Badstua

Denne novellen er vist 33146 ganger.

Jeg hadde pratet med han på nettet en stund og vi hadde avtalt å møtes på hytta mi. Han skulle bli kjørt av faren sin og sagt fra at han var på tur. Det kriblet i meg. Jeg skulle endelig få møte han. Vi skulle på hotellet i nærheten av hytta og bade i bassenget inne der. Da han kom ga vi hverandre en rask klem. Vi var vel begge nervøse for å møte hverandre. Vi pratet sammen på hele veien til hotellet. Det var ikke noe bestemt samtaleemne, så det ble en del løst og fast. Da vi kom til hotellet møtte vi på venninnen min som skulle være med som moralsk støtte.

Vi gikk til hver vår garderobe og skiftet. Jeg hadde en bikini med knyting både på bikinitoppen og bikinitrusa. Han hadde allerede skiftet og var i bassenget. Vi var sikkert et lekkert syn som begge to kom med bikinier mot han. Vi hadde hele bassenget for oss selv. Vi hoppet ut i vannet. Venninna mi var litt syk i utgangspunktet og vannet var ikke så varmt, så hun satte seg på kanten og fant noe å lese i. Jeg og han svømte rundt, flørtet og bare pratet sammen og tulla i vannet. Da det kom en far med to gutter. De holdt seg på den ene siden av bassenget så vi stod på den andre siden og klinte. Lenge og vi stod såpass tett at jeg kjente at det begynte å bule i badeshortsen hans. Jeg trakk meg litt unna og stakk det rødmende ansiktet mitt under vannet mens jeg smilte stort. Vi tulla litt mer rundt i vannet og kyssa en gang iblant. Ingen av oss nærmet oss så tett som da vi klina. Vi gikk opp etter at vi hadde vært i vannet i over en time.

Jeg fikk med meg venninna mi til å overtale han til å bli med oss inn i badstua i jente garderoben. Det var jo tross alt bare jeg og venninna mi som var der av jenter. Han ble med. Jeg og han satte oss øverst å pratet litt. Venninna mi satte seg på den benken under oss. Jeg og han så på hverandre med det blikket alle vet hva betyr. Venninna mi så det og gikk ut med unnskyldningen at det ble for varmt der inne for henne.

Vi var vel begge uerfarne, så nølende spurte han om han kunne se under bikinitoppen. Jeg fikk til slutt nikket et svakt ja. Han løsnet på knyten på ryggen og skjøv toppen unna. Han strøk hånden raskt over brystene mine før han masserte, befølte og knadde de. Vi kysset enda mer og han strøk hånden nedover magen. Jeg likte det og lot han stryke nedover og i bikinitrusa mi. Han begynte å massere og stryke nedover den glatte fitta mi. Dette var helt nytt for meg og det fortalte jeg til han. Vi visste at det kunne komme inn noen når som helst. Venninna mi var vi sikre på at ikke ville komme inn. Han masserte klitten min mer og mer. Jeg ble skikkelig våt. Det var da han lot fingeren sin gli mellom leppene og nedover sprekken til han kom til åpningen min. Der presset han langefingeren sin sakte og dypt inn i meg. Samtidig som han fingret meg sakte, stakk jeg hånda mi ned i badeshortsen hans og begynte å runke han nedi shortsen. Han sa at jeg bare måtte ta den ut av shortsen hvis jeg ville. Nervøs for at det kunne komme noen inn og han hadde sagt at det var en risk han ville ta ettersom vi satt slik vi satt, tok jeg den ut og runket den i frihet.

Etter en liten stund der vi runket og fingret den andre, spurte han om han kunne få smake meg. Jeg svarte jo ja, og var temmelig nervøs. Ingen hadde gjort det før på meg. Han satte seg ned en benk og ettersom jeg vill ha bikinitrusa på i tilfelle noen kom inn. Dro han den til siden og begynte å stryke tunga opp og ned, Først forsiktig, deretter mer og mer intenst. Han fingret meg samtidig. Ettersom jeg var nervøs i utgangspunktet og slet med å få orgasmer og han hadde gjort dette noen minutter. Spurte jeg om ikke jeg kunne få smake på han, så han satte seg opp på benken igjen. Jeg tok penisen hans opp av badeshortsen igjen, runket den forsiktig før jeg gapte over den og sugde han. Han nøt det og koste med brystene mine. Etter en stund sa han at han kom og ettersom jeg hadde opplevd så mye nytt, trakk jeg meg unna han da han kom. Han sprutet utover hele badstua. Vi bare så på hverandre og smilte og fant ut at vi fikk gå ut. Venninna mi hadde tross alt ventet lenge.

Han gikk til garderoben sin og vi skulle møtes etter at vi begge hadde fått dusjet og ordnet oss. Venninna mi bare så på meg i garderoben og jeg måtte fortelle. Hun ga fra seg et høyt hyl da jeg fortalte hva vi hadde gjort. Vi gikk ut av garderoben. På vei dit vi skulle gikk han og jeg beskjedne ved siden av hverandre mens venninna så på oss og smilte stort.

Legg igjen en kommentar