Bare venner?

Denne novellen er vist 20901 ganger.

De hadde kjent hverandre en stund. Det var snart et år siden de hadde kommet i snakk på en kafé en torsdagskveld i november. Hun hadde sittet alene med en kaffe og en bok da han kom bort og spurte etter fyr. Så hadde de blitt sittende og prate en god stund før han måtte hjem. Før han gikk, inviterte han henne på et malekurs som han holdt nede på det lokale kunstsenteret. Hun meldte seg på, og siden da hadde de to vært nærmest uatskillelige. Det var på grunn av det nære vennskapet deres at han i begynnelsen av sommeren spurte henne om hun ville være med på hytta i ferien. Hun ble veldig glad og sa ja uten betenkningstid.

 

Hun var en ung kvinne på 25, høy og slank, men med kvinnelige former. Hun hadde brune dådyrøyne med lange, buete vipper, og fyldige lepper som rett som det var bøyde seg i et nydelig smil som avslørte fine, hvite tenner. Det avlange ansiktet var omkranset av langt og bølget, brunt hår som danset rundt de myke skuldrene hver gang hun beveget på hodet. Puppene var akkurat passe store, en god håndfull, baken struttende og fast. Huden var myk og glatt.

 

Han var en mann på 37, høy og bredskuldra, og med kornblondt hår. De mørke øynene gjorde blikket varmt og myknet opp de markerte ansiktstrekkene. Det var ikke sjelden at det glimtet til i øynene hans. Nesen var litt skjev, som om den hadde vært brukket, men det var mer et skjønnhetstrekk enn skjemmende. Resten av kroppen var veltrent, han likte å holde seg i form, og det hadde gjort utslag på de kledelig bulende musklene på armene, den stramme magen og den faste baken.

 

Den største grunnen til at han ville ha henne med var fordi han ville være alene med henne. Ta henne til et sted langt unna folk, ha henne for seg selv. Han hadde nemlig oppdaget at de vennskapelige følelsene hadde vokst seg til noe større, blitt erstattet av noe sterkere, noe som fikk hjertet til å slå hardere for hver gang han så henne. De klemte mye på hverandre og satt tett sammen i sofaen, men stadig oftere den siste tiden hadde han tenkt på hvordan det ville være å virkelig ha henne nær. Få kjenne den myke, varme kroppen hennes mot sin, naken hud under fingertuppene, høre hennes stønn når han berørte de aller mest følsomme stedene på kroppen hennes med tunga. Alt for ofte ble det for mye å tenke på, og han måtte dra seg selv til bilder av henne; naken, het og våt, som flimret over netthinnen. Han hadde ikke sagt noe om følelsene sine for henne enda, men han antok hun hadde skjønt at noe var annerledes.

 

Hun hadde en viss anelse om hva som foregikk i tankene hans. Hun merket det både på måten han klemte henne og hvordan blikket studerte henne når han trodde hun ikke så det. Hun visste ikke helt hva hun skulle tenke om det. Hun var glad i ham, selvfølgelig, men litt usikker på hvor grensen mellom vennskapelig kjærlighet og erotisk tiltrekning gikk. Likevel kunne hun ikke fornekte kroppens reaksjoner; hjertebanken, den dovne sødmen som murret mellom beina hver gang han så på henne med det spesielle blikket sitt, fullt av begjær og kjærlighet. Samtidig som det gjorde henne kåt, ble hun redd. Dette hadde hun brent seg på før. Vennskap som utviklet seg til noe mer, og når forholdet endte var også vennskapet ødelagt. Hun orket ikke det enda en gang, spesielt ikke når de var så nære venner. Hun ville ikke miste ham. Derfor strittet hun imot kroppens skrik etter hans sterke, søkende hender, hans våte tunge og harde, bankende manndom, så langt hun orket, men måtte som oftest bare gi opp når hun lå og grublet på nattestider. Men når utløsningen kom, kom også gråten, og hun ble liggende og fortvile helt til hun sovnet av utmattelse. Derfor var det med en viss uro, men selvfølgelig også glede og spenning, at hun ble med ham til hytta ved kysten da ferien kom.

 

Solen skinte fra en lettskyet himmel. Han kjørte. Hun satt i passasjersetet og styrte musikken. Den var god å ha når praten stilnet. Stemningen var blitt litt annerledes, mer anspent enn den spøkefulle, avslappede tonen de hadde mellom seg til vanlig. Akkurat nå spilte Kent «Dom som försvann.» Det var kanskje nettopp det de gjorde også, tenkte hun.

Flere ganger hadde han bemerket at hun var så stille og spurte om det gikk bra.

«Jada,» sa hun og tvang fram et smil. «Er bare litt sliten.»

Han så på henne og lurte på om det var dumt av ham å ta henne med på denne turen. Da han inviterte henne hadde hun virket så glad, men nå virket det som om det var noe som plaget henne. Forhåpentligvis ville det løse seg etter hvert som de kom fram og hun så hvor fint det var der.

 

Hun lysnet betraktelig da han noen timer senere parkerte bilen og de gikk bortover stien opp mot hytta med hendene fulle av bagasje. Han smilte fornøyd da han så det henførte uttrykket i ansiktet hennes da hun stanset på toppen og så den fantastiske utsikten. Litt nedenfor hytta lå en vik med sandstrand og et naust. Viken var omkranset av svaberg og skog litt innenfor på ene siden, og solen fikk vannet til å glitre der det strakte seg langt ut mot horisonten.

«Så nydelig det er her!» utbrøt hun. Det velkjente smilet, det som han var så glad i, lyste opp det vakre ansiktet hennes og fikk en bølge av godhet til å strømme gjennom kroppen og gi ham deilige frysninger.

«Vent til du får se resten,» sa han.

 

Selve hytta var rødmalt og virket stor og romslig, med en veranda som begynte ved inngangspartiet og strakte seg rundt på kortsiden med utsikt mot havet. Hytta sto på en åpen plass oppe på en knaus omringet av høyt, bølgende gress og lyngtuster her og der. Han fant fram nøkkelen, og etter å ha gitt døren et ekstra dytt, var de inne. De kom inn i en gang med tre dører langs ene veggen. Han åpnet en av dørene på høyre side.

«Her er rommet ditt,» sa han og tok et skritt til siden så hun fikk komme inn. Duften av parfymen hennes fylte nesen hans i det hun smøg seg forbi. Den luktet deilig og friskt av blomster.

 

Hun så seg om i rommet. Det var omtrent på størrelse med den hybelen hun leide, kanskje litt mindre. Det sto en seng og et nattbord med lampe under vinduet ved den borterste veggen. Ellers var der en kommode med et speil over og et garderobeskap. Veggene var kledd i lys tapet med blekblå blomster på, i likhet med gardinene. Hun satte fra seg bagasjen før hun ble med ham for å se på resten.

 

Han pekte på døren ved siden av rommet hennes og fortalte at det var badet. Så gikk han litt videre innover og stanset ved en dør på venstre side. «Og her skal jeg sove,» sa han og åpnet døren inn til et rom som var omtrent like stort som hennes. Innredningen var stort sett det samme bortsett fra at det sto en dobbeltseng under vinduet. Det kriblet litt i henne da hun så den, og et kort øyeblikk så hun for seg ham og seg selv ligge i den sengen og… Nei! Hun lukket øynene, tvang seg selv til ikke å tenke mens det ulmet forræderisk søtt i underlivet. I stedet fortet hun seg ut og lot ham vise fram kjøkkenet og stua.

 

Da all medbrakt bagasje var på plass, laget de til en kurv med niste og tok en tur ut i det nydelige været. Han viste henne veien ned til viken, og hvor de beste plassene var til å sole seg på svaberget. De kjente på temperaturen i vannet og hun tok seg en liten dukkert mens han satt og så på. Hun lo og ville ha ham uti, men han bare smilte og sa at vannet var for kaldt for ham. Han nøt heller utsikten, men det sa han ikke høyt. Blikket hans fulgte henne begjærlig der hun svømte rundt og dukket under for så å komme opp et helt annet sted. Solen fikk den lett solbrune huden hennes til å glitre, og han kjente hvordan det sitret i ham med tanke på hva som skjulte seg under bikinien hennes.

 

Etter en stund kom hun opp, skjelvende og dryppende våt. Hun klemte vannet av håret og han kjente stikket i hjertet ved synet av den deilige kroppen hennes. Hun fikk et håndkle rundt seg, men det forsvant etter en liten stund slik at solen kunne tørke henne. De spiste nisten og ble sittende en god stund og prate og nyte solen. Hun la seg på magen på håndkleet og han fikk utrolig lyst til å strekke ut hånden og røre ved den fine huden hennes.

 

Noen timer senere, da de kom tilbake til hytta, laget de seg en god middag, pratet og lo. Etter at de hadde ryddet og vasket opp etter maten, tok hun seg en tur ut på verandaen. Hun stilte seg ved rekkverket og kikket utover fjorden og fjellene som langsomt skiftet farge i det solen litt etter litt forsvant ned bak horisonten.

 

«Kaffe?»

Hun skvatt til da han plutselig sto ved siden av henne med to kopper kaffe i hendene. Han gikk i bar overkropp, hadde bare på seg en lett joggebukse. De smale musklene spilte under den brune huden. Herregud, så vakker og deilig han var! Hun tok en slurk av kaffen for å avlede seg selv. 

«Det er vakkert her,» sa hun og stirret ut mot solnedgangen. Måtte ha noe annet å feste blikket ved, selv om hun ikke slapp fra den sterke kraften kroppen hans utstrålte.

«Ja, det er det,» svarte han, og hun følte blikket hans på seg da han sa det.

Hun merket kroppens reaksjoner på hans nærhet og varme, de var overveldende, og hun klarte ikke å stenge tankene og følelsene ute. Kroppen sa klart fra hva den ville ha, og hun visste at hun ikke ville klare å nekte den det den ba om. Ønsket. Nei, krevde. Samtidig var hun redd og urolig for hva konsekvensene ville bli.

 

Ingen av dem sa noe. Tause sto de der ved siden av hverandre og kikket ut over paradiset. Flere ganger kastet han blikk på henne, hun virket urolig for noe. Engstelig. Han skjønte hva hun tenkte på. Hun visste hva han følte, men visste ikke hvordan hun skulle forholde seg til det. Han skjønte henne godt. Dragningen mellom kroppens ønsker og fornuftens strenge stemme kjente han godt til selv. Men han var villig til å prøve, og håpet at hun også ville bli det.

 

Hun snudde seg mot ham, som om hun ville si noe, men kikket bare taust opp på ham. Han snudde seg mot henne, så bekymringen i øynene hennes, tok et skritt nærmere. Hun vendte blikket mot treplankene under dem, han la hendene på overarmene hennes og klemte lett.

«Ikke vær redd,» sa han og løftet varsomt haken hennes med pekefingeren.

Hun møtte blikket hans, det blinket i noe vått i øyekroken hennes som langsomt rant nedover kinnet. Han tørket vekk tåren med tommelen.

«Ikke vær redd,» gjentok han og tok imot henne da hun lente seg inn mot ham med et sukk, la armene rundt henne i et trygt og varmt favntak.

 

Om kvelden, da de hadde lagt seg, fikk hun ikke sove. Hun lå bare og vred seg uten å klare å slappe av i kroppen. Hun tenkte bare på han som lå i rommet rett borti gangen og sov, hun ville kjenne kroppen hans, huden hans mot sin. Samtidig kunne hun ikke la være å høre den fornuftige delen av seg si at hun måtte passe seg.

«Jeg klarer det ikke,» mumlet hun for seg selv. «Jeg vil ha ham. Jeg trenger ham.»

Etter mye om og men bestemte hun seg, kom seg ut av senga og trippet ut av rommet og bortover gangen.

 

Hun stanset og lyttet med øret inntil døren, lurte på om han sov, men tok en sjanse og åpnet døren forsiktig. En lett knirking hørtes og så var hun inne i det svakt opplyste rommet. Hun ble stående ved senga og se på ham. Det så ut som han sov. Han lå på magen med begge hendene gjemt under puta. Hun hvisket navnet hans, men han rørte seg ikke. Hun satte seg på sengekanten, studerte det avslappede ansiktet hans, den vakre kroppen, overkroppen som sakte, og nesten umerkelig, løftet og senket seg i takt med den rolige pusten. Hun smilte svakt da hun kjente en søt kribling i et punkt mellom beina.

 

Hun løftet hånden og strøk ham lett over håret, streifet kinnet og fortsatte nedover nakken og skulderen. Da hun kom til ryggen og fulgte ryggraden nedover så langt hun kom før teppet stoppet henne, kjente hun hvordan pusten gikk tyngre og lysten formelig brant. Hun la seg forsiktig inn under dyna og så på ham, strøk fingrene varsomt over kinnet hans. Smilte da han til slutt åpnet øynene, ga ham tid til å våkne.

«Jeg er ikke redd lenger,» hvisket hun til slutt.

Han smilte og la hånden sin over hennes som fremdeles lå på kinnet hans. Så flyttet han seg lenger inn i senga slik at det ble litt bedre plass til henne. Hun la seg tett inntil ham, snuste inn den kjente, men nå enda mer kjære lukten av ham. Lukten av mann.

 

Han holdt henne i armene sine, strøk henne over håret, kjente den lette duften av kvinne, av henne. Han kunne ikke tro at hun endelig lå her hos ham, han måtte nesten klype seg selv i armen og se etter for å være sikker på at det ikke var en drøm. Men det smilet hun ga ham, blikket hun sendte, var ikke til å ta feil av. Hun var her. Og hun ville ha ham like mye som han ville ha henne.

 

De nærmet seg hverandre og møttes i et forsiktig, prøvende og søkende kyss. Reaksjonen lot ikke vente på seg, og kyssene ble etter hvert hardere, mer krevende. Han flyttet seg halvt over henne, lot tunga kjærtegne halsen, nakken og øreflippen. Hun stønnet svakt og strøk ham over ryggen og nakken, nøt følelsen av kroppen hans mot hennes, den nakne huden. Han flyttet seg nedover, kysset og slikket seg vei nedover mot puppene, men ble stanset av singleten hun hadde på seg. Hun hjalp ham å ta den av, lettet litt på seg slik at han fikk dratt den over hodet.

 

Hun hadde ikke BH, og de brune brystvortene struttet stive og innbydende mot ham. Han løftet hånden, rørte forsiktig ved det ene myke brystet før den lukket seg om det. Klemte forsiktig. Han hørte henne stønne mens hun vred seg under ham. Han så opp. Øynene hennes var lukket i konsentrasjon, og rykningene i ansiktet viste at hun nøt det han gjorde. Han konsentrerte seg om puppene hennes igjen, bøyde seg ned og kysset kløften, under og rundt dem før han nærmet seg midten. Hun klynket og rykket til da han lot leppene omslutte den stive vorten og sugde den forsiktig inn i munnen. Hånden hans beveget seg nedover kroppen hennes, gjorde det han hadde hatt lyst til så lenge. Fulgte konturene av kroppen hennes, nedover midjen, hoften og låret og opp igjen. Streifet fremsiden av trusen før han fortsatte oppover magen.

 

Tunga hans lekte og ertet brystvortene hennes mens hånden gikk på oppdagelsesferd. Hun skalv svakt, elsket det han gjorde med henne, elsket måten han vekket begjæret i henne. Hun løftet hodet litt og så ned på ham der han kjærtegnet puppene hennes med tunga og hendene. Han stanset og møtte blikket hennes, hun merket ømheten bak lysten og begjæret i blikket hans. Han kom opp til henne igjen, kysset henne, stakk tunga inn i munnen hennes, egget henne opp og trakk seg så tilbake.

 

Hun flettet hendene inn i håret hans, trakk ham til seg igjen, kysset ham begjærlig, og bet ham i underleppen. De flyttet litt på seg slik at han lå underst og hun lå halvt oppå ham. Hun lekte med øreflippen hans, frydet seg over stønnene hans, hendene hans på kroppen. Hun kysset ham nedover brystkassen mens hånden hennes strøk over magen, nærmet seg bokseren, men stanset og fortsatte oppover igjen. Tunga hennes streifet brystvortene som øyeblikkelig stivnet, hun sugde og slikket på dem etter tur. Pusten hans gikk tyngre, dypere da hun fortsatte nedover magen, men heller ikke denne gangen gikk hun lenger enn strikken på bokseren.

 

Hun løftet hodet, så på ham, heiste seg opp og skrevde over ham. Håret hang over den ene skulderen og hun var så vakker at han virkelig måtte ta seg sammen for ikke å ta henne med en gang. Brystkassen hennes hevet og senket seg i takt med den tunge pusten, brystene duvet svakt. Han løftet begge hendene, rørte ved dem, kjente tyngden. Hun senket seg over ham slik at munnen hans traff brystvortene, han sugde på dem, og småbet. Så tok han tak i henne og veltet henne over på rygg, satte seg opp på kne og betraktet henne. Hun var så opphissende, så uimotståelig og deilig der hun lå og smilte mot ham, strakte armene mot ham. Han bøyde seg ned og kysset henne begjærlig før han satte seg opp igjen.

 

Hendene kjærtegnet kroppen hennes; ansiktet, halsen, skuldrene og armene og opp igjen. Så fortsatte han nedover puppene hennes, magen og midjen. Fingrene lekte seg langs trusestrikken, han gløttet opp på henne, strøk oppover magen og ned igjen. Pusten hennes gikk i små hiv, hun løftet underlivet mot ham som tegn på at hun ville at han skulle fjerne trusen.

 

Men han gjorde ikke det. Ikke med en gang. I stedet flyttet han seg litt slik at han fikk tilgang til beina hennes. Strøk med kjærlige, men bestemte bevegelser nedover lårene og leggene, helt ned til føttene. «Snu deg,» ba han. Hun adlød, og han fortsatte med strykende bevegelser over ryggen hennes. Løftet vekk håret og masserte nakken og skuldrene. Strøk ryggen i lange, glidende bevegelser og ble belønnet med nytende stønn.  

 

Hun løftet baken mot ham da han nærmet seg korsryggen. Hun var kåt for alvor nå, det brant og gjorde vondt mellom beina, så opphisset var hun. Samtidig som hun ville at han skulle gå raskere frem, ville hun ikke at han skulle slutte med det han holdt på med. Det var så deilig! Og akkurat det hun hadde fantasert om så lenge.

 

Han merket utålmodigheten, men fortsatte i samme tempo, hoppet over rumpa og gikk rett på lårene og strøk nedover knehasene og leggene. Hun spredte beina litt slik at han kunne se at saftene hennes hadde gjort trusa våt. Han kvalte et stønn og kjente pikken presse mot stoffet i bokseren. Fingrene hans lette seg frem langs innsiden av lårene hennes, strøk over den tynne, følsomme huden tett inntil varmen. Hun stønnet og spredte beina enda mer. Han trakk til seg hendene, lente seg frem og kysset den lille svaien mot rumpa. Han stakk ut tungen og lot den leke seg langs kanten av trusestrikken, trakk stoffet litt lenger ned mens han fortsatte å kysse og terge langs sprekken.

 

Det rykket i hele kroppen hennes, hun stønnet og kom med utålmodige og nytende klynk. Han snudde henne rundt igjen, og det desperate blikket i øynene hennes fortalte ham at hun var mer enn klar for ham. Ville kjenne pikken hans langt inne i seg. Men han ville vente, ville la det trekke ut for å forsterke nytelsen. Han kysset brystene hennes igjen, lot tunga rotere rundt brystvorten mens den andre fikk liknende behandling av tommel og pekefinger. Hun løftet seg mot ham da han beveget seg lenger nedover, og kom med et langt og hikstende klynk da munnen hans berørte venusberget utenpå trusen. 

 

Så flyttet han seg litt lenger opp, til trusestrikken igjen, og kysset den myke huden på magen mens han sakte dro stoffet lenger ned og avdekket et vått kjønn som duftet av kvinnelige safter. Han satte seg opp og dro av henne trusa slik at hun lå helt naken foran ham. Pikken banket. Han plasserte seg mellom beina hennes og snuste inn duften av henne.

 

Hun hadde bøyd knærne og spredt de enda mer slik at det ble lettere for ham å komme til. Han bøyde seg ned og smakte, hun løftet seg mot ham og gispet frydefullt da han slikket i seg saftene hennes. Han nappet i leppene og ga klitorisen en lett behandling med tunga. Hun var så tent at det tok ikke lang tid før hun spente seg og kom i en skjelvende orgasme.

 

Da hun kom til seg selv, lå han ved siden av henne og strøk henne over håret. Hun snudde seg mot ham og besvarte smilet han sendte henne. Hun ville gi ham noe tilbake som takk, og lente seg over ham og kysset ham ømt. Hun bet ham i underleppen, kysset munnviken og fortsatte bortover kjevebeinet mot øreflippen. Den kjentes myk og varm mot leppene hennes da hun sugde den og lekte med den med tunga. Han kom med et lavt stønn da hun beveget seg nedover overkroppen hans mens hun kysset og slikket.  

 

Denne gangen stanset hun ved bokseren hans, satte seg opp og kjente på hardheten hans mens hun holdt et øye med reaksjonen hans. Langsomt dro hun av ham plagget, og ut vippet pikken hans, stiv og stolt, og med tilbaketrukket forhud som avdekket et svakt blålilla hode. Hun tok ham i hånden og kjente øyeblikkelig virkningen av berøringen, pikken stivnet ytterligere, og hun hørte ham stønne anstrengt. Pusten hans begynte å gå raskere etter hvert som hun masserte ham med begge hender. Så stoppet hun, ville smake på ham. Hun satte seg bedre til rette, lot tunga gli oppover undersiden, fra rot til tupp, før hun tok ham i munnen. Han vred seg og sukket tungt av velvære da hun begynte å arbeide med ham.

 

Hun slikket og sugde ham til han trodde han ikke ville klare å holde seg lenger, men hun gjorde et lite opphold slik at han fikk hentet seg inn igjen.

«Du tar livet av meg, vet du det?» sa han.

Hun sa ingenting, smilte bare lurt, før hun bøyde seg over ham igjen. Hun vekselvis runket og sugde, og tungen hennes vibrerte gjentatte ganger mot strengen under penishodet. Stimuleringen var så intens at han merket det ikke ville ta lang tid før han eksploderte.

«Vent!» hvisket han halvkvalt. «Jeg vil ikke komme enda.» Han satte seg opp og fikk henne over på rygg. Fingrene hans søkte seg fram til hennes våte varme, og han hørte hennes nytende stønn da han gned den struttende knoppen.    

 

På nytt var hun på vei mot kanten av stupet, men før hun kom så langt, forsvant fingrene og ble erstattet av noe større som presset seg mot åpningen hennes. Hun løftet underlivet for å møte ham og stønnet høyt da han gled lenger og lenger inn. Han kysset henne samtidig som han begynte å bevege seg. Hun tilpasset seg rytmen som økte stadig og klemte skjedeveggene rundt pikken hans. Det var ufattelig godt å kjenne ham inni seg, og hun ønsket følelsen aldri ville forsvinne.

 

Han stoppet opp og satte seg på kne, løftet beina hennes og plasserte leggene på skuldrene sine. Så kom han inn i henne igjen mens han presset henne ned mot madrassen med kroppsvekten sin. Det var ikke ubehagelig, og hun frydet seg over følelsen av å ha ham dypt inne i seg. Han begynte å bevege seg på nytt, de møtte hverandre i et stadig økende tempo, fortere og hardere. Hun ropte og stønnet av nytelse, og glemte alt annet rundt seg. Hun hadde følelsen av å fly høyere og høyere mot himmelen helt til det svimlet for henne og alt eksploderte.

 

Idet hun kom, kjente han krampetrekningene i skjedeveggene som masserte ham så deilig. Alt bygget seg opp, lysten og begjæret samlet seg som en knute i ballene, og så klarte han ikke å holde igjen mer. Et høyt og gutturalt utrop unnslapp ham idet utløsningen kom, og etter noen avsluttende støt falt han utslitt og utmattet oppå henne. Både pusten og pulsen gikk i rasende fart, og han ble liggende med lukkede øyne for å hente seg inn igjen.

 

Hun lå også med lukkede øyne, kjente hvordan tilfredsstillelsen bredte seg i hele kroppen mens både pusten og pulsen sakte, men sikkert, roet seg. Hun snudde seg mot ham og kysset ham før hun krøllet seg inn mot kroppen hans. De varme og sterke armene hans la seg rundt henne, den ene hånden hans strøk henne over ryggen. Etter hvert begynte hånden å vandre igjen, og hun smilte dovent da hun kjente hvordan begjæret langsomt våknet på nytt. Hun ga ham små kyss i halsgropen og merket forandringen hos ham også. De møttes i et kyss som ga hete lovnader for resten av natten..

Legg igjen en kommentar