Hemmelig besøk

Denne novellen er vist 38910 ganger.

Jeg ringer på døra. Det er moro at han ikke vet noen ting. Jeg tar en stor sjanse. For alt jeg vet, er det ikke sikkert han er hjemme. Kanskje han har besøk. Nei, det høres ikke ut som om han har besøk, men han er hjemme. Han kommer bort til døra. Jeg kjenner det kribler i magen. Døra åpnes og der står han. Der står min R og ser overrasket ut. Jeg klarte det. Jeg overrasket han. R smiler til meg og lurer på hva jeg gjør utenfor døren hans. Jeg gir han et lidenskapelig kyss før jeg inviterer meg selv inn og svarer at jeg ville overraske.

Da jeg kommer inn snur jeg meg mot han lar hånden min stryke nedover han fra nakken og hele veien ned. Han har tydelig ikke hatt planer for dagen ettersom han bare har boxeren på seg. Jeg kysser han ømt på halsen og merker at han stivner til. R ser litt skyldbetynget ut, men vil ikke si hva det er. Jeg fortsetter med å overstrø han med kyss og lettere berøring.

Det er da det ringer på døra. Han ser rart på meg før han går for å åpne. Jeg får et glimt av henne. Ei jente som har pene former. Brystene hennes er litt mindre enn mine, men derimot har hun en penere mage og en fastere rumpe. Jeg tar meg selv i å tenke på henne på denne måten. R står i døra og driver og forklarer henne at hun må komme igjen en annen gang. Det er da jeg går bort. Jeg smiler til henne og spør om hun ikke vil komme inn. Hun smiler tilbake og går inn.

Da vi setter oss tar hun hånden min og vi har den samme tanken. Hun lar hånden min beføle brystene hennes i det jeg lener meg over og kysser henne like lidenskapelig som jeg hadde kysset R minuttene før. Jeg merker at R liker det vi driver med. Jeg tar av henne toppen hennes og bh-en. Brystene hennes er faste og litt mindre enn mine. Akkurat det jeg hadde tenkt. Hun drar av meg toppen og bh-en min også. Ettersom jeg har på meg et kort skjørt er det lett for henne å bare dra av stringen min og hun stryker en finger behagelig gjennom fitta. Jeg åpner buksa hennes og drar den av. Lar den ene hånden stryke utenpå stringen før jeg drar den av.

Hun masserer klitten min Slik jeg masserer hennes. Det er da R kommer bort til oss. Vi drar av han boxeren og lar han runke seg selv. Jeg har allerede latt to fingre gli inn i hullet hennes. Hun stønner av vellyst og jeg lar fingrene bevege seg rundt inni der slik jeg selv liker det. Hun har skjønt at hun kan gjøre det samme på meg. Vi fryder hverandre og nyter alt. Hun flytter på seg. Begynner å slikke meg og bruker tunga behagelig. Jeg lar henne vite at jeg liker det. Da kommer R over meg. Han smiler lurt og jeg vet hva jeg vil. Jeg tar penisen hans i munnen. Sutter og smaker og suger han. Han liker det, jeg liker det jeg får. Det er da jeg legger merke til hvordan R ligger. Han slikker saftene hennes. Vi stønner i takt, hver vår tur. Vi bytter plass. Lar alle få nyte hverandre på den beste måten. Før hun må gå.

Da vi har tatt farvel med henne fortsetter vi alene. Han lar penisen kommer mellom brystene mine. Jeg starter å runke han og skal ha penishodet i munnen ettersom jeg runker han. Jeg merker på pusten hans at han kommer snart. Denne gangen når han kommer er det for mye for meg og en del renner ned på brystene mine. Jeg slikker det opp, vil ha alt. Han smiler til meg og vil ha mer. Jeg lar han få mer. Denne gangen vil jeg ha han i fitta mi. Jeg vil ha heftig sex med R. Han frister for mye og jeg merker at jeg må avbryte han nå. Jeg lokker han med meg ut på badet, setter i gang dusjen og vi står der og bare koser oss.

Jeg tørker meg før han er ferdig i dusjen. Får på meg klærne mine og stikker innom badet og kysser han lidenskapelig farvel og sier neste gang med et smil om munnen.

Legg igjen en kommentar