Lønningsdagen

Denne novellen er vist 14891 ganger.

Lønningsdagen hadde nedelig kommet. Etter betalte regninger var det en del igjen, og etter flere måneder med dårlig råd var det tid for å shoppe. En avhengighet jeg alltid har hatt er lekkert undertøy, så det tok ikke lange tiden før jeg var i undertøys avdelingen. Jeg ble dratt mot et svart blondekorsett og en lekker truse med hofteholdere på. Nå var det bare strømpene som manglet. Jeg tok med meg strømper som hadde blondekant på låret slik at antrekket ble perfekt.
 
Dagen etterpå var det tid for julebord. Jeg pyntet meg litt ekstra med krøller i håret, sotede øyne og en kort nokk rød kjole uten stropper. Der jeg sto i speilet måtte jeg smile over hvor sexy jeg så ut.
Så var tiden kommet for vors hos noen bekjente av ei veninne av meg. Jeg hadde ikke rukket og hatt i meg noe mer enn et glass vin før det kommer inn en gjeng mannfolk på stua. Jeg la godt merke til en høy, kjekk kar blandt de. Heldigvis tok det ikke lang tid før vi kom i snakk med de, og jeg fikk god kontakt med denne kjekke karen som het Erlend. Utover kvelden var vi ved siden av hverandre hele tiden, og det var mye kroppskontakt under pratingen. Bedugget som jeg begynte å bli, kjente jeg røyksuget og fikk med med han ut på hverandaen for en røyk. Der sto vi alene ute i kulden. Gentleman som han var lånte han meg jakken og sto inntil meg og varmet meg med kroppen sin. Jeg rakk ikke mange trekkene fra røyken før jeg kjente noe hardt inntil magen, og når jeg ser inn i øyenene hannes er de endret. De lyste av kåtskap og jeg kjente at jeg ble veldig påvirket av det. Så jeg kastet røyken, drakk en liten sup av drikken før jeg ga han et langt tungekyss.
Ting gikk pluttselig så fort, og det tok ikke lang tid før vi satt i en taxi på vei hjem til meg.
 
I taxien var det mye tafsing og kyssing. Jeg klarte bare ikke å holde meg unna han. Endelig var vi utenfor hos meg, og vi brukte ikke lang tid før vi var innenfor døra mi. Det ble ganske hett på vei mot sofaen. Jakker og sko ble kastet av og kyssene ble bare mer heftig. Jeg klarte nå å beherske meg for en liten stund og dyttet han ned i sofaen, og beordret han om å sitte i ro, og ikke røre på seg. En teaser som jeg er utnyttet jeg situasjonen og erte han litt. Kjolen gikk forsiktig nedover magen, over hoftene mens jeg vrikket tydelig på de og så var kjolen på gulvet. Øynene hannes sperret opp da han så hva jeg hadde på meg under kjolen. Jeg elsket det! Så løsnet jeg strømpene fra hofteholderen, og rullet strømpene ned mens jeg støttet foten på sofaen. Da begge strømpene var av gikk jeg mot han, satte meg over han. Tok tak i hendene hans og tok forsiktig over meg. Pusten hannes ble stadig bare tyngre og tyngre og kraften i hendene hannes ble kraftigere.
 
Jeg reiste meg av, åpnet buksen hannes og dro fram en deilig stiv kuk. Ertet han litt ved å bare kysse på kukhodet, sleiket litt på strengen og helt ned før tungen fant den samme veien opp og gapet over. Tungen begynte å jobbe, og et stønn kom ut av han. slik holdt jeg på en stund, før jeg merket at han hadde problemer med å holde igjen. Så jeg strippet like godt av det siste jeg hadde på meg, gikk utålmodig rett fram og satte meg over fanget på han, stappet kuken inn i den nå rennende våte fitta mi og satte meg helt ned. Det var så deilig. Så begynte jeg og jobbe hoftene mine godt rundt han, samtidig som jeg bet han i øret, nedover halsen, ga han et kyss før jeg stønnet inn i øret hannes hvor deilig det kjentes ut å ha han inne i meg. Og det var tydeligvis nokk, for det tok ikke lang tid før stønnene ble mer og mer ukontrollert. Så jeg reiste meg av, gikk ned på han og sugde godt rundt han, å i det jeg kjente rykningene tok tak i han, tok jeg han så langt inni munne som det gikk. Han kom nesten i et brøl, der jeg svelget unna så godt jeg kunne. Et fornøyd smil møtte meg da jeg så opp i øynene hannes. Og det var ikke over for denne natten enda.

Legg igjen en kommentar