Begynnelsen på et eventyr

Denne novellen er vist 9212 ganger.

Jeg står med ryggen til han, men kjenner øynene hans i nakken min. Jeg vet han studerer meg. Det er vanskelig å følge med i samtalen med venninnene mine. Vi er på en fest til en felles bekjent. Jeg vet godt hvem han er og han vet godt hvem jeg er, men vi har aldri snakket sammen før. Han er 12 år eldre enn meg, og skikkelig flott. Litt høy, muskuløs kropp, mørkt hår med litt krøller. Kledelig bukkeskjegg. Så gjennomført sexy og tøff. Jeg snur meg diskré for å se på han, men da er han gått.  Etter noen timer går jeg ut en tur, må prøve å ringe etter taxi. Jeg er trøtt og vil hjem å sove. “Velkommen til taxi-sentralen, det er for tiden stor pågang, du er nummer… 19 i køen» 19?? Jeg bare legger på, får holde ut på festen litt til. Er akkurat på vei å gå inn igjen da en arm legger seg om skulderen min og jeg hopper til. Det er han. “Heisann, er du også her ute?» spør han. “ja, tenkte å ringe etter taxi, men det er håpløst». “Du er heldig du som kan bare gå hjem» sier jeg. Vi sitter og prater en stund ute. Vi har mye til felles, og ganske lik humor. Festen begynner å dabbe av og jeg tenkte å  ringe etter taxi igjen, er ikke trøtt lenger men på tide å komme seg hjem. “Hvorfor ringe etter taxi?» spør han. “Vi kan jo bare gå» og han smiler. “Vel, det er litt langt for meg». Han svarer med å bøye seg frem og kysser meg. Først forsiktig og prøvende, han merker at jeg er med så kommer tungen forsiktig langs leppene så inn i munnen og leker med tungen min. Sakte trekker han seg unna. “Ehm» sier jeg lettere rød i toppen. “Det kan vi jo».  Da vi kom frem til leiligheten hans, var jeg litt nervøs. Dette var ikke noe jeg pleide å gjøre. Han merket det på meg og spurte om vi skulle ta en drink og slappe av. Han satt på noe musikk, og det viste seg at vi hadde lik musikksmak også. Han sitter seg ved siden av meg i sofaen og vi prater. Han legger den ene hånden sin på låret mitt. Og stryker forsiktig utenpå skjørtet. Det er så tynt og jeg kjenner huden brenner der hånden har vært. Jeg oppdager plutselig at jeg sitter og skrever litt og puster tungt. Må ta meg litt sammen og sitter meg opp igjen. Jeg blir våtere og våtere. Hånden hans går nå på undersiden av skjørtet. Nede med knærne først, så  veldig sakte oppover tar forsiktig tak i låret mitt og går nedover igjen. “Opp, opp, opp!» tenker jeg. Jeg begynner å lure på om han har hørt meg, for nå beveger hånden seg opp igjen og den stopper ikke før der som trusekanten skulle vært, men jeg har ingen truse på husker jeg nå. Midt i en setning om en episode på jobben stopper han opp. Han smiler og lener seg inn til meg med hele overkroppen, fortsatt men hånden helt oppe på låret. Han kysser meg, varmt og vått. Først forsiktig som tidligere. Men raskt er det mye heftigere. Tungen hans er over alt. Han kysser meg på halsen, så munnen igjen. Deilig, jeg kjenner jeg blir svimmel av det. Mot låret kjenner jeg kuken hans. Den prøver å presse seg ut av buksen hans.  Nå beveger han hånden som er mellom beina mine. Bare en finger. Opp og ned sprekken. Jeg er så våt at det nesten renner. Han beveger fingeren forsiktig rundt klitoris. Så nedover og han stikker fingeren forsiktig inn i meg. Så en finger til. Jeg kjenner det forsiktig presser litt. Inn og ut. Jeg presser meg mot hånden, vil ha mer nå. Men da tar han bort hånden. Jeg blir litt skuffet. Vi kliner fortsatt, så begynner han å kneppe opp blusen min, helt ned. Han tar hendene rundt brystene mine, og begynner å slikke brystvortene. Kniper litt og slikker. Han slikker lenger ned, ned til navlen. Han tar hendene under rumpen min og løfter opp, og drar av meg skjørtet. Så slikker han musen min, og det er så godt. Han er over alt. Han har den ene hånden fra brystet og ned til klitoris, maserer forsiktig, og putter to fingrer inn i meg. Så slikker han videre, kun klitoris nå. Fingrene går inn og ut, uten problemer for jeg er så våt. Han suger på klitoris og det er like før jeg kommer, så gir han seg. Og han sier at det er bedre om vi går inn på rommet. Jeg følger etter, og inne på rommet legger han meg ned på rygg i sengen. Legger seg oppå og kysser meg bestemt men forsiktig. Han begynner å arbeide seg nedover igjen, men jeg stopper han, nå er det min tur.  Jeg snur han over på ryggen og setter meg oppå han. Rir han litt utenpå buksen. Tar hånden mellom kjønnene våres, og knepper opp buksen. Drar den ned til knærne hans og han sparker den av seg. Så tar jeg kuken han i hendene mine og maserer forsiktig. Drar litt opp og ned. Jeg snur meg sånn at han kan nå fitten min med munnen sin og jeg når kuken hans. Den er stor, mye større en noen andre jeg har sett. Jeg er litt nervøs, men nå har jeg begynt, kan ikke bare gi meg. Jeg slikker forsiktig toppen og rundt nedover i en spiral. Konsentrerer meg litt ekstra om strengen før jeg tar og putter hele kuken hans i munnen. Han stønner. Opp og ned. Jeg gjør det sakte. Han er ikke så forsiktig lenger, og han slikker meg over alt. En finger er inne igjen i meg. Kuken hans blir hardere og hardere, jeg føler den vokser inn i munnen min. Jeg suger han og slikker han, det er så godt. Men jeg klarer ikke mer. Reiser meg over han  og setter meg ned, forsiktig. Det sprenger, han er alt for stor. Sakte kjenner jeg han fyller meg helt opp og jeg tør ikke bevege meg engang. Men han jukker litt opp og ned og stønner. Han har tak i brystene mine og slikker og kniper forsiktig. Det er så deilig. Jeg rir han, hardere og hardere. Jeg vet ikke om jeg orker mer. Jeg kjenner det rykker i kuken hans og da renner det over for meg. Det rykker og rister i hele meg. Det er som en eksplosjon i hele kroppen. Det svimler for øynene for meg, og det virker som orgasmen aldri vil gi seg. Sliten legger jeg meg ned ved siden av han og vi sovner nesten med en gang. Med armene rundt hverandre. Morgenen etter våkner jeg av en hånd som stryker meg over ryggen og skuldrene. Og jeg kjenner vi er begge klar til en til…

Legg igjen en kommentar