Nattbading part 4: Forførelsen

Denne novellen er vist 20933 ganger.

Den varme rastløse følelsen var fremdeles til stede i kroppen hennes da hun våknet dagen etterpå. Solen skinte inn bak gardinene og det tegnet til å bli nok en fin sommerdag. Hun spiste frokost på terrassen, før hun gikk for å skifte til bikini. Dagen var utelukkende satt av til soling og avslapping. Idet hun la seg til i solen, så hun Jesper i båten komme hurtig gjennom sundet. Det var en flott godt holdt Draco 2000 DC, en daycruiser. Da han hentet henne fra ekspressbåten hadde han fortalt at hen egentlig ville ha en såkalt skjærgårdsjeep, men da han kom over Dracoen var det ikke tvil. Han passerte videre i retning fyret. Astrid begynte å lure på hvordan hun skulle forføre ham. Skulle hun ta turen ut til fyret, kanskje ville hun overraske ham mens han runket? Hun bestemte seg for å la ham være i fred der ute, og heller invitere seg med på båttur med ham og ta det derfra. Hun sendte ham en tekstmelding: «Hei Jesper, når skal jeg få en tur med den nye båten din?». Etter et par minutter fikk hun svar: «Når som helst, hva med i ettermiddag?». Hun svarte: «Kom og hent meg klokken syv, så drar vi og ser på solnedgangen». Litt etter fikk hun svar «It’s a date.. ». Hun kjente forventningen som et sug i magen der hun la seg ned på solsengen igjen.

Det var vanskelig å ligge rolig. Hun var allerede toppløs og lot hendene stryke rolig over de struttende brystene. Hun dro raskt av seg bikinitrusen. Det var deilig å kjenne sola varme huden på steder den normalt sett ikke nådde. Hun skilte beina og kjente solen varme innsiden av låtene og kjønnsleppene. Dette gjorde at begjæret steg i henne. Kjønnsleppene svulmet og klitten ble hard. Underlivet nesten skrek etter berøring. Astrid følte seg fristende og sexy der hun lå. Utrolig nok klarte hun å la være å fingre seg frem til en orgasme. Kåtheten ville hun bevare til kvelden.

Hun ville være ekstra sexy for Jesper og begynte derfor dusjen med en grundig runde med barberhøvelen. Da hun kom ut av dusjen hadde hun bare en tynn stripe med kjønnshår igjen som gikk oppover mot magen. På soverommet og fant frem en kort sommerkjole som var ny av året. Hun var kåt av tanken på kveldens prosjekt og vurderte å gå uten truse. Hun stod og vurderte frem og tilbake, mens hun rotet rundt i den store undertøyskuffen. Bakerst kom hun over et sett hun hadde fått av eks-mannen en sommer for et par år siden. Det var rødt silkesett med pushup BH og stringtruse med «fransk åpning». Hun fikk seg til å lure på hvorfor hun ikke hadde brukt settet mer enn den kvelden hun fikk det, hun husket nemlig at det satt perfekt på henne. Hun tok det på seg og vellystfølelsen steg ytterligere. Hun husket godt den kvelden hun hadde fått settet av Roger. De hadde feiret fødselsdagen hennes, den 7. juli, og spist en deilig middag på terrassen. Hun hadde fått presangen tidligere på dagen og da de var ferdige med maten klarte ikke Roger å holde seg lenger. Han hadde nærmest revet av henne kjolen for å se på henne. Den første orgasmen hadde han gitt henne der de satt å bryggen. Det hadde blitt en lang natts ferd mot dag med mye knulling. Den natten hadde de også analsex for første gang. De hadde begge vært utrolig kåte og hun syntes det var rått og sexy å kjenne ham bak i seg. De hadde prøvd igjen litt senere uten samme suksess. Forsøkene ble også færre og færre etter hvert som de gled fra hverandre.

Sommerkjolen og undertøysettet var imidlertid ikke spesielt egnet til å ha på seg på båttur. Dessuten ville hun ikke risikere å skremme bort unggutten. Valget falt derfor på ett rødt bikinisett, med en tett boksershorts. Den satt stramt på henne slik at den runde rumpen hennes kom godt til syne. Utenpå hadde hun et kort sommerskjørt og et solliv. 

Presis klokken syv la Jesper til med båten. Hun hoppet raskt om bord og kursen ble lagt mot en rolig vik hvor en kunne se solen forsvinne i havet. De ankret opp. Jesper fant to øl og de pratet og koste seg til solen forsvant i horisonten. 

«Har du badet i dag?», spurte hun
«Ja, det er fin temperatur i vannet»
«Kom igjen, vi tar oss en dukkert?», sa hun og reiste seg og tok av seg skjørtet og sollivet.

Hun stilte seg foran ham og lente seg over rekka for å kjenne på vannet, velvitende om at den lille bikinien da ville skjule enda mindre idet hun bøyde seg. Hun fikk bekreftet at effekten av denne manøveren da hun møtte blikket hans. Han var helt rød i ansiktet og så bort.

«Liker du det du ser?» spurte hun ertende. 
«Ehh, ja. Du er flott», svarte han og rødmet enda mer.
«Takk,», sa hun og stupte i sjøen.

Hun svømte et stykke før hun snudde seg. Jesper hadde også hoppet uti. Vannet ga en deilig sitring i kroppen. Hun var kåt og etter hvert sikker på at hun skulle klare å forføre unggutten. I det han hoppet fra båten hadde hun sett en fin bul på shortsen hans.

Hun svømte helt inn og gikk i land rett. Jesper kom etter. Det var en liten gresslette hvor de satte seg. Månen speilet seg i vannet og ga et dust lys. Det var tid for siste del av planen. Hun hadde ikke i detalj tenkt på akkurat dette øyeblikket og hun kjente en ungpikeaktig pirring i kroppen. Brystvortene hadde for lengst knoppet seg, noe som var lett synlig gjennom bikinitoppen. 

Hun lente seg over Jesper og kysset ham. Det var ingen motstand å spore. Tvert om kjente hun at han besvarte hennes kysse med å legge hånden sin rundt nakken hennes. De satt og kysset slik en god stund med mer og mer intensitet. Hun kjente han la en hånd om det ene brystet. Hun pustet tungt da han gjorde dette.

Hun så ham dypt inn i øynene og sa:
«Jeg har utrolig lyst på deg…»

Et øyeblikk så han ut som han skulle besvime. Hun så han anstrengte seg for å hente seg inn igjen. Han sa:

«Om du visste hvor mange ganger jeg har fantasert om deg».

«Ja vel. Hvordan det da?», lo hun litt fjollete og lot den ene håden gli nedover magen hans, inn under bukselinningen hvor hun fant en hard og varm pikk.
«Ehh før, du fortsetter, er det noe du må vite. Det er litt voldsomt for meg dette».
«Bare si fra om vi skal ta det litt roligere», svarte hun.

Astrid frydet seg enda mer. Hun hadde klart å forføre ham og han var helt klart med på leken. At han var uerfaren gjorde det bare mer spennende. I tankene inntok hun fra da av en slags lærerinnerolle.

Astrid dro av Jesper badeshortsen hans og den flotte stive pikken spratt frem. Den var enda kraftigere en den virket da hun så ham i naustet. Den var varm og deilig å ta på.
«Så denne har ingen jenter fått glede av ennå?»
«Ehh, jo en, men det var en katastrofe», svarte han fremdeles med nervøsitet i stemmen.
«Slapp av Jesper. Dette skal vi finne ut av…», svarte hun beroligende.  
 
De kysset hverandre igjen med et voldsomt begjær. Hun la seg på siden og plassert han på ryggen. Pikken stod stramt oppover magen.

«Pikken din er fantastisk fin», skrøt hun.

Rolig begynte hun å runke ham. Hun dro den helt ned slik at hunden strammet seg og pikkhodet vokste. Han bøyde seg litt opp og grep etter brystene hennes, men hun avviste ham.

«Legg deg ned og slapp av. Brystene skal du få leke med senere. Nyt det!!».

Hun bøyde seg ned og la munnen om pikken hans, samtidig som hun masserte den harde pungen. Det var ikke mer som skulle tid. Han reiste seg litt før han falt ned på ryggen igjen og stønnet høyt.

«Sorry. Åhh fy fan, jeg kommer! Jeg kommer!»
 
Den første spruten var kraftig og fylte munnen hennes. Hun slapp ut pikken, men fortsatte å runke den. Nå stoppet det liksom opp for ham. Alt ble holdt igjen et øyeblikk, før det kom en ny bølge. Sprutstrålene stod rett på brystene hennes, hun fikk også litt sæd i ansiktet. Han sprutet mye og hun runket ham helt tom.

Etter at hun hadde vært nede i vannkanten og skylt av seg, ble de liggende stille på gresset en stund. Hun så på pikken hans som fremdeles stod rank og hard selv om han nettopp hadde sprutet.

«Hva mener du drømt om meg?», spurte hun.
«Ehh», han dro på det.

Jesper fortalte at siden han hadde hentet henne på båten, hadde han tenkt på henne. Det hadde ikke blitt bedre en dag da han hadde vært innom. Hun hadde sittet i solstolen med den nye litt for små bikinien på seg.
«Da jeg så kroppen din, ble jeg helt satt ut».
«Hvordan da?»
«Vel du er jo, ehh… Du kunne jo vært min mor, ikke sant, men..»
«Men…?»
«Du er utrolig fin, rett og slett», sa han og så ned. 

Det var begynt å bli kjølig, så de tok den korte svømmeturen tilbake til båten og dro tilbake til Astrids sommerhus.

Da båten var fortøyd på bryggen nesten småløp de inn og opp på soverommet i andre etasje. Astrid hadde tenkt på at kvelden kunne ende der, så hun hadde ryddet og lagt nytt sengetøy å. Hun ba ham sette seg i ørelappstolen ved siden av sengen hennes. Selv dempet hun belysningen og kledde raskt av seg, før hun kom bort og satt seg på knærne foran ham.

Astrid åpnet shortsen hans igjen. Han måtte reise seg litt for at hun skulle dra den av slik at han satt igjen i stolen naken nedentil med en knallhard ung pikk. Hun tok pikkhodet langsom inn i munnen før hun lot leppene gli nedover skaftet. Nesten hele pikken fikk hun inn. Igjen holdt øynene hans på å rulle rundt, mens han hadde tydelige anstrengelser med å holde sæden tilbake.

«Ehh, du må stoppe, eller går det galt igjen…», nesten stammet han.

Hun stoppet, reiste seg og la seg på ryggen i sengen.

«Kom her», sa hun. «Nå vil jeg ha det godt».

De lå lenge og kysset, mens han befølte brystene hennes. I begynnelsen var han litt voldsom, men han lystret raskt hennes instruksjoner. Hun akte seg opp slik at ansiktet hans kom rett ved fitten hennes. Igjen gikk han grådig til verks, men etter nøye instruksjoner, fant de rytmen slik hun vill ha det. Han var svært nysgjerrig og tungen jobbet energisk til hennes instruksjoner. Gradvis fikk klitten hardere og hardere behandling, mens han kjørte to fingre ut og inn av fitten hennes. Hun fornemmet saftene strømmet ut av henne. Hun følte orgasmen komme med stormskritt og like etterpå kom hun i en gnistrende lang utløsning. Hun slapp seg helt løs og må ha vært temmelig ukontrollert, for da hun kikket ned ble hun møtt av et litt forskremt ansikt.

«Kom du?», spurte han.

Astrid lo høyt, det hele var komisk. Her hadde hun nettopp hatt en av de sterkeste orgasmene på lenge, og så spør han om hun kom…

«Å, gjett om jeg gjorde», svarte hun med et smil.

Pikken hans var stor og hard ennå. Hun satte seg opp og ba ham legge seg på ryggen sengen, før hun satt seg over ham.

«Nå, Jesper. Nå skal du få kjenne noe godt», sa hun idet hun gled ned på pikken hans med fitten.

Hun lente seg forover og presset seg helt ned på ham. Fra ansiktsuttrykkene hans å dømme, kjentes det godt ut. Hun ble sittende rolig god en stund, mens de kysset. Det var utrolig godt å kjenne pikken hans inne i seg. Hun var kåt og han var stor og hard. Astrid hadde store problemer med å beherske seg, men hun klarte å holde igjen. Sakte begynte hun å bevege seg opp og ned, og mer skulle det ikke til. Ansiktsuttrykket hans skifte fra nytelse og nesten til lidelse, for han prøvede tydelig å holde igjen det utoppelige. Astrid skjønte hvor det gikk og satt opp tempoet litt.

«Kom, bare kom inne i meg Jesper».

Hun ville se ham dypt inn i øynene idet han kom langt inne i henne. Han kom høylytt samtidig som han kastet og vridde og på seg. Det var nesten som om han prøvde å slippe unna. Hun kjente pikken hans fylle hennes med sæd i flere spruter, mens han ropte høyt at han kom. Det rant ut fra henne og etter en stund roet det seg. Hun klatret av ham og la seg ved siden av. Det rant ut av henne, hun var tilfredsstilt og lå ved siden av en ung mann som hun visste hun ville få mer glede av. 

Jesper ble hos henne den natten og han fikk en grundig første leksjon i kvinners anatomi og sexlivets håndverk. Da de våknet litt utpå morgenen, dro Jesper. Han skulle gjøre en jobb for en annen hyttenabo.

Legg igjen en kommentar