Det er lyd i Lidvard

Denne novellen er vist 13850 ganger.

Det er skikkelig kaldt i Oslo og jeg er på vei til Lidvard, en fantastisk deilig fyr som er bare min for hele kvelden. Når jeg kommer inn døra tar Lidvard meg i hånden og leder meg inn på soverommet. Han begynner å kysse meg mykt og forsiktig mens han presser seg imot meg og jeg kan allerede kjenne ereksjonen hans mot låret mitt. Men jeg har andre planer… Jeg tar et skjerf ut fra veska, binder det for øynene hans og komanderer han til senga. Jeg kler av han og liker følelsen av å se uten at han vet hva jeg ser på. Jeg lar blikket gli nedover den brune kroppen hans fra den perfekte brystkassen til den nybarberte kuken. Jeg finner fram flere skjerf fra veska og begynner å binde han fast til han ligger hjelpesløs på rykken uten å kunne røre seg eller se.

Jeg setter meg ved siden av han og lar neglene gli ned armen, forbi armhulen og ned langs magen. Så på nytt på den andre siden. Så starter jeg fra knærne og lar fingrene så vidt gli oppover innsiden av låret uten å være borti kuken som begynner å bli hard. Jeg hører pusten hans øke når jeg bøyer meg over han og lar tungen gli oppover halsen og lar tungen min leke med øreflippen hans. Jeg kysser han nedover brystkassa til jeg kommer til brystvorten, lar tungen sirkulere rundt den og napper litt i den med leppene til jeg kjenner den blir hard i munnen min. Jeg gjør det samme med den andre til jeg kjenner han vrir seg under meg.
Jeg legger meg over han, kysser han nedover magen og på innsiden av lårene. Nå er han helt stiv og han stønner tungt, jeg kjenner fitta mi dunker og begynner å bli våt av å se han så opphisset. Jeg bøyer ansikted ned mot skrittet hans og smiler når jeg ser blodet strømme til kuken hans og hører hvordan pusten hans spenner seg når han kjenner pusten min over ballene sine. Jeg strekker ut tungen min og lar den sirkulere rundt ballene hans før jeg langsomt lar den følge kuken hele veien opp til hodet. Jeg tok forsiktig den ene hånden ringt ballene og lot den andre skryke over pikken. Jeg lukket hånden rundt den og dro forhuden helt tilbake, et stønn unnslapp munnen til anders og han presser seg mot meg og jeg vet godt hva han vil. Det eksponerte kukhodet glir langsomt inn i den varme munnen min, hånden min holder hardt fast rundt roten mens munnen sakte glir opp og ned kuken. Jeg lar tungen sirkulere rundt og rundt kukhodet samtidig som jeg tar hånden som holder rundt ballene klemmer forsiktig. Jeg begynner å runke han fortere og fortere, mens tungen sirkulerer ballene og kukhodet etter tur. Jeg drar av han bindet for øynene og ser han inn i øynene mens han ser hele pikken forsvinne dypt inn i munnen min og gli ut og inn mellom de røde leppene mine. Øynene hans glinser av kåthet og han presser rompa oppover og trenger enda lengre inn i munnen min. Han fortsetter å prese seg mot meg mens jeg holder hodet stille og han knuller munnen min og jeg kjenner det renner fra fitta mi.
Plutselig kjenner jeg hendene hans ta tak i hendene mine og stopper meg, jeg ser på sengen og innser at jeg hadde nok ikke knytt skjerfene godt nok. Likte du det ikke spør jeg? Han bare blunker og sier at hvis jeg ikke hadde stoppet da hadde han kommet over hele meg, og han har mere planlagt for oss  kveld.
Lidvard legger meg på sengen og kler av meg, jeg ser begjæret i øynene hans når jeg ligger foran han naken. Blikket hans er som limt fast i puppene mine og jeg kjenner mine stivner av tanken på at han ser på de. Han smiler og snur meg rundt på magen. Han begynner å massere meg, og gud, det er godt. Hver gang han lar hendene gå nedover ryggen min går de litt lengre ut til sidene og stryker forsiktig over puppene mine. Han begynner å massere nedre del av ryggen min, og jeg stønner når tomlene hans presser seg oppover innsiden av lårene mine og jeg kan kjenne kuken hans mot rompa mi. Jeg presser rompa mi opp i været og han vet hva jeg vil.. han lar tungen gli forsiktig oppover innsiden av lårene mine til jeg klyker av opphiselse. Så lar han tungen gli helt fra klitoris hele veien bak til rompehullet. Jeg stønner og han gjør det igjen, men nå stopper tungen hans ved fitta mi og sklir sakte inn. Han lar den rotere inni meg en stund til han snurrer meg rundt på ryggen. HAn bøyer seg over meg og tar brystvortene mine inn i munnen en etter en, slikker og småbiter på de til jeg stønner høyt av nytelse. Jeg kjenner at jeg må ha han snart og presser meg mot han. Men han smiler, han vil ikke gi det til meg enda. Han sprer beina mine og fører to fingre inn i den plaskende våte fitta mi mens han kysser meg på halsen. -jeg kjenner meg helt vill av kåtskap og presser kroppen min mot han, fitta mi skriker etter tungen hans og han vet hva jeg trenger. Han legger den ene armen under rompa mi og presser fitta mi oppover mot ansiktet hans. De to fingrene hans som fortsatt er inni meg går nå sakte inn og ut mens tungen hans sirkulerer hurtig rundt og rundt på klitorisen min. Det føles utrolig deilig, og jeg kjenner fittemusklene mine stramme seg rundt fingrene hans og presser seg i takt mot han. Så brått tar han fingrene ut av meg og snur meg rundt og plasserer meg på alle fire.
Jeg kan ikke vente mer sier han, han tar tak i kuken sin og styrer den inn mellom kjønnsleppene og gnir den opp og ned i sprekken så han er glinsende av mine safter. Så trykker han kuken inn i meg og den glir rett inn i den trange, våte og varme fitta mi. Vi stønner begge høyt av den etterlengtede følelsen. Jeg kjenner kuken hans støte hart inn i meg, og fylle meg helt opp! Han plasserer den ene hånden sin på klitoris og masserer meg samtidig som han øker tempoet og støter hart inni meg. Jeg presser bena mine sammen så jeg kjennes enda trangere ut og strammer musklene i fitta. Han snur meg rundt og legger bena mine på skuldrene hans, han begynner å tease meg med å gni kukhodet opp og ned sprekken, sirkulerer litt rundt knitoris, lenger ned og lar den så vidt gli inn i fitta mi. Han gjør meg gal! Jeg ber han om å knulle meg, så hardt og fort som han aldri har knullet før. Men han gir ikke etter. Han fortsetter å sakte bevege bare kukhodet inn i fitta og jeg strammer musklene rundt kuken hans så han er nødt til å gi slipp på ett sukk. Så klarer han ikke mer og er nødt til å øke tempoet. Han knuller meg raskere og raskere og jeg kjenner det renner  av meg, jeg kjenner at han er nær ved å komme men jeg skal ikke la han gjøre seg ferdig så fort.
Jeg trekker meg unna og beordrer han på rygg, han er ikke helt villig men han får bare finne seg i det. Jeg setter meg skrevs over han og senker meg langsom nedover kuken hans, helt til bunns og han stønner når han kjenner at den er helt inne i meg. Jeg øker tempoet, holder han fast og lar han bare ligge å nyte følelsen av en trang fitte som presser seg nedover kuken hans. Jeg kommer til å komme snart sier han… og jeg kjenner det strammer seg der nede. Jeg snur meg på alle fire og ber han om å komme i meg bakfra. Han er så klar som man får det og presser seg hardt og brutalt helt til bunns i meg. Jeg masserer klitoris samtidig og kjenner at jeg nærmer meg orgasme. Han øker tempoet og jeg blir gal av å høre den tunge pusten hans i øret mitt og når jeg kjenner at han kommer går det for meg også i en fantastisk hærlig orgasme. Vi faller sammen i sengen og han gir meg et sexy kyss og blunker lekent til meg. Vi får sove litt sier jeg, du kommer til å trenge energien din til runde to…

Legg igjen en kommentar