Bedre enn forventet

Denne novellen er vist 42187 ganger.

Vi hadde i lengre tid chatet på nettet. Vi hadde blitt kjent på sett og vis, i alle fall i forhold til hva vi drømte og fantaserte om, og det var mye, og det var mange felles drømmer. Jeg tror vi hadde chattet i et par måneder, og jeg var redd det skulle bli med chattingen. Jeg hadde ved et par anledninger antydet at vi kanskje skulle treffes, men hun skjøv det foran seg. Men plutselig en dag tok hun initiativet. Hun foreslo at vi skulle møtes på et hotell, sentralt i Oslo. Jeg var ikke vond og be og det var hun selvfølgelig klar over. Vi ble enige om å møtes en onsdag ettermiddag. Jeg skulle bestille hotell.
Å, som jeg gledet meg. Onsdagen kunne ikke komme fort nok. Vi skulle møtes i resepsjonen. Jeg hadde alt sjekket inn og satt i resepsjonen og ventet på henne – og DER kom hun..ÅÅÅåååå hun var flott. Jeg reiste meg opp og gikk bort til henne, ga henne en klem og spurte om alt var bra. Ja, hun gledet seg sa hun. Jeg tok kofferten hennes og vi gikk til heisen. Da dørene til heisen lukket seg, så hun på meg med et kåt blikk, smilte og ga meg et deilig kyss.
Vel inne på rommet, lukket jeg døren bak meg. Hun kom mot meg, så meg dypt inn i øynene. Jeg smeltet helt. Hun kledde av meg med blikket sitt. Hun så jeg var stor der nede. Vi kysset først forsiktig, så mer intenst, før hun stoppet og sa. Ta av deg buksen. Jeg så på henne, hun smilte men så samtidig bestemt ut. Hun hadde fortalt meg at hun likte å bestemme litt i sengen, og det pirret meg veldig. Jeg tok av meg buksa og bokseren. Hun så på meg….hmmm sa hun. Den må barberes, så legg deg på ryggen i sengen. Hun åpnet kofferten sin. Tok toalettmappen inn på badet, og kom tilbake etter kort tid. Hun holdt i roten av kuken min og barberte bort alt håret på ballene mine. Jeg ble helt glatt der. Så satte hun ballene mine inn med olje og masserte de inn. Jeg ble knall kåt. Kuken stod stiv som en påle, rett opp. Så sa hun plutselig, nå skal du barbere fitta mi slik at jeg bare har en tynn liten stripe igjen.
Hun tok av seg skjørtet, og – obs – hun var naken under! Så sexy, så rått, hun var en drøm. Jeg tok høvelen, dyppet den i vann og startet barberingen. Jeg luktet våt og deilig fitte. Det glinset i den av våt fitte saft. Jeg ble utrolig kåt og opphisset av dette, hun også, det la jeg tydelig merke til. Da jeg var ferdig reiste hun seg opp, gikk inn på badet for å se seg selv i speilet. Hun kom fornøyd ut igjen. Så sa hun – kom til meg. Jeg gikk frem til henne. Hun festet et bånd for øynene mine så jeg ikke kunne se, så førte hun meg bort til sengen, Jeg fikk beskjed om å legge meg på ryggen. Jeg var så kåt nå, så jeg gjorde som hun sa i håp om at jeg snart kunne få henne. Men det skulle jeg ikke, ikke ennå. I stedet bandt hun meg fast med noe tau hun må ha hatt med seg. Så hørte jeg plutselig en vibrerende lyd. Jeg hørte den tydeligere og tydeligere. Kjente plutselig noe kaldt på kinnet. Det var en kald vibrator. Sakte lot hun den bevege seg nedover kroppen min. Kjente at den berørte mine barberte baller. ÅÅÅÅÅ så godt. Så kjente jeg at hun søkte anus, og sakte – forsiktig lot hun den presse seg inn. Å, det var godt, deilig, litt vondt men egentlig bare deilig.
Da vibratoren var kommet helt inn, tok hun av bindet for øynene mine, så satte hun seg på ansiktet mitt og sa – slikk meg sakte og rolig med den sexy tungen sa hun. Mmmmm, hun smakte og luktet godt og jeg tenkte at dette jeg nå opplever er bare utrolig. Jeg merket at hun lente seg frem, begynte å slikke kuken min og de barberte ballene. Det var utrolig deilig og ligge slik, kjenne hennes våte fitte som hun presset mot meg, samtidig som vibratoren durte i anus og hun sugde meg og jeg lå bundet
fast. Jeg kjente at orgasmen hennes nærmet seg og jeg intensiverte slikkingen. Stakk tungen inn i henne, slikket og sugde klitorisen hennes. Jeg merket at hun stønnet og jeg kjente at det ikke var lenge før hun kom. Jeg fortsatte å slikke, og DER. Hun kom i en kjempe orgasme og det sprutet ut av henne. Da klarte ikke jeg heller mer, og jeg sprutet opp i munnen hennes. Ja –ja-ja-ja En fantastisk orgasme for oss begge, og en fantastisk start på en natt jeg aldri glemmer.
Hun løsnet meg, og vi ble liggende ved siden av hverandre i sengen. Hun masserte ballene mine forsiktig, mens jeg knadde de flotte puppene hennes. Vi lå slik mens vi pratet om sex og alle våre fantasier og drømmer vi hadde delt på nettet. En av de drømmene som vi begge hadde, var å ha med seg en jente til. Hun smilte plutselig til meg og sa at hun hadde, før vi møttes i dag, snakket med en venninne av seg som bor i Oslo. De hadde avtalt at om hun var fornøyd så skulle hun få henne over nå, Jeg bare så på henne med store øyne. Hun reiste seg opp, hentet telefonen sin. Men så la hun seg ned, sugde kuken min ren. Deretter satte hun seg oppå meg, tredde seg ned på kuken min, red meg sakte og forsiktig mens hun ringte til sin venninne. De snakket noen minutter. Jeg hørte bare noen ja svar og så sa hun rom nr. vårt. Deretter la hun på, og intensiverte ridingen. Jeg så opp på verdens mest sexy kvinne. Hun strammet seg rundt kuken min, og i samme øyeblikk som det banket på døren gikk det for meg igjen.
Hva som skjedde resten av kvelden og natten er det mulig jeg beretter om en annen gang

Legg igjen en kommentar