Årets sydenferie

Denne novellen er vist 18461 ganger.

Vi var endelig kommet fram for årets sydenferie. 14 dager med varme, god mat og late dager på en av de greske øyene. Vi var alle slitne etter en lang reise, så etter en kjapp middag rusler vi tilbake til hotellet for å legge ungene. Det ble ikke så mye ”sengeaktivitet” den første kvelden siden vi begge var slitne, men vi hadde jo tretten andre kvelder vi kunne utfolde oss på.
Neste morgen våknet jeg av ungene som var lysvåkne og klar for første skikkelige dag i syden. Jeg sto opp, laget litt frokost og hjalp de med å starte DVD spilleren så de kunne se litt barnetv mens de spiste. Jeg tuslet meg inn i sengen og la meg tett inntil deg. Det er deilig og bare ligge sånn kjenne kroppen totalt avslappet og døsig tett inntil hverandre. Jeg begynte langsomt og mykt å stryke deg over låret og opp til magen samtidig som jeg kysser deg på ryggen og oppover til skuldrene, forsetter opp til nakken der jeg stryker bort håret ditt og kysser alle plassene jeg kommer til, jeg ser du har fått gåsehud så du er i hvertfall våken.

Du snur deg sakte mot meg og med søvnig stemme sier du: ”Mmm… det er noe som stikker meg i låret”, du sprer beina dine litt som for å gi meg bedre plass. Jeg er ikke sen med å plassere hånd på innsiden av låret ditt, det er varmt og godt å ta på. Bokseren er som ett telt nå. ”Er bare glad for å se deg” sier jeg og ler litt mens jeg stryker deg helt inntil trusekanten, langs kanten og ned til rumpeballene, denne gangen lar jeg hånden gli helt opp til de deilige brystene dine. Brystvortene er stive og de lengter etter berøring, jeg lar en finger sirkle rundt knoppen og jeg kjenner at den blir enda litt stivere, jeg flytter hånden til det andre brystet og ruller brystvorten mellom fingrene, fyller hånden med brystene dine og bøyer meg fram å suger brystvorten inn i munnen, lar tungen massere den stadig stivere knoppen, du gir fra deg ett deilig stønn og jeg vet du begynner å skikkelig kåt nå.
Du strekker hånden din ned mot pikken min og slipper den ut av teltet, stryker den sakte opp og ned. Jeg må bare kjenne på deg, lar hånden glir over trusen, den er fuktig og varm, jeg lar pekefingeren øke trykket akkurat der jeg vet det er best. Trusen din skal bli mye våtere før den får komme av.
Fingrene kryper under trusekanten og lar de gli opp og ned langs skamleppene, det er glatt av den deilige nektaren som du produserer for fullt, den røde trusa di har fått en mørk farge foran som stadig blir større. Jeg drar trusekanten til side og stryker en finger gjennom revnen og drar med meg saftene opp til klitten flere ganger, lystknappen er hoven og stiv og nesten ber om å bli tatt på. Jeg øker innsatsen rundt knoppen, stryker med fingrene på hver side samtidig som de trekker med seg mer av de glatte saftene dine for hver gang de er nede i den våte grotten. Du spenner kroppen opp mot fingrene da orgasmen begynner å rase i kroppen, legger hånden din oppå min og tar over kontrollen på koseknappen mens jeg lar to fingre gli inn i deg, slik at du har noe å klemme rundt mens skjelvingene dabber av. Du sukker tilfreds og lar en hand gli nedover skaftet mitt, og visker til den: ”I kveld skal du få smake på godsakene mine”

Vi sitter ute på balkongen, det er 28 grader og vi har laget oss noen gode sommer drinker som vi koser oss med mens vi snakker om dagen ved bassenget og morgendagens planer. Ungene har lagt seg og sover tungt etter en lang dag med bading og mye sol. Vi vet begge hva som skal skje, småpussa og opplagte er vi klar for litt ekstra hygge. Jeg venter til du tar siste munnfullen av glasset, så sender jeg den forhåndslagrete meldingen til deg. ”Ikke si noe, bare reis deg opp, gå ut på badet å ta på deg en fin kjole uten noe under”. Du ser litt rart på meg, men går ut på badet.

Da du kommer tilbake har jeg flyttet to av stolene til en litt mer skjermet del av balkongen, du tar hintet med engang og setter deg ned med beina opp den andre stolen. Jeg kjenner med engang at du har hatt litt forventninger mens du var på badet, når jeg setter meg ned mellom beina dine og stryker en finger ned langs foldene med den god tappen helt øverst.
Vi hører det er folk i nærheten, men ingen kan se oss uten at de lener seg ut over rekkverket. Det gjør det hele ekstra spennende, muligheten er jo der.
Jeg setter tunga helt nede mellom den trange rosetten og grotten din, å dra den sakte oppover på hver side av skamleppene, unngår bevist og ikke komme borti kosetappen, samtidig strekker jeg en hånd opp under kjolen til jeg når det ene brystet ditt og klemmer mykt og masserende. Du puster tyngre nå, men tør ikke lage lyd. Beina dine dirrer, og du strever med å sitte i ro. Du er skikkelig våt nå, en blanding av mitt spytt og dine egne safter som gjør det ekstra godt å slikke. Jeg lar tunga starte enda litt lenger ned, nede ved det nesten uutforskete lille hullet, lar tunga sirkle litt før jeg lar den gli opp langs de indre leppene. Du gir fra deg ett lavt stønn, og jeg lar tunga dra med seg safter ned til rompehullet igjen, sirkler litt før jeg gjør tunga hard og lar den gli litt inn i rosetten.
Vi hører noen nærme seg nede på plenen bare noen meter fra oss, de prater og ler uten å ha anelse og hva som foregår rett på siden av, vi sitter helt rolig til de er passert før jeg igjen lar tunga utforske de deilige hullene dine. Du begynner å bli utålmodig og vil ha fortgang på sakene, pikken min er så hard at det verker, så jeg angriper klitten med munnen samtidigt som jeg en finger gli inn i rompa di. Virkningen lar seg ikke vente på, du kommer som en foss og har svare strev med og ikke lage lyd. Du klare det nesten, men jeg tror ikke noen legger merke til det.
Etter at skjelvingene har avtatt tar jeg deg i hånden og trekker deg med inn i stua, legger deg ned på sofaen, tar tak i brystene dine og klemmer til, du stønner, mer høylytt enn du var utendørs. Jeg holder kukken fram for deg og du tar den og putter den i munnen, så lang du får den før du trekker den ut og slikker den langs skaftet og opp til det nesten lilla hodet, lar tungen sirkle rundt, før du på ny tar nesten hele inn i mellom leppene. Jeg klarer ikke vente lenger og trekker meg ut i fare for å komme i munnen din.
Jeg legger meg på sofaen og trekker deg over meg, du styrer meg på plass og senker deg ned, den glir uhindret helt til bunns, følelsen er ubeskrivelig deilig. Følelsen av forhuden som blir trekt tilbake og kuken som glir inn i den glatte tunnelen som omsluttet skaftet perfekt, følelsen av deg som strammer litt ekstra og ett langt stønn som kommer ut munnen din. Du løfter deg igjen så pikkhodet nesten er helt ute før du senker deg raskt ned mens jeg støter i mot, igjen og igjen. Jeg tar tak i puppene dine og fører den ene vorta i munnen, suger hardt og småbiter yterst i den brune harde huden, mens jeg ruller den andre mellom fingrene. Du elsker det, med lukkede øyne biter du deg i underleppa, du stønner mot meg når jeg lar munnen min suge seg fast i leppene dine i ett sultent tungekyss. Jeg kjenner jeg nærmer meg ”the point of no return” og begynner å sette opp farten, strekker en hand ned til pikken som jager inn og ut av deg, lar fingrene bli våte av saftene dine før jeg pekefingeren gli inn i rompa di, da kommer jeg for fullt. Begge stønner høyt av nytelse, mens jeg lar alt jeg har på lager skyte langt inn i deg, mens du fortsatt ri meg hardt før du faller sammen over meg og vi blir liggende å hive etter pusten, deilig svette ligger vi bare og nyter følelsen av total tilfredstilelse. Nakne går vi ut på den mørke balkongen og tar oss en røyk og noe å drikke.
Første ”hele” dagen i syden er kun oppvarming til en deilig ferie med masse kos og deilig sex

Legg igjen en kommentar