Heftig runde ute på byen

Denne novellen er vist 33601 ganger.

Skrevet av Frøken

Jeg går kledd i en svart kort kjole med utringing og skinnjakke over. Håret er satt opp i en søt hestehale som gir inntrykk av uskyld. Du legger merke til meg idet jeg kommer inn døra. Ikveld er jeg kåt og har lyst på en ny opplevelse.

Du sitter ved bardisken og tar deg en kald en når jeg går mot deg. Du kjenner det strømme nedover. Jeg bestiller meg en drink og sender et beskjedent smil til deg. Du tar et kjapt blikk over kroppen min og stopper ved brystene mine. Stemningen i seg selv sier at dette er noe interessant. Jeg får drinken min og vi setter oss i et hjørne innerst. Du er rask med å gli henda dine oppover lårene mine for å uttrykke at du vil ha meg. Et lavt stønn kommer ut av meg idet du nærmer deg trusekanten min. Jeg setter meg tettere inntil deg og ser deg dypt inni øynene mens jeg stryker og masserer deg over skrittet.

Du fører noen fingra inni meg og kjenner at jeg blir våt. Jeg biter meg litt på leppa for å vise at jeg er klar. Du løsner beltespennen og drar frem den harde pikken din. Jeg ser på deg med et sultent blikk. Du ber meg bestemt om å ta av meg trusa og sette meg på fanget ditt. Øynene ruller nærmest bakover når jeg kjenner pikken din gli inni meg, så deilig. Jeg rir deg med kroppen vendt mot folkemengda, mens du fingrer meg på klitoris. Det pulserer i pikken din og jeg klarer nesten ikke å holde igjen på grunn av vibrasjonen inni meg. Jeg snur meg og kysser deg intenst. Tunga di berører min og jeg kjenne at jeg snart kommer. Jeg rir deg hardere idet du griper meg på rumpa. Jeg lener meg inntil øret ditt og hvisker mellom mine stønn at du er den villeste fyren jeg har møtt. En orgasme bygger seg opp og jeg vil bare ha deg hele natta!

Du spruter inni meg og dine dype stønn utløser den etterlengtede orgasmen hos meg. Du spør om jeg vil bli med deg hjem og da skjønner jeg at natta har såvidt begynt…