Folkehøgskolen

Denne novellen er vist 25974 ganger.

Det var varmt ute.. Jentene sprang rundt i bare bikini og guttene i shorts imens du hoppet gjennom vannsprederen på gressplenen utfor Folkehøgskolen jeg nettopp hadde startet på.

Jeg hadde nettopp ankommet og var ganske nærvøs for å ha startet på en slik skole, så mange nye mennesker og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ble ropt på av en av Stipendiatene.. «Stian! Det var det du het, ikkesant? Bli med å kast frisbe med oss a!». Jeg nølte et sekund å svarte nærvøst «Skal bare inn på rommet med bagasjen min så kommer jeg!», jeg skjønte ikke hvordan han visste hva jeg het men tenkte ikke noe mer over det.

Jeg kom inn hoveddøren til studentboligen, satt av meg skoene i gangen og var på vei til å gå inn i koridoren til rommene da jeg husket på at jeg ikke visste hvilket rom jeg var blitt tildelt! Jeg var ganske spent i kroppen og lite var over hva som skjedde rundt meg da jeg i all hast snudde meg for å springe ut å finne noen som kunne fortelle meg hvilket som var mitt rom da jeg krasjet inn i noe!

Med et brak hadde jeg klart å dytte en blond tynn jente inn i skohyllene.

«Unnskyld! Gå-gå-går det bra? Jeg så meg ikke for!» stammet jeg forfjamset før jeg fikk ordentlig se hvordan hun så ut. Hun hadde langt blondt hår og det søteste ansiktet jeg bare kunne drømme om og ble bare ble stående å rødme.

«Det går bra, jeg tåler en støyt! Oi så mye rot det ble..» sa hun og bøyde seg ned å begynte å sett opp skoene i hyllen igjen og jeg kunne se rett ned i den lille kløften som ble dannet i toppen hens når hun bøyde seg ned. Jeg følte det prikket i blodet men fjållet det bort med å sett meg ned å hjelpe henne å rydde opp. Hun var ikke store jenten, sikkert bare 160 eller noe, jeg liker lave jenter..

«Du heter stian, ikkesant? Du er den nye..» sa hun på den søteste måten og ga meg DET blikket, så uskyldig, jeg visste ikke hva jeg skulle si så jeg fortsatt å rydde.

Plutselig tok hun hånden min, det donket i hodet mitt et øyeblikk og jeg så opp på henne.

«Vi ses til lunch etterpå, ja? Alltid gøy å bli kjent med nye mennesker, du ser ut som en verdt å bli kjent med!» Sa hun med et lite smil om munnen før ho røyste seg opp og gikk ut ytterdøren til de andre elevene som koste seg i solen.

Hjerte mitt banket og kjente jeg ble smålig svett av mitt første møte med henne. «Hva het henne!?» Jeg gikk bort til vinduet i døren for å se etter henne.. Hun var ganske lett å få øye på, jeg vil neppe glemme et slikt ansikt. Det lange blonde håret glinset i solen og strakk seg ned over den slanke kroppen hennes.. med blikket mitt ble fanget på den stramme bakenden hennes, liten men stram rompe som syntes godt i bikini trusen hun hadde på seg.

Jeg ble stående å se etter henne ett par sekunder før jeg ble avbrutt av andre elever som kom inn døren. «Bli med ut a! Solen griller ikke pølsa om du står inne!» Utbrøt en av de lattermilde gutta og fikk meg ut av den lille transen.

Etter en liten stund ute på plenen sammens med det andre begynte det å bli tid for lunch å alle begynte å trekke inn mot kantinen. Jeg hadde allerede begynt å få meg ett par nye venner og jeg var svært godt fornøyd over utvalget av jenter på skolen. Det var definitivt noen jeg ville bli bedre kjent med.

Vi var en gjeng både gutter og jenter som gikk i lag mot skolebygget da en av Stipendiatene løp bort til oss og spurte om vi kunne hjelpe til å rydde inn utstyret som hadde vært i bruk på plenen. Jeg, to andre gutter og en jente sa gledelig ja til å hjelpe. Jeg satte igang med å rulle sammen hageslangen og kom bort til hjørnet av studentboligen der slangen sluttet.

«Du har så absolutt kommet til rett sted New Boy! Jeg ser også at du trener..» hørte jeg en tøff stemme komme mot meg si.

Jeg snudde meg rolig og der sto en høy tynn brunette også bekledd ganske lett. «Vi har en del kasser som må ned til garderobene før vi tar lunch.. kan du hjelpe meg med det?»

Jeg svarte så klart ja, hvordan kunne jeg ikke det? Når det kommer en slik jente kommer bort til meg, hun også av det vakre slaget!

I det jeg skulle svare satt blikket mitt seg ned på brøstene hennes, disse ikke akkurat av den minste varianten! Jeg ble stående å mumle frem et ja da hun knipset meg foran ansikte å ga meg et spørrende blikk.

«Jajaja, så klart hvis meg veien!» Fikk jeg sagt litt flau over å ha blitt distrahert, men who would blame me?

Hun fortalte meg veien ned til garderobene og fortalte at jeg måtte være rask ellers gikk jeg glipp av lunch. Jeg var ganske sulten så jeg sprang med trappene til garderoben og som jeg kunne merke så var det ingen andre i garderoben bortsett fra endel ryggsekker og klær.

Plutselig hørte jeg et knirk fra døren i det andre rommet å tenkte ikke noe særlig mer over det og gikk inn i dusjrommet der jeg hadde fått beskjed om å sette fra meg kassene.

Jeg kunne høre stemmer inne i garderoben og jeg bestemte meg for å se nærmere hvem det var..

Jeg var i jentegarderoben, og der sto det jenter å skiftet! Jeg kjent jeg ble svett og visste ikke hva jeg skulle jeg gjøre, hadde vært ille flaut å bli tatt i jente garderoben allerede første dagen!

I enden av dusjrommet så jeg en dør. «Ok nå må jeg gamble, er ikke denne døren åpen så er jeg fucked!». Jeg tok i døren og heldigvis var den ikke låst å jeg kom meg inn i siste liten og lukket døren forsiktig bak meg.

Rommet var på størrelse meg et bøttekot og var fyllt med diverse madrasser ol. til over natting og jeg slukket lyset for at å ikke bli oppdaget.

Små skritt, fnising og stemmer kom inn i dusjene.. dusjene ble slått på og jentene snakket mellom seg. Jeg tror aldri i livet at jeg hadde vært så nærvøs som jeg var nå… men fremdeles var jeg fylt med en spennende følelse og noe frekt i meg hadde lyst til å titte inn.

Tilfeldigvis var det en åpning på ca 10 cm under døren, sikkert for å være sikker på at rommet ikke ble klamt.

Jeg bøyde meg ned på kner ved siden av døren og kjente hjerte dunke.. «Skal jeg tørre å titte inn, hva om jeg blir oppdaget?» Følelsen av nærvøsiteten spredde seg ut over kroppen og pulsen økte. Bare tanken om hva som ventet på andre siden av døren gjor at jeg kjente noe strammet seg i buksene mine og jeg strøk meg forsiktig over skrittet.

Det var flere ganger at de gikk rett utenfor og jeg kunne lett høre hva de snakket om gjennom lyden av vann som rant fra dusjhodet og ned de nakne kvinnelige formene ned på gulvet. Tanken på å få stå i dusjen sammen med de gjorde meg bare ennå mer kåt og jeg strakk den ene hånden ned under buksekanten og tok tak i penisen min som begynte å vekse.. Det hadde vært godt med jente nå..

I det jeg hadde begynte å stryk meg selv på pikken hørte jeg en av jentene si: «Jeg får besøk av søsteren min til helgen, jeg blir nødt til å gjøre klart til overnatting!» Våte skritt nærmet seg rommet jeg satt i og jeg dro neven opp fra buksen og satt neven mot døren. Typisk meg var det ikke lås på innsiden og all verdens scenarioer gikk gjennom hode mitt, hva kom til å skje om de fant meg her inne?

Et lett dytt ble gitt i døren men jeg klarte å holde igjen.. «Virker som at døren er låst, vi får ordne det etter lunch!» Lød det fra andre siden av døren og jeg sukket lavt.

Etter en liten stund slo dusjene seg av og jentene gikk ut av garderobene. For sikkerhetsskyld ventet jeg inne på det lille rommet med madrassene til jeg var helt sikker på at de ikke kom tilbake.

Jeg åpnet døren forsiktig og tråkket i en vannpytt.. «faen» rakk jeg å tenke før jeg hørte døren 2 meter fremfor meg gå opp.

Der befant jeg meg, halveis i døråpningen til det lille rommet like fremfor den blonde jenten jeg hadde dultet borti like etter jeg kom til skolen. Hun hadde et overasket blikk rettet mot meg og hun hadde ikke annet på seg enn et hvitt håndklede.

«Jee-jeg bare kom hit for å hente noe..» klarte jeg å si før rommet ble fyllt med en intens stillhet, det var tydlig at hun visste jeg løy og hun skjønte at jeg hadde vært der inne hele tiden.

Hun sa ingenting.. kun strammet litt på håndklede og hadde hode litt bøyd ned og så opp på meg.

Hjerte mitt hoppet.. hun begynte å gå sakte mot meg. Hvert lille skritt i vannet på gulvet ga gjenklang i rommet og sendte strømninger gjennom meg. «Hvorfor sier hun ikke noe..?»

Hun sto under 1 meter fra meg å så opp mot meg med store runde øyne og la til et smil av samme sort fra tidligere.. strakte høyre hånden sin frem og la den på brystkassen min så jeg rygget mot døren bak meg.

Hun sa ingenting, men beveget seg helt inn til kroppen min og la hode sitt der hånden hennes hadde vært, helt rolig.

«Jeg kan høre hjertet ditt banke» sa hun, stille og mykt.

Uten å helt selv være bevisst over det la jeg venstre arm rundt henne å la den på ryggen.

Jeg var svært varm og følte egentlig mest for å bare komme meg vekk derifra.. men klarte ikke røre meg. Jeg var så spent på hva som kunne skje og det kjente jeg at hele kroppen min også var.

Hun så opp på meg, sa ingenting.. før hun la venstre hånden sin på bryste mitt og strøk den nedover mot magen min. Fremdeles var hun helt rolig, med unntak av noen små tunge pust.

Det kriblet langt lenger ned enn hvor hun berørte og jeg kjent noe vaks nedentil.

Armen hens lekte seg nedover magen min, strøk meg langs midjen og under skjortekanten min. Hun begynte å puste tyngre og la leppene sine mot bryste mitt imens du lekte med fingrene sine på ryggen min.

Nærvøs begynte jeg også å la armen min gå over ryggen hennes, lot det gli igjennom det lange blonde håret som ennå var vått etter dusjen. Neglene hennes skrapte forsiktig ned ryggen min og over rompen før hun tok et godt tak i den og så meg inn i øynene.

Så skjedde noe jeg absolutt ikke hadde sett komme før jeg kom til skolen.. hun lot den ene fingeren gå til kanten på håndklede og løsnet det så det falt på gulvet.

En snehvit, tynn, lav kropp med småe faste pupper kom til synet. Pusten glapp for et millisekund og jeg trakk meg tilbake noen centimeter for å se bedre.

Hånden min strøk seg ned halsen hens, ned over de faste småe puppene og lekte med de perfekte nippelene hennes.

Hun trakk seg mot meg igjen og stilte seg opp på tå for å nå opp til meg og ga meg et kyss.. Da var det ingen vei tilbake, jeg kysset tilbake og pusten hos begge ble tyngre.

Den ene hånden hennes gle frem og tilbake over skrittet mitt imens vi råklinte og jeg tok et godt grep om den stramme rompen jeg tidligere hadde sett så langt etter gjennom vinduet.

Hun satte seg ned på knær fremfor meg, fremdeles rolig, og ga meg et spørrende blikk jeg ikke kunne svare nei til. Hun åpnet buksene mine og dro dem å bokseren min ned på det våte gulvet. Vått tøy var definitivt det siste jeg bekymret meg for der å da.

Jeg kjente ei klam og våt hånd stryke meg over pikken min, som vokste raskt inne i hånden hennes som gikk rolig opp og ned. Lyden av at hun svelget gjor at jeg lukket øynene mine og en euforisk følelse spredde seg igjennom kroppen min i det hun la leppene sin rundt pikkhodet mitt.

Rolig førte hun pikken min inn og ut av munnen sin samtidig som at hun maserte nedre del av skaftet og ballene mine.

Jeg samlet håret hennes i nevene mine og holdt løst tak i det imens jeg smålig vridde meg i nytelse.

I ny å ne løftet hun blikket opp og jeg fikk øyenkontakt med de klare grønne øynene hennes som utstrålte uskyldighet og godhet.

Jeg kjente jeg så vidt klarte å fokusere blikket imens hun lekte med tungen sin rundt pikkhodet og lot hånden forsiktig massere ballene mine.

Hun lot pikken gli ut av munnen og litt spytt hang igjen å hun røyste seg opp å ga meg et spørrende blikk om jeg ville ha mer. Jeg viste hun vei inn rommet jeg tidligere hadde gjømt meg på og la en madrass på gulvet. Hun satt seg ned på hel og tro frem et strikk og satt håret opp i knute før hun satt seg på fire og hintet til hva hun ville.

Uten å nøle la jeg meg slik at jeg fikk tilgang til musa hennes. Den var nybarbert og liten, jeg lot fingrene gli over den stramme rompen hennes før de fant vei til kjønnsleppene. Jeg strøk forsiktig opp og ned leppene hens å hun ble våtere å våtere. Pekefingeren min fant veien til kjeden og jeg lot den gli sakte inn.. musa hennes var trang og vat, et lite gisp slapp fra henne i det jeg kom inn med fingeren.

Fingeren maserte G-punktet hennes ei stund før jeg la inn to fingre og hun elsket det ennå mer. Jeg satt opp tempoet litt å åpningen ble større. Imens strøk jeg den stive pikken min klar.. vi begge hadde lyst på mer. «Går du på pillen?» hvisket jeg å hun snudde seg å sa «Nei, men det går fint, jeg trenger dette.»

Hun bøyde seg enda lengere frem og lot baken å musa gå opp. Jeg strøk pikken en siste gang før jeg lot den leke litt på kjønnsleppene hennes. Hun var så våt og så klar for å få mer.. Jeg lot pikkhode gli sakte inn akkurat så det stimulerte G-punktet hennes og hun ga et lite stønn. Hun var svært trang så jeg måtte gå inn rolig.. dyper å dypere gikk jeg og dro den litt ut igjen før jeg lot den gå dypere. Hun pustet tyngre og fikk småe rykninger i kroppen.

Tempoet økte og den stramme musa klamret seg rundt pikken min, støtene ble sakte raskere og jeg svettet å ga et stort glis til meg selv. Hun var så deilig å være inni, hun elsket det.

Jeg stoppet for et øyeblikk inni henne for å komme meg men hun fortsatte, vugget frem og tilbake med bakenden sin. «Gud Faen altså!» For en følelse!

«Legg deg ned..» å så gjor jeg. Hun spredde de tynne hvite bena sin over meg og åpnet musa si med fingrene sine å lot seg gli over pikken min. Jeg kunne se det i øynene hennes at hun trengte dette, det gjor forsåvidt jeg å.

De faste småe puppene hennes spratt opp og ned i takt med hvert støt hun gjor, gud for en kropp..

Vi var begge kjempevarme og hun dro av meg skjorta, kysse-bet meg i leppen og dyttet ryggen min ned på madrassen igjen. Hun red meg hardt og for en utsikt jeg hadde..

Hvis det kom noen må hadde jeg garantert ikke brydd meg, dette var for episkt til å gå glipp av.

Impulsivt løftet jeg henne opp og dro henne mot veggen å løftet henne opp på hoftene mine og lot pikken gli inn i henne i samme bevegelsen. Et stort stønn fikk jeg i øret mitt i det hele pikken min for inn i henne og brøstene hennes presset mot brystkassen min. Ansikt til ansikte beveget vi hverandre, så hverandre dypt i øynene og pusten synkronisert.

Kjeden hennes begynte å stramme seg mer å mer igjen, det var like før hun kom og jeg pulte henne hardere. For hvert støt kom jeg også nærmere en orgasme å hele bevegelse våres var for et felles mål. Fortere å fortere helt til vi kom samtidig.. hennes orgasme utløste min orgasme.

Vi sank sammen på madrassen med henne over meg enda med pikken inni kjeden hennes.

Hun satt seg opp og løste håret ut fra strikket imens hun strøk seg over brystene sine.. jeg lot fingrene mine gli ned magen hennes og spurte «Jeg fikk aldri navnet ditt..».

Hun smilte, kysset meg i pannen og hvisket meg i øret. «Det får du vite neste gang..» hvisket hun og smilte så kjærlig å uskyldig som hun så ut.

Hun gikk av meg å dro på seg håndklede å snudde seg i døren å sa: «Vent her, vi spiser lunch her nede.»

Utslitt å svett med et stort smil lå jeg inne på det lille rommet å tenkte for meg selv:
«Jeg har en følelse av at jeg blir å trives på denne skolen…»

Legg igjen en kommentar