Skogsjenta, Lærlingen og Henne..

Denne novellen er vist 65145 ganger.

Det var så utrolig spennende, og hun sitret i hele seg, av forventing på reaksjonen til lærlingen. Hun visste at han kom til å like det, og hun visste at han ikke hadde en fjerneste aning om hva som skulle skje.

Masse deilige meldinger dem imellom, om ord som beskriver alt så detaljert, at bildene nesten blir levende når de skrives.

Følelser som er for sterke til å håndtere, og denne evinnelige rastløsheten som gjorde at hun følte at hun ble gal.

Det begynte med små hint, og tidvis en sirkel rundt grøten, som ikke kledde de i det hele tatt. Til intensiteten og heftigheten endelig kunne ta over. Møteplassen dette skulle ende i var ikke skogen, ikke feriehuset, ikke treet, men i en bortgjemt hytte, bare hun visste om. Det tok litt tid å bearbeide lærlingen til å våge seg ut på ett døgns rå sex, men hun fikk viljen sin. Forklaringen til hytta var enkel,  og når mørket såvidt var på vei, og månen igjen deres felles bestevenn, banket det på døra.

Hun ble aldri lei av å se det fjeset hans, når han nesten ikke klarte å si noe, og hun nesten ikke klarte å se på noe annet enn øynene hans og leppene hans. Tungene deres møttes, og hun ble dyttet inntil veggen. Hendene hans fant fort veien under t-skjorta, og kåte ord i øret hennes ble stønnet fram..»deilig å se deg igjen», sa han. Hun klarte bare å nikke til svar, uten å vite om han egentlig fikk det med seg. Brystvortene ble stive i fingrene hans, og hun la henda over hodet når han bøyde seg ned, og la munnen sin om de. «Ahh» stønnet hun mot han, før tungene fant hverandre igjen.. Genser og bh ble raskt tatt av, og hun tok imot alt det han hadde og gi, og følte det elektriske i den oppsparte spenningen. Buksa ble ikke fort nok dratt av, og når fingrene så etterlengtet kom inni henne, følte hun orgasmen nesten ville rive henne over ende, der og da..

«Æhh…hallo?»..hørtes det litt latteraktig ut, fra den lille stua.

Skogsjenta stoppet opp, og merket at han stivnet helt. Hun så på han, og han så lettere forfjamsa ut. Hun smilte mot han og sa, «jeg lurte på om du ville møte Henne?»…

Skogsjenta ventet ikke på noe svar, men tok lærlingen i hånda, kysset han på munnen, og fulgte han bort til en stol.

«Du kan jo tenke på det, mens jeg koser med Henne imens», å det ble sagt i en veldig ertende tone..

Hun satt på sengekanten, og skogsjenta dyttet henne bakover. La seg over henne, og leppene deres møttes. Tungene lekte med hverandre, og hender begynte å føle seg over kroppene.  Hun så i sidesynet på lærlingen, der han satt i stolen. Uten å si noe, men bare et smil, og henda godt plantet på armlenet.

Hun satt seg på kne og omhyggelig og litt mer nøyaktig enn nødvendig, tok skogsjenta seg god tid til å kle av Henne. Buksa ble kneppet opp og dradd forsiktig av, henda hennes følte seg oppover låra, og hun kjente glatte ben. Trusa gikk samme vei, og tunga lekte lett ved siden av hennes våteste plass. Hun klarte ikke å dy seg, å spredde beina hennes med henda sine. Presset tunga inni henne, og deilig skjelvinger tydde på at det liktes. Tunga lekte seg ut og inn, og fingrene fant samme vei. Ut. Inn. Hun stønnet, og løftet hoftene sine litt, Skogsjenta presset de ned, å ennå lengre inn med tunga. Lærlingen pustet tyngre og tyngre fra stolen sin og det var deilig å høre på.

Hun satte seg på kne over Henne og kneppet opp skjorta. Til magen var synlig, og blonde bhèn lyste mot henne. Henda la seg over puppene, og hun kjente pulsen banke. Brystet hevet og senket seg i tunge lange drag, og hun la seg over Henne, så puppene møttes. Fingrene igjen inni henne, og de stønnet mot hverandre. Det var utrolig sexy og frekt å ligge sånn mens lærlingen satt og så på, og hun visste at han nok ville bli med.

Skogsjenta tok av henne bh`n, bøyde seg mot henne, og slikket brystvortene hennes. Lot hele munnen kjenne hvordan brystvortene stivnet i munnen hennes..hørte hun pustet, og pusten ble tyngre og tyngre. Skogsjenta la henda over puppene hennes..masserte de. Kjente møysommelig på de. Deilig å leke med de, og hun kunne nesten føle kriblingene inni seg.. Fasinasjonen over å kunne nyte ett par med pupper så mye, lot ikke til å ha noen ende, og viljen til å nesten begrave fjeset sitt i de, var stor. Skogsjenta satt seg på kne framfor henne, løftet/ spredde beina til sides, å bare så. Mens brystet hennes hevet seg opp og ned, og stønningen hennes nesten gikk over til ynking. Av å ville bli tatt på. Lekt med. Kysset. Fingrene til Skogsjenta lekte seg over hennes våteste plass, og lurte seg så vidt inni fitta hennes. Kjente hvor våt hun var, og stønnet mot henne når hun gjorde det. Skogsjenta var skjelven, og utrolig kåt. Ett sted langt inni henne, var hun littegrann sjenert, uten å vite i hvilken grad, eller hvor mye..  Hun la seg på magen, rett framfor fitta hennes, og nesten litt høytidelig, lot hun tungen finne veien inni henne. Smaken, bevegelsene hennes, pulsen som var så sterk, våtheten hennes.. Det var nesten mer enn hun taklet der og da.. Fingrene til Skogsjenta presset seg lengre og lengre inn, og tunga sirklet seg nærmere og nærmere orgasmen hennes… Som for å få trekke pusten, og trekke ut tiden, måtte det en kunstpause til.

Lærlingen pustet tungt fra stolen, og rampejentene kunne se han var preget av synet, over to jenter som koste.

Hun gikk bort til han, og satt seg resolutt på han. Litt perpleks ble lærlingen, men når tunga hennes følte seg fram over halsen, og møtte munnen hans, klarte han ikke å la være å gjengjelde kyssene. Hun løftet seg opp og ned, og beveget seg fram og tilbake over han. Reaksjonen lot ikke vente på seg, og Skogsjenta syns det var ganske så pirrende, på en frekk rar måte, og se han bli tent. Puppene såvidt bort fjeset hans, og tunga hans som kjente de stive brystvortene i munnen sin.Hun dro av han buksa, og fikk av han t skjorta. Han klarte ikke å si stort… Skogsjenta lå i senga, med hodet støttende hengslengt på armen, og merket at pusten var virkelig blitt tung av synet.

Hun gikk av han, og la hodet mellom bena, uten at han egentlig skjønte hva som foregikk, var hun allerede igang, med å smake den deilige pikken hans, og førte den inn og ut av munnen sin. Lærlingen stønnet, og presset seg mot henne. Kosetiden med rampejentene hadde satt sitt preg på han, og han hadde ikke klart å hold igjen om han prøvde aldri så mye.

«Jeg kommer», stønnet han ut i lufta, og Hun hadde til ingen intensjon av å slutte av den grunnen. Ut. Inn.

Skogsjenta stønnet der hun lå, og selv om alt inni henne skrek etter å få bli med, var det en frekk følelse av å denne gangen, se på avstand.

Hun lot lærlingen komme, med deilige safter over fjeset sitt, og lot det renne nedover halsen.. Kinky sexy det der, og t skjorta ble raskt plukket opp, og tørket bort.

Skogsjenta sendte de ett blikk som ikke var til å ta feil av, og hun fikk endelig kjenne lærlingens kyss igjen. Han la henne på ryggen, og kysset henne på munnen, ved øret, hvisket «luringen» i øret hennes, og hun hørte smilet i de orda der. Henda hans følte seg nedover låra, og hun ynket seg da fingrene nesten var inni henne. Med fingrene kilte han henne på innsiden av låra, og dro de over magen hennes, mot munnen, og ned igjen. Han så på henne, og lekte med brystvortene. Krøllet fingrene sine rundt de, og lagde sirkler over puppene. Skogsjenta kjente deilige frysninger, og grøsset litt av denne ene og alene deilige oppmerksomheten, av å ligge sånn.  Hun hadde beina sine halvveis oppe, og kjente myke hender ta de ned. Beina hennes ble spredd, og hun stønnet høyt  når tunga Hennes fant veien inni henne.. Lærlingen hvisket med kåthet i stemmen sin «deilig?», «vil du ha mer?», Hun klarte ikke å svare, bare ta imot det som kom. Fingrene lekte med tunga hennes, og en salig blanding av tunger og fingre lekte seg med fitta hennes. Hun stønnet, og la henda om hodet hennes, presset seg mot tunga hennes, og kjente Lærlingen små bite brystvortene. «jeg kommer snart» stønnet hun. Nesten i et håp om at de skulle fortsette, og nesten i et håp om at de skulle stoppe.

Hun satt seg over fjeset hennes, og Skogsjenta slikket den utrolige våte fitta hennes, fingrene fant veien inni henne, og Lærlingen banket pikken hardere og hardere inni.  «Slikk meg», stønnet Hun, «jaa», «mer»… Skogsjenta la henda sine over hoftene og presset henne ennå mer mot tunga si. Henda lekte med puppene Hennes, og i et sammensurium av lyder, og kropper, kjente Skogsjenta at hun ikke klarte å holde igjen mer. Hun stønnet, Henne stønnet, og Lærlingen stønnet. «Kom for meg» Orgasmen kom som en varm kappe og la seg over henne. Hun trodde aldri den skulle slutte, og skjelvende, men med tunga fremdeles lekende med Henne, lot hun etterdønningen ri av orgasmen til den siste ende…

De la seg ved siden av hverandre..Alle tre… Å visste at dette bare var begynnelsen på natta…

Til neste gang…

Legg igjen en kommentar