Kort og godt

Denne novellen er vist 9381 ganger.

Han hadde sittet og sett på meg, jeg hadde sett på ham. Han festet blikket, jeg festet blikket, han blunket.

 

Jeg smilte bedårende, tok meg til halsen og strøk forsiktig. Kjærtegn. Det var nå eller aldri. Jeg smilte forførerisk, reiste meg og gikk mot toalettet. De spilte scissor sisters og man måtte åle seg i gjennom folkemengden. Da jeg kom til toalettene, snudde jeg lett for å se om fangsten var bitt på. Ja.

 

Jeg gikk først inn på det lille toalettet. Han kom rett bak, låste døren. Vi gikk rett på, og lot oss møte hverandres lepper. Fyldige og våte lepper, som visste hvordan de skulle te seg. Tungespissen hans var raskt ute, og jeg var ikke vond å be. Jeg åpnet meg for hans ekstreme sjarm.

 

Tungen hans ar nysgjerrig, undersøkende, men samtidig tydelig på hva den ville, hvilke ønsker den hadde. Jeg tok det videre initiativet til å bryte ut av de heftige tungekyssene, og gå mot halsen hans. Han hadde "pornohals". En kraftig en som bare en ordentlig mann kan ha. Mens jeg var opptatt av å vie halsområdet noe oppmerksomhet, visket han inn i øret mitt: Sug meg!

 

Jeg lot leppene gli fra halsen og ned mot brystkassa, som nå var halvveis avdekket. Jeg visste hvordan man skulle håndtere skjorteknapper. Den ene brystvorten kom til syne, og jeg lot munnen min bemerke funnet. Jeg sugde brystvorten, og nappet forsiktig i den med leppene. Da kom de første stønnene. Opphissende stønn.

 

Jeg satte meg ned på huk, og begynte arbeidet med bukseåpningen. Pikken hans ville ut, stor og hard, ventet i spenning på min munn. Jeg slikket den utenpå bokseren, masserte. Flere stønn. Jeg tok ned bokseren.

 

Pikken strålte, stor og villig. Jeg ville tippe ca. 25 cm. Jeg kjente vellysten i kroppen min. Energien som måtte ut i gjennom en avsugning. Jeg lot hånden gli over noen ganger, for å gjøre litt forarbeid. Energistrømningene presset på, pikken var uimotståelig, munnen min lukket seg rundt den. Smakte på den, ble kjent med.

 

Jeg lot pikken gli rolig inn og ut, mens jeg smakte hardt og nysgjerrig. Intensive stønn. Så gikk det fortere, fortere, Pikken trengte dypere. "Ja, ja, ja, ja".

 

Jeg tok en pause, lot hånden hjelpe til, brukte tiden til å skaffe meg øyekontakt med "arbeidsgiveren". Øynene hans strålte av yrhet. Jeg lot munnen gå tilbake til arbeidet.

 

Fortere, fortere. Han trengte dypere, det var sånn jeg ville ha det. Han stønnet høylydt, han var på vei. Høyere, musikken forsvant i mengden.

 

Jeg lot hånda avslutte, han kom, masse.

Legg igjen en kommentar