Bare en drink til

Denne novellen er vist 33522 ganger.

Skrevet av: Hotellgjesten

Vi stenger klokka ett! Stemmen kom fra bartenderen nederst ved disken. En ung mann med pene trekk så på meg mens han tørket noen glass og hang dem opp i noen stativer over seg.- Ok, svarte jeg for ikke å virke helt fjern. Jeg hadde sittet og tatt en del drinker denne torsdags kvelden, i en hotellbar nordpå, tilnærmet tom for folk. Noen gjester hadde kommet og gått, og noen fraser var blitt utvekslet gjennom kvelden, men ellers var det rolig. Jobben gjorde at jeg stadig var på farten rundt i landet for å hjelpe folk med mer eller mindre problematiske IT-utfordringer. Det var vel minst femte gang jeg var på dette hotellet, men jeg hadde aldri sett denne bartenderen før.

– Ny her du? spurte jeg, liksom for å ha noe å prate om. – Aldri sett deg før her. Mannen tittet bort på meg med et skråblikk under en mørk hårlugg som falt ned i øynene hans.

– Begynte for noen uker siden, så spørs når du var her sist da, smilte han. Jeg heter Kent, la han til med sin litt nordnorske stemme. Jeg så nærmere på mannen, som så mer ut som en unggutt. Kunne neppe være særlig mye eldre enn akkurat lovlig til å sjenke meg alkohol. Hans vakre mørke trekk med smale skuldre, lange fingre, en markerte rumpe og litt feminine bevegelser fikk meg til å anta at han kanskje var homofil. Klokka var rundt halv ett på natta, og det var vel på tide å komme seg i seng. Jeg tømte drinken i en lang slurk, satte fra meg glasset og nikket et slags god natt.

– Skal du gi deg nå? sa mannen med en stemme som fikk meg til å stusse litt. – Ja det begynner å bli rimelig sent. – Har noen møter i morgen også, så greit å være uthvilt. – Ok, men du vil ikke ha en siste en på huset da? sa han med et underfundig smil. – Eller du kan bli med opp til meg etterpå, jeg har noe på rommet som kanskje kan smake, smilte han lurt.

Jeg så på mannen, litt nølende. Hva var det han foreslo egentlig? Jeg kjente en lett sitring i underlivet, en følelse som ikke hadde vært der på noen år. En følelse jeg ikke hadde hatt siden en kompis sugde meg på et soverom midt under et 40-årsselskap for en felles venn.

– Får du ha hotellgjester på rommet da? flirte jeg. – Nei egentlig ikke, men det behøver jo ingen få vite noe om? smilte han lurt tilbake. – Hvordan blir det, en drink på huset eller på rommet mitt? utfordret han. – Tror forresten jeg stenger nå, det kommer garantert ikke en kjeft likevel, smilte han. – Kom opp på 517 om ti minutter da vel, skal bare si fra til nattevakta at jeg stenger for kvelden.

Jeg reiste meg og gikk ut og opp på mitt eget rom. Så på meg selv i speilet og kjente jeg var kåt som pokker. Fyren var jo attraktiv han. Og jo, jeg kjente det var lenge siden jeg hadde kost meg med en mann, og at det kunne bli godt. Jeg tok en rask vask av kuk og baller og måtte nærmest presse kuken ned i buksene igjen, så stiv var den.

Jeg lot det gå et kvarter før jeg listet meg opp et par etasjer og banket forsiktig på 517. Døra stod på gløtt og jeg steg rolig inn. – Jeg trodde kanskje du ikke kom, sa Kent og snudde seg med et vinglass i hånda. – Lyst på? Skjorteflaka hans hang utenpå buksa hans og den åpne halsen viste en glatt brystkasse på innsiden. Han nippet til vinen før han ga glasset til meg.

Jeg tok en solid slurk, satte fra meg glassert og betraktet ham. Plutselig virket han litt sjenert og så i gulvet. – Du har kanskje en anelse om hvorfor jeg inviterte deg opp? mulmet han. Jeg svarte ikke, kjente bare at kuken stod som et spett i jeansen og at det røpet meg veldig. – Vel, jeg er sinnsykt kåt og du virker som en grei kar, sa han litt høyere. – Så har du lyst på litt ærlig guttesex her og nå? Han satt øynene i meg, senket dem mot skrittet mitt og sa: – Tror nok jeg vet svaret ja.

Jeg tok noen skritt mot senga hans og satte meg ned. Han kom etter, vrengte av seg skjorta og viste en slank senet overkropp. Han holdt fingeren foran munnen og sa: – Vi behøver ikke si noe, bare la det skje? Han kneppet opp jeansen min og dro den av meg i en rask bevegelse. Så kysset han seg oppover lårene mine før han la ansiktet over den kraftige bulen under bokseren min. Jeg hørte han snuste ivrig på bulen før han dro av bokseren også og kuken stod rett opp med sine 14 cm. Så reiste han seg opp og dro av seg sine klær i en fart og viste meg en litt tynn kropp med ei deilig rumpe. Kuken hans var, kroppen tatt i betraktning, en knallhard gigant på kanskje 18-19 cm. Jeg kjente jeg ville ta på den, hadde aldri vært i nærheten av noe slikt før.

– Får jeg knulle deg? sa Kent. – Så skal jeg gjøre det nydelig for deg etterpå. Jeg gikk ned på kne og grep etter kuken hans, førte den mot munnen og sa: – Vet ikke om jeg makter dette monsteret inne i meg? Jeg sugde ham ivrig i noen sekunder og kjente han jukket ivrig inn i munnen min. – Jeg skal være forsiktig, hvisket Kent, trakk seg ut av munnen min og begynte å rote i en skuff. En tube med glidekrem kom fram sammen med et kondom. Han trakk det fort og øvet på seg, før han la meg på rygg og smurte hullet mitt grundig. Så fikk kuken en klatt som han runket oppover kukskaftet sitt og han var klar. Jeg lukket øynene og trakk opp bena, gjorde meg så klar jeg kunne for lemmet hans. Han støtet sakte mot hullet mitt, slet litt med å komme inn. Så fikk kuken sprengt en liten åpning og trengte sakte inn. Jeg kjente det var vondt, åpningen min sprengte og jeg slapp nok et passe kraftig ynk. Kent holdt kuken i ro en god stund, lot meg få venne meg til den. Jeg kjente de lange fingrene hans ta et tak rundt hoftene mine og så presset han seg sakte innover. Rompa mi sprengtes, jeg følte meg mer enn fyllt opp. Så var han i bunn og jeg kjente ballene hans berøre rumpa mi. Han holdt meg i et jerngrep og slapp luften hvesende ut av munnen. – Fy faen så trang du er! Han trakk seg helt ut og jeg kjente presset slippe taket. Han bøyde seg over meg og slikket litt på kukhodet mitt. Lot rumpa mi få slappe av litte grann. Så sugde han meg ivrig, helt ned til rota, før han reiste seg opp og sa: – Det blir mer av det etterpå.

Kuken hans stod som en lanse, og nå kjente jeg at jeg bare ville ha den, koste hva det koste ville. Jeg dro bena godt oppover, dro rumpeballene til side og sa: – Ta meg! Jeg lukket øynene og følte mer enn jeg så at Kent tok et solid tak rundt staken sin og styrte den bestemt mot hullet mitt. Et par famlende støt, og så var han inne i meg igjen. Det smertet litt mindre nå, og jeg slappet mer av. Kjente han begynte å støte mer målbevisst nå. Den harde kuken hans gled ut og inn av meg og stimulerte merkelig nok et punkt inne i meg som ga meg en herlig nytelse. Så kjente jeg hånda hans legge seg rundt kuken min og runket meg forsiktig mens han tok meg. Precummet rant av meg, og jeg kjente jeg ville komme om han ikke sluttet. Kent satte opp farten nå, pusten hans gikk fortere og da jeg åpnet øyenene og så på han, så jeg musklene i den tynne kroppen hans spenne seg. Så begynte han å komme med noen hikstende lyder før jeg så øynene hans lukket seg og jeg kjente noe varmt inne i rumpa. Den varme sæden pumpet inn i kondomet hans, og et øyeblikk trodde jeg nesten det gikk for meg i opphisselse over den varme sæden og den harde kuken hans som nailet meg så inderlig.

Han ble stående på kne med kuken godt plantet i meg. Det gikk kanskje et minutt før jeg kjente lemmet hans sank sammen og det etter hvert deilige trykket i rumpa letnet. Så skled han ut av meg, trakk av seg kondomet og kastet det ned på gulvet. Han så sultent på lemmet mitt som var noen korte øyeblikk unna å eksplodere av opphisselse. – Skal bare vaske meg litt, blunket han og forsvant på badet. Jeg hørte lyden av vann og ante at han vasket ren den slappe kuken sin. Han var raskt tilbake og ga meg et håndkle. – Kanskje du vil tørke av deg litt etter besøket mitt? gliste han. Jeg rakk ikke å svare før han begynte å tørke av meg glidekremen som var klint utover rumpa mi. Så ga han meg en liten dask på rumpa før han kastet seg over kuken min. – Kondom? stønnet jeg, og fikk et bestemt nei mellom slurpelydene fra munnen hans. Jeg kjente det knyte seg i ballene min og saftene rant av lemmet mitt. Kent skjønte hva som holdt på skje og stoppet sugingen. I stedet slikket han ballene mine mykt og lenge før han avsluttet med å slikke kuken min til en utløsning samtidig som han runket meg. Utløsningen min kom som fra revnende fontene. Den hvite seige sæden sprutet en halv meter oppover og falt ned på brystkassa mi. Støt nummer to kom på magen min før jeg kjente leppene hans rundt kukhodet og han melket resten av sæden ut i munnen sin. Jeg lå og dirret på lakenet, holdt rundt hodet hans og kjente tunga hans lekte med kukhodet mitt som ennå var kilende ømt. Han trakk seg unna og jeg så han svelget

med et lite gys. – Kinky og litt godt da, smilte han. – Jeg sa du skulle få det nydelig, flirte han fornøyd. Jeg likte å suge deg vet du, sa han og blunket lurt. Jeg ble liggende på ryggen og kjenne på roen som seg inn i kroppen. Sex og alkohol hadde gjort susen og jeg sovnet av med Kent ved siden av meg, mens jeg kjente han tørket sæden min av meg med et håndkle.

Jeg våknet av at det var mørkt i rommet og jeg kjente noen ivrige bevegelser bak ryggen min. Faen, han runker, tenkte jeg og lurte på hva jeg skulle gjøre. Jeg ble liggende rolig å late som jeg sov. Så kjente jeg Kent krype over meg og lete etter kuken mellom bena mine. Jeg kjente pusten hans mot ballene og en tungespiss som lekte med pikkhodet. Jeg greide ikke å spille sovende lenger, og med hans stive lem midt i ansiktet var det bare å forsyne seg. Han skrevet over meg i 69 og begynte å jukke inn i min åpne villige munn. Kuken min skjøt i været og jeg støtet ivrig inn i den våte munnen hans. Kent brukte en finger til å massere rumpehullet mitt mens hans sugde meg stadig mer krevende. Orgasmen min kom fort og intenst, men sædmengden var litt mindre nå. Han sugde og slurpet og svelget og peste. – Jaaaaa, stønnet han før jeg kjente sæden hans rant utover leppene mine. Jeg kjente lukten av spermen hans og kom ikke unna den fyldige utløsningen hans som truet med å fylle halsen min om jeg ikke svelget eller spyttet. Jeg valgte å svelge for det var så opphissende å ha den store pikken hans i munnen og kjenne rykningene hans.

Vi ble liggende å kjenne på hverandre. Kent kysset meg og jeg kjente smaken av min egen sæd fra munnen hans. Det samme gjorde nok han, for han ble ganske grådig i kyssingen. Merkelig hvor lett jeg ble sjekket opp av han her, tenkte jeg mens jeg kjente kuken hans var på vei opp igjen. Kent var ikke helt fornøyd følte jeg i det han veltet meg over på magen og jeg kjente lemmet hans presse på hullet mitt på nytt. Han gled ganske lett inn i meg nå, denne gangen uten kondom. Nå var jeg definitivt knullbar for ham, og det ble et langt knull før hans endte oss begge ut i en ny orgasme. Han kom dypt i meg og min egen sæd sprutet ned i lakenet under meg mens han bet meg i nakken.

Jeg tørket meg fort med håndkledet hans og kledde på meg. – Jeg stikker nå, sa jeg, før du knuller livet av meg, la jeg til. – Takk for nå da, sa han. – Jeg er her i morgen også om du er rundt her, smilte han. – Døra står på gløtt fra klokka ett og du behøver ikke banke på. Selv om det er midt på natta, vet jeg hvem det er som kommer og vil ha litt kos, smilte han og lukket døra etter meg.