Besøket fra nord

Denne novellen er vist 31113 ganger.

– Basert på sann historie.

Sommeren for 3 år siden, Skjedde det for første gang noe jeg da ble fullstendig satt ut over, Men som ikke skulle være den første og heller ikke den siste av denne typen hendelser. Det var i begynnelsen av juni, Da jeg ble kontaktet av en på facebook. Han var en venn av en i min familie, Som jeg har hatt et trøblete forhold til. En relativt kjekk nordlending, la oss kalle han Lars. Han spurte hvordan det gikk med denne andre personen, og jeg svarte at det hadde jeg ingen kjennskap til. Etter hvert som vi kom mer i snakk så lurte han på om han kunne komme og ta et par øl. Øl glad som jeg er, Så sa jeg ja. Tenkte det var hyggelig og kanskje få en ny kompis, Da jeg ikke har hatt så mange av dem. Dette ble en av flere ganger de 3 neste ukene han kom og drakk øl hos meg. Vi dro på grill turer og snakket om alt og ingenting. Han var en typisk gutte-gutt. Veldig all-right. Den siste gangen han var hos meg, Før han skulle oppover igjen til nord var da en situasjon eskalerte på måter jeg absolutt ikke var forberedt på.
Det hadde blitt ganske mange øl, Vi hadde igjen vært ute og grillet, men satt nå inne i min leilighet. Han satt i 2 seteren, Jeg i 3 seteren. Plutselig begynte han og bli sentimental og begynte og prate om at det var slutt med eks dama hans, og at det hadde vært en masse problemer i forholdet. Han tok til tårene. Som alltid når det er ser på som tøffe, maskuline menn blir sentimentale på denne måten, Blir jeg veldig ukomfortabel og vet ikke helt hvordan jeg skal takle situasjonen. Før jeg visste ordet av det, hadde han satt seg ved siden av meg, Og jeg la en arm kameratslig over skuldrene hans og sa at det kom nok til og ordne seg.
Han stoppet helt opp, Og kikket meg rett inn i øynene. Det ble så stille at jeg tror nesten man kunne hørt en knappenål falle. Han løftet den ene armen og tok tak under haken min og dro meg mot han. Og vi begynte og kline. Hjertet mitt hamret så det kjentes ut som det skulle slå ut av brystet mitt. Han begynte og ta meg på lårene, og den ene hånden hans gikk innenfor skjorten min og kjærtegnet meg overalt. Hele tiden mens dette skjedde, raste tankene mine. Hva er det jeg gjør? Hva skal jeg gjøre? Hva kommer han til og tenke i morgen?. Men dette fortsatte og snart lå vi på sofaen, Han over meg. Fortsatt med klær på. Jeg gned han i mellom beina og kjente fort at det var ikke helt vondt for han akkurat. Dette holdt på en god stund helt til han hvisket inn i øret mitt med den grove dialekten sin «Vi skal ikke ta dette inn på soverommet?» Jeg sa gang på gang, Vent litt, For jeg var ikke helt klar for dette, Og tanker om mulige konsekvenser skyllet hele tiden over meg. Akkurat her blir det litt vanskelig og fortelle videre hva som skjedde, Men tydeligvis sovnet vi begge, På den trange 3-seteren. Jeg var den første som våknet dagen etterpå. Jeg turde ikke røre meg, Jeg fikk angst og latet som jeg sov videre. Han må ha våknet samtidig, For han gikk inn på soverommet og la seg. (Dette var en to roms leilighet, Så det var ikke dør i mellom stue og soverom) Jeg satt meg likeså godt opp og rulla en røyk. Så hører jeg fra soverommet «kommer du eller?» Hadde jeg kunnet sett mitt eget ansikt da, Så hadde det sagt mer enn 1000 ord. Et rustent «jeg kommer snart» var det eneste jeg fikk ut. Jeg tok et par dype drag fra røyken før jeg stumpet den, Og gikk inn. Jeg hadde en liten seng, det var knapt nok plass til en person i den. Jeg var så nervøs der jeg gikk den siste lille biten til sengen. Jeg la meg ned ved siden av han. Jeg lå der Stiv som en pinne, For jeg turde ikke røre meg, Turde ikke være den første som tok initiativet. Etter 2-3 ekstremt ukomfortable minutter, Noen av de lengste i mitt liv, Begynte han og røre seg. Jeg kjente en ru hånd skli over magen min, før den sakte gikk ned bukselinningen, Og tok tak i kukken min. Det gikk ikke mange sekundene før jeg var stein hard. Han holdt en godt tak rundt, Og dro i lange faste bevegelser frem og tilbake. Det var ufattelig godt, pirrende og det var en stor følelse av og gjøre noe ulovlig over det hele.
Jeg gjorde det samme som han, Og skled hånden min ned i buksen hans, Og et gjesp unnslapp meg da jeg virkelig kjente størrelsen på det han hadde. Jeg hørte han le litt lavt. Hjertet mitt banket så hardt at man måtte ha merket det. Han skled litt lenger ned i sengen, og forsvant under dynen. Jeg kjente han tok meg i munnen. Først litt nølende, prøvende, Før han virkelig gikk inn for det, Men en tungeteknikk han burde fått svart belte for. Etter en stund kom han opp igjen, Og det var min tur til og ta turen nedenunder. Når jeg sier han var stor, Da mener jeg virkelig stor både på lenge og omkrets. Jeg tok han i munnen og det var ikke vanskelig og merke at han likte det. Han tok tak i håret mitt og munnknullet meg så jeg aldri kom til og glemme det. Jeg knadde ballene hans mens jeg tok han dypt ned i halsen. Stønningen hans ble mer intensiv og jeg skjønte det ikke var lenge før nå. Jeg tok han ut, Og begynte og runke han, fort og hardt. Da det gikk for han, Skrek han mens han kløp tak i meg så jeg hadde blåmerke i 2 uker etterpå. Det tok ikke mer en et minutt før han hadde sovnet. Jeg gikk inn på badet og tok hånd om meg selv, Noe som ikke tok lange tiden. Når man har hatt en sånn erotisk spenning bygger seg opp, Da skal det ikke mye til. Utpå dagen sto han opp, Dusjet og jeg lagde noe mat. Det ble ikke snakket et ord om det som hadde skjedd. Da han dro den dagen, Hørte jeg ikke noe før halvannet år etterpå da jeg fikk nok en melding. Han var i byen og ville ta noen øl. Jeg svarte ikke den gangen. Så fikk jeg igjen en melding for et par måneder siden. Jeg sa jeg var opptatt. Jeg vet han ble sammen med eks-kjæresten sin en måneds tid etter han var hos meg. Hva skulle så skje om han kom på besøk igjen? Jeg er absolutt ikke for utroskap og skal ikke være den som ødelegger noe. Kanskje innbiller jeg meg noe, Kanskje lar jeg fantasien løpe løpsk. Men jeg tenker etter en episode som dette, Hvorfor skulle han villet ha kontakt hvis ikke det var for noe håp om at slikt skulle skje igjen? Ikke vet jeg, Men jeg tar avstand.
Som jeg skrev i begynnelsen av denne teksten så er det ikke første gang at en (tilsynelatende) fullstendig heterofil person har begynt å tvile på seksualiteten sin, eller skal plutselig utforske den. Jeg har mange historier om dette, Men ingen har gått så langt som denne.

Legg igjen en kommentar