Danskebåten

Denne novellen er vist 55956 ganger.

Hei det var på danskebåten og vi var i partyhumør!! Etter en sen og fuktig natt var det vel på tide at vi komm oss i køyene, men etter en stund skulle jeg bare bort til lugaren til Kristin og Helle… Jeg tok på meg en hvit froteslobrokk og gikk bortover gangen. Jeg var langt fra edru så jeg gikk meg egentlig vil. Jeg gikk litt tilbake og så opp en trapp og midt i en ny trapp satt det tre søte jenter som jeg skulle passere, jeg sa hei eller noe sånt, de kniste og sa hei tilbake og lurte på hvor jeg skulle og om jeg hadde røyk? Jeg sa jeg ikke hadde noen ting bare slobråkken. Ikke noe sa en av jentene mens de ander bare så nyskjerrig på meg. Nei ikkenoe bare denne slobråkken sa jeg. Jo du har jo en truse på deg da sa den ene. nix sa jeg. Få se da sa de. nei hvorfor de a,, vi vil bare se om du er naken under sa de. Jeg  dro opp slobrokken på siden så de kunne se låret og hoften min oppover. Så brun du er har du vært i syden eller sa en av de. Få se mer da sa hun med med lyst skulderlangt hår. Mer? hva mer? Jeg merket at jeg hadde fått skikkelig stå. Få se tissen din da? Jeg sto rett forran de og var dritkåt. Nei tenk om det kommer noen da sa jeg.. Nei det kommer ingen hit sa hun lysårede igjen. Det ver egentlig to med lyst hår, den ene med halvlangt hår til skuldrene store lyseblå øyne litt fregner over kinn og nesen. den anre lyshårede var lang og tynn med kort hår, litt oppstoppernese grønnblå øyne masse lyse lange hår på armene og en singlett så jeg kunne skimte puppene hennes. tredje jenta var brunhåret langt blå øyne veldig søt litt valpetjukk som jeg ville kalt det i dag. store pupper for alderen…
Da tok hu med oppstppernese og dro slobrokken min til siden så de fikk se litt av ballene mine og ståtissen min… hun slapp den for igjen, mens de kniste alle tre og sa jeg hadde stor tiss. Kan vi ikke få se mer da maste de. jeg knøt opp snora som holdt den igjen og den gled fra hverandre så jeg sto der rett forann jentene med ståtissen min rett i været! De kniste og kommentert ståtissen min og at jeg hadde så mye hår på den»! Ta pån sa hun med brune håret til hun lange! så begynte de og pirke borti meg med pekefingrene sine hun med skulderlangt dro i ballehårene mine og sa jeg hadde så lange hår på på balla mens hun lange tok tak med pekefinger og tommel rund tissen min og dro skinnet så langt tilbake hun klarte… hun tredie satt bare og smilte og sa hva de andre skulle gjøre. Hun bøyde seg fremmover for å blåse på tissen min mens hun lange holdt den fremdeles helt vrengt og hun med det brune håret befølte ballene mine med de myke deilige hennene sine. Da hun med det halvlange håret var helt nærme tissen min stakk hun tungen ut av munnen og slikket på tissen min… og sa det smakte godt! Da slikket hun med de brune håret på ballene forsiktig først og etter hvert slikket hun meg ordentlig. Da begynt hun lange og runke meg. etter en liten stund spruta jeg over alle tre. De lo og sa de ville fortsette, men nå var jeg helt ferdig. De insisterte og vill ha meg med på lugaren sin. Jeg ble med, der kledde de av seg alt og vi la allt sengetøyet på gulvet og la oss nakene der alle fire.
Jeg fikk fort ståtissen min tilbake, Jeg begynte og slikke på armene til hun lange og hårene hannes kilte meg i munnen, jeg kysset henne på halsen og begynte å kline med henne mens jeg kjente at de to andre jentene sugde og lekte med tissen min igjen. Så veltet jeg meg over oppå hun lange og spredde bena hennes mens vi klinte og kjente at tissen min ble hold rundt og geledet inn i fitta hennes den var trang men det var himmelsk deilig å være inni henne, men jeg turde ikke så mange jokk tilfelle de skulle gå for meg igjen, så jeg dro meg ut selv om hun ville mere. jeg begynte og slikke henne og suge klitorissen hennes. jeg bøyde meg ned for å slikke hun med halvlangt lyst hår, det glinset av de blonde våte fittehårene hennes og det var så bløte og deilige ,jeg slikket henne til hun stønnet og ristet mens hun nesten sto i bro. tilslutt pulte jeg hun med brune håret, som forøverig hadde masse brunt hår på fitta, mens vi pulte stønnet hun at jeg bare kunne gå inn i henne for hun brukte p piller. Noe jeg gjorde åååå det var så skjønt å fylle fitta hennes med sæden min… etterpå lå vi lenge og koste oss alle fire. Helt til de var morgen og jeg luntet tilbake til min egen lugar. Jentene bor ikke langt fra Gjøvik så vi holder kontakten er der ganske ofte og vi har hatt mange deilige stunder senere. Aldersforskjellen er litt stor, men tror jeg er i ferd med å bli “hemmelig» sammen med hun lange med allt håret på armene, som for øvrig heter Stine. de andre to heter Maren (lyst halvlangt hår) og Ingunn brunhåret.

Legg igjen en kommentar