Badestranden

Denne novellen er vist 16117 ganger.

Det var en av de heller varme dagene i juni. Solen var gjemt bak noen skyer og vinden rusket lett i håret til Christine da hun gikk ned til badestranden, som var i gangavstand fra hvor hun bodde for sommeren. Hun hadde kommet inn på BI og bodde i en liten hybelleilighet midt i sentrum. Hun hadde hele sommeren for seg selv og sitt, og hun aktet å bruke den fornuftig.
 Hun la ned håndkleet sitt på den lille gressflekken hun stod ved og la seg til rette på ryggen.
Bekledningen var minimal, selv til henne å være, med en ørliten bikinitruse og en trang hvit topp som var kort nok til å få de fleste guttene på stranden til å legge merke til henne. Jentene òg for den slags skyld: ikke mange likte konkurranse fra en blond nett jente i 20 års alderen. Hun hadde en veltrent kropp med fyldige bryster og en deilig rumpe. Oppmerksomhet hadde aldri vært et problem.     Christine våknet. Hun hadde visst døst av i den varme solen. Hun så på klokken og den var akkurat fylt seks. De fleste hadde dratt hjem fra stranden men hun kunne kun skimte et par borte på andre siden av stranden samt en mann et stykke nærmere. Han kunne vell være i trettitårene. Han så ikke så ille tenkt hun da hun merket at han så på henne. Hun smilte lett og han gjengjelte smilet. Hun kunne se konturene av paret på den andre siden av stranden pakke og dra for dagen. Vinden hadde helt sluttet å blåse og temperaturen var nærmere 25 grader. Den ukjente mannen reiste seg og pakket sammen det han hadde med seg. Uvisst hvorfor ble hun litt skuffet av synet på mannen som var i ferd med å forlate stranden.
Hun rettet på den hvite toppen som hadde sklidd litt for langt opp mens hun sov. Christine visste at det ikke var passende å bruke toppen når det var så mange småbarn som løpte rundt på stranden, men hun ble tent av alle blikkene hun fikk, og kjente brystvortene knoppe seg ved tanken.
«Hei». Christine skvatt. Hun hadde ikke merket mannen som nå stod kun noen skritt ved siden av henne. «Er det ledig her?» spurte han, og ga henne det sjarmerende blikket hun vanligvis falt for hos gutter. «Ja» svarte hun litt betuttet. Kanskje dagen ender litt bedre enn forventet likevel tenkte Christine. «Erik» sa han med en myk stemme. Christine kunne ikke annet enn å smile. «Er du her alene eller?» han så på henne. «Ja, er vel det. Sovnet i solen, så jeg har vært her en stund nå». Han flyttet litt på håndkleet får han sa «Ja, jeg så det, solen kan få deg til å føle mye rart den» Erik smilte til henne. «Trøtt for eksempel». Hun smilte av hans bemerkning. Akkurat slik hun likte menn: litt selvsikre men ikke arrogante. Christine kjente brystvortene knoppe seg og hun visste han kunne se det gjennom den tynne toppen.
    «Kaldt?» Erik kom litt nærmere henne. Christine hadde en følelse av at dette kunne ende godt.    «Kanskje jeg kan hjelpe deg med å få varmen igjen?». Erik tok forsiktig rundt livet til Christine. Hun kunne kjenne den sterke hånden hvile usikker mot hennes bare hud. «Ja, det er ikke godt å være kald, er det vell?». Hun flyttet sin egen hånd å la den over hans. Begge smile forsiktig. Begge visste hva som ville skje. Sakte søkte han hånden opp mot brystene hennes før han lot hånden gli under den hvite toppen. Toppen følgte litt med og man kunne skimte den nedre kurve av det ene brystet hennes.
Hun kjente varmen bre seg i kroppen. Christine lot en hånd søke over hans veltrente kropp. Hun likte den harde magen. Men hun ville skjenne noe annet som var hardt. Hun lot hånden skli ned mot skrittet hans og kjente at hun ikke var den eneste som var påvirket av situasjonen. Hun masserte og kjente kuken vokste under hennes kontroll. Erik hadde gjort jobben sin, og hun var lysten og villig. Hun tok den ledige hånden hans og førte den ned mot sine lille bikinitruse. Hun visste at hun var våt. Han famlet litt rundt lårene hennes før han la presset på underlivet hennes. Hun kjente hun støtet svakt imot. Christine slapp ut et lite stønn. Hun var kåtere enn hun hadde vært på lenge.
Hun la seg bedre til rette. Det samme gjorde Erik. De lå helt inntil hverandre og først nå så hun hvor kjekk han egentlig var. Han hadde blå dype øyne og markerte skinnbein. Halvlangt brunt hår, liggende litt røft til siden. Han smilte. Hun kunne se noe mørkt og tåkete over øynene hans. De så på hverandre med en intensitet hun lenge hadde drømt om. Hun kunne kjenne Erik smyge hånden ned i bikinitrusen. Hun flyttet litt på beinet slik at han kom bedre til rette. Han hadde to fingrer som fant klitten hennes. Hun presset i mot. Han smilte. «Våt er du i hvert fall!». Christine svarte ved å åpne buksesmekken hans. Hun dro buksene ned på knærne hans. Hun runket han i et svakt tempo. Han var stor. Erik hadde byttet fra å massere klitten hennes til å fingerpule henne. Hun kunne ikke dy seg snart.
Christine dro bikinitrusen lengre ned på låret. Erik hadde tatt hintet og dro av seg alt han hadde på seg. Erik dro toppen til Christine over puppene hennes. De stod rett ut med stive knopper. Han la seg mellom beinene hennes. Christine tok tak rundt kukken hans og førte den mot sprekken hennes. Den var stor mot hennes trange hull, men han fikk inn kukkhodet. Hun trodde hun skulle rivne. Men hun var så våt at hun kunne klart det meste. Han presset seg inn. «Vent!» små skrek hun, man han klarte ikke å kontrollere seg. Han fylte henne opp som hun aldri hadde kjent før. Han presset kukken inn og ut av henne, og han kunne se kukken glinse i hennes egen våthet. Han la hendene sine over hvert av brystene hennes og glemte de. Christine kunne snart ikke hjelpe seg selv lengre. Hun stønna ved hvert støt han tok mot henne. Erik tok kukken ut og så på henne. Hun la seg ned på magen og Erik tok tak i hoftene hennes og løftet dem nok opp i luften slik at han kunne få tilgang. Christine lå med rumpa i været og brystene presset mot bakken. Hun kunne ikke hatt det bedre. Erik pumpet ut og inn av henne og Christine kunne ikke annet enn å smyge en hånd inn under seg selv å massere klitten. Hun kjente orgasmen bygge seg opp i henne.
Erik sluttet og støte henne og ha la seg ned på ryggen. Christine, med brystene hengende ut av toppen og med bikinitrusen på knærne, satte seg over han. Hun løftet seg litt opp og han førte kukken inn i henne igjen. Han tok tak rundt hoftene hennes og presset henne ned. Han kom helt til bunns i henne. Hun begynte å ri opp og ned. Han stønnet og presset hoftene hennes ned når hun støtet opp. Han tok en hånd over det ene brystet hennes og rullet knoppen hennes mellom fingrene sine. Hun smilte av ren kåthet. Erik stønnet. «Jeg kommer snart!» Christine ville la en drøm komme sann. Hun steg av han og la seg på ryggen. «Sprut på meg!» sa hun, kåt som faen. «Kom over brystene mine og magen min».
Erik kunne ikke tro hva han hørte. Han satte seg på knærne ved siden av henne og lot den ene hånden ski inn i Christine mens han runket seg selv med den andre. Han var nære ved å komme. Christine stønnet av vellyst og visste at hun ikke kunne holde seg stort lenger. Erik begynte å skjelve og kjørte fingrene lengre inn i henne. Han sprutet over brystet og magen hennes. Hun gnidde inn brystene med sæden hun var dynket i. Hun glinset der hun lå på bakken i solskinnet. Erik forsatte å kjøre fingrene sine inn og ut av henne. Christine kjente det komme. Orgasmen for igjennom henne som en rakket i det den tar av for månen. Hun skalv og presset fingrene til Erik lenge inn i selv. Det tok nesten fem minutter før hun lå helt stille. Orgasmen hadde vart lengre og vært bedre enn noen annen hun kunne huske.
Erik så på henne. «Jeg bør vell stikke så vi ikke får noen pinlig farvel». Hun smilte. «Neste lørdag, klokken 8?» sa hun. «I’ll be here!». Erik smilte da han tok sekken over skuldrene og la igjen intet annet bevis at han hadde vært der, enn en utpult jente ved navn Christine. Hun dro opp bikinitrusen og dro ned toppen. Alt hun kunne tenke på var neste søndag.

 

 

Legg igjen en kommentar