Mange ganger halleluja

Denne novellen er vist 10560 ganger.

«Halleluja! Halleluja! Halleluja, halleluja, halle-lu-ja»!

Stemmene runget gjennom Sofienberg kirke mens koret øvde på Händels «Messias» med solister og musikere fra Musikkhøgskolen. Georg frøs på ryggen av nytelse der han sto plassert mellom basser og baryton’er. Var så vakkert! Intenst! Særlig slutten av andre sats, Guds triumf…ja, halleluja!

Ja, Simon fikk ham inn i koret. Georg var innbarket singel på vei mot førti, han hørte ikke hjemme i bydel Grünerløkka en gang. Niks. Et forlatt enebarn, foreldrene reiste ut av livet for tidlig, men arven skaffet plenty med penger til et komfortabelt liv som singel på Frogner. Dér var alle kor befolket av gifte og halvgamle kvinner med liten tenningsfaktor. «Meld deg inn i et kor på for eksempel Grünerløkka», sa Simon, «de har underskudd på menn og flust med gytemodne damer».

Ja vel. Men ønsket han «noe fast»? Kanskje, kanskje ikke. Jo vel, han gjorde som Simon sa. Nå øvde de foran en korfestival i Göteborg, avreise med buss i morgen, og festivalen ville bli bra! For Händel satt som et skudd; Koret hadde en vakker klang, han likte å være en del av det!

Men resten av fellesskapet likte han dårligere. Koret skulle bo to og to på hvert rom. Nei takk. Georg bestilte suite på samme hotell; Mye bedre. Og til Göteborg ville han kjøre i egen lekker cabriolet med stjerne på panseret, ikke snakk om å skrangle på en buss. «Ser dere i Sverige», sa han da øvelsen var slutt. Dirigenten smilte, og noen av jentene også. Syntes vel han var sær, men med en flott stemme. En styrke for koret, ikke noe mindre.

Vel framme i Göteborg bodde han glatt og overdådig for noen tusen svenske lapper i døgnet. Gedigen dobbeltseng, super-bad, egen salong, terrasse. Hvorfor ikke svi av penger på komfort? Hotelloppholdet – fire døgn – ville neppe sette dype spor på kontoen. Georg plasket i badekaret, nynnet halleluja og hygget seg med romservice mens resten av gjengen ankom. Traff dem i baren om kvelden, skjønt, én manglet; Nydelige Miranda, sikkert ti år yngre enn ham; Miranda med kremhuden og fløyelsøynene og de struttende puppene. Et «umulig tilfelle» for Georg; Hun hadde sikkert kjærester herfra og forbi et «halleluja» inn i evigheten!

Jo, det ble en hyggekveld og korene skulle ikke samles før tolv dagen etter. Georg løftet sitt fjerde glass med hvitvin til munnen da Miranda kom inn i baren. Alle mennene stirret; En del av damene også. Langt mørkt hår, sikkert mer enn en sytti høy, vakkert renskåret ansikt, nydelige høye kinnben, dobbeltnydelig rød kyssemunn. Hun satte kursen rett mot dirigenten Knut, en snill entusiast på femtifem med grått hår og mummitrollmave. Tydelig at de snakket om et eller annet problem, nå satte de kursen mot ham!

Jepp. Stort problem, trøbbel; Ingen plass til Miranda på hotellet, noen hadde gjort en feil. Alle rommene var opptatt, ja, ikke bare rommene forresten. Takket være korfestivalen og en messe for landbruksmaskiner var Göteborg støvsuget for senger. Knut la en hånd på skulderen til Georg, som hatet all kameratklapping. Men kunne Miranda få en seng i suiten hans?

Ingen utvei, måtte bare si «ja, det skal vi ordne» med snill Thorbjørn Egner-stemme. Bukket høflig også, spøkte. Og hun var jammen søt!

«La oss se på mulighetene da», sa han og sendte Miranda et beroligende smil. «Kom».

Dobbeltsengen kunne deles i to. Skulle de flytte halvparten inn i salongen, dèt ville bli helvetes tungt? «Hva om vi setter nattbordet i mellom og sover i samme rom», sa Miranda, «du er da såpass gentleman at jeg er trygg»?

«I massevis», svarte Georg, «og jeg lover å lukke øynene når du kommer fra badet. Du kan slappe helt av».

Nei, hun hadde ikke spist en gang. Kom med toget til Göteborg klokken åtte. Nå var den halv ti. Georg ringte resepsjonen. Jo, restauranten var åpen. Og med sjarmbryteren skrudd på maks spanderte han mat og noen glass med rødvin på forlorne Miranda ved et hyggelig bord med stearinlys. Sendte Knut en tekstmelding om «alt i orden. Hun lo lykkelig mot ham når han sa noe morsomt, dét var forresten ofte, for Georg hadde humør og sjarm. Hun syntes han var kjekk, snill og søt; Han syntes hun var vakker. Nei, med «veldig» foran; Objektivt veldig vakker!

Kvelden ble ikke noe problem. Georg kledde av seg i salongen og entret badet i en morgenkåpe, like anstendig som Händel med fornavn Georg ville vært i 1740. Da hun kom nydusjet hadde han dempet lyset og lå med halvlukkede øyne. Men han klarte ikke å la være å se; Hun var halvveis dekket av en flortynn lårkort nattkjole i dyp grått, og…hjelp! Han så brystvortene…svakt. Heldigvis fantes en truse under kjolen. Kjente at han ble kåt, og i neste øyeblikk trygg og lykkelig! Jo, dynen var på plass, privat kåthet i dynetrekket; Deilig! Hun la seg ned i den andre sengen og sukket. Han slapp ut et sukk han også.

«Du, ikke for å være innpåsliten….men en liten nattaklem siden vi skal dele soverom»?

Hun smilte stort, strakte armene ut. Han dro dynen med seg, foran, over mot den andre sengen; Bøyde seg ned og klemte henne. Pikken var pakket i mye dun, trygt, men oh la la…så opphissende!

«Sov godt da, Miranda»!

«Du også, og tusen takk for at du er så snill»!

Stille. Heldigvis sovnet de fort, begge to.

Georg ante ikke hvorfor han våknet. Støy? Eller en uvant følelse med en dame i samme rom? Snudde seg over på siden, fant klokken. Bare halv to! Fra Miranda kom det sukkende lyder i søvne, og dér så han sengen i mørket. Men hva? Hun lå på ryggen med bena trukket opp, knærne i været og føttene rett på madrassen. Dynen var glidd halvveis av. Nei, utrolig, nattkjolen var trukket opp over puppene; En vakker skapning i søvne med en venstrehånd som kløp i en brystvorte mens to fingre fra den høyre strøk over skrittet! Georg reiste seg halvveis opp i sengen, pikken svarte med å stige til full størrelse! Nå så han bedre. Lårene skled mer fra hverandre, hoftene løftet og senket seg svakt, den høyre hånden skjøv trusen til side og to fingre gled fram og tilbake, rundt og rundt… Han kvakk til da lydene hennes kom tilbake, sterkere; «Åååhhh, åååhhh, åååhhh…»

For en nydelig måte å bli vekket på!

Georg så henne onanere i søvne fra første orkesterplass, klarte ikke å la være. Bevegelsene fortsatte, koselydene ble sterkere, ville hun komme mens hun sov? Men det virket ikke slik! Hun ble liksom kåtere og kåtere uten noen konklusjon. Høyre hånd strøk fra den halvåpne trusen, oppover maven, over hoftene og ned igjen. Fant veien av seg selv. Flere dempede sukk, noen små ynk; Han syntes han kunne lukte nydelig kåt kvinne! Dèr virket det som om hånden presset mer, den lurte seg inn på siden av trusen og han hørte små surklelyder. Hun måtte være klissvåt! Med blanke øyne som forvokste klinkekuler fikk han se at hun snudde hodet mot høyre på puten…i retning ham! Pikken var så hard at det gjorde vondt! Og i neste øyeblikk hørte han enda et «åh», og hun slo øynene opp! Følte seg tatt på fersken og begynte å hviske med én gang.

«Du, herregud så nydelig du er. Ikke bli redd! Får bare så lyst til å klemme deg»!

Hun lot til å våkne mer, dynen hoppet plutselig opp og dekket henne med superfart. Nå hørte han hviskestemmen; «Hvor lenge har du sett på»?

«Du vekket meg, klarte ikke å la være å se, du er jo totalt skjønn! Beklager!»

«Åh, jeg vet ikke hva som går av meg, jeg drømte så deilig….»

«Ja, husk at damer også kan bli kåte når de sover. Mange av oss mennene blir jo dét».

«Og du får altså lyst til å klemme meg»?

Han pustet tungt. «Ja, er dét så rart»?

«Kom og klem meg da»!

Reiste seg og lot dynen ligge. Ingen vits i å skjule hvor opphisset han var. Miranda kunne se at Georg var atten centimeter kåt. Han bøyde seg ned ved hodeputen og strøk henne på kinnet, delte ut en klem. Klarte ikke å la være, kysset henne også, forsiktig på høyre kinn. Hun snudde litt på ansiktet, og dér traff leppene hverandre. Så bløt hun var, nydelig bløt; Tungene møttes mens han sukket nokså ukontrollert; Sukk og sukk i mente! Munnen hennes ble krevende, han trakk seg unna, hun gispet mens han mobiliserte hviskestemmen med et lite brum.

«Du er nå vel det deiligste jeg har sett i søvne noen gang».

«Åh, vær så snill, jeg er så kåt! Bare kom inntil meg, du»!

I en døs så Georg en dyne gli til side. Bøyde seg over henne på ren automatikk mens hun hvisket «ta av meg trusen og nattkjolen, fort»! Plaggene forsvant med lysets hastighet i et mørkt rom. Nå kysset de vilt og uhemmet før hun rev seg løs og stønnet «snille du, kom inn i meg da…med én gang»!

«Hørt om forspill»? Han stønnet tilbake.

«Dét tok jeg i søvne. Ikke snakk, bare kom»!

Miranda begynte både å le og skrike da Georg gled inn! Disse herlige gledesbølgene som slo ut fra underlivet mens hun kjente hvor deilig det var å bli fylt opp; Godt, nydelig, supergodt! Og i øret, denne morsomme bassrøsten som nynnet med perfekte noter; «Halleluja! Halleluja! Halleluja, halleluja, halleluja»!

En tanke slo ned som et lyn i henne; Hun ville synge sopranstemmen! Forsøkte, men klarte bare «aaahhhh», nokså umusikalsk og helt i ørska. For dér kunne hun kjenne at han trakk seg litt ut, lirket en finger forsiktig over klitten, og så ble hun fylt opp igjen! Han fikk akkurat plass til to roterende fingre mellom dem mens pikken gled ut og inn. Var så deilig at hun mistet all kontroll over seg selv. Spenningene vokste som bølger og hun visste at hun ville komme. Åh, dér var det gjort, hun luftet ut og skrek for fullt; «Å Gud så deilig, det går for meg nå, aaahhhh…aaahhhh…»!

Orgasmene ristet i kroppen, hun lå urolig på madrassen og følte Georgs varme og nærhet over alt! Reiste bort i en døs med en dans av skjelv og rytmer, hele tiden med forløste sopranskrik. Men fortsatt ikke Hãndel. Kom bare flere umusikalske «aaahhhh» på rekke…

Georg forsøkte å knipe alt han kunne, men nå nyttet det ikke mer. Teksten til «Messias» forsvant i forrige eksistens; Han møtte Mirandas skrik med egne rop mens spenningene løste seg opp i en fri følelse: Å få sprute uten kontroll! Hun var så buktende og nær og deilig, nesten for mye. Kjente at det kunne svartne for ham når som helst. Rommet ble fylt av lyder i en slags døs fra begge to, mens de klamret seg fast til hverandre og bevegelsene saktnet…

Georg trakk seg forsiktig ut og Miranda ropte mens hun kjente etterskjelvene. Nå landet et varmt mannekyss på leppene hennes. Georgs øyne lyste av varm takknemlighet. Han datt over på siden, ble liggende og stryke henne over maven og kysse forsiktig på skuldrene og halsen. Så god han var! Huden nuppet seg, brystvortene ble hardere, merket økende lengsel i skrittet…

«Jeg er så kåt for tiden, kjempekåt på deg, totalt håpløs», hvisket hun.

«Fortell meg hvordan du opplever det»?

«Når du kysser meg på halsen blir jeg våt og får gåsehud; En slags spenning i puppene, og det verker av lengsel i skrittet. Og hvis du slikker brystvortene blir lengselen sterkere, det gjør nesten vondt. Eneste som hjelper er at du slikker meg hardt eller aller helst kommer inn; Da stanser verkingen og det blir bare… så skjønt at du tror det ikke»!

Han lot to fingre sirkulere over et av brystene, hun gispet; Kroppen ble urolig.

«Men snille deg, har du ikke mann, kjæreste….»?

«Ikke nå, nei. Og du, du har vel ikke…»?

Georg ristet på hodet. «Alle i koret vet at jeg er en ensom ulv».

«Å, men en deilig ensom ulv», lo Miranda og grep forsiktig etter de atten centimetrene. Nå var de færre, men da fingrene fant målet vokste de igjen. «Oj, hvis du er en ulv må det da være storeulv? Er tungen også stor? Kan den slikke meg»?

«Ja, bare vent; Lukk øynene og vær sanselig…»!

Miranda følte seg supersanselig mens en lang og bløt tunge gled nedover halsen og rundt og rundt på brystvortene, over dem, nå ble de knallstive. «Slikk dem mer, de er så kåte», hvisket hun. Tungen vibrerte over knoppene etter tur mens hun kjente åpningen bli glatt, åpen; Våt og spent. Lengselen økte, akkurat slik hun hadde sagt; Så deilig han var over puppene og for en opphisset følelse hun fikk med denne morsomme mannen. Da tungen reiste over maven måtte hun varsle med et gisp; «Du, det kommer til å gå for meg hvis du treffer kosetappen, nå er du advart…»

«Syng litt først, da. Få høre hvor godt forberedt du er»?

«Halleluja, halleluja…..»!

Haha, dér! Perfekte noter, med sopranstemmen til «Halleluja». Georg smilte og lot tungen kroe seg over åpningen. En glatt bevegelse, én til, og plutselig kjente han klitten vri seg og vokse under tungen mens konserten hennes tok slutt. Händel forsvant, hun ropte i ørska «aaahhhh…det går for meg igjen, åh, ikke stopp, du er så deilig…»!

Miranda skapte seg om til en livsnyter uten kontroll som kastet hoftene mot ham. Rommet ble fylt av høye skrik mens Georg lekte med tungen og ivrige fingre som krøp inn i henne. Hørte at hun gispet på innpust og stønnet når hun pustet ut; Han klarte ikke å stanse! Roet bevegelsene for at hun skulle få ta seg inn; Men så økte han på igjen! Miranda kjente stadig nye bølger slå seg ut fra underlivet og skape vanvittige vibrasjoner over alt. Ja, det gikk for tærne og hjertet også; For en skjønn fyr. Tempoet økte igjen og hun fikk følelsen av å ville tisse; «Hjelp Georg, jeg vil sprute, jeg kommer til å sprute», ropte hun ut i mørket!

Ropene gjorde Georg enda ivrigere, han hadde aldri sett kvinnelig nytelse på denne måten før. Løftet hodet og ropte «deilige du, bare slipp deg, jeg passer på», før han senket hodet og lot tungen fortsette. Nå illskrek hun og ropte «aaahhhh» mens han kjente en stråle mot munnen! Vanvittig nydelig; Hun smakte godt også.

De skrek og buktet og forløste seg til klokken fire, sov til elleve og stilte senere lojalt opp på alle samlinger. Koret endte med å bli nest best i klassen for amatører; En bragd for lille Grünerløkka og to ferske turtelduer! Han sang av full hals under den siste konserten mens han stirret på sopranene; Rett på denne vakre damen med det sorte lange håret og det nydelige ansiktet. Lot blikket reise over brystene og ned til hoftene, under kappen. «Jeg er naken under kjolen når vi synger for siste gang», hadde hun hvisket, «da skal jeg synge halleluja og bli kåt på deg, for etterpå skal vi drikke vin og elske»!

De rakk mer enn to timer med vill nytelse i suiten før siste samling i baren. Ansiktet til dirigent Knut lyste av glede over suksessen. Han smilte stort hver gang han skottet over på Miranda og Georg; Dét gjorde forresten flere av kormedlemmene også. «De ser på oss som om vi er kjærester», hvisket Georg ved bardisken. Øynene til Miranda blinket mot ham; Mange ganger halleluja….som hun var vakker!

«Vi er kjærester, eller…jeg vil i hvert fall være kjæresten din».

Georg vaklet. «Men jeg er jo ni år eldre….»

«Hysj, du er da søt, moden og sexy. Jeg elsker deg, og gjett om jeg elsker å ha sex med deg? Vil du ikke ha meg, da»?

«Jo, deilige Miranda og…halleluja»!

De brast ut i latter. Siste natt i Göteborg; En hallelujakveld på alle måter.

*

Sol, varmt, og E18 på vei hjem;. Etter Svinesund og Halden ba hun Georg om å svinge av mot Skjeberg stasjon, ville så gjerne innom et sted… Farten ble rolig, taket var nede, en sommervind over åkrene, den kjælte med håret. «Men hva er så viktig med Skjeberg», spurte han.

«Ingen ting».

«Ingen ting»?

«Nei». Og i neste sekund så han Miranda løfte skjørtet mens han prøvde å flytte blikket tilbake på veien. Hun var naken under, dér kom slanke fingre som begynte å stryke, og små stønn; «Aaaahhhh…»

«Men snille deg da, er du så sulten»?

«Jaaaahhhh, og kjør av her»!

Bilen svingte inn på en liten vei mot Skjebergkilen. Hun dirigerte videre til enda en vei, en slags kjerrevei med gress i midten. Blindvei, de stanset. Små bjørketrær rundt, de var helt usjenerte. Georg slo av tenningen, hun fortsatte å kjæle med seg selv. Snudde seg mot ham, øynene blinket.

«Du er så deilig og jeg vil knulle til fuglesang! Og attpåtil har du en kabriolet»? Hun lo høyt og lykkelig mens hun dro setet framover, slo ryggen ned. Setet ble langt og nesten flatt, ren luksus. «Kan vi komme sammen eller vil du se på mens jeg kommer»?

«Sammen, sammen, halleluja», ropte Georg med latter og dype basstoner; Han bøyde seg mot henne.

«Halleluja, halleluja, halleluja», lo Miranda med sopranstemmen, la seg bakover og inviterte ham søtt med hele seg.

Georg sang i et innvendig hallelujakor mens han gled inn i en døs kåthet. Hun ropte «elskede» i ørska og i ren nytelse; Fuglene sang høyt i bjørketrærne over dem.

Og langt borte hørte han det! De kvitret jo «halleluja»; Mange ganger halleluja!

* *
* *

Legg igjen en kommentar