Avlsoksen

Denne novellen er vist 43213 ganger.

Det var søndag morgen kl 8. Nå er det 6 timer til jeg setter mitt rekord i forsøke å være kledd fra topp til tå i gummi. Etter 100 timer i gummi skal jeg kl 2 ta det av meg. Det var onsdag morgen etter en tur i butikken for å handle inn det jeg trenger de neste dagene, jeg tok på meg bukse med føtter, body med hansker og maske og en catsuit med føtter. Klokken er da 10 på onsdag formiddag. Nå er det søndag, ligger litt døsig, for å kunne sove har jeg tatt sovepiller og de slår meg litt ut. Klokken blir 2. Jeg går på badet. Tar av meg gummien vasker det og henger det opp. Så er det min tur til en vask. Lukter sikkert ikke godt. På ettermiddagen gikk jeg meg en tur, godt med litt frisk luft. Når jeg kom hjem og låste meg inn kom nabodama og nesten brøytet seg vei gjennom døra. Doen min er i stykker og jeg må låne din. Hun hadde tydelig vis travelt. Men der inne hang jo mitt gummitøy. Nå var jeg en hemmelighet mindre. Hun kom ut, smite lurt og ga meg et kyss på kinnet. Takk for lånet, sa hun og forsvant inn til seg selv.

Det gikk 14 dager med mye jobb og lite gummi. Når jeg kom hjem på torsdagen lå det et brev i postkassa uten frimerke. Det var fra nabodama. Det stod kort. Hvis du kan ta på deg gummiklærne som hang på badet og komm inn til meg kl 4 i morgen kveld. Nå ble jeg spent, men bestemte meg for å gjøre det.

Fredag kom jeg tok på meg gummiklærne som hun bad om og presis kl 4 ringte jeg på døra. Det er bare vi to i den oppgangen så jeg tok sjansen på å gå kun i gummi fra topp til tå. Kom inn sa hun, og hva ser jeg på innsiden. En praktfull kvinne kledd opp i latex fra topp til tå som meg. Jeg holdt på å besvime av synet. Hun ga meg et langt kyss, for så komme med en velkomst drink. Takk for at du ville komme sa hun. Satt oss ned i sofaen og hun krøp inn til meg og småpratet litt mens vi drakk opp drinken. Hun reiste seg opp og forsvant in på kjøkkenet. Straks mat ropte hun og ikke lenge etter satt vi og spiste en gryterett og rødvin. Bordet var dekket med en hvit duk av gummi.

Maten var god og jeg kjente at pikken struttet så det nesten var vondt inne i gummien. Bare synet av henne i gummi gjorde meg ør i hodet. Etter maten ble vi sittende i sofaen og mer vin ble skjenket i glasset. Hun krøp inn i armkroken min og strøk meg over den gummikledde kroppen min. Det var vanskelig for meg å skjule pikken som ville ut av gummien. Slik ble vi sittende en stund og mye vin ble drukket. Kom her sa hun og dro meg inn i soverommet. Der var det en stor dobbelseng redd opp i gummi. Jeg liker å ha kontroll sa hun og tok frem en sleepsack i gummi, vil du ta på deg denne? Jeg var ikke sen å si ja og krøp inni den, det var lommer inne i så armene ble låst. Der lå jeg i gummisenga og var i hennes makt. Nå skal du få en natt du aldri glemmer visket hun i øret mitt, tok handa ned og dro opp glidelåsen i sekken og catsuiten min. Pikken spratt frem og dirret av lyst. To lepper klemte rundt den, forsiktig stønnet jeg, den er i ferd med å eksplodere. Har aldri før hatt en slik ståpikk. Så forsvant hun og jeg hørte hun snakket i telefonen. Telefonsamtalen sluttet, hun krøp inntil meg, kjente på meg kysset og satt seg med fitta oppå ansiktet mitt. Slikk sa hun strengt. Det varte ikke lange før hun kom i en voldsom og lang orgasme. Så la hun seg inntil meg, nå er det snart din tur sa hun. Reiste seg opp og hentet en gummimaske uten åpning til øynene og tok den på meg. Det ble helt mørkt.

Så plutselig ringte det på døra, Rita som hun hete spratt opp og gikk ut og slapp inn de som var der. Hørte på stemmene at det minst måtte være 3. De kom opp i senga og begynte å stelle med meg. En kondom ble tredd på pikken og straks tredde pikken inn i fitta si. Det varte ikke lenge før jeg eksploderte, flink gutt sa Rita. Kondomet ble tatt av det hørtes ut som om det bare var en igjen i rommet. Pikken var fortsatt stiv og hun tredde seg på, og begynte å ri meg, etter en stund gikk hun av tok på en kondom og sugde meg til nokk en orgasmen skylte gjennom kroppen og fylte kondomet med sed. Det ble tatt av og hun slikket pikken ren. Så satt hun seg oppå ansiktet mitt og ville bli slikket. Ikke lenge etter hylte hun i. Rita og minst en til hørte jeg kom inn i rommet. Noen slikket pikken som fortsatt stod som aldri før. Nokk en gang ble en kondom tredd på, og jeg ble ridd til nokk en orgasme.   Dette gjentok seg flere ganger. Til slutt sovnet eller mulig besvimte jeg.

Morgenen etter våknet jeg av at Rita sugde pikken. Var fortsatt innestengt i gummisekken. Nå er det min tur sa hun, satt seg nokk engang oppå ansiktet mitt. Etter en stund tredde hun pikken inn i fitta si og ikke lenge etter kom vi begge i en voldsom orgasme. Du var flink gutt i går sa hun. Du skal snart slippe ut men skal nyte å ha en klar til bruk på soverommet. Skal bare en tur i butikken, så blir det kos resten av dagen. Da ringte telefonen. Det var fra jobben, jeg er operasjon sykesøster og de trenger hjelp da det har kommet inn noen skadde personer etter en ulykke. Du får ligge her å kose deg i sekken. Er tilbake om noen timer. Det ble helt stille. Så hørte jeg døra ble låst opp. Inn på soverommet kom det to damer som hadde dekt til ansiktet. De tok på meg gummimaska uten åpning for øynene. For å si det kort. Dette ble en reprise på gårsdagen. Du skjønner det, Rita ble forsinket og vi skulle slippe deg ut, men vi måtte benytte sjansen. Nå drar vi ned glidelåsen på sekken så får du komme deg ut selv. Nøkkelen din ligger på kjøkkenbordet. Så ble de borte. Etter litt strev kom jeg meg ut, fant nøkkelen min og gikk rett i dusjen. Tok en øl, satt meg ned, lurte på om dette var en drøm. Telefonen ringte. Det var Rita. Beklager sa hun, håper du ikke er sint på meg. Neida sa jeg har opplevd en av min drømmer, flott hørte jeg og hun la på.

Etter nesten 14 dager traff jeg Rita. Hun skulle ut å reise, Noen planer for helgen spurte hun. Ja sa jeg. Jeg skal kle meg i gummi å nyte stunden alene. Kos deg fikk jeg som svar. Så gikk hun.

Fredagen kom, etter jobben kledde jeg meg i gummi uten maske og hansker. Tok en øl og skrudde på TV en. Da ringte det på døra. Har bilde ringeklokke så jeg så at det stod en dame på utsiden. Hei sa hun. Rita sa du var alene, og jeg vet hva du har på deg. Slapp henne inn, og ikke lenge etter sto hun i stua. Flott dame som tok av seg joggedressen og frem kom det en kropp dekt av gummi. Jeg ble helt ør i hodet. Jeg heter Line sa hun og ga meg et kyss. Etter en stund kom jeg til meg selv, vi stod å holdt rundt hverandre. Glass vin? Ja gjerne sa hun og satt seg ned i sofaen. Hun fortalte at hun var lege og kollega av Rita. Det var jeg som ringte og forstyrret dere forrige lørdag. Kvelden ente opp i min gummikledde seng, hvor i slikket, sugde og knullet til langt på natt. Vi sovnet tett sammen. Våknet av at Line runket meg og vi ente opp i en 69 til begge hadde fått orgasme.

Stod opp spiste frokost. Når maten var spist satt vi og pratet over en kopp kaffe. Du skjønner sa hun, det går noen rykter på jobben om en gummikledd mann med en svært utholdende pikk. Og rykte stemmer, selv uten potenspiller, sa hun med et smil rundt munnen. Det har hvert deilig å besøke deg. Hun reiste seg opp, tok på seg joggedressen, og ville gå. I det hun sto i døra sa hun. Jeg har ikke lurt deg. Jeg bruker P Pille. Men de andre, det var minst 7 som brukte deg, gjorde det for å få seden din. Avlsokse kan man jo si, sa hun og lukket døra og gikk. Jeg sprang bort til døra og ropte til henne, kan jeg få telefon nummeret ditt. Nei sa hun, men jeg kommer nokk tilbake.

Jeg lukket døra, gikk borti kjøleskapet, hentet meg en øl. Satt meg ned i sofaen å tenkte.

Det var godt jeg steriliserte meg for 5 år siden.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar