Anita

Denne novellen er vist 17306 ganger.

Jeg hadde i lengre tid kikket på ei av jentene jeg jobbet med, hun heter Anita og var noen år yngre en meg, og ganske mye mindre en meg, med en fast fin rompe og noen små deilige bryster.
Vi skulle på firmatur og jeg begynte å fantasere om hva jeg ville gjøre med henne lenge i forveien, ble noen kvelder med pikken i handa ja.
Vi skulle på hotell hele helgen og ha en blanding av kurs og kos sto det i innkallingen, de skulle bare vist…
Etter middag og noen drinker reiste vi ned i nattklubben for å danse og drikke litt mer, jeg var litt forsiktig med drikkingen for ville kjenne pikken inni den lille musa hennes.

Vi ble dansende litt og jeg ble bare kåtere og kåtere, følte pikken stivnet i buksa og ventet spent på om hun ville bli med på leken, hun kikket først litt overrasket på meg før hun sakte gned seg mot kulen i buksa mi som bare ble større.

Da vi satte oss ned i baren igjen så hun ertende på meg og sa at vi måtte få gjort noe med den stive pikken ellers fikk jeg vel ikke sove, jeg visket da inn i øret hennes at jeg ville gå opp på rommet og vente på henne og hun nikket mens hun klemte til over jernet mitt.

Da hun endelig kom etter hoppet hun nesten oppå meg og vi rev av oss klærne, jeg tok og løftet henne opp og nesten heiv henne opp i senga og kastet meg oppå henne, og vi kysset så vi nesten mistet pusten.
Da sa hun att hun ville smake pikken min og de var ikke nei i min munn, hun gispet litt når hun fikk se lemmet i full reisning og så smilte hun mens hun slikket seg rundt munnen og sa, dette var noe og bite i ja….
Hun slikket først litt bare med tungespissen før hun gapte opp og prøvde å få hele inn i munnen, jeg kjente det dirret i hele pikken og blodet strømmet på mens hun sugde og slikket samtidig som hun masserte meg på ballene.

Jeg nøt det i fulle drag men ville også se og kjenne på henne og tok tak i bena og løftet Henne på plass over meg, jeg måtte strekke meg godt fremover for å komme til den deilige kløften hennes som hadde begynt å lukte av kåte safter, jeg lot tungen sakte gli over leppene og kjente de begynte å åpne seg så jeg kunne slikke henne ordentlig og la tungen gli rundt inni grotten..
Da begynte Anita og presse hoftene mot meg og slo lårene sammen rundt ansiktet mig samtidig som hun stønnet, åja, slikk meg hardere, hardere, jeg slikket henne hardt og begynte å la tungen gli mot den lille rosen litt lengre bak, kjente hun spente seg litt og fortsatte tilbake på fitta hennes men lot en finger gli inn samtidig og dro saften fra henne opp mot bakhullet og fuktet det godt, hun gispet da at der hadde ingen vært og ba meg være litt forsiktig mens hun begynte å småbite meg på staven og på ballene som var nybarbert for kvelden.

Det ilet deilig i pikken og jeg måtte bare kjenne den deilige grotten hennes ned på meg så jeg snudde henne rundt så fikk beskue lemmet mitt som sto bankende og rødt klart til å knulle.
Hun smilte og sa at jeg måtte si hva jeg ønsket hun skulle gjøre, akkurat som hun ikke skjønte det…. Stønnet fram at hun skulle sette seg på meg, at jeg ville kjenne pikken gli inn i den våte fitta, da lettet hun på rumpa og lot seg sakte gli ned over staken, men bare litt så jeg så vidt fikk kukkhodet på innsiden, stoppet der og så ertende på meg.
Prøvde så å løfte hoftene så jeg fikk kjørt hele staken inn, men hun lettet raskt på kroppen så jeg ikke kom lengre inn, da gikk en faen i meg og tok tak rundt hoftene hennes og dro henne helt ned på meg og kjente musklene inne i grotten strammet til rundt pikken mens hun gispet til og stønnet og sa, fy faen å stor pikk du har, den fyller meg jo helt opp.

Holdt henne fast der litt til jeg sakte kjente hun roterte hoftene og begynte å ri pikken min mens jeg kjente kjønnssaftene hennes renne nedover ballene og lårene min.
Det ble det villeste rittet jeg har hatt på lenge og jeg stanget villig i mot mens jeg begynte å klype hennes brystvorter som sto rett ut son overmodne markjordbær.
Det gikk ikke lenge før hun begynte å klynke at hun ville kjenne spruten min opp i seg når hun kom og jeg kjente at med den stramme fitta rundt pikken strammet enda mer når jeg stønnet at hun måtte komme oppå meg for det var så deilig å se nytelsen i ansiktet hennes og kjenne fitta klemme til når hun kom.
Kjente at det strammet til i ballene mine og jeg så at hun også nærmet seg orgasmen, måtte konsentrere meg kraftig for ikke å sende strålen opp i henne, ville ha henne med

Hun stønnet så at nå kommer det og klemte hardt til på ballene mine klarte jeg ikke mer og gikk opp i bro samtidig som jeg sendte sprut på sprut opp i henne mens jeg kjente hun kom på staken min, hun formelig sprutet saften ut over pikken og underlivet mitt før hun sank svett og deilig ned på meg mens det banket i våre kjønn, vi ble liggende slik litt mens vi kom til hektene igjen og strøk hverandre sakte over kroppen til pikken krympet og en blanding av sæd og hennes safter rant ut av Anita og nedover meg.
Da kikket hun litt forlegen på meg og sa at dette var den kraftigste sprut orgasmen hun hadde hatt på lenge og spurte om vi ikke skulle komme oss i dusjen for å vaske av oss og få oss en pils.
Da må du ikke gå etterpå sa jeg, er enda mye igjen av natta, hun smilte fornøyd og nikket bekreftene  

Legg igjen en kommentar