ved siden av meg i sofaen. Snart satt hun nesten oppå meg, for å gi plass til flere, og etter at det ble bedre plass igjen valgte hun å bli værende i fanget mitt. Hun hadde tatt på seg et fint halskjede, og luktet deilig. Det lange, røde håret falt fritt nedover skuldrene etter at hun hadde tatt ut hårstrikken, og jeg ble sittende og stryke hendene gjennom det mens vi snakket med hver vår festdeltaker om noe helt urelatert. Til slutt ble det meg og henne; hun kysset meg på kjøkkenet idet vi skulle hente chips, og varmen spredte seg fra hodet gjennom kinnene og utover i hele kroppen. Vi holdt hverandre og kysset lenge, før vi returnerte til sofaen og festen. Etter å ha mottatt en passelig dose tyn fra venner og venninner, fortsatte festen med oss som kjærester. Selvsagt var dette langt fra ensbetydende med at vi kom til å knulle som kaniner de neste ukene; kjærestepar i vår omgangskrets ble sammen og slo opp nærmest daglig, derfor var naturligvis dette heller ikke så spesielt at man markerte det utover kvelden. Jeg tenkte uansett ikke på dette. Jeg hadde fått meg kjæreste, det siste jeg tenkte på var hvor lenge det kom til å vare. Det eneste som sto i hodet på meg var Siri og de varme leppene hennes, og jeg holdt rundt henne og kjente den myke kroppen mot min i sofaen mens vi av og til kysset og nøt følelsen av rødmen spre seg gjennom huden. Jeg lot hendene gli opp langs ryggen hennes under toppen og strøk henne over huden, kyssene ble etter hvert med åpne lepper og lekne tunger, og hun krafset meg i nakken med de skarpe neglene. Jeg var naturligvis hard nesten hele tiden, men det var særlig idet jeg kjente neglene hennes i meg at det virkelig kriblet der nede. Jeg kan huske hva jeg tenkte, som om det var i går, og på tross av alle runkefantasier og gjetninger og lyster så var det ikke på å miste møydommen. Det eneste jeg tenkte på var hvor god hun var å holde rundt, hvor varm og deilig jeg følte meg hver gang hun la hånden rundt nakken min og holdt hodet mitt som signal på at hun ville ha kyss, og på hvor fin hun var med de lys blå øynene, fregnene i ansiktet og det røde håret. Først da festen stilnet av og folk begynte å gå hjem, skjedde det noe mer.

«Du går ikke, vel…?» hadde hun spurt retorisk idet de siste var på vei ut døren.

Hun holdt meg igjen og dro meg bort til sofaen. Hun la seg oppå meg, og der ble vi liggende og kose. Etter en stund satte hun seg opp og dro resolutt toppen over hodet. Hun hadde på seg en sort BH som jeg umiddelbart la hendene på. Smilende og leende fortsatte vi å kline på sofaen, og uten at jeg registrerte når eller hvordan lot jeg på et eller annet tidspunkt hendene gli oppover ryggen hennes, og åpnet spennen slik at BHen gled av. Hun flirte og begynte å kneppe opp skjorteknappene mine også, mens hun sa noe om «like for like». Det neste jeg tenkte på var at jeg elsket å kjenne de stive brystvortene hennes mot brystet mitt. Jeg brukte lang tid på de brystene. De var fantastiske, syntes jeg. Store som appelsiner, faste og myke på samme tid. Og akkurat som i fantasiene mine, så spredte fregnene seg som små snøkorn over skuldrene og helt ned på brystet hennes…  Jeg strøk over dem med fingrene, kysset dem og slikket, helt oppslukt. Siri flirte og lo, det gjorde vi begge. Vi koste oss, rett og slett.

Plutselig ble det mer alvorlig. Intenst. Hun sluttet å smile og begynte å stønne. I stedet for å flire når jeg kysset henne på halsen, stønnet hun og dro meg tettere inntil seg. Hvis jeg sugde henne på brystvortene fikk hun gåsehud og ynket seg, nesten som om hun hadde vondt, og hun ba om mer hvis jeg holdt opp. Til slutt havnet vi på gulvet, og da reiste hun seg – jeg ble et øyeblikk redd for at jeg hadde gjort noe galt. Hun kneppet opp buksene og røsket dem ned, og frykten forsvant som dugg for sol. Hun satte seg på kne og begynte å åpne buksene mine også. Idet hun dro dem ned over knærne mine spratt pikken frem, stor og hard. Jeg la hodet bakover nøt følelsen av den kalde hånden hennes rundt staken. Hun dro forsiktig i den, og jeg klarte ikke la være å stønne. Hun flirte og så på meg før hun nølende bøyde seg ned og smakte på den med tunga. Forhuden ble dratt ned. Jeg kjente leppene hennes. Munnen omsluttet det nakne hodet. Det kjentes varmt og vått, og aldeles herlig, men det varte bare et sekund. Hun kom snart oppover mot meg, og kysset og bet meg i huden på veien opp. Så dro hun av seg trusa og satte seg oppå meg. Der ble hun sittende, og vi klinte og tafset lenge, mens jeg nøt følelsen av kroppen hennes på min, og den bankende pikken klemt opp mellom lårene hennes.

Til slutt tok vi dyden på hverandre. Midt i et langt tungekyss kjente jeg fingrene hennes rundt pikken, og hun holdt den opp mot den trange åpningen sin mens hun prøvde å sette seg nedpå. Hun stønnet og ynket seg, og måtte bruke fingrene til å åpne for meg; allikevel var det så trangt at det gjorde vondt både for meg og henne. Forhuden min ble dratt ned så hardt at det kjentes ut som om den skulle revne. Plutselig, og uten forvarsel, gled pikken inn i hullet. Vi stønnet begge to av overraskelse og nytelse, og jeg tror aldri jeg hadde hatt det så godt. Ingen av oss var særlig fulle; vi hadde kanskje drukket et par øl hver i løpet av hele kvelden. Resten av tiden hadde vi brukt på hverandre. Jeg var derfor fullt bevisst, og fullt i stand til å være mer nervøs enn siste straffetaker i VM-finalens straffesparkkonkurranse. Men mirakuløst nok: Det merket jeg ikke noe til. Alt jeg tenkte på var henne, der og da, og på den deilige følelsen av pikken min inne i henne. Hun sank nedover, og kom kanskje halvveis nedpå før hun begynte å heve seg igjen. Hun strevde med å få alt inn, forsøkte å spre bena mer og prøvde seg fram med ulik grad av svai i ryggen. Til slutt lå hun over meg med pikken halvveis inni seg og vugget frem og tilbake mens hun kysset meg og gned puppene mot brystet mitt. Men hvor mye hun enn prøvde kom hun ikke helt nedpå. Til slutt skvatt den ut, og hun reiste seg.

«Kom, kom. Kom da.» sa hun smilende og leiet meg mot soverommet. Jeg nøt synet av den stramme, fine rumpa hennes og ga henne et dask idet vi nærmet oss senga. Hun lo høyt og dasket meg tilbake. Vi tumlet ned på senga og ble liggende og kose. Hun spredte bena og lot meg legge meg imellom, la armene rundt meg og ville ha meg oppå seg. «Kom… kom hit…»  Jeg la vekten på albuene for ikke å hvile hele kroppsvekten oppå henne, jeg kunne kjenne pikken trykke mot venusberget hennes. Hun stønnet da jeg igjen kysset henne på halsen; jeg sugde i meg duften av henne og bet henne forsiktig i skulderen. Så ba hun meg om å pule henne.

Jeg støttet meg opp og fikk plassert pikken mot åpningen hennes. Hun åpnet seg med fingrene og hjalp meg med å treffe riktig. Hun lukket øynene idet jeg presset meg innover. Jeg klarte ikke lukke mine, jeg bare stirret på henne, nøt følelsen, lukten og synet av henne. Jeg kom dypere på denne måten enn hun hadde klart i sittende stilling. Jeg kjente bekkenet mitt treffe hennes og vi gned oss mot hverandre; jeg holdt hardt rundt henne og presset meg inn så dypt jeg kunne. Det trange hullet hennes slukte lemmet mitt og ga meg en vanvittig følelse, det var som om noen hadde pumpet meg full av alle slags narkotika på én gang. Jeg ville både juble av glede, ligge helt stille og bare nyte følelsen, og knulle henne i et vilt tempo. Ute av stand til å avgjøre hva jeg skulle gjøre videre var det Siri som tok neste skritt. Hun la bena rundt meg og presset underlivet opp mot meg, dyttet seg inn på staken og gled en smule ut igjen. Jeg hørte henne stønne og hviske i øret mitt:

«Ta meg, kom da, ta meg…»

Oppmuntret av den kåte stemmen hennes begynte jeg å støte inn i henne, og hver gang gikk det en stikkende smerte igjennom meg. Hver gang jeg dyttet pikken innover, virket det nesten som at det trange hullet skulle rive forhuden av… men hver gang gled den til slutt inn til bunns, og det var så deilig at jeg knapt kunne vente med å dra den ut igjen og støte i henne på ny. Jeg løftet meg opp med armene og støtet inn igjen, hjalp til med hoftene og jukket hardt, helt inn så langt det gikk, om igjen og om igjen. Vi svettet som griser, stønnet og oppførte oss som ville dyr. Klorte og bet, kysset og knullet hverandre med stadig økende intensitet. Slik holdt vi på til det knep i meg og et snev av panikk fløy gjennom hodet. Altfor sent til å si noe, og ute av stand til å gjøre noe uansett, siden bena hennes var låst rundt hoftene mine, kjente jeg orgasmen stikke i meg og sende bølger av krampetrekninger gjennom hele kroppen. Jeg visste ikke om hun kjente det eller om hun så det på meg, men hun sa med en gang at det ikke var farlig at jeg kom i henne.

«Mamma begynte å gi meg P-piller da jeg var fjorten,» gliste hun og la hodet tilbake da jeg støtte pikken i bunnen på henne. Jeg sprutet løs mens jeg fortsatte å jukke vilt i fitta til min nye kjæreste. Til slutt ble jeg så svimmel at jeg kollapset over henne. Vi ble liggende og kysse hverandre mens hun strøk meg over huden med neglene. Jeg holdt pikken nede i dypet, presset meg imot henne så den dyttet mot bunnen hennes. Hun lå stille med bena fremdeles rundt meg og pustet tungt. Iblant bet hun meg forsiktig i øret og vekslet på å bruke tennene og leppene. Fitta hennes klemte fremdeles rundt pikken; jeg kjente henne stramme til i små rykninger iblant, og lurte på hvor lenge jeg ville fortsette å være hard. Allerede kunne jeg kjenne ereksjonen svekkes. Jeg fikk meg ikke til å dra meg ut – det var så godt å være inne i henne, og hun lot til å nyte det hun også. Hver gang hun klemte til rundt meg så ga hun fra seg et lite klynk og pustet tyngre.

Som alle gutter som fantaserer om å være Adonis superelsker, drømte også jeg om å gi jentene orgasme. Jeg tenkte jeg skulle foreslå at jeg kunne prøve på det – og at jeg gjerne gjorde det hun ville, men Siri kom meg i forkjøpet.

«Har du lyst til å slikke meg?» spurte hun og smilte.

Jeg nikket og flyttet meg nedover. Den halvstive pikken gled ut av varmen og begynte å miste fasongen; den var våt og glatt og dryppet av sæd og safter. Jeg flyttet meg ned til fotenden og hadde ansiktet en desimeter fra en jentes aller helligste; en temmelig absurd situasjon med tanke på hvor langt unna jeg hadde vært noe sånt for noen ganske få timer siden. Siden jeg ikke ante noe om hva jeg skulle gjøre, la jeg meg bare ned mellom lårene hennes og prøvde meg frem. Kysset, slikket og sugde overalt på huden hennes; lårene, venusberget, selve åpningen… Hun hadde en del spredte kjønnshår, og jeg husker jeg smilte av at de var av samme farge som håret hennes. Jeg aner ikke hvor lenge jeg lå slik og kysset og slikket på henne, og utforsket kjønnet hennes med lepper og tunge, men til slutt stønnet hun og vred seg mer og mer. Hun hadde flyttet hånden ned og brukte den til å gni frem og tilbake over klitoris… raskere og raskere, og til slutt ble stemmen hennes forsvinnende lys. Kroppen hennes stivnet, og hun dirret ukontrollert i noen sekunder før hun slappet av igjen. Smilende ba hun meg komme opp til seg igjen, og vi ble liggende under dyna og kjæle med hverandre.

Etter en stund merket hun at jeg hadde blitt stiv igjen, og hun ba meg knulle henne en gang til. Vi gjorde det i samme stilling som sist, i roligere tempo denne gangen. Pikken kjentes liksom mer følsom ut enn før, og jeg kunne ikke ta henne så hardt som sist uten at det nesten ble uutholdelig. Vi ble liggende der og kline mens fire hender utforsket de to unge kroppene våre. Til slutt kom jeg igjen… jeg jukket meg hardt inn i fitta hennes og stønnet mens det svimlet for øynene på meg. Det skvulpet i hullet hennes, så vått var det. Jeg presset underlivet hardt inn mot bekkenet hennes. Slik ble vi liggende lenge, faktisk helt til jeg bråvåknet av at mobilen min ringte ute i stua. Jeg visste hvem det var; foreldrene mine, som sannsynligvis var rasende for at jeg hadde blitt borte så lenge. Siri og jeg sto i gangen et kvarter og kysset hverandre før jeg endelig fikk meg til å gå. Jeg hadde kommet hjem to timer etter avtalt tid, og ble møtt med en skjennepreken om ansvar og løftebrudd. Jeg kunne saktens si at jeg ble sen fordi jeg hadde fått meg kjæreste, men idet jeg tenkte tanken kom jeg på at en slik innrømmelse umiddelbart ville utløse en ny runde med avhør om hva jeg og denne nye kjæresten egentlig hadde bedrevet. Jeg rakk å bite det i meg, og fikk rodd meg unna med at festen hadde vært så morsom at jeg glemte tiden. Siden jeg verken stinket av alkohol eller hadde gjort noe annet galt i det siste slapp jeg unna med å si at jeg var lei meg, at jeg det ikke skulle skje igjen, etc. etc. Selvfølgelig løy jeg; det var ikke siste gang jeg ble sen, og det var heller ikke siste gang jeg hadde vill og deilig sex med Siri. Jeg har faktisk ikke hatt sex med andre, og vi er sammen den dag i dag.

 

Jeg står på innsiden av døren, ti år etter at vi mistet dyden sammen. Tenker på alt dette, hva jeg har opplevd av sex og kjærlighet, og om jeg kunne ha valgt annerledes. Om jeg kunne eller burde ha levd villere, elsket flere, prøvd mer. Siri kommer og gir meg en klem før hun fortsetter ut på stua. Hun har nettopp lagt ettåringen og er i full gang med middag, men tankene mine handler bare om andre ting enn slikt som får mennesker til å holde sammen i tiår etter tiår. Jeg tenker bare på hvor fantastisk hun er i senga; hvordan hun lar seg oppsluke og fortærer meg med hud og hår, elsker med både kropp og sjel til enhver tid på døgnet, og uten hemninger av noe slag. Jeg tenker på hvor fantastisk fornøyd jeg er over å ha valgt som jeg gjorde – jeg trengte aldri slå meg løs, ligge rundt eller leve villere. Hun gir meg alt jeg noensinne har ønsket meg. Hun har min udelte oppmerksomhet uansett hvem som kommer inn i rommet etter henne. Jeg ser på denne herlige kvinnen og hånden min knuger gullringen som har ligget i lommen min i en ukes tid. Om hun vil ha denne, så har jeg alt.

Legg igjen en kommentar