Bestefars overraskelse, del 3

Denne novellen er vist 27884 ganger.

Uken gikk langsomt. Jeg verket av kåthet hele tiden. Jeg vet jo at når bestefar sier at han har planer for meg, så mener han det bokstavelig. Jeg ante ikke hva som ventet meg, og kunne bare vente på at tida skulle snegle seg av gårde.
Lørdag ettermiddag kom endelig SMS om at jeg skulle innfinne meg hos bestefar klokka 20, låse meg inn og gå rett på soverommet og kle på meg der.

Jeg gjorde meg flid med meg selv den dagen. Dusjet, vasket håret og smurte meg inn med velduftende krem. Jeg kunne bare håpe at jeg ble godkjent…
Presis klokka 20 låste jeg meg inn så stille jeg kunne i leiligheten til bestefar og listet meg inn på soverommet. Der lå kveldens antrekk: Sort skinn korsett med løse pupper, en liten tanga, stayups og et par pumps med skyhøye hæler. Utenpå herligheten skulle jeg ta på meg en rød bluse og et kort, sort skjørt med litt vidde i. Det pleier å bety at bestefar vil leke litt med meg før han kler av meg. Jeg var kjempespent. Det er aldri godt å vite hva han har planer om. Håret lot jeg henge løst nedover ryggen.

I 10 minutter ble jeg sittende på sengekanten og undre på hva som skulle skje. Jeg prøvde så godt jeg kunne å lytte ut mot stua for å høre hvor mange som var der. Det var flere enn to i hvertfall.
Endelig kom bestefar inn og hentet meg.

Jeg gikk et skritt eller to bak ham ut på stua. Der satt det 3 andre menn i slutten av 50-årene, kanskje begynnelsen av 60-årene. Ansiktene forandret seg fra forventningsfulle til bestyrtede til fornøyde da de så hva bestefar kom med.
«Du vet jo å overraske oss og da!» sa en. «Men hva i all verden er dette?»
«Dette er veslehora mi,» sa bestefar. «Hun gjør alt dere ber om og mer til. Hun er til vår disposisjon hele denne kvelden, og kan knulles i alle hull. Det eneste hun ikke gjør er deap throat, men det er vel til å overleve, eller hva?»
Jeg sto helt stille og så ned. Herregud så kåt jeg var! Bare tanken på at jeg skulle gjennomknulles av tre fremmede menn i tillegg til bestefar gjorde at jeg hadde vanskelig for å holde meg i ro.
«Jeg synes hun ser litt engstelig ut, jeg» sa en stemme. «Er du sikker på at dette er så lurt?»
Bestefar tok tak i haken min og løftet ansiktet mitt. Jeg var helt matt i blikket allerede.
«Er du engstelig, jenta mi?» spurte han.
«Nei. Jeg er kåt!» sa jeg. «Skal jeg suge deg nå, bestefar?»
Bestefar så fornøyd på meg. «Du er jo presangen til de andre karene her, så du får starte med å by deg fram til dem først» sa han før han ga meg et lite dytt i ryggen og sendte meg bort til førstemann.

Jeg var litt usikker på hva jeg skulle gjøre, men gikk lydig bort til mannen som satt nærmest. Han så ut til å være i slutten av 50-årene, noe tykkfallen midtskips, men egentlig ganske kjekk.
Jeg så opp og ble med ett grepet av situasjonen. Jeg var ikke underdanig denne kvelden. Jeg var ikke noen puledokke som de bare skulle bruke og som viljeløst måtte følge med på alt. Jeg fikk lov til å forføre, til å være frekk og til å ta initiativ. Jeg kikket bakover mot bestefar for å få bekreftelse på tankene mine. Han smilte trygt tilbake til meg, og dermed var jeg i gang.
Jeg gikk bort til den første mannen og strøk hendene oppover kroppen min mens jeg så på ham med et utfordrende blikk. Han virket nærmest sjenert og så ikke ut som han visste om han skulle tørre å ta på meg eller ikke. Jeg tok hånda hans og førte den oppover låret mitt. Da jeg kjente at han fulgte villig med, slapp jeg taket og ventet på hva som ville skje.
Fyren hadde tydeligvis våknet og fortsatte å føre hånden sin oppunder skjørtet mitt og kjente langs trusekanten ned mot fitta. «Ja her var det vått og deilig» sa han med et fornøyd glis.
«Neste!» sa bestefar.
Jeg gikk til nestemann.
Det virket som det hadde gått opp for de andre også at dette var noe jeg ønsket å være med på. At jeg ble kåtere for hvert minutt som sneglet seg av gårde. De var jo så treige!! Kunne de ikke bare rive av meg klærne og slenge meg i bakken da?? Neida… De var visst av den gamle skolen med respekt for kvinnen i høysetet. Hennes nytelse og bla bla bla… Virket ikke som om de skjønte at jeg faktisk ønsket å bli tatt hardt i. At jeg ønsket å bli slengt i bakken eller tredd ned på en kukk.
Denne fyren var ganske slank. Vikene i tinningen hadde begynt å bli mer fjorder enn viker, ansiktet var pent men litt vekt.
Jeg kikket bort på bestefar, og noe i blikket mitt sa ham at jeg var begynt å bli utålmodig. Greit nok å ha litt styring selv, men å måtte ta alt initiativ er ikke min greie. Jeg sto foran den neste fyren og så ned på ham. Han trengte ikke å bli vist hva han kunne gjøre. Han åpnet blusen min og la hendene varsomt rundt puppene mine. Koste forsiktig mens jeg la hodet lett bakover og nøt. «Knip litt i vortene hennes og se hva som skjer», oppfordret bestefar fra bordenden. Jeg kjente et lett knip i en brystvorte. Et lavt stønn unnslapp meg. Knipet ble litt hardere, og svaret mitt ble høyere. Da han knep tak i den andre vorten også, begynte knærne mine å svikte.
«Neste!» nærmest ropte bestefar. Jeg kikket ned på fyren og han gliste bredt da han så blikket mitt som var rimelig sløret.
Sistemann tok igjen for tafattheten til de to andre. Uten flere dikkedarer løftet han opp skjørtet mitt og la en hånd over fitta. Jeg kikket ned på ham. Han var ganske kraftig bygget og med en solid ølmage.  Jeg grep meg selv i å tenke at han måtte se ut som reneste Esau under skjorta.. Sikkert hårete som en sjimpanse. Så konsentrerte jeg meg om hånda som hadde begynt å famle langs trusestrikken. En finger gled under og fant klitten min. Jeg var plaskvåt og spredte beina automatisk. Et lite klynk unnslapp meg da han begynte å massere klitten hardere. Hendene mine gikk på vandring opp til puppene og jeg knep meg selv i brystvortene.
«Er hun bra nok?» spurte bestefar. Gjestene mumlet samtykkende.
«Hva pleier du å gjøre hvis du vil ha kukk, jenta mi?» spurte han plutselig. Jeg kikket bort på ham og smilte frekt. Så klatret jeg opp på bordet, stilte meg på alle fire og spredte beina så mye jeg klarte. Dermed var det fritt innsyn til en truse med en stor våt flekk. «Har du det bra nå?» spurte bestefar meg. «Nesten», sa jeg. «Jeg vil suge kukk. Kan en eller annen komme og stikke den deilige kukken sin i munnen min snart?»
Den første fyren kom bort og åpnet gylfen. Han kikket bort på bestefar som gliste bredt tilbake. «Hun er god til å suge» sa han. «Bare stikk den inn.» Jeg hadde blikket stivt festet på gylfen foran meg. Den hadde en lovende bul. Plutselig bestemte fyren seg for å ta sjansen. Han vippet ut en imponerende størrelse kukk og siktet den inn mot munnen min. Jeg gapte villig og lot den skli sakte inn før jeg lukket munnen og sugde med velbehag. Plutselig kjente jeg en tunge på klitten og ble nesten mør i knærne. Slafsende lyder fulgte den deilige følelsen av tunge mot fitta. Jeg stønnet og klynket uhemmet med munnen full av hard kukk. Dette var himmelen! Det var jeg sikker på! To menn så på mens jeg fikk en kukk i munnen og en tunge i fitta.
Så gikk det opp for meg at jeg helt sikkert var den yngste kvinnen disse mennene hadde sett på mange år. I hvert fall som ikke var på film eller i et blad. Det gjorde meg helt fra meg av kåthet.
Jeg grep tak rundt kukken jeg hadde i munnen, dro den langsomt ut, og stønnet høyt. «Kan en eller annen av dere stikke kukken i meg? Jeg vil pules!» sa jeg. Mannen med tunga var ikke sen å be. Av trykket mot hoftene og baken, skjønte jeg at det var han tynneste som pulte meg nå. Det betød at den kraftige fyren etter all sannsynlighet sto et eller annet sted og runket til synet av ungjenta som ble pult. «Er det ikke en kukk til her?» spurte jeg. Da ble det liv i fyren. Han kom bort og stilte seg foran meg. Jeg hadde rett. Han var veldig hårete, magen var stor, men ikke verre enn at det gikk an å suge kukken hans mens han sto. Alternativet hadde vært å måtte flytte meg, og det ville jeg ikke så lenge jeg ble pult så deilig bakfra. Mens jeg ble knullet med lange deilige tak, sugde jeg den digre kuken til den hårete fyren. Jeg forsøkte å legge inn samme takt som han som knullet meg, og av stønnene over hodet mitt skjønte jeg at jeg gjorde noe bra.

«Veslehora mi er flink i dag», sa bestefar fornøyd. Han satt på en stol et stykke unna og runket sakte og nøt synet av kompisene sine som tok for seg av ungjentekropp.
«Det er en ting dere kan gjøre for meg etter at dere alle har prøvd fitta hennes. Ta henne i alle tre hull på en gang. Det er min ultimate fantasi. Å se den deilige veslehora mi gjennompult i alle hull».
«Da er det min tur til å få fitte!» sa han jeg hadde sugd først. Jeg kjente at en kukk ble trukket ut, og like etter trengte en annen inn. Han var adskillig større enn første mann, og fylte meg deilig opp. Også han knullet meg sakte med lange seige tak. Jeg ville knulles. Ikke kiles. «Hardere» stønnet jeg. Fyren økte tempoet. Herregud så deilig!! En stor kukk i fitta og en enda større i munnen. Jeg stønnet og klynket og sugde. Jeg ville ha mer! Jeg slapp kukken jeg sugde på og ba om å bli tatt i baken. Bestefar ville se meg grundig fylt opp, og det skulle han få.
Bestefar reiste seg fra stolen og kom bort til meg. Jeg strakte ut hånda og tok tak i kukken hans og runket sakte. Bestefar fant fram en liten flaske og begynte å helle glidemiddel over baken min. Masse glidemiddel. Han som pulte meg, begynte å ta det mer med ro og stakk en finger i rompa mi og begynte å utvide meg. Jeg stønnet og klynket og jukket baken mot ham. Det er så deilig å bli tatt analt! Plutselig dro han kukken sin ut av fitta mi med en svuppende lyd og satte hodet mot analen min. Jeg sluttet å suge for å konsentrere meg om å slappe av. Centimeter for centimeter trengte han seg inn i baken min. Herregud noe så deilig! Sakte begynte han å pule meg. Jeg trykket meg mot ham og småhylte av kåthet. Fyren satte opp tempoet og knullet meg hardere.
Plutselig sa den kraftige fyren at nå var det hans tur til å få fitte. Han ville at jeg skulle ri ham, og det ble litt om og men før han la seg på gulvet og jeg tredde fitta ned over den deilige svære kukken hans. Snakk om å bli fylt opp!! Herregud så deilig. Jeg klynket og stønnet og nøt denne monsterkukken i fitta mi. Så kom den tynne fyren og smurte enda mer glidemiddel i baken min før han langsomt og forsiktig trengte inn. Fylt opp til randen i begge hull og med en munn som bare lengtet etter å suge! Den første fyren hadde forsvunnet. Bestefar forsikret meg om at han kom tilbake. Jeg skulle få en å suge også. Han ville bare vaske litt først. Han hadde jo tross alt vært i baken min. Jeg ble glad for dette beviset for at det går an å være gentleman og råkåt på en gang.
Jeg gapte høyt da fyren kom tilbake og fikk øyeblikkelig munnen full av kukk. Det var en helt ubeskrivelig følelse å bli fylt opp i alle tre hull på en gang mens bestefar sto og runket og så på.
Ikke lenge etterpå trakk alle tre seg ut og runket utover ryggen min. Kaskader av deilig sæd traff ryggen og nakken min. Men jeg var jo ikke ferdig for det. Jeg hadde jo ikke kommet! Jeg følte meg snytt. Fitta verket både av å ha vært fylt så veldig opp og etter å få den etterlengtede orgasmen.
Bestefar ba kompisene sine om å gå og vaske seg så skulle han ta seg av meg sa han. Han tok et håndkle og tørket av ryggen min med ømme bevegelser.
Så hjalp han meg på bena og førte meg inn på soverommet. Der la han meg ned på senga og stakk kukken sin i munnen min. Jeg sugde og kjælte meg kukken og ballene hans til han til slutt kom med et stønn i munnen min. Som vanlig svelget jeg unna og lurte på hva som kom nå. Nå hadde jeg fire mannfolk i nærheten som alle hadde fått utløsning, men hva med meg?
Bestefar hentet esken med leker. Han fant fram klyper til brystvorter, den største dildoen, glidekrem og blindfold.
Fullstendig blind kjente jeg at klemmene kom på plass på brystvortene. Jeg hørte at de andre mennene kom inn i rommet, og de kommenterte meg der jeg lå. «Se på den deilige lille hora. Hun kan virkelig knulle skikkelig. Grundig opplært, eller hva Gunnar?» «Makan til deilig fitte har jeg ikke kjent på årevis. En sånn en skulle man hatt.»
Bemerkningene gjorde meg utrolig opphisset. Jeg visste at jeg lå helt åpen og blottlagt for dem med bind for øynene og klemmer på brystvortene. De skulle stå og se på at bestefar ga meg orgasme. Bare tanken var nok til at jeg nesten kom.
Så kjente jeg bestefars tunge mot fitta. Han slikket langsomt fra skjedeåpningen og helt opp til stoppen av sprekken. Gang på gang. Langsomt og deilig. Stønnene mine ble høyere og høyer og gikk mer og mer over til klynking. Så kjente jeg noe iskaldt dryppe ned på fitta. Glidekrem. Jeg skrek av overraskelse. Så kjente jeg dildoen mot hullet mitt. Jeg trakk beina litt opp for å ta i mot den. Den fyller meg opp fullstendig og enda litt til. Sakte men sikkert trengte den inn i meg. Så begynte bestefar å knulle meg. Langsomt først, så raskere og raskere ettersom jeg vente meg til størrelesen. Jeg småskrek og vred og kastet på meg. Jeg kjente hvordan det bygget seg opp i meg. Så plutselig kjente jeg en svak vibrator mot klitten. Det var nok. Jeg eksploderte i den kraftigste orgasmen jeg kunne huske å ha hatt. Jeg hylte rett ut og krampe etter krampe for gjennom kroppen. Etterpå var jeg helt utmattet. Bestefar fjernet bindet fra øynene og klypene fra vortene og bredte dynen over meg. Jeg klarte ikke åpne øynene, men jeg hørte at alle mennene gikk ut av rommet, og at de mumlet noe. Så hørte jeg ytterdøren bli lukket og bestefars skritt mot soverommet. Langsomt åpnet jeg øynene og så på ham. Dette var den råeste opplevelsen jeg noen gang hadde hatt, og han hadde gitt meg den.
«Du er fantastisk!» sa han. «Når du orker å stå opp, så ta deg en dusj og kom ut til meg på stua».
Det tok litt tid før jeg klarte å stå opp. Jeg følte meg helt tom og så fullstendig grundig gjennomknullet at jeg hadde problemer med å gå. Men jeg fikk da stolpret meg ut på badet og kom meg i dusjen.
Etterpå sa bestefar: «Dette overgikk alle mine forventninger. Ikke regn med så mye hver gang. Jeg skal si fra neste gang jeg vil ha fitte.»
Det var bare å gå hjem og vente på neste SMS.

Legg igjen en kommentar